system punktowy - za zakłady dostajesz punkty/monety które możesz wymienić na darmowe zakłady, o ten darmowy zakład Ci chodzi?Gdy tylko masz od VIP managera wiadomość, męcz go o bonus. Zawsze przyznają po chwili w fajnej kwocie. A masz zawsze każdego miesiąca pod koniec darmowy zakład ? U mnie co miesiac 250 zł. Co ciekawe manager twierdzi że to automatycznie system przyznaje. Ale mam to od maja każdego miesiąca.
Nie, wcale... to już widać, że jak coś takiego Ci napisali to coś jest nie tak istnienie jednej rzeczy wyklucza istnienie drugiej hehe Do takich "renomowanych" bukmacherów wpłaca się małe kwoty i robi duże jeśli na to pozwolą a te ich "praktyki" przyjmujesz w koszty albo będziesz się tym przejmował i tracił czas na mordowanie z nimi... albo w tym czasie będziesz ich ogrywał Kiedyś traciłem na to czas i pieniądze, które w tym czasie mogłem wygrać... też mnie pare razy przekręcili, nawet po kilku dniach potrafił mi się zmienić stan konta ale do tego przywykłem...Na chacie próbowałem dopytywać, ale to bez sensu bo tam nic nie mogą a i tak gadają, że nie ma możliwości ingerencji(no przecież jakoś w przypadku zwrotów jest możliwość).
system punktowy - za zakłady dostajesz punkty/monety które możesz wymienić na darmowe zakłady, o ten darmowy zakład Ci chodzi?
Nie, wcale... to już widać, że jak coś takiego Ci napisali to coś jest nie tak istnienie jednej rzeczy wyklucza istnienie drugiej hehe Do takich "renomowanych" bukmacherów wpłaca się małe kwoty i robi duże jeśli na to pozwolą a te ich "praktyki" przyjmujesz w koszty albo będziesz się tym przejmował i tracił czas na mordowanie z nimi... albo w tym czasie będziesz ich ogrywał Kiedyś traciłem na to czas i pieniądze, które w tym czasie mogłem wygrać... też mnie pare razy przekręcili, nawet po kilku dniach potrafił mi się zmienić stan konta ale do tego przywykłem...
Też w całym tamtym roku miałem co miesiąc darmowy zakład ale w kwocie 240 złNie nie. Zbieranie punktów za zakłady swoją drogą. Pod koniec każdego miesiąca jest po prostu u mnie przypisany darmowy zakład w kwocie 250 zl. A jeśli chodzi o depozyty no to praktycznie tam nie wpłacam nic ostatnimi czasy. Na początku 2022 roku wpłaciłem bodajże 1000 zł i tyle. A konto VIP mam dzięki graniu tam solidnym jeszcze w 2021.
to normalna promocja dla wszystkich czy rejestrowałeś się przez jakiegoś afilianta?A freebety 400zl dostajecie co sobote za wpłatę z kodem SRB? Czy też już Was wykluczyli jak mnie?
Normalna. Dostawałem przez ok 8miesiecy co sobotę freebet400zl ale juz mnie wykluczyli. Trzeba codziennie od poniedziałku do piątku grac cokolwiek za ok 5euro dziennie z tego co kojarzę i z kodem SRB przy wpłacie w sobotę wpada freebet400zl. Depozytem grasz jak chcesz. Wejdź w promocje i tam znajdziesz wiecej infoto normalna promocja dla wszystkich czy rejestrowałeś się przez jakiegoś afilianta?
Upomij się na czacie. Ja spytałem i w ten sam dzień dodali wieczorem, bodajże 3 lutego. W styczniu nie było nic rzeczywiścieTeż w całym tamtym roku miałem co miesiąc darmowy zakład ale w kwocie 240 zł
Tylko teraz od stycznia cisza nic nie dają
Pytałem pytałem to mieli wysłać zapytanie do vip menago ale dalej nicUpomij się na czacie. Ja spytałem i w ten sam dzień dodali wieczorem, bodajże 3 lutego. W styczniu nie było nic rzeczywiście
mnie wykluczyli po pierwszym, pewnie dlatego że trafiłem :-(A freebety 400zl dostajecie co sobote za wpłatę z kodem SRB? Czy też już Was wykluczyli jak mnie?
Na konto bankowe? No to powodzeniaCzekam już 3 dni na wypłatę oczekująca.... Jednak STS lepszy. Czy u was też tyle to trwa zleciłam przelew na konto ...