>>>BETFAN - TRIUMF BONUSA NAD BOOSTEM <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<
Fortuna bonus

12 kolejka Premier League [17-18. 11.2012]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
12 serie gier w Premiership zaczniemy od mocnego uderzenia. Na Emirates Stadium Arsenal w derbach Londynu podejmie Tottenham. Zapowiada się super widowisko , którego nie wolno przegapić! Faworyta nie sposób wskazać w tym meczu, z jednej strony Kanonierzy z dziurawą defensywą, ale i możliwe, ze z powracającym do bramki Szczęsnym. Naprzeciw Tottenham z super skrzydłowymi tj Bale i Lennonem. Oj będzie się działo! ;)
To, że wstęp będzie mocny nie znaczy że emocje już się skończą, od 16 na boiska wybiegną kolejne zespoły a meczem, który również zapowiada się ciekawie jest starcie rewelacyjnego West Bromwich z Chelsea, która nie wygrała 3 ostatnich meczów i z pewnością postara się tą serie przełamać, ale nie będzie łatwo.
W niedziele tylko jeden mecz, na Craven Cottage Fulham zagra z Sunderlandem i to gospodarze są faworytem. Ale czy potwierdzą to na murawie to się okaże. A kolejkę zamknie poniedziałkowy mecz na Upton Park gdzie West Ham zagra ze Stoke i tutaj wskazać faworyta jest niezmiernie ciężko.
W C+ tym razem obejrzymy pięć meczów zatem w ten weekend do szczescia potrzebny nam pilot i trochę wolnego czasu, a emocji nie zabraknie przy lidze angielskiej na pewno ;)
Oto oferta kursowa od Tobet.


Zapraszam do dyskusji i merytorycznej analizy tego co nas czeka w ten weekend w Premier League ;)
 
narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Pierwszym meczem, który z miejsca wpadł mi w oko to oczywiście Norwich - Manchester (nie muszę chyba wyjaśniać dlaczego :p). Jak wiemy, Czerwone Diabły po spektakularnym zwycięstwie w Bradze zapewniły sobie awans do fazy pucharowej Ligi Mistrzów z pierwszego miejsca i nikt nie jest już w stanie im tego odebrać. Manchester póki co plasuje się na pozycji lidera w Premier League, ale różnica między nimi a depczącymi im po piętach Chelsea i Manchesterem City jest niewielka... ale tu nadarza się wyśmienita okazja, aby troszkę odskoczyć rywalom. I teraz tak, scenariuszy jest kilka. Zarówno Chelsea jak i ekipa z City mają ciężkie mecze w nadchodzącej kolejce Ligi Mistrzów - Chelsea jedzie do Włoch, stawić czoło Juventusowi zaś City czeka niełatwa przeprawa z Realem. City dotychczas w Lidze Mistrzów trochę zawodzi, z jakim nastawieniem przywitają gości z Madrytu? W Premier League czeka ich spotkanie u siebie z Aston Villą, z którą na papierze powinni wygrać w cuglach. W tym meczu ciężko doszukać się jakichś niespodzianek... ale jeżeli chodzi o Chelsea... Juve w LM a w PL wyjazd z West Bromwich. WBA prezentuje się w tym roku bardzo dobrze co potwierdza piąta pozycja w tabeli. City punktów raczej nie straci, ale Chelsea jak najbardziej - tym bardziej, że ostatnio nie mogą się przełamać i od kontrowersyjnej porażki z Manchesterem United złapali dwa remisy a o Ligę Mistrzów trzeba walczyć. Dobrze by było, gdyby City i Chelsea pogubiły punkty, ale ta opcja możliwa jest chyba tylko jeżeli chodzi o Chelsea, a więc odskoczyć można. Wracając do United. Vidica nadal nie ma, Jones ponoć powrócił do treningów, ale nie nastawiałbym się na jego powrót na sobotni mecz. Kagawa również nie może grać. Znak zapytania można postawić również przy RvP. Nie grał w towarzyskim meczu reprezentacyjnym rzekomo z powodu kontuzji... ale ile jest w tym prawdy i czy nie jest to kolejna zagrywka Sir Alexa, nie wiadomo ;) Podobna sytuacja jest z Rooneyem, ale myślę, że nasz przecinak ma się dobrze :p Z drugiej strony szkoleniowiec Devils zapowiedział, że w nadchodzącym meczu wyjazdowym z Norwich od pierwszej minuty grać będzie Hernandez, który w ostatnim czasie widać, że jest w formie. Póki co nie ma co spekulować jaki skład wyjdzie, ale jedno jest pewne, będzie on możliwie jak najsilniejszy. Sir Alex zapewne odpuści środowy mecz z Galatasaray i skupi się na daną chwilę na Premier League bo jakby nie patrzeć to jest to wymarzony okres aby odskoczyć.
Moje typy:
Manchester United @ 1.400 Bet365
Manchester United -1,5 @ 2.150 Bet365
 
krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
To ja może powiem tak:
Głównym betem na weekend jest 1X w meczu WBA - Chelsea. Ale to później.
W sobotę hit kokejki, derby północnego Londynu i bardzo ciekawy bet na ten mecz wg mnie to Gareth Bale strzeli @3,75 a może i gdzieś większy będzie. Kurs bardzo przesadzony. Każdy kto w mniejszym lub większym stopniu interesuje się BPL widzi, co się dzieje w obronie Arsenalu. Do tego kto by nie zagrał z dwójki Defoe - Adebayor, to na pewno będą wyciągać obrońców i tym samym Bale będzie mieć dużo miejsca na ofensywne wejścia. Wiadomo, jak ważny to mecz dla kibiców obu drużyn i.ani jeden ani drugi manager nie będzie kalkulować. Ostatnim razem było 7 bramek i sporo okazji obu drużyn, teraz może być podobnie, a co za tym idzie Bale powinien mieć swoje szanse i jeśli tak się stanie to jakąś na pewno wykorzysta. Value spore jak dla mnie i 3/10 można pograć.
 
Otrzymane punkty reputacji: +7
super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
mysle ze cos w strone AV +2 moznaby zagrac, city jest kompletnie bez formy, trzeba miec na uwadze mecz LM w tygodniu, kazdy wtajemniczony wie jaka jest sytuacja..jedynym szczegolem ktory nie pozwala mi powiedziec ze ten typ jest naprawde prawdopodobny to to czy silva zagra pelny wymiar czasu i jak zagra.. to kregoslup tej druzyny
 
groven 2,2K

groven

Forum VIP

Arsenal Fc - Tottenham Hotspur 5:2

Typ: Santi Cazorla strzeli bramkę i Arsenal wygra

Kurs: 8.00



Mecz drużyn środka tabeli nagle okrzyknięto szlagierem
12-stej kolejki Premier League. Nie wiem czemu, nie wiem po co. Arsenal dopiero 8 pozycja, natomiast goście jedno oczko wyżej. Zdecydowanie ciekawiej zapowiada się mecz 5 w tabeli ekipy West Bromwich Albion i zajmującej 3 miejsce Chelsea Fc. Ale nie o tym chciałem pisać. Santiago Cazorla González, znany jako Santi Cazorla – hiszpański piłkarz występujący n a pozycji ofensywnego lub bocznego pomocnika. Od sierpnia 2012 roku jest graczem Arsenalu. Santi Cazorla został wybrany ostatnio drugim najlepszym ofensywnym pomocnikiem La Liga w sezonie 2011/2012. W tej klasyfikacji zwyciężył piłkarz FC Barcelony Andres Iniesta. W obecnych rozgrywkach ma strzelone jak narazie 3 bramki. Gra w każdym spotkaniu pełne 90&#39; minut, a strzela gole dla Arsenalu w meczach z tymi najważniejszymi przeciwnikami. Mowa o Manchesterze United, dwie kolejki temu, wcześniej w wygranym 1:3 spotkaniu z West Ham United, a zadebiutował golem w meczu z Liverpoolem. Cazorla jest w pełni gotowy do gry na spotkanie z Tottenham Hotspur, więc myślę, że będzie niezwykle groźny dla defensywy Kogutów. Zresztą jak cała 11-stka gospodarzy. Kanonierzy z racji iż spotkanie rozgrywane jest na Emirates Stadium postawią bardzo duże warunki Tottenhamowi. Jeśli Arsenal wygra, a stać ich z całą pewnością na zdobycie 3 punktów, to warto postawić na zakład jaki oferuje nam WilliamHill na to iż San ti Cazorla strzeli gol a. Kurs na ten zakład to jakieś śmieszn e nieporozu m ienie.. Arsenal od 2 spotkań nie wygrał, jest głodny zwycięstwa, a Tottenham na wyjazdach 3-0-2, albo wygrywa, albo przegrywa. A z Arsenalem nie wygra . Tylko jako singiel..
Moto r napędowy Arsenalu, bajeczny technik, schowany na napastnikami, czyhający na błąd obrońców, przebojowy - Santi Cazorla...
 
Otrzymane punkty reputacji: +20
C 0

crashewski

Użytkownik
@Groven a nie słyszałeś Cazorla ma nie zagrać w tym meczu? Czytałem na którymś ze fanpagów Arsenalu że z powodu meczu w nocy z środy na czwartek Panama - Hiszpania, Cazorla nie zagra, bo jeśli nawet zdąży wrócić, to będzie zmęczony po podróży. ;p
 
death89 84

death89

Użytkownik
Ja ze swojej strony proponuję zagranie na QPR. Wiadomo jaki mają skład, wiadomo że nie powinni grać tylko o utrzymanie. Kiedyś muszą odpalić, a z kim mają wygrać, jeśli nie z Southampton - najgorszą drużyną na wyjazdach w Premier League - 5 meczy, 5 porażek, bilans bramkowy 5:18. Z takimi drużynami pewnie będą walczyć o utrzymanie i obowiązkowo muszą wygrywać. Dodam jeszcze, że drużyna z Loftus Road w ostatnich 2 meczach na swoim stadionie zremisowała z Evertonem i Reading, 1:1. Widać mały progres w ich grze, myślę że w końcu zainkasują - pierwszy raz w tym sezonie - komplet punktów.
QPR - Southampton 1 - @1.90 (Unibet) ⛔

edit: to co gra QPR w tym sezonie to jest totalna porażka..
 
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
@Death
taki argument jest co kolejkę... czyli nic nie wart.
Obrona Queens jest żałosna. Southampton gra bardzo ładną piłkę (niestety tylko w ofensywie) ale jednak. Jeśli to i to się &#39;zgra&#39; (jakby to śmiesznie nie zabrzmiało) to Święci swoje strzelą na Loftus Road.
Ja Wam proponuje Stoke over 1,5 kartki @1,53. Oni jak co sezon, będą straszni tylko u siebie (mimo ładnej gry jak na razie poza domem). West Ham na wznoszącej, mają kapitalny atak, wrócili jeszcze silniejsi do PL. Grają dobry futbol, nie są statyczni jak Reading, nie kaleczą obrony jak Southampton - wszystko mają na miejscu. To jest ekipa na wyższe miejsce. Przód Młotów już zakręci drwalami ze Stoke.
 
death89 84

death89

Użytkownik
@up: przed meczem, dajmy na to z Chelsea nie można było napisać, że może w końcu wygrają, albo że Chelsea dostaje od każdego baty na wyjazdach, bo tak zwyczajnie nie jest. Dla drużyny własnego stadionu jednak jest to argument.
Cyferki dla &#39;wyjazdowego&#39; Southampton są bezlitosne (i co z tego, że strzelają bramki, skoro więcej tracą), a QPR w dwóch ostatnich meczach u siebie znacznie przeważał, nie wiele brakowało do wygranej. Limit pecha wyczerpany.
 
Otrzymane punkty reputacji: +4
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Arsenal – Tottenham

Pierwsze sobotnie spotkanie i od razu hit – derby północnego Londynu. Obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli i będzie to na pewno zacięty pojedynek. Arsenal spisuje się ostatnio słabo. W ostatnim meczu zaledwie remis z Fulham, a mogli wygrać gdyby Arteta nie spudłował karnego. Obrona Kanonierów spisuje się niepewnie. Jest duże prawdopodobieństwo, że obrona zagra w tym samym zestawieniu jak ostatnio, a to raczej nie gwarantuje spokoju w tyłach, bo niepewni są Koscielny oraz Vermaelen. Widać brakuje kontuzjowanego Gibbsa. Obrona zawodzi, a jak w ataku? Jeszcze niedawno Arsenal miał nieco kłopotów ze strzelaniem bramek. Szło im jak po grudzie, zawodziła skuteczność. Teraz gra z przodu nieco się poprawiła. W ostatnim meczu błysnął Giroud – strzelec dwóch bramek. Nawet Podolski, który jakoś nie może złapać rytmu w tym sezonie, strzelił swoją bramkę. Cazorla i Arteta potrafią dobrze dograć piłkę i stworzyć dobrą sytuację kolegom. W meczu nie zagra wspomniany Gibbs, Diaby, Rosicky, Gervinho. Niepewni występu są Szczęsny, Walcott, Oxlade-Chamberlain i Sagna, ale raczej powinni wystąpić.
Tottenham ma aktualnie trudny terminarz. W ostatnim meczu mierzyli się z Man City i przegrali 1:2. Jest to drugi przegrany mecz z rzędu po niespodziewanej wpadce z Wigan 0:1. Koguty muszą wreszcie się przełamać i zdobywać jakieś punkty, bo terminarz niezwykle trudny. Po Arsenalu mecz w LE z Lazio, później West Ham, Liverpool i Fulham, czyli ekipy solidne. Ekipa AVB gra bardzo nierówno w tym sezonie, potyka się na Wigan albo wygrywa na Old Trafford z United. Myślę, że z Arsenalem powinni powalczyć jak równy z równym, bo mają z przodu dobrych graczy jak Defoe, Adebayor, Bale czy Lennon. Niepewni występu są Lennon, Walker i Defoe – cała trójka nie wystąpiła w przegranym meczu Anglików ze Szwedami, być może te kontuzje to była tylko zasłona dymna, żeby dokładnie wyleczyć drobne urazy i nie narażać zawodników na ich pogłębienie.
Patrząc na historię derbów od razu rzuca się w oczy duża liczba bramek w meczach i BTS. W ostatnim meczu padło aż 7 bramek. Również i w tym meczu upatruję overu. Zapowiadają się duże emocje, bo obie jedenastki lubią strzelać, ale też i tracić wiele bramek. Trochę obawiam się, że zawodnicy obu zespołów będą oszczędzać się na pucharowe mecze w tygodniu. Arsenal gra z Montpellier i raczej jest to przeciwnik z gatunku tych łatwych. Wygrana Arsenalu oraz remis lub przegrana Olympiakosu zapewnia Kanonierom awans. Tottenham jedzie do Rzymu po co najmniej remis. Myślę jednak, że obie jedenastki nie będą się oszczędzać i pokażą dobry futbol godny ligi angielskiej i przede wszystkim derbów.

Arsenal – Tottenham
✅✅✅
Typ: BTS
Kurs: 1,50
Stawka: 3/10
Buk: Bwin
✅1,5j

Typ: over 2,5
✅✅✅
Kurs: 1,57
Stawka: 2/10
Buk: Bwin

✅1,14j

Newcastle – Swansea

Obie drużyny sąsiadują w tabeli. Zajmują odpowiednio 10. i 11. miejsce. Trudno tu wskazać wyraźnego faworyta. Na papierze jest nim drużyna Newcastle, ale patrząc na ich grę w tym sezonie nie jest to tak oczywiste. Ja w tym meczu skupię się na typowaniu bramkowym. Obstawiam tutaj under 2,5 gola. Newcastle z trudem przychodzą zwycięstwa. Jeśli już wygrywają, to skromnie jedną bramką. Statystyka bramek strzelonych u siebie nie porywa – w sześciu meczach bilans 6:7. W grze widać brak skuteczności. Ostatnio Sroki zaliczyły porażę z West Ham 0:1. Po stracie bramki Młoty cofnęły się i gracze Newcastle bezskutecznie ostrzeliwali bramkę gości. Naprzeciwko Newcastle staje Swansea – drużyna która słabiej gra na wyjazdach. Bilans bramkowy na wyjazdach wynosi 6:6 w pięciu meczach, ale trzeba odnotować, że aż pięć bramek zdobyli w meczu z QPR i jedną z Southampton w ostatniej kolejce. Niewątpliwie strzelanie na wyjazdach jest piętą achillesową Łabędzi, co potwierdził ostatni mecz – zaledwie jedna bramka przeciwko najsłabszej defensywie ligi. Myślę, że mecz zakończy się remisem 1:1.

