>>>BETFAN - TRIUMF BONUSA NAD BOOSTEM <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<

12 kolejka Premier League [17-18. 11.2012]

Status
Zamknięty.
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽ Fulham vs Sunderland

Typy:
Over 2,5 @ 1,80 Sportingbet✅
Berbatov strzeli @ 2,25 Sportingbet⛔


Analiza:
Dziś na Craven Cottage przyjeżdża jedna z negatywnych niespodzianek tego sezonu,Sunderland.Drużyna gości ewidentnie jest w dołku co pokazują ostatnie wyniki.Porażki kolejno z City,Aston Villą i ostatnio z Evertonem,które przeplatane były remisami ze Stoke i Newcastle.Każdy jednak pamięta że &quot;czarne koty&quot; mają w swoich szeregach piłkarzy takich jak bramkostrzelny napastnik Steven Fletcher czy błyskotliwy skrzydłowy A.Johnson,którzy bramki strzelać potrafią,a przeciwko gospodarzą powinni coś ukłuć.Fulham gra u siebie dobrą piłkę i szczególnie w ich meczach pada wiele bramek.Z ich 11 gier tego sezonu tylko w jednej nie padło powyżej 2 goli!Dodatkowo w dobrej dyspozycji jest Berbatov,który potrafił w ostatniej kolejce z Arsenalem zaaplikować rywalom dwie bramki.Widać, że w drużynie Jola wraca do swojej optymalnej formy i jest duża szansa,że potwierdzi ją przeciwko Sunderlandowi strzelając kolejnego gola w sezonie.
 
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Wczoraj bardzo dużo emocji na boiskach Premier League i kilka zaskakujących wyników. Zaczęło się na Emirates gdzie Arsenal mimo czerwonej kartki dla Adebayora już w 15 minucie musiał się mocno napocić aby wyrwać te 3pkt. Mimo, iż wynik na to nie wskazuje. Adebayor wylaciał za swoją głupotę, przedtem zdążył jeszcze gola strzelić. Później Arsenalowi szło raz lepiej raz gorzej. Dobrze bronił Lloris ale koguty, szczególnie po przerwie wyszły bardzo zmotywowane i nie widać było przewagi zawodnika. Po bramce Bale&#39;a na 4:2 widać było, że Kanonierzy zesztywnieli i oddali inicjatywę jednak w końcówce poszła kontra, Wallcot i 5:2. Średnia bramek utrzymana ;) Warte odnotowania jest znakomita forma Llorisa , który latał jak dreamliner , oraz forma Giroud który chyba się w końcu zaaklimatyzował w Premier League.
Chelsea poległa na The Hawthorns. Di Matteo już przed meczem zaskoczył sadzając na ławce Mate i Oscara. Gra The Blues się nie kleiła, dobre okazje w II połowie marnował Sturridge i kolejna ekipa z The Hawthorns wyjeżdża z kwitkiem. Czarne chmury zawisły nad Di Matteo, teraz wyjazd do Turynu na LM, następnie mecz u siebie z City. Jak tak dalej pójdzie to Romek w końcu znajdzie pretekst by zwolnić Włocha.
O ile strata pkt przez Chelsea była tu dość szeroko prorokowana o tyle sensacji na Carrow Road nikt się chyba nie spodziewał. Manchester w kiepskim stylu uległ Kanarkom i stracił fotel lidera na rzecz Man City. Scholes dzień przed meczem obchodził 38 urodziny więc chyba dyspozycja piłkarzy jest wytłumaczalna ???? Arsenal wyjechał z kwitkiem, wyjechał także Manchester. W jednym jak i drugim przypadku całkowicie zasłużenie.
Masówka na QPR okazała się typową masówką, Święci spokojnie sobie wbili 3 gole i spokojnie sobie wywieźli 3 pkt. Mark Hughs chyba może sobie szukać nowego klubu, nie mniej niespodziewanie swoje mecze przegrali Sroki u siebie ze Swansea a także Everton z beniaminkiem z Reading. Odpuszczenie wczorajszej kolejki po meczach towarzyskich było dobrym pomysłem.
Dziś mamy jedno spotkanie i faworyt również jest tylko jeden. Fulham a Sunderland to 2 całkowicie inne bieguny obecnie. O ile gra Fulham może się podobać z Berbatovem, który wreszcie gra regularnie, o tyle Czarne koty grają zupełny piach i śmiało mogę powiedzieć antyfutbol.
⚽ Fulham - Sunderland 1 1.76 Pinnacle ⛔ 1:3
Lekko gram bo wczoraj sporo niespodzianek i dziś może być podobnie ale argumentów za Sunderlandem nie widać. No może jedyny plus to taki, że obrona całkiem dobrze się spisuje bo tracą mało goli, ale jak mało goli tracą tak jeszcze mniej strzelają. Jakby tego było mało niepewny jest występ jedynej armaty kotów w tym sezonie Stevena Fletchera. Skoro występ jest nie pewny to jakiś uraz musi być. Pewne jest natomiast, że nie zagra Craig Gardner, który pauzuje za 5 żółtych kartek. A to już znaczące osłabienie linii pomocy, bo Gardner gra regularnie od początku sezonu. Fulam natomiast po serii wysokich remisów. 3:3 na wyjeździe z Reading, 2:2 u siebie z Evertonem i 3:3 ostatnio z Arsenalem na Emirates. Tylko w tych 3 meczach zdobyli wiecej bramek niż Sunderland od początku sezonu. Dobrze spisuje się duet napastników Berbatov-Petric. Z tyłu dobrze uzupełniają ich Duff czy Kacaniklic. Żeby nie było tak kolorowo to dodam, że Jol nie będzie dziś mógł skorzystać ze swoich dwóch pomocników Richardsona i Diarry, dodatkowo Baird pauzuje za kartki. Ale Jol w tym sezonie dużo rotuje składem więc nawet jak ktoś inny wskakuje do składu to nie jest to jakieś wielkie zaskoczenie.
Fulham to czołówka ligi jeśli patrzeć tylko na strzelone bramki, w tym sezonie umiejętnościami biją na łeb Czarne Koty i jak nie wydarzy się nic &quot;głupiego&quot; (patrz wczoraj Adebayor) to gospodarze nie powinni mieć problemów z wygraniem tego meczu.
jeszcze takie składy proponowane:
Fulham (Possible, 4-4-1-1): Schwarzer; Riether, Hughes, Hangeland, Riise; Duff, Karagounis, Sidwell, Kacaniklic; Ruiz; Berbatov.
Sunderland (Possible, 4-4-2): Mignolet; Bardsley, O’Shea, Cuellar, Rose; Johnson, Larsson, Colback, McClean; Fletcher; Sessegnon.
Sunderland boss Martin O&#39;Neill faces late decisions over a series of players.Scotland striker Steven Fletcher (calf) and Republic of Ireland keeper Keiren Westwood (thigh) missed their respective international matches in midweek,
Być może i to ściema podobna do tej z Van Persim, żeby nie jechać na kadrę bo awizowany do gry jest ale nawet jak Szkot dziś zagra to daleko mu od formy z początku sezonu. Dodam, że ostatnie bramki to strzelał...we wrześniu
 
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Faktycznie wczorajsza liczba niespodzianek była spora, niestety nie dane było obejrzeć żadnego meczu, ale nadrobię zaległości jutro ;)
Równiez miałem w planach grę na Fulham, ale tak się dłużej zastanowiłem to chyba jednak po tym kursie nie ruszę tego. Fulham u siebie na Craven Cottage wiadomo mocne zawsze. W dodatku w tym sezonie grają bardzo dobrze. Berbatov profesor, udowodnił to w meczu a Emirates. Brak Diarry i Richardsona akurat nie wpłynie tak tragicznie na nich. Kacaniklić czy też Duff na lewym skrzydle to dużo lepsze rozwiązanie. No i w dobrej dyspozycji na pewno tez jest Bryan Ruiz co warto podkreślić. Może przeciwko Arsenalowi tego nie pokazał, ale wcześniej już tak.
Sunderland jak nie strzela Fletcher to nie strzela nikt... Niby nazwiska mają dobre, niby dobry trener, ale taktyka i realizacja założeń nie może się podobać. Zbyt defensywnie, coś jak Aston Villa pod wodzą McLeisha. Najpierw difens potem atak. A takim sposobem to daleko nie zajadą.
Ale zamurować się są w stanie dzsiaj. Na Goodison park wyprowadzili kilka bardo groźnych kontr, pytanie czy dizisaj nie będzie na to więcej miejsca? No właśnie, Sessegnon i Johnson potrafią. Więc jakiś punkt mogą wyrwać Czarne Koty, a ten kurs mnie nie zachęca więc nie ruszam, ale powodzenia konrad ;)
po wczorajszych niespodziankach dziś pograłem tylko dla lepszych emocji przy oglądaniu ;) Tydzień temu Ty grałeś Newcastle po podobny kursie, ja lekko odradzałem, dziś sytuacja bliźniaczo podobna oby tylko inaczej się zakończyła ???? /Konrad
 
bo86bo 6,3K

bo86bo

Użytkownik
Ja natomiast wolę w tym spotkaniu próbować kartek. Linia ustawiona na 2.5 jest atrakcyjna, bet365 daje na to zdarzenie kurs 1.66. Obie ekipy potrafią łapać kartoniki i moim zdaniem będzie to mecz szybki i ostry. Sędziuje Lee Probert, który sędziował już w tym sezonie mecze obu ekip. W potyczce Fulham z Wigan pokazał 3 kartki, taką samą ilość kartek pokazał w meczu City z Sunderlandem. Ogólnie w tym sezonie gwizdał w 6 spotkaniach, gdzie pokazał 19 kartek a więc moim zdaniem warto próbować.
 
Otrzymane punkty reputacji: +9
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
w tym sezonie umiejętnościami biją na łeb Czarne Koty i jak nie wydarzy się nic &quot;głupiego&quot; (patrz wczoraj Adebayor) to gospodarze nie powinni mieć problemów z wygraniem tego meczu.
Pozdrawiamy Hangelanda. Nie wiem czy Adebayor mu tak zaimponował, ale faul w środku boiska na czerwoną kartkę to szczyt głupoty.Szkoda, bo do tego aby Czarne Koty nawiązały w miarę wyrównaną walkę z Fulham, potrzebna im była przewaga jednego zawodnika i plaga kontuzji w ekipie gospodarzy. Fulham grało dobrze, udało się doprowadzić do wyrównania ale Petrić po golu złapał jakiś uraz musiał zejść na chwilę bo mu krew z łydki leciała, było w tym czasi 11 na 9 i goście zdobyli bramkę na 1:2. Fulham się nie poddawało, świetnie dwa razy sam na sam bronił Mignolet ale piękna bramka Sessengona załatwiła sprawę.
Strasznie &quot;nieprzewidywalna&quot; kolejka. Jutro dokończenie i na pierwszy rzut oka gospodarze to murowany faworyt ???? ja sobie dam spokój, przedstawię może później/jutro jak wygląda sytuacja obu ekip ale typował nie będę ;)
Robson, wraz z wygraną Kotów pół litra w pakiecie z czujny nos ????
 
Otrzymane punkty reputacji: +6
bo86bo 6,3K

bo86bo

Użytkownik
Ja bym pozdrowił też skuteczność przecież Fulham mogło tam mieć remis... no i aż płakać się chciało jak prowadzi gre Berbatow, ale jasne po co on w MU przecież mamy Macheda i Giggsa. Berbatow świetne zawody jak on prowadzi gre, reguluje tempo to bajka... szkoda,że SAF go nie lubił, bo innego powodu tego,że nie grał nie znajduje do dziś.
 
krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
West Ham - Stoke

Mecz kończący kolejkę, kurs na gospodarzy mimo wszystko kuszący [@2,08 najw.]. Młoty, jak na beniaminka bardzo dobrze sobie radzą, póki co plasując się w ścisłej czołówce. Co ważne, na Upton Park grają bardzo efektywnie, dali się pokonać tylko w derbowym meczu z Arsenalem, a punkty urwali np. mistrzom z Manchesteru. Ich dotychczasowe wyniki skłaniają mnie do stwierdzenia, że dziś zgarną kolejne 3 punkty. Dlaczego? Otóż Stoke kompletnie nie radzi sobie na wyjazdach, co było wiadomo od dawna, a ten sezon tylko to potwierdza.

Stoke have failed to win in their past 15 top-flight away matches, scoring just eight times in that run
Do tego coby nie mówić, ich forma jest obecnie nijaka, a gra (szczególnie na wyjeździe) zbyt monotonna bym rzekł. Goście osłabieni dodatkowo brakiem zawieszonego Whitehead&#39;a, kontuzjowanego Wilsona, a Adam, Walters i Whelan są &quot;doubt&quot;.

