Sprecyzuj co masz na myśli ? Jak masz jakąś wiedze, podziel się..Zwracam uwagę wszystkim grającym w rosyjskich bukach, wasze dane osobowe mogą zostać wykorzystane do różnych celów.
Sprecyzuj co masz na myśli ? Jak masz jakąś wiedze, podziel się..Zwracam uwagę wszystkim grającym w rosyjskich bukach, wasze dane osobowe mogą zostać wykorzystane do różnych celów.
Chodzi raczej o to, że mogą być za chwilę rozwiązania systemowe, że wszystkie podmioty operujące w Rosji mogą zostać izolowane od możliwości wypłat to innych banków. Bo obecne sankcje to nie koniec, a celem społeczności międzynarodowej jest aby żadna usługa ani żaden towar oferowany z Rosji lub z innego państwa, ale zarządzany przez kapitał rosyjski - nie mógł być w jakiejkolwiek formie opłacony po za Rosją....Weź nie siej paniki i nie wypisuj głupot. 1xbet nawet w Rosji legalnie nie działa, ich właściele od lat krytukują ruski rząd i niby mają mieć problemy tylko z racji narodowości. Rozsądku.
Nic nie zrobisz. To norma u tych buków że narzucają dodatkowe marże. Wpierw po zalogowaniu kursy spadają, a z czasem będziesz miał tak że po zagraniu zakładu będą kolejne spadki. W jednym buku będziesz miał kursy 1,85-1,85 a u nich na to samo 1,50-1,50Korzystałem z 888starz od grudnia, następnie z 1xbet od stycznia. Na oba konta wpłacałem kasę przez ten sam Jetton Wallet. Niestety od wczoraj kursy na wydarzenia typu siatkówka u obu buków wynoszą: gospodarz 1.7, goście 1.8... Da się cokolwiek z tym zrobić? Podsumowując grę na 888starz jestem na minusie, a na 1xbet na plusie, nic nie kombinowałem. Nie wysyłałem żadnych dokumentów, konto na 1xbet na Serbię, co mogę zrobić żeby dalej normalnie u nich grać? ciężko przestawić się z tak dobrej oferty.
Ale głupota sorkiChodzi raczej o to, że mogą być za chwilę rozwiązania systemowe, że wszystkie podmioty operujące w Rosji mogą zostać izolowane od możliwości wypłat to innych banków. Bo obecne sankcje to nie koniec, a celem społeczności międzynarodowej jest aby żadna usługa ani żaden towar oferowany z Rosji lub z innego państwa, ale zarządzany przez kapitał rosyjski - nie mógł być w jakiejkolwiek formie opłacony po za Rosją....
To nawet nie wlaściciel marki :0 ale czytacie głupotyBlacklisted 1XBet Russian Mafias Sneak Back Into The Country
Bio Latest Posts Kenya Insights Latest posts by Kenya Insights (see all) RENOWNED SERIAL LAND FRAUDSTER JOHN MUGO NJERU STRIKES AGAIN IN NYALI, MOMBASA. - June 12, 2022 Infinix Note 12 Series: A VIP Launch! - May 30, 2022 Infinix Set To Launch Much Anticipated NOTE 12 Series With Ultra-Fast...kenyandigest.com
to mafia jest, oni sa w Rosji poszukiwani a od 2020 w UK. Sa tez na czarnej liscie interpolu i poki co dzialaja.
dyskredytuj jak Putin widac radziecka szkola co na kartce masz tak napisane czy przeszkolili cie, ze wszystkie negatywne opinie o rusku to konkurencja lub ludzie, ktorzy oszukuja? NA szczescie pucujesz sie na takich forach nie wiedzac kto jest z drugiej strony... tik tak tik tak watch you back Taki niepowiazany z ruskiem a taki zainteresowany... uwazaj na "reke Boga"Ale głupota sorki
Post automatycznie złączony:
To nawet nie wlaściciel marki :0 ale czytacie głupoty
To zapytaj z którego powodu są poszukiwani, nie wiem czy są PL napisedyskredytuj jak Putin widac radziecka szkola co na kartce masz tak napisane czy przeszkolili cie, ze wszystkie negatywne opinie o rusku to konkurencja lub ludzie, ktorzy oszukuja? NA szczescie pucujesz sie na takich forach nie wiedzac kto jest z drugiej strony... tik tak tik tak watch you back Taki niepowiazany z ruskiem a taki zainteresowany... uwazaj na "reke Boga"
On the website of the Investigative Committee of the Russian Federation, Bryansk branch, Roman Semiokhin, Dmitry Kazorin and Sergey Karshkov are named as suspects who organized and conducted gambling without a local license for 1xBet.
