Można zagrać singla. Ja zagrałem singla za 200 zł, nie wszedł i dostałem 200 zł z powrotem (co ciekawe już po jednym dniu!).
Generalnie tak, z tą tylko różnicą, że regulamin mówi że pełen zwrot nie będzie od razu do wypłaty, a po jednorazowym obrocie po kursie minimum 1,01. Ale tutaj już ktoś powiedział że nie musiał obracać a wypłacił.Czyli jak wczoraj zagrałem freebet za te 30, przegrałem, kupon miał 3 zdarzenia, nie dostałem żadnego zwrotu to dziś mogę dokonać pierwszego depozytu, postawić zakład za 200, po kursie 3.10 i w razie przegranej otrzymam pełen zwrot, możliwy odrazu do wypłaty ?
Można wyplacac jesli konto zweryfikowaneFreebet za 30 zł jak jest trafiony, to mozna od razu wypłacić czy trzeba zrobić jakiś obrut?
Z tego jaką odpowiedź od nich otrzymałem, wynika że nie trzeba zakładu bez ryzyka obracać, czy to w przypadku wygranej czy przegranej i zwrotu.Generalnie tak, z tą tylko różnicą, że regulamin mówi że pełen zwrot nie będzie od razu do wypłaty, a po jednorazowym obrocie po kursie minimum 1,01. Ale tutaj już ktoś powiedział że nie musiał obracać a wypłacił.
No to tutaj trzeba przyznać ogromny plus dla bukmachera.Z tego jaką odpowiedź od nich otrzymałem, wynika że nie trzeba zakładu bez ryzyka obracać, czy to w przypadku wygranej czy przegranej i zwrotu.
Freebet jak chcesz dostać, to tylko podstawowe dane, emeil i nr. tel. Skany jak będziesz wypłacał.nie wiem, musze sie zastanowic, czy tam zalozyc konto, chodzi glownie o wyslanie skanow. ten freebet kusi.
No nie bardzo "Po potwierdzeniu, Twoje konto zmieni status na tymczasowe.Freebet jak chcesz dostać, to tylko podstawowe dane, emeil i nr. tel. Skany jak będziesz wypłacał.
30zl jest od razy be dokumentówNo nie bardzo "Po potwierdzeniu, Twoje konto zmieni status na tymczasowe.
Jeśli dokonasz pełnej weryfikacji konta, wówczas zasilimy je bonusem w wysokości 30 zł. "
200zl dotyczy od Pierwszego depozytu wiec obrot bonusem 30pln w to się nie wliczaŁącznie obstawiłem freebetem 4-5 kuponów rozumiem że to nie anuluje możliwości zakłady bez ryzyka po depozycie do 200 zł ? Bo regulamin jest niejasny, mówi on że do zakładu bez ryzyka liczy się pierwszy zakład z maksymalnie dwoma wydarzeniami z kursem minimalnym 1.80 na jeden, tyle że nie ma wyszczególnione czy pierwszy zakład po depozycie czy jak.