Newcastle – Swansea
⛔⛔⛔ //szkoda, niedużo zabrakło, gol na 1:2 w 92&#39;
Typ: under 2,5
Kurs: 2,00
Stawka: 2/10
Buk: Bwin

⛔2j
QPR – Southampton

Mecz outsiderów ligi, ale też może być bardzo ciekawy. Spotykają się dwie najbardziej dziurawe defensywy ligi i dlatego naturalnym typem tutaj jest over 2,5. Obie drużyny jakby zapominają o obronie, popełniają głupie błędy. QPR ma kolejną już szansę na przełamanie. Mają najsłabszego przeciwnika z możliwych i wcale się nie zdziwię jak znowu nie wygrają. W ataku nie widać jakiegoś konkretnego pomysłu na grę, wszystko takie jakieś szarpane i niepomyślane. Zawodnicy są całkiem dobrzy, ale czasem brak skuteczności albo zimnej krwi pod bramką przeciwnika. Southampton na wyjazdach to istna dziura w obronie – w pięciu meczach aż 18 bramek straconych, co daje niecałe cztery stracone na mecz. QPR raczej aż tylu nie strzeli, ale żeby wygrać musi strzelić co najmniej dwie bramki, bo sądzę, że Southampton też coś ukłuje. Święci na pewno też czują szansę na punkty i zaatakują, zresztą w żadnym meczu nie bali się zaatakować, nawet jak grali z Manchesterami.

QPR – Southampton ✅✅✅
Typ: over 2,5
Kurs: 1,65
Stawka: 2/10
Buk: Bwin

✅1,3j
 
Otrzymane punkty reputacji: +4
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Bardzo ciekawie IMO zapowiada się spotkanie na The Hawthorns. Chelsea ostatnim czasem dość pechowo pogubiła pkt i z 4 pkt przewagi zrobiło się 3 pkt straty. Wcale jakoś z jakości gry dużo nie stracili ale brakuje wykończenia. Nie dziw, że skoro okienko styczniowe coraz bliżej to coraz więcej mówi się o transferze Falcao. Pamiętam nie dawno taki sezon, gdzie The Blues imponująco weszli w sezon, wbijali po 5,6 goli ale szybko się wystrzelali i właśnie gdzieś tak na przełomie Listopada-Grudnia przyszedł mocny dołek formy i natracili sporo pkt, kto wie może teraz sytuacja jest podobna. WBA natomiast świetnie sobie radzi, dość pechowo przegrali z City u siebie, a po za tym komplet pkt na własnym obiekcie. Jakby nie patrzeć ten mecz można nazwać meczem na szczycie ;)
Znowu śmieszny kurs na United. Zakładając, że w niusach jest trochę ziarenka prawdy to Rooney i RVP podobno leczą jakieś drobne urazy. Wiem, że taki obrót spraw był &quot;korzystny&quot; bo mecze towarzyskie były we środę, ale Angielskie media nawet spekulują że Wayne może nawet nie zagrać. Zresztą,meczu z AV nie dograł do końca. Tu bym się wstrzymał do samego końca.
Co do mistrzów Anglii. Atmosfera w drużynie jest jaka jest, Mancini sprawia wrażenie człowieka, który kładzie już na to wszystko .... no właśnie. Z Tottenhamem tylko to potwierdził, gdzie 3/4 meczu przespał dosłownie siedząc w fotelu, a łaskawie podniósł się dopiero po golu Aguero na 1:1. No ale nie wyobrażam sobie aby AV, gdzie lista kontuzjowanych bardzo długa mogła coś ugrać na Etihad. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, tak można podsumować ich mecz z United.
 
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Bardzo ciekawie IMO zapowiada się spotkanie na The Hawthorns. Chelsea ostatnim czasem dość pechowo pogubiła pkt i z 4 pkt przewagi zrobiło się 3 pkt straty. Wcale jakoś z jakości gry dużo nie stracili ale brakuje wykończenia. Nie dziw, że skoro okienko styczniowe coraz bliżej to coraz więcej mówi się o transferze Falcao. Pamiętam nie dawno taki sezon, gdzie The Blues imponująco weszli w sezon, wbijali po 5,6 goli ale szybko się wystrzelali i właśnie gdzieś tak na przełomie Listopada-Grudnia przyszedł mocny dołek formy i natracili sporo pkt, kto wie może teraz sytuacja jest podobna.
Też dokładnie pamiętam tamtą sytuacje. To zdaje się za czasów Ancelottiego było. No, ale mniejsza o to. Wtedy był wyraźny kryzys i nie dośc, że nie było wyników to i gra była baaardzo słaba. No, ale teraz z grą nie ma problemów. Jeżeli tylko trio Oscar, Hazard i Mata nadają na tych samych falach to wszystko jest okej. Tylko ten Torres... Niby ten sam, ale jakoś no nie pasuje do tego zespołu po prostu. Strzelił kilka bramek wreszcie, ale dalej się do niego nie mogę przekonać. Jak się przypomni atak z Drogbą to wtedy strach się bać, no ale mają na Stamford Bridge to co mają. Nie wszystko da się kupić na szczęście.
Jutrzejszy mecz na The Hawthorns zapowiada się bardzo wyrównanie. WBA bez Bena Fostera w bramce. Chelsea bez Terrego z kolei. Ale nie zamierzam tutaj jednak nic typować. Wydaje się to najlepszym rozwiązaniem ;)

