>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Pytania, dyskusje, skargi, zażalenia

plebs 11,7K

plebs

Użytkownik
Nie ma takiego rzucania,nikt tego nie widział mam tyle samo pkt co 10 uczestnik więc dołączam jako 11 i po sprawie !!

S 32,3K

snickers69

Użytkownik
Nie ma takiego rzucania,nikt tego nie widział mam tyle samo pkt co 10 uczestnik więc dołączam jako 11 i po sprawie !!
W przypadku remisu punktowego o wyższym miejscu decyduje kolejno:
- miejsce zawodnika w tabeli w poprzednim etapie konkursu
- liczba punktów zawodnika w poprzednim etapie konkursu
- reputacja na forum (punkty reputacji).

Otrzymane punkty reputacji: +389
maer 307,5K

maer

Typer A-League
neutralny neutralny czy do konkursu żużlowego będzie zaliczane spotkanie rewanżowe finałowe o złoty medal?
Forum w tym dniu było bardzo długo niedostępne i tylko 1 użytkownikowi udało się podać swoje typy.
Jak ta sytuacja będzie rozpatrzona?
Ja próbowałem z Laptopa wejść jak i z telefonu i był problem z Hostem na Forum.

neutralny 564,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Oficjalna informacja jest oczywiście taka, że klasyfikacja po pierwszym meczu finałowym jest ostateczną. Niestety ogromny pech w tym roku, nie dość że mecz w sobotę przełożony na poniedziałek to w poniedziałek padł forumowy serwer i faktycznie tylko jednak osoba zdążyła wstawić post. Tym samym gratulacje dla zwycięzców, dzięki za zabawę i przepraszam, że tak w tym roku wyszło, ale to niestety siła wyższa.

maer 307,5K

maer

Typer A-League
Oficjalna informacja jest oczywiście taka, że klasyfikacja po pierwszym meczu finałowym jest ostateczną. Niestety ogromny pech w tym roku, nie dość że mecz w sobotę przełożony na poniedziałek to w poniedziałek padł forumowy serwer i faktycznie tylko jednak osoba zdążyła wstawić post. Tym samym gratulacje dla zwycięzców, dzięki za zabawę i przepraszam, że tak w tym roku wyszło, ale to niestety siła wyższa.
Ale podsumowanie i tabele całego konkursu jeszcze zrobisz i wtedy podasz oficjalne wyniki?

neutralny 564,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Tabela końcowa wrzucona, wiele zmian po ostatnim meczu nie było. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców.

Otrzymane punkty reputacji: +1211
Do góry Bottom