z tego samego powodu co ty jestes poszukiwanyTo zapytaj z którego powodu są poszukiwani, nie wiem czy są PL napise
Bardziej chodzi mi o prawdziwą historię a nie głupią bajkę dla dzieci którą czytacie
On dopiero w 2021 roku pokazał jak wygląda
Jeśli masz miliony ) i nie zapłacisz komuś, to też tak skończyszz tego samego powodu co ty jestes poszukiwany
https://www.bragazeta.ru/news/2020/...dalnom-dele-bryanskogo-milliardera-semioxina/
Robil jak Capone i kazdy mafiozo przed nim. Sponsoring lokalny itp. nie ucz ojca dzieci robic... dla mnie najwazniejsze, ze ty ziemba, lolekipolek pucujecie sie na takich forach. Za krotki jestem na nich, ale na was juz nie.
edit: to co masz na kartce instrukcje obslugi czy poinstruowali o tym, ze wszyscy klamia na temat ruska? Pomijanie pytan na ktore nie da sie wygodnie odpowiedziec swiadczy o instrukcji obslugi
Jaka instrukcja, mi bardziej chodzi o historie człowiekaz tego samego powodu co ty jestes poszukiwany
https://www.bragazeta.ru/news/2020/...dalnom-dele-bryanskogo-milliardera-semioxina/
Robil jak Capone i kazdy mafiozo przed nim. Sponsoring lokalny itp. nie ucz ojca dzieci robic... dla mnie najwazniejsze, ze ty ziemba, lolekipolek pucujecie sie na takich forach. Za krotki jestem na nich, ale na was juz nie.
edit: to co masz na kartce instrukcje obslugi czy poinstruowali o tym, ze wszyscy klamia na temat ruska? Pomijanie pytan na ktore nie da sie wygodnie odpowiedziec swiadczy o instrukcji obslugi
Jedyne co możesz zrobić to założyć nowe konto na nowe dane , "nowy" telefon itd.Korzystałem z 888starz od grudnia, następnie z 1xbet od stycznia. Na oba konta wpłacałem kasę przez ten sam Jetton Wallet. Niestety od wczoraj kursy na wydarzenia typu siatkówka u obu buków wynoszą: gospodarz 1.7, goście 1.8... Da się cokolwiek z tym zrobić? Podsumowując grę na 888starz jestem na minusie, a na 1xbet na plusie, nic nie kombinowałem. Nie wysyłałem żadnych dokumentów, konto na 1xbet na Serbię, co mogę zrobić żeby dalej normalnie u nich grać? ciężko przestawić się z tak dobrej oferty.
Sprecyzuj co masz na myśli ? Jak masz jakąś wiedze, podziel się..
Czyli nie masz żadnej i jesteś zwykłym farmazonem.Wiedze mam taką, że napisałem to co napisałem, każdy z was zrobi z tą informacją co chce.
Chcesz zakłądac kolejne konto w tym samym 1xbet ? (czyli zrobić multikonto) ? Dobrze Cię rozumiem ?Witam, mam jedno konto, które zostało zlimitowane dlatego zwracam się do Was z pytaniem, czy jeśli utworze nowe konto na drugim telefonie, nowej karcie sim, nowy internet tylko używanie LTE, nowa wpłata (krypto), a to samo pozostanie jedynie imię i nazwisko (które nie było weryfikowane dokumentami na pierwszym koncie), to jest szansa, ze będę mógł trochę na tym koncie pograć?
Tak, tylko każda z wymienionych rzeczy będzie inna