>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wszystkiego po trochu

kary1 477

kary1

Użytkownik
68.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2013 ✅
Szwecja 2:1 Austria - Typ: BTS (1,85) - Stawka 10 PLN
Po pierwsze obie drużyny mają szansę na drugie miejsce, dla Austrii porażka równa się koniec marzeń o czymkolwiek, a dla Szwecji porażka jest równoznaczna ze spadkiem na trzecie miejsce i bardzo małych szans na drugie miejsce, no chyba, że Niemcy się podstawią, co raczej jest mało prawdopodobne za to Austria gra ostatni mecz z Wyspami Owczymi. Po drugie Szwecja gra u siebie więc spodziewam się bramki w pierwszych minutach meczu, a później ostry atak Austriaków. Obie drużyny są mocno zdeterminowane, dlatego nie chcę stawiać na żadną z nich i pokuszę się o najbezpieczniejszy zakład tego meczu, czyli BTS. Bramki na pewno padną, chyba, że Szwecja zdecyduje się na grę defensywną wtedy można by się spodziewać 0:0, ale to jest mało możliwe. Według mnie padną najmniej dwie bramki. Warto dodać, że w ostatnim meczu tych drużyn to Austria wyszła zwycięsko 2:1 więc nie rozumiem dlaczego miałbym stawiać tak ryzykowny typ na Szwecję, która super formy nie ma (wymęczone zwycięstwo z Kazachstanem 1:0). Kibicuje Austrii i mam nadzieję, że powtórzy się wynik z Wiednia. Jeśli kogoś nie satysfakcjonuje ten kurs warto postawić Austria X2, albo 2 DNB. To by było na tyle
Budżet - 190,67 PLN (+8,5 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
69.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2013 ⛔
Ukraina 1:0 Polska - Typ: X2 (1,96) - Stawka 10 PLN
Nie rozumiem tego całego pesymizmu ludzi z forum. Polska może potęgą w piłkę nie jest, ale tego samego nie można powiedzieć o Ukrainie. Rozumiem, że ci &quot;eksperci&quot; bazują na ostatnim meczu tych drużyn przegranym przez Polskę 1:3. Dwie pechowo stracone bramki, a trzeba dodać, że Ukraina musiała wygrać ten mecz nie miała innego wyboru w przypadku remisu by była w takiej sytuacji jak Polska i szans na awans by nie mieli. Według mnie będzie wymęczony remis Ukraińców i koniec szans na awans Polaków. Polacy muszą to wygrać i myślę, że po raz pierwszy od wielu lat pokażą, że stać ich na to. Nie wiem, czy to taki super atut, że Ukraina gra u siebie. Czarnogóra już pokazała, że można ich pokonać na wyjeździe. Stawiam na wynik 1:1 po bramce Konopljanki i Lewandowskiego Roberta. Typ patriotyczny stawiam go ze względu na polepszenie emocji.
