Faktycznie Zapowiadało się na wyższą wygraną Falubazu i jakoś poleciałem z automatu. Dzięki za info.Proszę o korektę wyniku w meczu Falubazu. Było 48-42, +6.5 na GKM mam rozliczone jako minus, inni jak widziałem -6.5 na Falubaz za to na plus.
Faktycznie Zapowiadało się na wyższą wygraną Falubazu i jakoś poleciałem z automatu. Dzięki za info.Proszę o korektę wyniku w meczu Falubazu. Było 48-42, +6.5 na GKM mam rozliczone jako minus, inni jak widziałem -6.5 na Falubaz za to na plus.
Racja. Mój błąd. Sorry za zamieszanie.Nie widzę tam tam typu "Fricke - Pawlicki - 1". Widzę tylko "Fricke - Pawlicki"
U mnie wiadomość z loginem wysłanaZakończyliśmy I etap konkursu. Z racji, iż zaległy mecz odbędzie się dopiero w kolejnym tygodniu będzie on zaliczany do II etapu. Proszę wszystkich o zapoznanie się z tabelą i zgłaszanie ewentualnych błędów w klasyfikacji. Czołową szóstkę proszę o loginy do forbet w celu wypłacenia bonusów. O loginy proszę tylko pierwszy raz. W następnych etapach nie będziecie musieli wysyłać ponownie.
Faktycznie, masz rację. Ten mecz odbył się w czwartek. Zostanie rozliczony przy następnej tabeli, dzięki.Witam.Wydaje mi sie, ze nie jest rozliczony mecz Falubaz Wlokniarz Częstochowa, ktory odbyl sie w piatek.Prosze o odpowiedz w tej sprawie pzdr
JW
Są typy ukryte i typy jawne, więc tak jakby nie było ukryte. Kilka postów wyżej pisałem o nie ukrywaniu typów na tym etapie konkursu.Dlaczego nie mam tu punktów za ten mecz.Tak się jakoś wysłało i niem miałem wpływu ,a typy ukryte sąVI runda Ekstraligi - mecz czwartkowy (zaległy)
W tym temacie WSZYSCY podają swoje typy na czwartkowy, zaległy mecz VI rundy PGE Ekstraligi. Wszystkie typy podajemy w jednym poście, drugi i kolejny post tego samego użytkownika w tym samym temacie będzie nieważny. Liczą się tylko ukryte typy!! Jeśli ktoś będzie miał problemy z ukrywaniem...forum.bukmacherskie.com
ponieważ ich nie ukryłeśHej, dlaczego mam nierozliczone typy za piątek?