bartekf84
Użytkownik
wiec to jest info z czatu....wiec byla podana zla informacja nie wciągu 24 h a 48hSorry if you received any incorrect info, but after confirming with the technician he said it will be within 48 hours.
wiec to jest info z czatu....wiec byla podana zla informacja nie wciągu 24 h a 48hSorry if you received any incorrect info, but after confirming with the technician he said it will be within 48 hours.
ok, ale ta czerwona kartka to chyba dla ING, bo to raczej ich system nie pozwala na przelewy w weekendy...Kolego , a co do przelewów 24 w betsafe .
ja mam konto ING , i tu jest problem na sobotę przelewy do 15:00, a w niedziele i święta bank nie czynny ????
dlatego jak wyżej napisałem wolę kupic kilka kart Paysafecard na zapas i mam problem z głowy :grin: pozdrawiam
Ja czekam od wczoraj na odpowiedź od nich. O freebety nie pytałem, one ostatnim razem zostały dopisane do 48h i myślę, że tym razem będzie podobnie.A może ktoś z Adminów ma bliższe infotmacje na ten temat?
bobson które zająłeś miejsce?? niestety freebetów dalej nie ma...U mnie 800 zł. na koncie, więc freebety pewnie tez wyplacili ????