>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami XIII runda Ekstraligi

Status
Zamknięty.
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o XIII rundzie Ekstraligi. Już dziś wiemy, że piątkowe starcie Włókniarza z Falubazem zostało póki co odwołane, miejmy nadzieję, że pogoda reszty szyków nie pokrzyżuje.

unicaja 13,3K

unicaja

Użytkownik
Z jego numerem startowym wielkie znaczenie ma losowanie zestawu startowego bo może mieć na początek skrajne czyli odpowiednio D i A albo C i B. A u nas nie dość że większość pkt do tej pory dojeżdża ze skrajnych to jeśli wyjdzie słoneczko a póki co średnio z tym to D będzie w cieniu o tej godzinie meczu. Aczkolwiek typ dobry średnio ostatnio jechały u niego silniki RK

unicaja 13,3K

unicaja

Użytkownik
No to jeśli ktoś ma u siebie linię 12,5 na Zmarzlika można próbować under bo będzie zapewne więcej szans dla juniorów ale lekko bo jednak za tydzień ten finał IMP także dziś mogą być testy pod ten turniej sam grałem rano under 12 w betfanie ale kurs już poszedł w dół więc nie ma sensu podawać niemniej warto poszukać jeśli ktoś ma linie 12,5

tedddy2060 11,2K

tedddy2060

Użytkownik
No to jeśli ktoś ma u siebie linię 12,5 na Zmarzlika można próbować under bo będzie zapewne więcej szans dla juniorów ale lekko bo jednak za tydzień ten finał IMP także dziś mogą być testy pod ten turniej sam grałem rano under 12 w betfanie ale kurs już poszedł w dół więc nie ma sensu podawać niemniej warto poszukać jeśli ktoś ma linie 12,5
Ameryki nie odkryłeś,a lini 12,5 nigdzie nie znajdziesz bo buki nie sa głupie i dokładnie wiedzą o tym że Zmarzlik może jechać tylko w 4 biegach

Otrzymane punkty reputacji: +74
maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Holder - Cook (+3.5 pkt.) [2] 1.72 forbet

Leszno bez Kołodzieja, a ktoś tam te punkty musi ciułać. Liczę na 6 biegów Cooka, co powinno ułatwić powodzenie tego zakładu. A kto wie, może Holder wyjedzie tylko 4 biegi i szansę dostaną juniorzy, bo zwycięzca meczu powinien być tu szybko znany.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +466
I 35,1K

iti

Użytkownik
Coz sie znowu przytrafilo "panu Januszowi", ze nieobecny ?
To kwestia kontuzji, którą odniósł w Grudziądzu. .Janusz nie jest i już w tym sezonie na torze nie będzie w pełni zdrowy, więc uznał, że nie ma sensu ryzykować, kiedy i tak nie mają szans na wygraną i odpocząć przed meczem "o wszystko" z Gorzowem.

maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Paluch (-2.5 pkt.) - Krawczyk [1] 1.95 betfan
Niestety powtarzany bieg nr 4 po upadku zdecydował

Dzisiaj próbuję wyższych kursów i na tapetę wziąłem typ przeciwko Krawczykowi. Junior gości zawodzi, miewa przebłyski, ale to za mało. Paluch z kolei ostatnio dobra forma, do tego jedzie na swoim torze, więc próbuję. Trochę ryzykowny typ, bo handicap niemały, ale według mnie jest szansa na powodzenie.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom