14:00 Slowenia-Angola
Typ:2
Kurs:4.85
Stawka 3/10
Sts
drugie spotkanie z Rumunia od 53min zaledwie 3 gole.
To mało?
7 minut gry, a przeciwniczki również miały piłkę. Nic nadzwyczajnie złego tutaj nie widzę. Żaden to argument ????
1. Slowenia-Angola .Handi można zagrać w tym meczu i próbować +3.5 Angola (STS) BTW. 6.5 handi to już w ciemno.
2.Szwedki vs Czeszki. @1.35 Szwedki. Nie widzę tutaj innej opcji. Szwedki w pierwszym meczu zagrały bezmyślnie ładując ponad połowę piłek w nogi Ady, która ma 174cm wzrostu (więc do rosłych nie należy) i przy większości rzutów szła na dół. Nie wiem co trener oglądał w ten czas za mecz ???? W drugim meczu już lepsza gra i widać było więcej pomysłu przy oddawaniu rzutów ze strony Szwedek. Można powiedzieć, że rozkręciły maszynę.
3. Norweżki vs Polki @1.15 Norweżki. Z tym, że to jest mały kurs, a przeciwko swoim sie chuj**o gra, więc można poszukać ciekawszych alternatyw.
K.Grzyb over 3.5 Nasza skrzydłowa, która zaczyna rzucać karne(później trener stosuję rotację) jest przebojowa, a z akcji potrafi efektownie i efektywnie pokonać bramkarkę co pokazała już na tym turnieju w pierwszym meczu.
Uważam, że w tym meczu bramki GŁÓWNIE zdobywać będą Achruk, Kudłacz i skrzydłowe. Kobylińska nie bierze na siebie ciężaru gry, i rzadko wybiera się z rzutem + Koło przy mocnej obronie kołowej Norweżek może zdobywać kolejne próby z rzutu karnego co jest na delikatny plus tego typu.
4. Rosjanki vs Brazylijki @1.15 Rosjanki.
Tutaj nie widzę innej możliwości i chyba większość się z tym zgodzi. To jakiegoś dubla czy trebla można wrzucić.
Pomijając analizy, ciekawym zakładem jest RAJD do 3 i 5 goli.
Można sie pobawić w rozpisie i grać na underdogów! Kursy są naprawdę ciekawe! Polecam sprawdzić.
To, że Tobie gra Niemek się nie podoba to nie jest żaden argument. Pokonały dość pewnie dobre Koreanki, kontrolując cały mecz. Poza tym grają u siebie a wiesz jak to jest z gospodarzem - jeśli mecz bédzie na styku, to jedna czy druga decyzja sędziów może zrobić różnicę. Granie na Serbki oceniam jako bardzo ryzykowny typ. Chociaż, z drugiej strony, kto nie ryzykuje ten szampana nie pije. Mimo wszystko idę w stronę Niemek.Polska-Norwegia
Polska powyzej 24.5
kurs.1.95
stawka :5/10
sts
Nasze zawodniczki zagrają inaczej w tym spotkaniu od niedzielnego z Czeszkami , tzn. luźniej podejdą ,bo nie będą w roli faworyta brane pod uwagę ,wiec presja mniejsza .Norweżki według mojej opinii pozostawia troszkę luźniejszy środek co również będzie stanowić sytuacje dla M.Kobylińskiej która w sts ma 2.5 gola , oczywiście gram powyżej stawka 5/10 1.70 .
Warto pomyśleć w spotkaniu Niemcy -Serbia i granie Serbek (2.41 ) , nasze zachodnie sąsiadki które oglądałam w dwóch meczach kompletnie mi się nie podobają , spotkanie z Koreankami mnie w tym jeszcze bardziej utwierdzilo i do tego dodać Bieglera na lawie i 'robta co chceta" (podobnie bylo z naszymi chłopakami , gdzie taktykę sami ustalali ) dodam ze to są jego ostatnie mecze z kadra , od stycznia już go nie będzie . Serbki mialy dwa dobre treningi na mistrzostwach gdzie w tym drugim to sobie pogrywały od niechcenia .Jedyne co przemawia na niekorzysc betu to historia ale wtedy byli inni trenerzy na lawce
Potwierdzi to ktos? Jakies zrodlo?Dochodzą informację, że parę zawodniczek Norwegii się zatruło i nie wiadomo w jakim zestawieniu dziś wystąpią nasze rywalki. Na razie największe poblemy mają Heidi Loeke i Emilie Hegh Arntzen, ale sztab boi się o kolejne zawodniczki.
Na temat jedzenia wypowiadał się także trener reprezentacji Danii mówiąc, że w hotelu serwują okropne, niezdrowe i ciężkie do strawienia jedzenie. Także media Szwecji zwracały na to uwagę odnosząc się do swojej reprezentacji.
Tak podają norweskie media:Potwierdzi to ktos? Jakies zrodlo?
9 bramek w 11 rzutach. W całym turnieju oczywiście.