To jeszcze malo świata poznałeś. Są duzo gorsze buki i bonusy. Ja tam tylko gram jak Wrzucaja bonus od wpłaty, bo limity maja dość kiepskieNajgorszy buk u jakiego w ogóle góralem!! A juz te ich bonusy to złodziejsko skonstruowane ze skoda pisać nawet! Ja nie wpłacę tam juz ani złotówki.
Kolejny dzień wstrzymują tą wypłatę więc jak na razie duży minus... A nawet nie wiadomo co dokładnie weryfikują bo dokumenty wysłałem i dawno zweryfikowaneOstatnio założyłem tam konto, bonus na start jak dla mnie jeden z lepszych, ale problem jak na razie jest z wypłatą, napisane że niby szybkie wypłaty w parę minut a na czacie jak spytałem to jednak nie bo niby pierwsza wypłata ma być jakoś weryfikowana
Myslisz ze konkurencja przejmuje sie jakims bukiem u ktorego nikt nie gra i ktory ma fatalne opinie? Miales kiedys taka sytuacje jak ja ze buk zabral Ci pieniadze? Wnioslem reklamacje ale ich support jest bezczelny i chamski. Widziales kiedykolwiek zeby buk sie tak zachowal w sytuacji gdy sam cos zawalil? Strach tam grac. Raczej Ty masz plynace od nich korzysci za wypisywanie pozytywnych opini o tym zalosnym buku bo nie wierze ze z wlasnej inicjatywy to robiszWpis wyżej to chyba od konkurencji Dla mnie Betfan ostatnio bardzo pozytywnie. Bez problemów z wypłatą, dużo fajnych akcji promocyjnych, freebetów. Z pomysłami na Euro przebija konkurentów.
Wrzuc screeny tych kuponów. Inaczej nie wiemy , kto tu zawinilMyslisz ze konkurencja przejmuje sie jakims bukiem u ktorego nikt nie gra i ktory ma fatalne opinie? Miales kiedys taka sytuacje jak ja ze buk zabral Ci pieniadze? Wnioslem reklamacje ale ich support jest bezczelny i chamski. Widziales kiedykolwiek zeby buk sie tak zachowal w sytuacji gdy sam cos zawalil? Strach tam grac. Raczej Ty masz plynace od nich korzysci za wypisywanie pozytywnych opini o tym zalosnym buku bo nie wierze ze z wlasnej inicjatywy to robisz
Dokładnie, wszyscy jesteśmy tutaj pracownikami bukmacherów i pilnujemy żeby nikt nie wrzucał negatywnych opinii. Wrzuć trochę na luz i jeśli uważasz że masz rację to pisz reklamację. Na supporcie siedzą ludzie którzy mają małą decyzyjność.Myslisz ze konkurencja przejmuje sie jakims bukiem u ktorego nikt nie gra i ktory ma fatalne opinie? Miales kiedys taka sytuacje jak ja ze buk zabral Ci pieniadze? Wnioslem reklamacje ale ich support jest bezczelny i chamski. Widziales kiedykolwiek zeby buk sie tak zachowal w sytuacji gdy sam cos zawalil? Strach tam grac. Raczej Ty masz plynace od nich korzysci za wypisywanie pozytywnych opini o tym zalosnym buku bo nie wierze ze z wlasnej inicjatywy to robisz
Jak Ci jakis buk zapieprzy 2 tys to zobaczymy czy dalej bedziesz sie upieral przy nie wykorzystywaniu wykrzyknikowDokładnie, wszyscy jesteśmy tutaj pracownikami bukmacherów i pilnujemy żeby nikt nie wrzucał negatywnych opinii. Wrzuć trochę na luz i jeśli uważasz że masz rację to pisz reklamację. Na supporcie siedzą ludzie którzy mają małą decyzyjność.
Tak rozliczony poprawnie ale za niego kase mi cala zabrali z konta w momencie wyplaty. Nie zabrali tylko wygranej za niego tylko wzieli wszystko co bylo.Kupon, który wrzuciłeś poprawnie rozliczony, dalej nie ma dowodów na jakieś problemy ze strony betfan
Serio nie wiem o czym w ogóle piszesz. Wklejasz jakis kupon za 3zl z listopada 2020 w dodatku poprawnie rozliczonyInne nazwy zespolow i inne kursy na wydarzenie nic dodac nic ująć. Odradzam buka bo gorszego nie znajdziecie
Post automatycznie złączony:
Tak rozliczony poprawnie ale za niego kase mi cala zabrali z konta w momencie wyplaty. Nie zabrali tylko wygranej za niego tylko wzieli wszystko co bylo.