Ale co dokładnie złego nam robią Amerykanie ? Akurat kiedy rządzi PiS lepszy byłby Trump, ale dla całego świata lepszy jest Biden - tak w największym skrócie... Bez względu na barwy polityczne Amerykanie zrobili jedną najważniejszą rzecz za którą powinniśmy im dziękować: przyjęli nas do NATO i wysłali żołnierzy do Polski... Teraz jak by Putinowi przyszło do głowy na nas napaść to jednocześnie musiałby zabić Amerykanów stacjonujących przy naszej wschodniej granicy, a wiadomo, że jakby choćby zabił jednego żołnierza to tak jak by zabił Prezydenta (oni tak myślą). Wiesz na jakim poziomie jest nasza własna armia vs ruska ? To tak jakby Legia grała z Bayernem i my to nie Bayern...
Mając Amerykanów u siebie możemy spać spokojnie i za to mogę im wiele dać... Pomijam już fakt, że Trump w końcu zniósł wizy...
Pozdrawiam
editt// na teraz w Pensylwanii już tylko różnica 2,6% na korzyść Trumpa z 89% lokali wyborczych, w Nevadzie Biden wciąż prowadzi 0,6% z 75% lokali wyborczych.
Natomiast pojawiła się ciekawostka w Georgii bo różnica na korzysc Trumpa wynosi tylko 0,5% z 98% lokali wyborczych a w
Fortunie na Bidena jest 1,60 w Georgii.. W ogóle nie pojęte dla mnie są te kursy... W Pensylwanii na Bidena jest 1,27 kiedy jest różnica 2,6% z 89%... Albo buki się totalnie mylą albo to dobrze policzyli
Czytałem, że w Pensylwanii sondaże dawały ogromną przewagę Bidenowi...
Prawda jest taka, że Bidenowi już wystarczy aby zdobył którykolwiek z w/w stanów i ma wygraną... Wszystko jedno, który...