>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygraj ligę!

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mam już jedną drużynę, jeszcze ze dwie założę pewnie. Podam później, ale z tego co zapamiętałem to tani zawodnicy, a tacy co mają szansę grać to:
Makuszewski Jagiellonia
Jankowski Ruch Chorzów
Polonia W. często może grać na zero z tyłu stąd proponowałbym D.Pietrasiak
z bramkostrzelnych obroncow to moze C.Horvath Zagłębie | P.Stano Korona | A.Banaś Górnik Z.
zawyżone ceny moim zdaniem na napastników Wisły. Już lepiej kupić sobie napadziorów typu Niedzielan Korona + Traore Zagłębie + Sotirović Śląsk

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Ja z tanich zawodników polecam Krzysztofa Husa z Jagi. Świetny młody obrońca, wychowanek Stali Rzeszów. Ma bardzo duze szanse grac w pierwszym składzie.
W bramce Pilarz. Moim zdaniem bardzo dobrze w tym sezonie bedzie punktował Marciano Bruma. Obrońca Arki Gdynia. Dalej w obronie wspomniny wcześniej Hus oraz Arboleda. W pomocy: Radomski, Cetnarski, Bajic, Panka, Vdorljak. W napadzie: Sikorski i Traore.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Nie wiem czy warto w obronie wstawiać graczy Arki którzy w tym sezonie troszkę tych bramek tracić będą. Poza tym uważam że w pomocy nie warto wstawiać defensywnych pomocników którzy często przerywają akcje faule za co zostają ukarani żółtymi kartkami. Wkrótce podam swoją drużynę która rusza do sezonu dopiero od drugiej kolejki. :razz:

robson11 3,3K

robson11

Użytkownik
To może Panowie jakaś liga forumowa? Załóżcie ligę i podajcie tutaj kod, ja niestety nie mogę, bo już jedną, miastową założyłem i więcej z tego, co się orientuję to nie można ;).

sieku 31

sieku

Użytkownik
No to proszę! Zapraszam wszystkich do ligi prywatnej naszego forum. Oto kod dostępu: 107087599 a nazwa ligi to FBukmacherskie
Wszyscy którzy zapiszą się do ligi niech wpiszą w tym temacie nazwę swojej drużyny i prezesa.
Mój zespół to :
Orły Temidy - Sieq

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
U mnie to wygląda tak :
Pilarz - Spahic, Hus, Pietrasiak, Banaś - Cetnarski, Bruno, Sobota, Sernas - Traore, Janoszka
Rezerwa : Kurto, Kieruzel, Wenger, Wilczek, Błąd, Gołębiewski, Zieliński
:cool:

lukario 0

lukario

Użytkownik
Kopacze E-Klasy
Prezes ;] - Lukario

I najważniejsze - paka:
Sandomierski
Cikos - Arboleda - Stano
Manu - Mila - Sobota - Mierzejewski
Rudnevs - Sobiech - Niedzielan

D 0

daro13

Użytkownik
Grzegorz
Sandomierski

Osman DaniloChavez
Manuel Arboleda
Deleu
Tomasz Brzyski

Ivica Vrdoljak
Adrian Mierzejewski
Alejandro Ariel Cabral
Marcin Burkhardt

Andrzej Niedzielan
Artur Sobiech
to mój składzior ;)

bujal 0

bujal

Użytkownik
Ja polecam wam Sobote ze Śląska - świetnie pokazał się z Jagą - dynamiczny, dobrze panujący nad piłką, złapie sporo pkt za asysty, bramki, a dodatkowo tani - tylko 1 mln.
A tutaj reszta, zostało jeszcze 0.7 mln na waciki ????

bujal 0

bujal

Użytkownik
Działa elegancko ???? Dziś ładnie mi zapunktował duet ze Śląska - Sobota i Diaz, a grają jeszcze Mierzejewski i Cabral

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Tez stworzylem sobie 2 ekipy:
Ciekawe w jakim tempie beda podliczane punkty.

edit: Widze prowadze w lidze forumowej &#39;narazie &#39; ????

cala 37

cala

Użytkownik
Skleilem druzyne wczoraj wieczorem z zawodnikow ktorzy graja dzis i jutro.Czy beda liczeni w tej kolejce???
I druga kwestia to sprawa transferow.Ile zawodnikow mozna sprzedac i ilu kupic???

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Fc Juventinho
Prezes klubu: Marcinho

&quot;11&quot; : Kelemen - Pietrasiak, Arboleda, Cionek - Cabral, Manu, Bruno, Sobota - Frankowski (C), Omar Diaz, Żewłakow
Ławeczka: Skorupski, Ratajczak, Lisiecki, Rosinski, Makuszewski, Bartosiak, Jankowski

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Fc Juventinho
Prezes klubu: Marcinho

&quot;11&quot; : Kelemen - Pietrasiak, Arboleda, Cionek - Cabral, Manu, Bruno, Sobota - Frankowski (C), Omar Diaz, Żewłakow
Ławeczka: Skorupski, Ratajczak, Lisiecki, Rosinski, Makuszewski, Bartosiak, Jankowski
Odświeżam bo straszna cisza w tym temacie (wszystkim już się wypalił zapał do gry? ???? )

U mnie 3 zmiany w składzie: słabo punktujący Kelemen i rezerwowy Skorupski out, tak samo na razie duży niewypał Cabral i blokujący mi miejsce na zawodnika z Jagi Makuszewski... zakupieni za to bramkarze Sandomierski i Mielcarz oraz pomocnicy Sernas i Wróbel. I skład wyglada teraz tak:
&quot;11&quot; : Sandomierski - Pietrasiak, Arboleda, Cionek - Sernas, Wróbel, Bruno, Sobota - Frankowski (C), Omar Diaz, Żewłakow
Ławeczka: Mielcarz, Ratajczak, Lisiecki, Rosinski, Manu, Bartosiak, Jankowski

Do góry Bottom