Budżet - 180,67 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
70.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2013 ⛔
Ekwador 1:0 Urugwaj - Typ: 2 (3,65) - Stawka 5 PLN
Nie rozumiem dlaczego Ekwador w ogóle jest faworytem tego meczu, co prawda obie drużyny mają tyle samo punktów, jednak to Urugwaj jest w formie, a drużyna z Ekwadoru remisuje lub przegrywa (remis z Boliwią, porażki z Hiszpanią, Peru i Kolumbią i Niemcami). Za to Urugwaj wygrał z Kolumbią, Peru i Japonią, co pokazuje ich dobrą formę. Nie obserwuje zmagań tej grupy, ale myślę, że skończy się wygraną 2:1 przez Urugwaj, gdyż w przypadku porażki Urugwaj może nie awansować do mundialu. Ekwador nie jest w formie i przegra to spotkanie. To by było na tyle
Budżet - 175,67 PLN (-5 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
71.Piłka Nożna - Kwalifikacje Mistrzostw Europy U-21 2013 ⛔
Polska U-21 2:0 Szwecja U-21 -Typ: BTS (1,50) - Stawka - 20 PLN
Myślę że to najpewniejszy zakład dzisiejszego dnia. W młodzieżówkach często pada dużo bramek w tak wyrównanych meczach w ostatnich meczu tych drużyn padł wynik 3:1. Na 12 meczy tych drużyn aż w 8 meczach padały bramki z obu stron. Osobiście uważam, że Polska wygra ten mecz jednak typ zbyt ryzykowny. Liczne błędy w obronie Polaków mogą liczyć, że Szwedzi coś trafią jednak powrót do kadry Furmana i Milika polepszą naszą ofensywę i być może też coś strzelimy. Stawiam na 2:1 dla Polski
Budżet - 155,67 PLN (-20 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
72.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2013 ✅
Etiopia 1:2 Nigeria - Typ: 2 (1,70) - Stawka - 10 PLN
Po wczorajszym pechowym zakładzie trzeba odrobić straty dlatego postanowiłem postawić na Nigerię w spotkaniu z Etiopią. Ostatnie spotkanie tych drużyn skończyło się zwycięstwem Nigerii 2:0 i głównie na tym spotkaniu bazuje. Łatwe zwycięstwo Nigerii skusiło mnie na postawienie na nich. To jest trzecia runda i jeśli Nigeria przegra ma małe szanse na dostanie się na Mundial, co prawda to Etiopia miała trudniejszą grupę, bo musiała wyeliminować RPA, ale myślę, że dzisiaj skończy się wygrywanie Etiopii
Budżet - 162,67 PLN (+7 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
73.Piłka Nożna - Kwalifikacje Mistrzostw Europy U-21 2013 ⛔
Belgia U-21 0:1 Włochy U-21 - Typ: 1 (2,25) - Stawka 10 PLN (12)
Czas trochę zaryzykować i postawić coś z wysokim AKO. Zdecydowałem się na spotkanie eliminacyjne młodzieżówki pomiędzy Belgią a Włochami. Po pierwsze do awansu Belgii brakuje tylko zwycięstwa, a zwycięstwo nad Włochami im to zapewni warto dodać, że Belgia w tych kwalifikacjach jest niepokonana kolejno pokonując Cypr, Włochy i dwa razy Irlandię Północną. Przy czym Włosi, którzy rozegrali dwa mecze wygrali z Cyprem i przegrali właśnie z Belgami. Myślę, że powtórzy się z wyjazdowego meczu tych drużyn.
74.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2013 ⛔
Szwajcaria 1:0 Słowenia - Typ: X2 (1,65) - Stawka 10 PLN (12)
Faworyzowanie Szwajcarii, która o nic nie gra za to Słowenia ma szansę na baraże. Niestety Słowenia ma 1 pkt straty i musi liczyć na remis Islandii z Norwegią lub porażkę. Warto dodać, że Szwajcaria ma zapewniony awans z pierwszego miejsca. Słowenia ma bardzo trudne zadanie i przez słaby start eliminacji muszą przynajmniej zremisować to spotkanie dlatego X2 według mnie jest bardzo realne. Jutro na boisku zobaczymy jak bardzo zależy Słowenii na baraże. To by było na tyle
75.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2013 ⛔
Belgia 1:1 Walia - Typ: 1 (1,18) - Stawka 10 PLN (12)
76.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2013 ✅
Francja 3:0 Finlandia - Typ: 1 (1,20) - Stawka 10 PLN (12)
77.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2013 ✅
Wyspy Owcze 0:3 Austria - Typ: 2 (1,20) - Stawka 10 PLN (12)
78.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2013 ✅
Irlandia 3:1 Kazachstan - Typ: 1 (1,33) - Stawka 10 PLN (12)
Budżet - 152,67 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
79.Hokej - Polska Liga Hokejowa ✅
Krynica 5:2 Polonia Bytom - Typ: 1 (1,08) - Stawka 5 PLN (13)
Włącznie z dogrywką i karnymi! Po pechowych eliminacjach zarówno dla reprezentacji Polski jak i dla mnie, czas postawić na typowo bezpieczny zakład na Polską Ligę Hokejową. Do Krynicy przyjadą goście z Bytoma. Wicelider naszej ligi podejmie zdecydowanie najgorszą drużynę PLH. Jak dla mnie pewny zakład nie ma żadnego zagrożenia i polecam ten zakład do każdego kuponu. Krynica w tym sezonie przegrała jeden mecz po wyrównanym boju z drużyną Sanoka. Za to Polonia ma na razie same porażki i trzy mecze przegrane po dogrywce. Dlatego stawiam tutaj, że Krynica wygra, ale może się skończyć po dogrywce kurs niższy tylko o 0,02 więc nie sprawi to dużej różnicy. Warto dodać, że drużyna z Bytoma przegrała swój ostatni mecz aż 1:9 z GKS Tychy przy czym Krynica wygrała z nimi 3:1. Do tego Krynica gra u siebie.
80.Hokej - Polska Liga Hokejowa ✅
MMKS Podhale Nowy Targ 2:8 GKS Tychy - Typ: 2 (1,12) - Stawka 5 PLN (13)
Włącznie z dogrywką i karnymi! Ten typ zdecydowanie bardziej ryzykowny niż mecz Krynicy, co prawda Podhale gra słabo, ale potrafią sprawić trudne warunki rywalom tym bardziej u siebie. Jednak nie przewiduje tutaj jakiegoś trudnego meczu dla GKS Tychy, co prawda świetnie Tychy zaczęli ten sezon jednak ostatnio grają w kratkę, ale ostatni mecz GKS&#39;u (9:1 z Polonią) utwierdził mnie w przekonaniu, że tutaj z łatwością wygrają. Inny wynik niż wygrana GKS&#39;u będzie sensacją.
81.Piłka Nożna - Liga Francuska ⛔
Reims 1:2 Toulouse - Typ: X (3,00) - Stawka 5 PLN (13)
Typ ryzykowny? Nie powiedziałbym obie drużyny prezentują podobny poziom, ale głównym argumentem będzie to, że sześć meczy z rzędu drużyna Krychowiaka remisuje zarówno z drużynami teoretycznie słabszymi jak i lepszymi! Jednak również Toulouse ma trzy remisy w tym sezonie. Nie zanosi się na grad bramek i pewne zwycięstwo jednej z drużyn. Myślę, że będzie to długie remisowanie przy stanie 0:0. Pierwszy raz stawiam typ X i jest tak pewny swojej wygranej. Jeśli wolicie stawiać coś bezpieczniejszego stawcie X2 lub 2 DNB ewentualnie wynik meczu 0:0 albo 1:1. EDIT: Pechowy karny w końcówce meczu zadecydował o wyniku...
Budżet - 147,67 PLN (-5 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
82.MMA - UFC 166 ✅
Ferguson 1:0 Rio - Typ: 1 (1,20) - Stawka 10 PLN (14)
83.MMA - UFC 166 ✅
Melendez 1:0 Sanchez - Typ: 1 (1,12) - Stawka 10 PLN (14)
84.MMA - UFC 166 ✅
Cormier 1:0 Nelson - Typ: 1 (1,18) - Stawka 10 PLN (14)
85.MMA - UFC 166 ✅
Marquardt 0:1 Lombard - Typ: 2 (1,52) - Stawka 10 PLN (14)
Budżet - 161,77 PLN (+14,10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
86.Piłka Nożna - Liga Polska ⛔
Zawisza Bydgoszcz 3:1 Wisła Kraków (1:0) - Typ: 2 (5.00) - Stawka 10 PLN
Drużyna walcząca o fotel lidera przeciwko beniaminkowi, który zapewne będzie się w tym sezonie bronić przed spadkiem. Franek smuda czyni cuda? Tak to idealny trener na naszą ligę. Jeśli Wisła poważnie myśli o pierwszym miejscu i walce o ligę mistrzów to nie mogą sobie pozwolić na porażkę z beniaminkiem, który klasowym zespołem nie jest. Wisła jest jedyną drużyną w ekstraklasie, która w tym sezonie nie odniosła porażki i bądźmy sobie szczerzy jeśli Legia nie potrafi z nimi wygrać zrobi to Zawisza Bydgoszcz? wątpię. Rewelacyjna forma Brożka i poukładana obrona, która straciła zaledwie 5 bramek na 11 meczy. Myślę, że to pozwoli im zwyciężyć w tym spotkaniu. Na wyjazdach Wisła nie zachwyca same remisy, jedynie jedno zwycięstwo z Koroną Kielce. Wydaje mi się, że jednak może się skończyć dwubramkowym zwycięstwem Wisły, dlatego stawiam zakład - Handicap 1:0, Typ: Wisła po kuszącym kursie 5.0. Warto dodać, że Wisła niedawno zwyciężyła niespodziewanie z Wolfsburgiem 2:1
