maite-radar
Użytkownik
Tak jest, każdy ma po siedem minut. To wbrew pozorom nie aż tak dużo, biorąc pod uwagę że będą różne bloki tematyczne.W środę jest zaplanowana debata kandydatów na prezydenta. Każdy powinien dostać po około 1 min na wypowiedź 7 razy w ciągu tej debaty. Całkiem sporą ofertę na to wystawił lv bet
Mnie te powyższe zakłady z LV nie przekonują, dużo intensywniej zastanawiałem się nad pograniem mocniej u konkurencji TEGO:
Głębsza analiza tutaj nie ma większego sensu, bo zakładu i tak już nie ma w ofercie. Bardziej umieszczam w formie ciekawostki, bo moim zdaniem był to najlepszy zakład na dzisiejszą debatę. Kurs w czasie długiego weekendu sukcesywnie spadał, z poziomu 4.25 do 2.5. Nie wiem co było tego przyczyną, chyba tylko to że ktoś pograł to dość odważnie. Bo rozumiem, że w poprzednim tygodniu był mały znak zapytania nad zasadnością debaty, ale wiadomym było że w debacie w TVP Duda weźmie udział.
Wiadomo, kurs bajka. 500+ to fundament programu aktualnego możnowładcy. Linia pozornie wysoka, ale przy bloku o polityce rodzinnej pewnie ze cztery razy wspomni o tym Duda.
Sam oczywiście będę obserwował temat i wszelkie wspomnienia o 500+ wyłapywał