>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyjazdy na wydarzenia sportowe

ready2win 2

ready2win

Użytkownik
Witam wszystkich

Interesuje się bukmacherką od kilku lat i to co najbardziej w niej lubię to obstawianie i oglądanie obstawionych wydarzeń na żywo ????

Chciałbym pojeździć trochę po wydarzeniach sportowych te które obstawiam i szukam ludzi którzy mają podobną zajawkę jak ja.

Niestety żaden z moich znajomych nie podziela tego mojego zainteresowania dlatego piszę tutaj :zoltakartka:

Wydarzenia na które planuje się wybrać to np:

- Katowice open WTA w kwietniu
- Poznań open w lipcu
- Turniej snookera w berlinie

dajcie znać kto jest zainteresowany tutaj albo na priv. Najlepiej osoby z Warszawy żeby razem sobie śmigać.

pozdro ????

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Ja będę zainteresowany, gdy już zakończę pracę zawodową, będę miał zapewnioną emeryturę do końca życia i wyjazdy na takie wydarzenia będą moim głównym hobby.
Daj mi 10 lat ;) i jedziemy.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jak widać na wstępnych planach się skończyło, gdy już jestes pewny wyjazdu a jakąś imprezę proponuje porozmawiać z jakimś Administratorem zrobić temat spotkanie na X turnieju wtedy jest większa szansa na organizację wspólnego oglądania jakiegoś widowiska.
Pozdrawiam

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
To jak? kto chętny?
Z tego co mi wiadomo z rozmów w HP na turniejach tenisowych w Polsce zawsze pojawia się kilka osób z forum. Jeśli chodzi o snooker to pojawili się chłopaki bodajże na turnieju w Gdyni (bodajże), choć to trochę inna sprawa niż Berlin. Proponuję jednak najpierw być aktywnym w działach na forum, bo z nołnejmem nikt się nie będzie umawiał poza desperatem.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Ja na pewno będę na WTA Katowice, tylko jeszcze nie wiem w które dni. Ale na bank chciałbym być na ćwierćfinale. Bo z reguły to one są najciekawsze
E: Ja w Kato studiuję, mam do spodka jakieś 10 minut tramwajem ???? Jakby co to pisać na PW, można się zgadać iść na meczyk potem na piwko czy coś ;) Tylko niech piszą osoby już konkretne i zdecydowane :!:

Do góry Bottom