Budżet - 151,77 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
87.Piłka Nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2014 ⛔
Chorwacja 2:0 Islandia - Typ: X2 (3,50) - Stawka 5 PLN
Wracamy po krótkiej przerwie. Na dzisiaj wybrałem mecz eliminacji mistrzostw świata 2014, gdzie zmierzy się reprezentacja Chorwacji oraz Islandii. W pierwszym meczu padł bezbramkowy remis. Tam wydawało mi się, że padnie remis i trafiłem. Przyczyną remisu warunki pogodowe? Wątpię. Temperaturę 0 stopni Celsjusza da się wytrzymać nie wierzę, że to było przyczyną remisu. Tutaj pokuszę się o remis lub zwycięstwo Islandii. Typ za grosze, ale wydaje mi się, że tutaj może być niespodzianka. Jeśli reprezentacja Islandii wyjdzie na maksa zmobilizowana mogą nawet to wygrać.
Budżet - 146,77 PLN (-5 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
88.Piłka Nożna - Międzynarodowe Mecze Towarzyskie ⛔
Polska 0:0 Irlandia - Typ: 1 (2,20) - Stawka 5 PLN
Pierwszy skład to była chyba jakaś pomyłka, co tam robił Kamiński i Jędrzejczyk przecież to dwa największe partacze jacy byli możliwi do wybrania Kosznik też nieporozumienie, Olkowski jeszcze jakoś się zaprezentował, ale to nie jest jeszcze to. Teraz wyjdziemy składem:
Szczesny - Celeban, Kowalczyk, Szukała, Brzyski - Pazdan, Maczynski - Cwielong, Kuba, Sobota - Lewy
Na obronie zawieść może jedynie Celeban, który no nie jest wybitnym piłkarzem. Brzyski krótko grał, ale dobrze się zaprezentował. Pazdan rozegrał dobre kilka minut podobnie jak Mączyński. Nie wiadomo jak zaprezentuje się Ćwielong, ale wszystko jest możliwe. Sobota potrafi zaskoczyć, a Lewy to Lewy może coś ustrzeli. Stawiam to za grosze, bo szkoda tracić pieniądze oglądając takie coś. Wierzę w naszych i uważam, że dzisiaj damy rade.
Budżet - 141,77 PLN (-5 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
88.Piłka Nożna - Międzynarodowe Mecze Towarzyskie ✅
Anglia 0:1 Niemcy - Typ: 2 (2,38) - Stawka 20 PLN
Really? Anglia to najbardziej przereklamowana drużyna tego roku. Mają świetnych piłkarzy, ale Ci nie potrafią zaprezentować swojego potencjału na boisku. Niemcy to według mnie druga najlepsza reprezentacja na świecie zaraz po Brazylii. To z nimi będą się bić o mistrzostwo świata. To niby mecz towarzyski, ale warto to zagrać. Nawet nasze orły przy odrobinie szczęścia i lepszej skuteczności mogli wygrać z Anglikami. Jednak fatalna obrona pokazała, co potrafi. Super Bet polecam.