&lt;table class=&quot;headtohead_uniqueteam1_teaminfo nozebra&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;even &quot;&gt;&lt;td class=&quot;crestbox center first &quot; colspan=&quot;2&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;Arsenal - Tottenham
Typ : Powyżej 2,5 gola @ 1,575 Pinnacle✅5:2
Zapowiada się genialne widowisko. Arsenal ostatnio tracił sporo bramek i nie potrafił utrzymywać prowadzenia w meczach, nawet przy 2-0, a zdarzało się tak dwukrotnie. Najpierw z Schalke, a potem z Fulham. Do bramki wraca na 99% Szczęsny. No, ale to od razu nie powód do radości, bo jego forma jest zagadką, w końcu nie grał przez 2 miesiące. W defensywie bez zmian a więc Vermaelen na lewej stronie, w dodatku ostatnio jest w wyraźnym dołku. Ogólnie to Sagna i Vermaelena można uznać za punkty kulminacyjne jak potoczy się rywalizacja w tym meczu bowiem przyjdzie im rywalizować na przeciwko Garetha Bale&#39;a i Aarona Lennona a więc dwie błyskawice maja do zatrzymania. Czy im się to uda ? Oj ciężko w to wierzyć. W ofensywie wreszcie bardzo dobry mecz zagrał Giroud! Mówię o jego grze przeciwko Fulham, zdobył 2 gole, ale też był bardzo aktywny i może wreszcie doda mu to pewności siebie. Ponadto wraca Wilshere i Walcott z Oxladem Chamberleinem także do dyspozycji. Ofensywa jest więc good. A defensywa tak jak mówię, ostatnio kiepsko.
Tottenham do meczu przystąpi po serii dwóch porażek, z Wigan i jednak pechowej z City. Na pewno nie zagra Dembele, szkoda bo by się przydał, waha się także występ Defoe, ale jego akurat zastapić może Adebayor. Derby to derby, a ten pojedynek dla fanów obu zespołów jest najważniejszy w sezonie. Rywalizacje z Chelsea czy West Hamem schodzą na dalszy plan. Tutaj powinien być ogień.
Jako podsumowanie do tego typu może służyć ten oto cytat &quot; The last four league games between these teams at the Emirates have produced 23 goals&quot;.
Poprzedni sezon to prowadzenie 2-0 Tottenhamu do 40min, a potem 5 goli z rzędu strzela Arsenal przy bezradnej postawie gości. Zresztą bardziej bramkostrzelnej rywalizacji w ostatnich latach sobie nie przypominam.
Arsenal (Possible 4-2-3-1): Szeczesny; Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen; Arteta, Wilshere; Walcott, Carzola, Podolski; Giroud
Tottenham (Possible, 4-4-1-1): Friedel; Walker, Gallas, Caulker, Vertonghen; Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale; Dempsey; Adebayor.

Newcastle - Swansea
Typ : Newcastle @ 1,90 Expekt⛔1:2
Ten typ chodzi za mną od poprzedniej niedzieli kiedy Newcastle przegrało u siebie 0:1 z West Hamem. Nie zasłużyli w tamtym meczu na porażkę. Gol Nolana w jego stylu tj dostawił stopę i wpadło. A z przebiegu gry to Sroki dominowały, ale tego dnia Jaaskalainen bronił kapitalnie i zagrał na zero więc punkty pojechały na Upton Park. Z dobrych informacji to wraca Tiote do składu, ale wypadł za to Cabaye i Gutierrez więc nie wiadomo czy się cieszyć czy nie. Komplikacje sa także z Papissem Cisse,ale on nie jest obecnie nie do zastąpienia, gorzej jakby wypadl Demba Ba..
Swansea nadal bez Vorma, w dodatku wypadł Koreańczyk Ki, ważna postać w środku pola. Swansea na wyjazdach spisuje się slabiej niż u siebie.
Po prostu liczę w tej potyczce na Sroki bo tak mi podpowiada intuicja ;) Lekko zaryzykuje.

Niby dobrym typem wydaje się Liverpool, ale jakoś się boje na nich postawić bo mają problemy ze skuteczną grą z teoretycznie słabszymi zespołami. A Atleci się łatwo nie poddadzą na Anfield. Co prawda Suarez w wybornej formie co pokazał w środę w Gdańsku, wraca Reina do bramki. Ale i tak nie ruszam The Reds w ten weekend, nie po takim kursie.
Również nie dam się skusić na kurs na Everton. Wypadł Mirallas, a Pienaar jednak przeciwko Sunderlandowi był słabym ogniwem, Naismithowi też wiele brakuje go umiejętnosci Belga. Sam Fellaini z Jelavicem meczu nie wygrają. Owszem Everton faworytem bo na przeciw Reading, ale coś mam czutkę że to mecz pułapka i tutaj możliwa strata pkt przez faworyta.

Na koniec polecam wpis Marcina Rosłonia komentującego mecze Premiership w C+ -&gt; http://www.canalplus.pl/sport/blog-za-piec-dwunasta_978_19
Tak jak świetnie komentuje tak świetnie opisał ostatnie wydarzenia w Premier League. Polecam;)
 
narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Czas skrobnąć krótko o Chelsea.
The Hawthorns w tym sezonie jak można zaobserwować jest dość trudnym terenem dla przyjezdnych. Jeżeli chodzi o statystyki u siebie to aktualnie WBA zajmuje drugie miejsce, wyprzedzając między innymi Chelsea. Pięć zwycięstw, zero remisów, jedna porażka i bilans bramkowy 12-4 - przed takimi wynikami trzeba czuć respekt tym bardziej, że przecież drużyna Albion przed sezonem nie była zaliczana raczej do czołowej ekipy, a tu proszę, magia PL ;) Jak w ostatnim czasie prezentuje się ekipa The Blues, wszyscy wiemy. Ciężkie mecze w Lidze Mistrzów, początek słabej serii w Premier League. Wypadałoby w końcu wygrać mecz ligowy, ale czy to nastąpi właśnie dziś? Nie wydaje mi się... ponadto zabraknie oczywiście Lamparda ale niestety i kapitana Johna Terrego. Z tego co mi wiadomo to WBA nie może skorzystać z Bena Fostera. Biorąc pod uwagę przyszły mecz Chelsea z Juventusem na wyjeździe, Liga Mistrzów może im się strasznie skomplikować i wypadałoby ten mecz chociaż zremisować. Teraz pytanie czy Di Mateo zdecyduje się na zagranie na pół gwizdka czy jednak będzie zacięcie walczył o powrót na fotel lidera na równi z walką w LM. W tym meczu skłaniam się bardziej ku remisowi.
Moje typy:
Remis @ 3.50 Bet365

Na temat Arsenalu zbytnio się nie będę rozpisywał tylko rzucę suchym typem.
Moje typy:
BTS @ 1.50 Bet365
 
tysioncbaksuf 57

tysioncbaksuf

Użytkownik
Myślę, że o graniu na pół gwizdka nie ma mowy. W grudniu na głowę Di Matteo spadnie tornado, jeżeli nie będzie potrafił nawiązać kontaktu z Manchesterami do tej pory. KMŚ, londyńskie busy - wtedy rotacja składem jest obowiązkowa. Jak dotąd gracze są raczej wypoczęci i mogą grać najważniejszymi ogniwami, bardzo wymowne jest także H2H ???? Wydaje mi się, że może to być powrót do dobrej formy, a kursy wystawione na te spotkanie kuszą mnie na zagranie jedyneczki.
 
psotnick 839,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Arsenal - Tottenham
Both teams to score?
Typ: Yes @ 1.53 Tobet ✅ 5-2 :spokodfhgfh: wszystko zgodnie ze scenariuszem, szybki gol otworzył mecz, potem czerwona i w 40. min typy na plus..
(Azjatycka suma goli)
Typ: Powyżej 2.5 @ 1.60 bet365 ✅
(Suma goli drużyny)
Typ: Arsenal powyżej 1.5 @ 1.72 bet365 ✅

Dla kibiców obu zespołów to zdecydowanie najważniejsze z derbów, szkoda tylko, że dochodzi do nich w momencie mocno chwiejnej formy piłkarzy. Arsenal jest ósmy z 16 punktami w 11 meczach (4-4-3). Ich forma w ostatnich meczach jest bardzo niestabilna bardzo konsekwentnie przeplatając zwycięstwa z porażkami. Na Emirates Stadium bilans wygląda niemal identycznie (1-1-1) w ostatnich meczach. Tottenham jest o 1 miejsce i 1 punkt wyżej od swoich rywali z północnego Londynu (5-2-4), ale aż 3 z tych 4 porażek Koguty zanotowały w 5 ostatnich meczach. W meczach wyjazdowych mają całkiem niezły bilans z 3 wygranymi i dwoma porażkami. Co do sytuacji kadrowej w obu ekipach, to Kanonierzy jeszcze przez jakiś czas będą musieli sobie radzić bez Gibbsa, Diaby’ego i Rosickiego, ale najprawdopodobniej nie zobaczymy też Gervinho. Koguty zaś wystąpią bez Assou-Ekotto, Kaboula i prawdopodobnie bez Dembele i Parkera, którzy dochodzą do siebie i na dniach powinni być gotowi do gry. Wygląda na to, że Arsenal znowu pogrążył się w swoich problemach z dziurawą obroną. Zainkasowanie 3 goli od F ulham w ostatnim meczu było bardzo rozczarowujące dla kibiców, którzy nie mog ą się doczekać powrotu Kierana Gibbsa. Po kartce z ManU do składu wraca za to Jack Wilshere, który powinien zapewnić kreatywność i determinację w środku pola. W ostatniej kolejce Spurs po objęciu prowadzenia z ManCity przez większość meczu musieli stawiać czoła nawałnicy i w końcu polegli w ostatnich minutach. Przez większość meczu pokazali dużą pewność w defensywie i myślę, że będą jej potrzebowali również dzisiaj. Wydaje się, że bezproduktywnego Adebayora powinien zastąpić w ataku bardziej kreatywny Defoe. Wprawdzie Tottenham gra ostatnio bardzo zachowawczo na wyjazdach, ale też wyjazd na Emirates nie jest zwykłym wyjazdem. Spodziewam się, że ten mecz będzie wyglądał dokładnie tak jak ostatnie derby północnego Londynu, czyli nieco szalony triumf Arsenalu (5-2) pomimo deficytu 0-2 po 30 minutach gry. Zresztą obie ekipy przyzwyczaiły wszystkich do festiwalu goli na Emirates Stadium , dość powiedzieć, że w 4 ostatnich meczach średnia strzelonych goli sięga 5.75! W takim kontekście raczej trudno spodziewać się dzisiaj meczu underowego, myślę, że nawet wyższe linie niż 2.5 nie będą szalonym ryzykiem. Obie ekipy są ofensywnie nastawione, a naprzeciw siebie będą mieć defensywy z problemami kadrowymi. Dzisiaj spodziewam się meczu prowadzonego w szybkim tempie, od jednego pola karnego do drugiego, a pomóc w tym powinien wcześnie strzelony gol. Otwarty mecz powinien obfitować w wiele sytuacji strzeleckich, a te już będzie miał kto zamienić na gole. Dlatego wybrałem typy na ilość goli odpuszczając zupełnie wynik końcowy tego meczu, który wydaje mi się wręcz zupełnie nie do przewidzenia.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:RelyOnVML/&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Prawdopodobne składy
Arsenal : Szczesny - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Jenkinson - Arteta, Wilshire, Cazorla - Walcott, Podolski, Giroud
Tottenham : Friedel - Walker, Caulker, Gallas, Vertonghen - Lennon, Sandro, Huddleston, Bale - Dempsey - Adebayor &lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
Otrzymane punkty reputacji: +7
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Arsenal(-1,5) - Tottenham 1 @ 3,20
Ja na dziś z lekkim ryzykiem gram wygraną Arsenalu dwoma bramkami, gdyż sądzę, ze są w stanie to uczynić, Tottenham gra słabo ostatnio w Premier League, oglądałem ich mecze i ciężko to widzę. Arsenal będzie chciał udowodnić, że remis z Fulham to wypadek przy pracy i dziś pocisną Koguty.
 
Otrzymane punkty reputacji: +7
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ANGLIA: Premier League
Spotkanie: Arsenal Londyn - Tottenham Hotspur
Analiza: O godzinie 13:45 rozpoczną się Derby Londynu. Te najważniejsze, dla kibiców Arsenalu Londyn i Tottenhamu. Arbitrem będzie Howard Webb. Zaledwie siedem spotkań i 31 kartek + 1 czerwona. Kurs na over 4,5 kartek jaki wystawił Bet365 jest marny, bo tylko 1,66. A różnie to może być. Gram o wiele bezpieczniej według mnie, powyżej 1,5 kartki dla &quot;Kanonierów&quot; kurs co prawda jest jeszcze niższy - 1,53 - ale według mnie to najbezpieczniejszy zakład na to spotkanie. Linia powinna być pokryta już w pierwszej połowie.
Arsenal Londyn - Tottenham Hotspur - Arsenal powyżej 1,5 kartek @ 1,53 - stawka: 8/10 - Bet365
 
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Arsenal - Tottenham
over 2,5 @ 1,57 Expekt✅
over 23 fauli @ 1,75 Expekt✅
over 9 celnych strzalow na bramke @ 1,63 Expekt✅
Przed nami derby północnego Londynu, zapowiada nam się jedno z najlepszych spotkań w sezonie Premier League. Faworytem może i jest Arsenal, ale Kanonierzy jak i Koguty nie prezentują najwyższej formy. Podopieczni Wengera ostatnio nie notuje dobrych rezultatów - dwa remisy z rzędu oraz przegrana z United sprawiają, że kibice gospodarzy coraz bardziej tracą cierpliwość do swojej drużyny. Tottenham również po dobrych kilku spotkaniach obniżył strasznie loty. Ale derby to derby, nieważna jest forma, bo zawsze obie ekipy spinają się na ten mecz. Weźmy przykład z tamtego roku - Arsenal grał bardzo słabo przed meczem z Tottenham u siebie i wszyscy spodziewali się gładkiej wygranej gości. Po 20 minutach bodajże było 2-0 dla Spurs, ale potem wszystko zaczeło się dla nich sypać i ostatecznie Arsenal zwyciężył 5-2. Tak więc wszystko wskazuje na spotkanie z wieloma bramkami, lecz również z wieloma przewinieniami. Webb sędziuje, więc kilka kartek może się posypać.
 
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Spotkanie: Manchester City – Aston Villa HC (0:2,5)
Typ: 1
Kurs: 2,65
Buk: Pinnacle

Dziś na Etihad Stadium w ramach 12. kolejki Premier League Mistrz Anglii Manchester City podejmie Aston Villa. Podopieczni Roberto Manciniego sa na 2. Pozycji w tabeli i sa drużyna niepokonaną w Premier League w tym sezonie. Aston Villa zajmuje 17. Miejsce tuz nad strefa spadkową.

Obie drużyny spotkały się już w Pucharze Ligi Angielskiej, gdzie rezerwowy skład ManC przegrał z AV 2:4 po dogrywce. Chęć rewanżu powinna być więc dodatkowym elementem mobilizującym Mistrza Anglii.

Aston Villa to drużyna, która według mnie rozczarowuje najbardziej z całej Premier League. To, że Święci i Reading będą w dole tabeli to było niemalże pewne przed startem rozgrywek. QPR życzę spadku z hukiem, toteż ich ostatnie miejsce przyjmuje z zadowoleniem. Natomiast AV i Sunderland to najbardziej rozczarowujące ekipy. Fakt, iż drużyna strzela 10 bramek w 11. kolejkach jest powodem do niepokoju dla kibiców Villi. W bramce stanie Brad Guzan, w obronie zobaczymy Clarka, w pomocy Irelanda, w ataku straszyć będzie Bentake – 4 bramki w tym sezonie – oraz Agbonlahor. Podsumowując – AV ma skład, który nie rzuca na kolana, ba, który w takiej dyspozycji jak obecna jest składem spadkowym. Dużo mówi się o QPR i o ich uśpionej sile, wyrażonej w nazwiskach niewątpliwie nieanonimowych dla światowego futbolu. Osobiście wierze też w scenariusz uratowania Premier League w Southampton przez Boruca i jego fantastyczne interwencje – gdyby jakiś z tych scenariuszy się spełnil AV znalazłoby się pod kreską i nie byłoby w stanie wybić się na powierzchnie.

Manchester City to wicelider Premier League. Postawie sprawę jasno – dwa fronty: Puchar Ligi i LM odpadły niewątpliwie. Liga Europy jest do uratowania ale tylko poprzez wygrana u siebie z Realem Madryt, co jest jak najbardziej możliwe. City powinno więc rzucić wszystkie siły na ligę oraz na krajowy puchar. The Citizens nie miało udanego początku, kontuzja Aguero, transfery które w części nie wniosły niczego do zespołu, pechowe losowanie i rozstrzygnięcia w końcówkach meczów… nie można obrażać się na los, tylko trzeba iść dalej. Wierze, ze zima będzie szczęśliwa dla ManC. Po za tym, 2 miejsce w Premier League to osiągniecie, które również nie można lekceważyć, a większość klubów przyjęłoby je w ciemno.

Dobra postawa Dzeko, świetny początek sezonu Harta oraz dobra postawa Belgów w el. MŚ to czynniki zauważane przez obserwatorów na całym świecie wpływające na postawę The Citizens. Wygrana z Tottenhamem wzmocniła zespół i jego morale. Zgarnięcie 3 punktów jest kluczowe przed galaktycznym maratonem z takimi ekipami jak Chelsea, Real Madryt, BVB, Manchester United w nadchodzącym miesiącu. Będzie więc na co popatrzeć – kibice Manchesteru City wprost nie mogą się doczekać tej piłkarskiej uczty.

Pojedynek z AV jest prologiem tego maratonu – powinien zakończyć się pewna wygraną City. Stawiam 4:1 lub 3;0 dla gospodarzy.

Ostatnie 6 spotkań obu druzyn.
&lt;table class=&quot;MsoNormalTable&quot; style=&quot;mso-cellspacing:1.5pt; mso-yfti-tbllook:1184&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:0;mso-yfti-firstrow:yes&quot;&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 25/09/2012
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; League Cup
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Man City - Aston Villa
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 2:4 OT
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:1&quot;&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 12/02/2012
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Premier League
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Aston Villa - Man City
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 0:1
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:2&quot;&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 15/10/2011
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Premier League
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Man City - Aston Villa
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 4:1
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:3&quot;&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 02/03/2011
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; FA Cup
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Man City - Aston Villa
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 3:0
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:4&quot;&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 22/01/2011
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Premier League
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Aston Villa - Man City
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 1:0
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:5;mso-yfti-lastrow:yes&quot;&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 28/12/2010
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Premier League
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; Man City - Aston Villa
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt; 4:0
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Przypuszczalne składy.
Manchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy, Toure Y, Barry, Silva, Tevez, Nasri, Aguero.
Aston Villa: Guzan, Lowton, Vlaar, Clark, Stevens, Weimann, Westwood, Ireland, Bannan, Agbonlahor, Benteke.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
Otrzymane punkty reputacji: +4
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Fulham – Sunderland

Fulham w tym sezonie prezentuje ciekawy futbol. Strzelają dużo bramek, ale niestety też czasami lubią coś stracić, stąd częste wyniki typu 3:3 lub 2:2. Ostatnie 5 meczów to aż 4 remisy i jedna wygrana. Fulham jak zwykle dobrze radzi sobie u siebie – bilans 3-1-1, przegrali tylko z Man City, ale minimalnie 1:2. Zremisowali z Evertonem 2:2 i pokonali Aston Villa, WBA i Norwich. Fulham ma również jeden z lepszych bilansów bramkowych domowych w lidze: 6 meczów z bilansem 12-4, co daje średnio 2 bramki strzelone na mecz. Gospodarze dysponują mocnym składem, przede wszystkim w ataku, gdzie są Berbatov i Ruiz. Obrona radzi sobie nieco gorzej ostatnio, ale tym razem przyjeżdża słaby w ataku Sunderland – słaby, no bo jak inaczej nazwać 16. miejsce z 7. bramkami strzelonymi w 10. meczach. Właściwie ofensywa gości nie istnieje, za to obrona spisuje się dobrze – 11 bramek straconych, co jest drugim wynikiem w lidze. No ale z tej dobrej obrony wynika jedynie duża liczba remisów – aż 6. Sunderland na wyjeździe jeszcze nie wygrał, ale zaliczył aż 4 remisy i pewnie z Fulham też zagrają na remis. W ostatnim meczu przegrali na wyjeździe z Evertonem i do momentu strzelenia bramki potrafili sobie stworzyć kilka sytuacji i zagrozić bramce Howarda. Po strzeleniu bramki cofnęli się do defensywy, a rozpędzony Everton wbił dwie bramki i wygrał.
Czas na opisanie sytuacji w kadrze obu zespołów. W Fulham nie zagra Richardson (4/1), który doznał kontuzji z Arsenalem, ale to nie powinno być osłabienie, bo zastąpi go Duff. Kontuzjowany jest również Davies (0/0). Za kartki pauzuje Baird (8/2). W Sunderlandzie nie zagra Brown (0/0), Gardner (10/0). Z drobnym urazem zmaga się najlepszy strzelec zespołu – Fletcher (9/5) oraz Cattermole (6/0), Bardsley (1/0) i Westwood (1/0).
Myślę, że w tym meczu dosyć wyraźnym faworytem jest Fulham. Przede wszystkim gra lepiej od Sunderlandu, który nie ma żadnego stylu. Po drugie Cottagers graja u siebie, gdzie zdobywają dużo punktów i rzadko przegrywają. Jeśli chodzi o H2H, to w ostatnich 6. meczach Fulham nie przegrał z Sunderlandem. Stawiam na zwycięstwo gospodarzy.

Fulham – Sunderland ⛔⛔⛔
Typ: Fulham
Kurs: 1,65
Stawka: 2/10
Buk: Bwin
⛔2j

 
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom