>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
pierdziele te typy z forum bo wszystko leży :p
od siebie to co wczoraj
Cabal/Farah wygrają mecz @2.6
Cabal/Farah wygrają 2-1 @4
Ja już to dawno stwierdziłem. Jedynie w NFL o Gucciego coś tam podbieram. Co tu za gracze jak co drugi nie ma kasy by płatną TV internetową wykupić gdzie koszty są na poziomie 10-20 zł miesięcznie.

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
BAH to sprawdzony buk. Raczej nie mam z nimi nigdy problemów. Kursy u nich nie powalają choćby na live. Ale czasem można wyrwać coś fajnego przedmeczowego. Ja tam mam konto naście lat i nie przypominam sobie żadnego problemu.
ale jak grasz teraz w BAH ? ogolnie tylko przez ta strone co podalem mi dziala

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
pierdziele te typy z forum bo wszystko leży :p
od siebie to co wczoraj
Cabal/Farah wygrają mecz @2.6 ⛔⛔
Cabal/Farah wygrają 2-1 @4 ⛔⛔
mamy 1-1 w setach, kto nie ma nerwów można zamykać, kontrować po 2.25 na Molteni/Zeballos
finaliści wielkich szlemów przegrywają z deblem, który gra chyba 7 mecz razem...

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
pewnie zaraz ktoś powie że mecz muguruzy z kvitovą ustaviony bo na początku drugiego seta przy 2:1 dla kvitovej w przerwie przyszedł trener i dawał jej wskazówki jak ma grać w 3 secie bo drugi ma wygrany i petra wygrała 6:3 ???? ???? ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Muguruzma to ma chyba lekkie uposledzenie umysłowe . gra całyu czas zmeczonemu drągalowi piłki na sam srodek kortu a Kvitova sobie ja rozprowadza i gania od jednej do drugiej

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
chyba to jest ten moment kiedy warto wjezdzac w Tottenham @2.10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom