>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Biathlon na luzie ✅✅✅
Narciarstwo ⛔⛔⛔ Wiki beznadziejnie pojechała drugi odcinek. Fatalny skok, trzeba była skorygować linie, strata czasu i po zabawie.

Narty alpejskie live

Ester Ledecka vs Valerie Grenier 1 @ 1.75 Bet365

Czeszka jeździe agresywniej, ciekawa postać, która oprócz narciarstwa startuje i wygrywa w snowbordzie. Stać ją tutaj na TOP 20
✅✅✅ Tutaj luźno, prawie sekunda do przodu.

Otrzymane punkty reputacji: +6
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Wczoraj w sumie udany dzień i 2/3 AKO trafione, BTSy w Bundeslidze kompletna wtopa, ale ten przeokrutnie słaby Bayern uratował najważniejsze AKO dnia, także żle nie było ;) Dzisiaj również próbujemy, zobaczymy co będzie ;) Wszystko z bet365!
Spurs stracili punkty, Chelsea musi to wygrać - będzie +12 i praktycznie liga zakończona. Ale kurs na wygraną za mały, więc atakujemy takie coś. Swansea pod ręką Clementa odżyło, a on sam dostał nagrodę dla Menadżera Miesiąca w EPL. O czymś to świadczy. A Lisy w dołku i szybko się z niego nie wygrzebią. Kurs adekwatny do ryzyka ;)
Chelsea HT/FT @2.10
Swansea @2.45
AKO @5.15
AKO @4.99
Dużo przesadzony kurs w mojej ocenie. Może ta ich gra w sparingach nie wyglądała najlepiej + Urban na ławce, ale jednak uważam, że 3.60 na taką drużynę to za dużo ;) Morioka, Joan Roman i Engels powinni zrobić dobrą robotę z przodu a wtedy może i Kamil a&#39;ka znowu nie trafiłem Biliński coś wsadzi ???? ???? ????

Śląsk @3.60
Anderlecht @1.44
Atletico @1.30
AKO @2.76

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
witam ja zagram dzis overy mysle ze bedzie strzelanie
Karlsruher SC U19 v G Furth U19
2.15
Over 3.5 Goals
Anderlecht v Zulte-Waregem
2.5
Over 3.5 Goals
Heerenveen v AZ Alkmaar
2.37
Over 3.5 Goals
Ajax v Sparta Rotterdam
1.95
Over 3.5 Goals
Burnley v Chelsea
3.5
Over 3.5 Goals
AFC v Jong AZ Alkmaar
2.8
Over 4.5 Goals
live
Portugal U19 0 - 0 Rep of Ireland U19 5′
2.5
Portugal U19
Handicap Match Result -1.0

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Burgos na dziś po 2.75 - h2h 3:0 dla Włocha ale to co widzałem z IVo czy wczoraj z Tomasem - to jest ziemia Victora który tutaj 2 razy już wygrywał . ktoś coś?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
dlaczego unibet na live ma Filipiny tak samo jak bet365, zawsze gospodarza mieli na pierwszym miejscu, czy przypadkiem oni nie ściągają wyniku ze strony bet365?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom