>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [97]

Status
Zamknięty.
G 0

gubernator_nh

Gość
Już nic nie pisze zreszta niema co piać lepiej wogóle zniknać i będzie super
Już większość znikła z tych co pamiętam
I teraz będzie kolej namnie bo co pisać jak zaraz jet źle
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego i Dziękuje za wszytko
Ja nie pisze ze źle. Ja to uwielbiam ;) poprawiasz mi humor chlopie.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
FLOORBAL Live

IBK DALEN - SUNDSVALL FBC
IBK DALEN -2 tercja over 1,5 1.50
IBK DALEN -2 tercja over 2,5 1.70

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Formuła 1
GP BELGII

Wszystkie samochody ukończą pierwsze okrążenie NIE @1,97
Sklasyfikowanych kierowców u17,5 @1,6
U16,5 @2,1
U15,5 @3,5

Start 15
Cyrk i kpina. 4 godziny czekania na wyścig. Przejechali 5 kółek za SC i uznali kolejność jako końcową tego "wyscigu'. Nawet pół okrążenia nie było rywalizacji. I jeszcze ta ceremonia na podium. I to jest sport.
To tak jakby w meczu piłki nożnej gracze wyszli na rozgrzewkę i sędzia odgwizdał koniec meczu wynikiem 0:0.

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
Cyrk i kpina. 4 godziny czekania na wyścig. Przejechali 5 kółek za SC i uznali kolejność jako końcową tego "wyscigu'. Nawet pół okrążenia nie było rywalizacji. I jeszcze ta ceremonia na podium. I to jest sport.
To tak jakby w meczu piłki nożnej gracze wyszli na rozgrzewkę i sędzia odgwizdał koniec meczu wynikiem 0:0.
Po prostu buki lepiej rozkminiły sytuację i chyba było już coś wiadomo przed zawodami. Pisałeś, że kursy spadają, a tuż przed wyścigiem wzrosły nieziemsko - ja pobrałem under 16,5 za 4,00 więc widać od razu, że wiadomo było jak to się skończy. Tylko czerwona flaga za 2 coś była i z tego co widziałem rzucając okiem, to pojawiła się czerwona flaga. Reszta to żart. Oczywiście regulamin ziemniaka nie obejmuje takich sytuacji, więc księgują jak im pasuje. Zrobili regulamin 50 lat temu, więc ch*ja w nim jest, ale jak się chcesz spierać to cytują losowe punkty z regulaminu i możesz iść tylko do sądu co najwyżej, bo z dzbanami nie wygrasz :cool:

Genk - Anderlecht (over 2,5 gola) 3,40

Ostatnia edycja:
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
FLOORBAL Live

IBK DALEN - SUNDSVALL FBC
IBK DALEN -2 tercja over 1,5 1.50
IBK DALEN -2 tercja over 2,5 1.70
3

I trafione
Dziękuję za współpracę a teraz odchodzę na odpoczynek
Mam nadzieje że nikogo nie wnerwiłem tym co pisałem
Powodzenia Wszystkim

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Po prostu buki lepiej rozkminiły sytuację i chyba było już coś wiadomo przed zawodami. Pisałeś, że kursy spadają, a tuż przed wyścigiem wzrosły nieziemsko - ja pobrałem under 16,5 za 4,00 więc widać od razu, że wiadomo było jak to się skończy. Tylko czerwona flaga za 2 coś była i z tego co widziałem rzucając okiem, to pojawiła się czerwona flaga. Reszta to żart. Oczywiście regulamin ziemniaka nie obejmuje takich sytuacji, więc księgują jak im pasuje. Zrobili regulamin 50 lat temu, więc ch*ja w nim jest, ale jak się chcesz spierać to cytują losowe punkty z regulaminu i możesz iść tylko do sądu co najwyżej, bo z dzbanami nie wygrasz :cool:
Mi nie chodzi o to jak buki rozliczają bo zawsze zasłonią się regulaminem swoim i tak wyjdzie na ich. Chodzi mi o to że jak można ten przejazd aut uznac za wyścig. Ja grałem u ruska i nawet jak przesunęli Start na 15:20 to kurs na u15,5 był 1,8 więc nie wiem gdzie takie wzrosty były. Ogólnie to wyglądało jak konkurs skoków gdy wieje i przesuwają co pół godziny wznowienie aż po 4h mówią że nic z tego.
Już sytuacja z Perezem komiczna pokazująca że władze F1 nie znają własnych zasad.
Ale takie życie.

tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
67' Benfica DNB @1,94 UNIBET ✅

Są w stanie to odwrócić w kilka minut.

edit: 2:1 (71' Silva, 88' Gilberto)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +384
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom