Znany jako Tyrion77
Użytkownik
Januszku a tak swoja drogą - od ok 7 lat żyję tylko z tego , że jestem szybszy od scautów o których piszesz- mam pytanie - jak sędzia przed wbiciem punktu w tenisa schodzi ze stołka idzie do linii - pokazuje co zatwierdzi za 20 sek - po czym człapie na ten stołek zanim wbije a ja wtedy wbijam na 5/6 kontach pod korek kto zdobędzie ten punkt - to jak piszesz jak to jest uważac , że jest niemozliwe granie "na klawo" (Twój wpis )) )??Rada na przyszłość. Wystarczyło abyś odpalił kilka innych firm bukmacherskich i sprawdził czy mają ten sam mecz dostępny w swojej ofercie live. Dziś możemy sobie gdybać, ale raczej na 99% był to przypadek. Jeżeli scout sumiennie wykonuje swoje obowiązki, technicznie nie masz szans być szybszy i pograć cokolwiek na klawo.
To patent nie działający juz dziś ale aktywny przez ostatnie 10 lat - więc z ciekawosci pytam na jakiej podstawie piszesz ludzikom , ze sa gorsi od skautów ? (miliony złotych tak wypłacone przez conajmniej 40/50 osób z Polski zwiedzających tak świat przez ostatnie lata ). Prawidłowo podpowiedziałes koleszce jak sprawdzić rzeczywistość . Ale zupełnie nie zgodnie z prawdą opisałes mu prace skauta ))
Nie zapominaj, ze do kilkudzieszieciu firm bukmacherskich staty dostarczało jeszcze kilka lat temu wielu operatorów - dzis rynek sie na maxa spłycił - operatorów jest znacznie mniej , ale jednak ciagle kilku . A rozgrywanie pomiędzy firmami zabije dopiero unifikacja rynku i to, ze wszyscy zaczną korzystać z tego samego operatora . Ale miejmy nadzieję , że zanim umrę do unifikacji nie dojdzie i będzie można zyc z tego do końca świata ))
Wbijam Ci jak to wygląda w ATP lub WTA w ostatnich 3/4 latach - możesz sobie wyobrazić jak wyglądało w ITF i ile osób zamiast Ciebie zarabiało zwiedzając cały świat jesli umieli dobrze zorganizowac "swojego scouta" i siedzieć w domu i czekac na hasło "czerowy- zielony" lub "krasnal-gigant" i wbijając na przygotowanych wczesniej kontach danych opcji )
PoZdro
Ostatnia edycja: