Ja nie pisze ze źle. Ja to uwielbiam poprawiasz mi humor chlopie.Już nic nie pisze zreszta niema co piać lepiej wogóle zniknać i będzie super
Już większość znikła z tych co pamiętam
I teraz będzie kolej namnie bo co pisać jak zaraz jet źle
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego i Dziękuje za wszytko
Burnley Leeds
Bts
1.90
Cyrk i kpina. 4 godziny czekania na wyścig. Przejechali 5 kółek za SC i uznali kolejność jako końcową tego "wyscigu'. Nawet pół okrążenia nie było rywalizacji. I jeszcze ta ceremonia na podium. I to jest sport.
Po prostu buki lepiej rozkminiły sytuację i chyba było już coś wiadomo przed zawodami. Pisałeś, że kursy spadają, a tuż przed wyścigiem wzrosły nieziemsko - ja pobrałem under 16,5 za 4,00 więc widać od razu, że wiadomo było jak to się skończy. Tylko czerwona flaga za 2 coś była i z tego co widziałem rzucając okiem, to pojawiła się czerwona flaga. Reszta to żart. Oczywiście regulamin ziemniaka nie obejmuje takich sytuacji, więc księgują jak im pasuje. Zrobili regulamin 50 lat temu, więc ch*ja w nim jest, ale jak się chcesz spierać to cytują losowe punkty z regulaminu i możesz iść tylko do sądu co najwyżej, bo z dzbanami nie wygraszCyrk i kpina. 4 godziny czekania na wyścig. Przejechali 5 kółek za SC i uznali kolejność jako końcową tego "wyscigu'. Nawet pół okrążenia nie było rywalizacji. I jeszcze ta ceremonia na podium. I to jest sport.
To tak jakby w meczu piłki nożnej gracze wyszli na rozgrzewkę i sędzia odgwizdał koniec meczu wynikiem 0:0.
Następny gol
Legia @ 2.65
STS
Legia strzeliła, ale sędzia widział faulLegia strzeli gola + Wolves/United over 0.5 gola w meczu @2.90
3FLOORBAL Live
IBK DALEN - SUNDSVALL FBC
IBK DALEN -2 tercja over 1,5 1.50
IBK DALEN -2 tercja over 2,5 1.70
Mi nie chodzi o to jak buki rozliczają bo zawsze zasłonią się regulaminem swoim i tak wyjdzie na ich. Chodzi mi o to że jak można ten przejazd aut uznac za wyścig. Ja grałem u ruska i nawet jak przesunęli Start na 15:20 to kurs na u15,5 był 1,8 więc nie wiem gdzie takie wzrosty były. Ogólnie to wyglądało jak konkurs skoków gdy wieje i przesuwają co pół godziny wznowienie aż po 4h mówią że nic z tego.Po prostu buki lepiej rozkminiły sytuację i chyba było już coś wiadomo przed zawodami. Pisałeś, że kursy spadają, a tuż przed wyścigiem wzrosły nieziemsko - ja pobrałem under 16,5 za 4,00 więc widać od razu, że wiadomo było jak to się skończy. Tylko czerwona flaga za 2 coś była i z tego co widziałem rzucając okiem, to pojawiła się czerwona flaga. Reszta to żart. Oczywiście regulamin ziemniaka nie obejmuje takich sytuacji, więc księgują jak im pasuje. Zrobili regulamin 50 lat temu, więc ch*ja w nim jest, ale jak się chcesz spierać to cytują losowe punkty z regulaminu i możesz iść tylko do sądu co najwyżej, bo z dzbanami nie wygrasz