Nie potrzebna mi analiza ,poprostu gram co wyczuje i mi wpadnie w oko ,już się przekonałem jak ma typ wejsć to wejdzie bez analizy ,a nie człowiek głowkuje ,męczy się i tak nic nie daje ,ja gram bez analizy i jakoś mi to dobrze wychodzijaka analiza tego typu ??
Ciężko stwierdzić, skład bardzo mocno przez Pepa zrotowany. Na ławce De Bruyne, Gundogan, Foden, Mahrez, Sterling w ogóle poza składemCo powiecie na ManCity i over 2.5 po kursie 2.10?
Jak w taki sposób grania jesteś na plus to tylko pogratulować kiedyś tak grałem i na mega minusie byłem. Po czasie zrozumiałem że jeśli grasz typy poniżej 2 to żeby zrobić profit musi ci wejśc conajmniej 6 zakładów z 10 stawiając 1 zdarzenie na kupon, takie granie prędzej czy później prowadzi do bankruta. Spróbuj grać typy dwu zdarzeniowe czyli np. 1 i pow 2.5 ja na tym dobrą kase zarabiam. Takie granie nie dość że podbija kurs to jeszcze zmniejsza ryzyko przegranej niż jakbyś miał stawiać np. 2 typy po kursie 1.75.Nie potrzebna mi analiza ,poprostu gram co wyczuje i mi wpadnie w oko ,już się przekonałem jak ma typ wejsć to wejdzie bez analizy ,a nie człowiek głowkuje ,męczy się i tak nic nie daje ,ja gram bez analizy i jakoś mi to dobrze wychodzi
Pozdrawiam i miłego weekendu
Kto chce to stawia ,a kto nie to nie musi ,ja nie zmuszam nikogo ,każdy sam decyduje o swoich typach i stawkach
A Ż mi wychodzi nieraz trafić to się ciesze ,a i tak cieńko jest z moimi typami
Nie stety nieda sie wszystkiego trafić ,nawet jak będzie pięknie opisane ,to nie znaczy że wejdzie
Poprostu trzeba jechać na farcie i liczyć na szczeście jak w totolotka
Man City win 1.70
A jednakCiężko stwierdzić, skład bardzo mocno przez Pepa zrotowany. Na ławce De Bruyne, Gundogan, Foden, Mahrez, Sterling w ogóle poza składem
Szkoda bo ładny kurs był.Genoa - Udinese
Typ: over 4,5 kartki
Kurs: 1,92 w Betsson Zabrakło jednej
bankrut.UNIVERSITARIO LIMA - MARIANO MELGAR 1 2.70
UNIVERSITARIO LIMA - MARIANO MELGAR over 2,5 2.20
UNIVERSITARIO LIMA -over 1,5 2.50
Tak peru na 21:30
Ale piłka mi nie idzie zabardzo dlatego za drobne