P
102,3K
przestrzalninja
Użytkownik
Wloskie media informuja, ze De Bruyne wystapi od samego poczatku.
Wiadomo, że jeśli chodzi o te typy z handi i handi i BTS to już mniejsze stawki, ale dla mnie kursy są zachęcające. Poulsen nie grał już w meczu z Walią i mimo tego Duńczycy grali swoje. Uważam, że są nakręceni jak dobry zegarek i mimo ciężkiego klimatu to Czesi nie będą mieli wiele do powiedzenia. Od początku turnieju grałem na Danie, przejechałem się w meczu z Finami, ale na Rosji i Wali odbiłem z nawiązką. W Baku odbyły się trzy spotkania i padło 2, 2, 4 bramki więc nie ma tutaj przesłanek, że spotkania są jakoś szczególnie underowe ze względu na ten klimat. Mecz o połfinał, żadnego oszczędzania nie będzie.Tutaj bym uważał z typem na -1Dania Handicap. Zobacz jaka będzie temperatura podczas meczu. Może mieć to kolosalne znaczenie dla wyniku. Bezpieczniej jest zagrać na under -1,5 lub -2,5 bramki. Trzeba brać kolejny czynnik pod uwagę jak absencje. Dania bez Ericssena, Youssuff Poulsena,. Plus jeszcze podróż do Baku.
Moje Typy:
Under -1,5 bramki
Under -2,5bramki
Widzę, że po dotychczasowych "popisach" sędziów, nikt już praktycznie nie gra kartek w meczu. Wczorajszy "wyczyny" Vincica to temat na pracę magisterską. Szkoda, że tak kapitalne spotkanie zostaje zabite przez takiego paralityka z gwizdkiem.
Nie wiem, z czego to wynika, że sędziowie totalnie odpuszczają i są pobłażliwi. I to często nawet ci, którzy normalnie nie mają oporów by dać nawet naście kartek w ligach. Dziś akurat gwiżdżą Kuipers i Brych, więc słabi sędziowie pod kartki. Pierwszy daje bardzo mało, drugi to doktor, a nie sędzia (nigdy nie wiadomo, co mu do głowy przyjdzie). Zresztą Ukraina i Dania mało łapią kartek. Bardziej widziałbym jakieś 2 kartki Czechów (albo będą bronić remisu albo gonić wynik), ale przy tych sędziach i przy tym, co się odstawia na EURO, to odpuszczam.