Budżet - 169,37 PLN (+27,6 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
89.Hokej - Liga Białoruska 2013 ✅
Lida (-1,5) 9:3 Vitebsk - Typ: 1 (1,61) - Stawka 15 PLN
Na dziś wybieram mecz hokejowy, gdzie zmierzy się Lida i Vitebsk. Od kilku kolejek zacząłem obserwować tą ligę i Vitebsk to jest jedna z najgorszych drużyn w tej lidze. Ta liga dzieli się na najlepszych (1-2 miejsce) średniaków (3-7 miejsce) i tych, którzy o nic nie walczą (8-10 miejsce). Lida zalicza się do średniaków, a Vitebsk no niestety do najgorszych. Od 13 spotkań Vitebsk nic nie wygrywa nawet do dogrywki nie potrafią doprowadzić. Skromne cztery zwycięstwa w tej lidze na początku sezonu, a potem zaczęli wszystko przegrywać tutaj passa się utrzyma. Na wyjeździe ta drużyna dostaje różnicą 6-7 bramek. Za to Lida wygrała ostatnie dwa mecze z dość dobrymi drużynami. Lida ma odwrotną sytuację, co Vitebsk. Vitebsk dość dobrze zaczął, a Lida dopiero, co wzięła się do roboty. Jeśli Lidzie zależy na play-offach musi wygrywać takie spotkania. Dla mniej odważnych 1 na Lidę po 1,35.
Budżet - 178,52 PLN (+9,15 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
90.Hokej - Liga Polska 2013 ⛔
Krynica (-2) 0:4 Aksam Unia Oświęcim - Typ: 1 (3,60) - Stawka 15 PLN
Na dzisiaj wybrałem mecz hokejowy, w którym się zmierzą aktualny lider polskiej ligi Krynica oraz Aksam Unia. Minimalnym faworytem tego meczu jest Krynica, ale według mnie to murowany faworyt i kurs na ten mecz mnie lekko zdziwił. Aksam Unia na pewno nie należy do drużyn, które będą walczyć o mistrzostwo. Natomiast jeśli Krynica realnie o tym myśli takie mecze musi wygrywać, zwłaszcza, że GKS Tychy, którzy są w formie zaczęły ich gonić i brakuje im już tylko punktu. Podstawowym argumentem jednak będzie boisko, które w lidze polskiej jest bardzo ważne większość meczy. Mecze, które rozgrywa Krynica u siebie kończą się minimum trzema bramkami przewagi. Warto stawić Krynica (-2) przy kuszącym kursie 3,6. Drużyna z Oświęcima we Wrześniu przegrali z Krynicą trzema bramkami. Mimo, że na każdym boisku radzą sobie podobnie to tutaj powinno się skończyć podobnie jak we Wrześniu. Myślę, że to jest typ dnia. Dla niepewnych radzę typ 1 OT, czyli Krynica wygra, ale może się skończyć w dogrywce lub karnych po kursie 1,70
Budżet - 163,52 PLN (-15 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
91.Hokej - Liga Białoruska 2013 ⛔
Vitebsk (-2) 1:2 Mogilev - Typ: 1 (1,88) - Stawka 30 PLN
Dzisiaj o godzinie 15:00 zmierzą się dwie najsłabsze drużyny ligi Białoruskiej. Faworytem oczywiście jest Vitebsk, który już w tym sezonie ograł słabiutki Mogilev, aż pięcioma bramkami. Co prawda Vitebsk na więcej niż dziewiąte miejsce nie może liczyć, ale Mogilev dostaje od każdego rywala na wyjeździe i wątpię by tutaj było inaczej. W tym sezonie Mogilev raz sensacyjnie wygrał z Lidą, natomiast drużyna z Vitebska wygrała właśnie z Mogilevem i Lidą, Soligorsem oraz Brestem. Przewaga własnego boiska zadecyduje tutaj o zwycięstwie. Idealny typ do jakiegoś dubla.
Budżet - 133,52 PLN (-30 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
92.Piłka Nożna - Liga Niemiecka 2013 ✅
Dortmund 0:3 Bayern Monachium - Typ: 2 (2,00) - Stawka 10 PLN
Dzisiaj Borussia zmierzy się z Bayernem Monachium. Faworytem meczu jest drużyna gości. Głównym argumentem będzie osłabienie gospodarzy, którzy wyjdą w tym meczu bez czterech lub trzech głównych obrońców, co prawda Bayern również ma lekkie braki w składzie jednak oni aż tak tego nie odczują, ponieważ na ławce mają solidnych piłkarzy. Drużyna gospodarzy musi liczyć na przynajmniej remis by liczyć się o walkę o mistrzostwo, ale po meczu z Wolfsburgiem pogodzili się chyba, że to im się nie uda (przynajmniej w rundzie jesiennej). Niedługo mają bardzo ważny mecz w lidze mistrzów przeciwko Napoli. Dla nie pewnych 2 DNB chociaż myślę, że przy tak słabej obronie Borussi to może się skończyć nawet dwoma bramkami zwycięstwa. Polecam także typ Mandziukić strzeli i Bayern wygra po kursie 3,6 na Unibecie.
Budżet - 143,52 PLN (+10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
93.Hokej - Liga Polska 2013 ✅
GKS Katowice (+2) 0:4 GKS Tychy - Typ: 2 (3,10) - Stawka 15 PLN
Na dzisiaj wybrałem spotkanie Polskiej Ligi Hokeja. W którym zmierzą się lider GKS Tychy oraz GKS Katowice. Ci drudzy grają w kratkę potrafią rozegrać dobry mecz, ale czasem po prostu nic im nie wychodzi. GKS Tychy są w formie zaatakowali fotel lidera i widać, że celują w najlepsze miejsce podium. GKS Tychy co prawda dwa dni temu grali mecz, ale myślę, że to jakoś nie wpłynie na graczy z Tych. Od 6 spotkań drużyna z Tych nie odniosła smaku porażki za to GKS Katowice od 3 spotkań nie potrafią wygrać. Miejmy nadzieję, że passa obu drużyn się utrzyma. Takie prezenty od buków trzeba wykorzystywać zwłaszcza kiedy gra GKS Tychy. Najważniejszym argumentem jednak będzie ostatni mecz GKS Katowic, gdzie przegrali aż 9:2 z GKS Jastrzębie, którzy według mnie są dużo gorsi od lidera PLH
Budżet - 175,02 PLN (+31,5 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
94.Wrestling - Survivor Series 2013 ⛔
Big Show 0:1 Randy Orton - Typ: 1 (9,00) - Stawka 8 PLN
Dawno nie widziałem tak bardzo przesadzonych kursów. Ja bym dawał tutaj 50/50. Bardzo realne jest, że wkroczy ktoś z zewnątrz i skończy się dyskwalifikacją. Randy Orton zadarł na ostatnim RAW z korporacją i najprawdopodobniej dzisiaj straci pas by później Triple H mógł zmierzyć się z Big Show&#39;em na Wrestlemanii 30. To są tylko spekulacje, ale przy takim kursie warto parę groszy zagrać w stronę Big Showa. Nie uważam, że zdobędzie on pas, ale zwycięstwo poprzez np. interwencję The Shield jest całkiem możliwe. Edit. Nie spodziewałem się, że to Triple H pomoże Randy&#39;emu no, ale trudno.
Budżet - 167,02 PLN (-8 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
95.Hokej - Liga Białorosuka 2013 ✅
Novopolotsk (-2,5) 4:0 Mogilev - Typ: 1 (1,87) - Stawka 15 PLN
Kolejny mecz białoruskiej ligi. Tym razem wybrałem spotkanie Novopolotska z najsłabszą drużyną tej ligi Mogilevem. Zwycięstwo gospodarzy jest nieuniknione zostaje tylko pytanie jak dużo dostanie drużyna gości, zwłaszcza, że mecz rozgrywa się właśnie w Novopolotsku. Tutaj nie mam wątpliwości. Te kursy, co dają buki na mecze hokejowe ligi Polskiej i Białoruskiej to po prostu śmiech. Brać w ciemno. Szkoda pisać rozległej analizy.
Budżet - 180,07 PLN (+13,05 PLN)

Do góry Bottom