A ja nie widziałem durniejszej odpowiedzi... gościu od 8 postów i 3 lat bytności na forum... Jak byś może częściej zaglądał to byś wiedział, że od początku istnienia forum w prawie 99% dobrze grałem politykę !!! Ale po co się wysilać lepiej napisać jedno NIE MERYTORYCZNE zdanie !Durniejszej analizy nie widziałem. Było od razu napisać: "Jestem anty-PiS, oglądam tvn, czyli wygra Biden". Byłoby szybciej.
Ciekawe o jakich sondażach piszesz ? Zdecydowana większość sondaży daję sporą przewagę Bidenowi.... Mimo że sondaże są wyrównane to i tak uważają że w końcowym rozrachunku wygra Trump.
W tej chwili Biden tylko i wyłącznie prowadzi dzięki głosom elektorskim zdobytym w Kalifornii. Bo patrząc na mapę głosowania to moim zdaniem kręci się wszystko koło remisu. Ale poczekajmy do końcowego rozstrzygnięcia o którym prawdopodobnie zadecydują wyniki z Texasu.Ciekawe o jakich sondażach piszesz ? Zdecydowana większość sondaży daję sporą przewagę Bidenowi.
Rozumiem że bierzesz na te sondaże mocną poprawkę i uznajesz że to oznacza realnie równowagę.
Ale skoro tak, to napisz jak traktujesz te sondaże , i wyjaśnij że uwzględniasz mocne niedoszacowanie w sondażach na Trumpa
Ja tym razem bardziej bardziej wierzę sondażom, mass media zrobiły swoje przez te 4 lata i tym razem Trump już przegra .
Same sondażownie wyciągnęły wnioski i w swoich sondażach wzięły po uwagę większą reprezentację t.zw. "non-college educated whites" bo tu był błąd przed wyborami 2016
Oczywiście mimo to niespodzianka zawsze jest możliwa , bo żyjemy w coraz bardziej absurdalnych czasach. (może być bardzo gorąco teraz w USA i mogą dziać się cuda jakich do tej pory nie było)
Żeby nie było, nie jestem sympatykiem ani jednych ani drugich.
99% no no, to gościu, co tu robisz? Marcin Palade się chowa. Co tam on, z taką skutecznością jesteś na prawie 99% milionerem. Marnujesz się.A ja nie widziałem durniejszej odpowiedzi... gościu od 8 postów i 3 lat bytności na forum... Jak byś może częściej zaglądał to byś wiedział, że od początku istnienia forum w prawie 99% dobrze grałem politykę !!! Ale po co się wysilać lepiej napisać jedno NIE MERYTORYCZNE zdanie !
Może zamiast mnie obrażać napisz coś co wykaże, że to Trump wygra !
Na marginesie - moje osobiste poglądy nie mają nic do grania ! W 2015r na tym forum w dziale hyde-park obrzucono mnie błotem za bycie anty pisem, co nie przeszkadzało mi w dziale z typami pograć i podać typy na undery PO ! które weszły ! Ale to za dużo dla ciebie, żebyś coś takiego sprawdził ! Lepiej kogoś obrazić bez ŻADNYCH PODSTAW ! Oczywiście już więcej się nie odezwiesz...
Trzeba się niestety zgodzić.Trump wygra 1.54 pobieram w 1xbet. Juz tego nie przegra
Nawet jak wygra trump w Pensylwanii to nic mu to nie da bo Michigan jest dla Bidena. Wybory juz przesadzone. Bidon to bierzeNiestety raczej wygra Trump... Pensylwania dla Trumpa... Nasze sondaże w Polsce były o wiele lepsze... Jak tam podawali różnicę 6-10% na korzyść Bidena, a teraz przegra to szkoda słów na te ich sondażownie...
To że Pens. dla Trumpa to wiadomo , ale to, jak też wiadomo, nie da mu wygranej w całych wyborachNiestety raczej wygra Trump... Pensylwania dla Trumpa... Nasze sondaże w Polsce były o wiele lepsze... Jak tam podawali różnicę 6-10% na korzyść Bidena, a teraz przegra to szkoda słów na te ich sondażownie...