Allardyce nie może skorzystać z Vaz Te oraz Collisona. WHU wygrywając dziś znajdzie się tuż za plecami TOP4, i grając z dość słabo prezentującym się rywalem nie powinni wypuścić szansy z rąk.
 
bo86bo 6,3K

bo86bo

Użytkownik
Po bardzo dobrych wynikach Młotów jakimi był remis z City i wygrana z Newcastle czas na łatwiejszego rywala jakim jest ekipa Stoke. Kurs na West Ham zachęca do podjęcia ryzyka gry na nich, zwłaszcza,że przed ekipą Sam realna szansa na 5 miejsce i wyprzedzenie Evertonu.
Stoke zapewne zagra na remis, ale jednak śmiem twierdzić,że Młoty ich przełamią.
Dodatkowo motywuje mnie do grania na West Ham i bardzo ciężki terminarz, w kolejnych meczach czekają ich potyczki:
Spurs - WHU
Man Utd - WHU
WHU - Chelsea
WHU - Liverpool
Ja gram na nich, gram bo moim zdaniem warto. Jednak nie szalejmy ze stawkami bo wiadomo,że Stoke kocha remisować.
West Ham - Stoke 1
2.08
Betsafe
 
psotnick 836,1K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
West Ham United – Stoke City
Połowa lub koniec spotkania
Typ: West Ham United @ 1.62 bwin ⛔ 1-1 ???? Młoty zagrały dzisiaj jak młotki, mieli ich na widelcu w 2 połowie..
1 X 2 i liczba goli
Typ: Zespół 1 zwycięży, a w meczu padnie mniej niż 3,5 gola @ 2.55 bwin ⛔
West Ham zaskakuje dobrą formą na początku sezonu (5-3-3) zajmując 7 miejsce z 18 punktami po 11 kolejkach. Całkiem nieźle wygląda ich bilans na własnym stadionie (3-2-1), gdzie zabrali punkty między innymi ManCity, a ulegli tylko Arsenalowi. Niestety ich bolączką jest brak regularności (PZPRZ w ostatnich 5 meczach). Stoke ma spore problemy ze zdobywanie punktów i zajmuje 12. miejsce z 12 punktami w 11 meczach. W ostatniej kolejce odniosło dopiero drugie zwycięstwo (1-0 z QPR) kończąc serię 5 meczów bez zwycięstwa. W meczach wyjazdowych ciągle czekają na pierwszą wygraną, ale na razie grali faworytami jak Chelsea, Liverpool czy ManU. Oba zespoły nieźle prezentują się w defensywie plasując wśród zespołów tracących najmniej goli w lidze. W przypadku Stoke przekłada się to również na najmniejszą lidze liczbę goli w meczach z ich udziałem (ledwie 1.73), tylko w dwóch strzelono 3 lub więcej goli. W ostatnim meczu obu drużyn na Upton Park gospodarze odnieśli bezapelacyjne zwycięstwo (3-0). Obie ekipy wystąpią dzisiaj bez kilku ważnych ogniw. W drużynie Młotów nie wystąpią Collison, Diarra, Taylor czy Vaz Te, którzy dołączyli do kon t uzjowanych McCartneya, Jarvisa i Benayouna. Goście będą musieli radzi sobie bez filarów pomocy Waltersa i Adama, a także Owena, Delapa i Wilsona. Absencje wśród gości wydają się dużo poważniejsze bo dotyczą kluczowych graczy dla całego zespołu. Między innymi z tego powodu to gospodarze są moim zdaniem faworytem tego spotkania. Ich forma na własnym stadionie może imponować. Grają solidnie z tyłu i strzelają gole, może niezbyt wiele, ale wystarczająco, by inkasować pełną pulę na Upton Park. Stoke traci niewiele goli na wyjazdach w tym sezonie i nie spodziewam się też tutaj pogromu. Wydaje mi się, że mecz rozstrzygnie się jedną bramką i strzelą ją gospodarze, którzy prezentują lepszą formę w ostatnim okresie, a na własnym stadionie powinni poradzić sobie z osłabionymi gośćmi.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom