68.
Piłka Nożna -
Eliminacje Mistrzostw Świata 2013
Szwecja 2:1 Austria - Typ: BTS (1,85) - Stawka 10 PLN
Po pierwsze obie drużyny mają szansę na drugie miejsce, dla Austrii porażka równa się koniec marzeń o czymkolwiek, a dla Szwecji porażka jest równoznaczna ze spadkiem na trzecie miejsce i bardzo małych szans na drugie miejsce, no chyba, że
Niemcy się podstawią, co raczej jest mało prawdopodobne za to
Austria gra ostatni mecz z Wyspami Owczymi. Po drugie
Szwecja gra u siebie więc spodziewam się bramki w pierwszych minutach meczu, a później ostry atak Austriaków. Obie drużyny są mocno zdeterminowane, dlatego nie chcę stawiać na żadną z nich i pokuszę się o najbezpieczniejszy zakład tego meczu, czyli BTS. Bramki na pewno padną, chyba, że
Szwecja zdecyduje się na grę defensywną wtedy można by się spodziewać 0:0, ale to jest mało możliwe. Według mnie padną najmniej dwie bramki. Warto dodać, że w ostatnim meczu tych drużyn to
Austria wyszła zwycięsko 2:1 więc nie rozumiem dlaczego miałbym stawiać tak ryzykowny typ na Szwecję, która super formy nie ma (wymęczone zwycięstwo z Kazachstanem 1:0). Kibicuje Austrii i mam nadzieję, że powtórzy się wynik z Wiednia. Jeśli kogoś nie satysfakcjonuje ten kurs warto postawić
Austria X2, albo 2 DNB. To by było na tyle
Budżet - 190,67 PLN (+8,5 PLN)