T
9K
tobson-131249
Użytkownik
Siatka kobiet korea
Hyundai win @2,5
Lekko
Hyundai win @2,5
Lekko
Ostatnia edycja:
do zobaczenia kolego max do 2 dni pzdr Tomcio,3 m sieNo widziałem 1 min MILANU to się wnerwiłem ,ale wygrali ,a ja już koncze bo za bardzo mam nerwy jak patrze nate wyniki z piłki ,lepiej Hokej mi wychodzi i floorbale i Virtuale dziś nocne ładnie wchodziły a kursy fajne
ALE JUŻ nie będę Denerwował innych ,dlatego zakańczam moje działanie ,bo ostatnio łabo szło ,i dlatego trzeba zbastować
Pozdrawiam i Dziękuję miłego wieczorku i dużo trafnych Ja zaraz Wszystko wywalam na 1 mecz Virtuala jak bedzie ciekawy
Lepiej dać sobie spokój ,niż mieć nerwy przez to wszystko ,cieńko idzie mi ostatnio wiec dam spokój ,i trzeba nieraz zbastować i mieć lepsze zdrowie ,niż ciągle stresy i potem złe samopoczuciedo zobaczenia kolego max do 2 dni pzdr Tomcio,3 m sie
Dajcie spokój - czerwona na początku II poł. i zabrakło 1 cornera...Besiktas - Kasimpasa; dzisiaj; 17:30
Ilość Rzutów Rożnych - Powyżej 9.5
Total Corners - OVER 9.5
b e t s s o n @ 1.72 | 1/10
i Pyk 2 tercja i mamy 3-3 coś pięknegoPO 1 TERCJI 0-1
DINAMO RIGA - SEVERSTAL over 3,5 1.50
DINAMO RIGA - SEVERSTAL over 4,5 2.20
No to dajesz spokój czy walisz kolejny bet ostro ? Jedno wyklucza drugieLepiej dać sobie spokój ,niż mieć nerwy przez to wszystko ,cieńko idzie mi ostatnio wiec dam spokój ,i trzeba nieraz zbastować i mieć lepsze zdrowie ,niż ciągle stresy i potem złe samopoczucie
Pozdrawiam i dużo wygranych życze
Ja wale ostro Salzburg 4,5 po 1.30 w ziemniaku ,powinno być pewka i Redrowe kurs 2
Dwojeczka powinna siąść czekam też na to .W dublu. Besiktas promo dnia kurs siadl. Skąd oni ten kurs wymyślili....na besiktas.Marsylia @1,71 10/10 STAWIAĆ DOMY!
Gospodarze mega osłabieni, ale to akurat najmniej mnie interesuje. Grać, zarabiać nie marudzić!
Widzę kolega jeden z normalniejszych tutajNo to dajesz spokój czy walisz kolejny bet ostro ? Jedno wyklucza drugie
Post automatycznie złączony:
Dwojeczka powinna siąść czekam też na to .W dublu. Besiktas promo dnia kurs siadl. Skąd oni ten kurs wymyślili....na besiktas.
Salzbi 3-3 ktoś zagrał te live jak pisałem ,ale chyba nikt niewiem ja dałem do wyboru 2 opcje na 4,5 i 5,5 a decyzja należała dowas co wybraći Pyk 2 tercja i mamy 3-3 coś pięknego
Jak ktoś chce Salzburg live 4,5 po 1.60 a 5,5 2.30
Jak ktoś chce niech sobie sam coś wybierze ,bo niewiem czy wejdzie ,Salzburg dużo wali ale u siebie