qowalsky6
Znawca A-League
Dobra to teraz ja się wyżyje na tym (i nie tylko) sezonie, ktory jak dla mnie był po prostu ch... Nie dało się czasem tych spotkań oglądać, niektóre mecze były perfidnie ustawiane, wyróżniających się pilkarzy jak na lekarstwo, trenerów (może poza Italiano) takoż. Soccer kangurzy od kilku sezonów to już tylko wspomnienie lat dawnej świetności. Oprócz Nix żaden zespół mi się nie "podobał". Masakra i często po prostu nuda. A nie o to chodzi i chodziło w Australii. Przed nami play - offy (jeszcze Marynarze grają zaległy mecz) i bez żalu pozegnam się z Antypodami...WU za bardzo chciało strzelić przez to czasami zbyt zachowawczo grało, czasami zbyt szybko strzelało. City, przyjęli rękawicę rzuconą przez Victory i zmusiło się do niewielkiego wysiłku i wygrało minimalnym nakładem sił. Opcja, że City gra w playoffach kosztem WSW została zrealizowana.
Ps
A jeszcze "wyróżnienie" dla klubu Pana Li czyli WSW70... WSTYD qwa, Frajerzy sezonu, co mogli (i nie mogli) to opierd... Z takim skladem, trenerem, kasą nie wejść do play - off... No ja wiem, na Starego Żółtego Psa nie ma mocnych ale i tak SHAME!
Bez odbioru...