>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wszystkiego po trochu

kary1 477

kary1

Użytkownik
48.MMA - KSW 24 ✅
Mateusz Gamrot 1:0 Andre Winner - Typ: 1 (1,87) - Stawka 5 PLN (6)
47.MMA - KSW 24 ⛔
Michał Materla 0:1 Jay Silva - Typ: 1 (1,22) - Stawka 5 PLN (6)
46.MMA - KSW 24 ✅
Mariusz Pudzianowski 1:0 Sean McCorkle - Typ: 1 (2,25) - Stawka 5 PLN (6)
45.MMA - KSW 24 ✅
Paweł Nastula 0:1 Karol Bedrof - Typ: 2 (1,25) - Stawka 5 PLN (6)
44.MMA - KSW 24 ✅
Karolina Kowalkiewicz 1:0 Simona Soukupova - Typ: 1 (1,14) - Stawka 5 PLN (6)
43.MMA - KSW 24 ✅
Borys Mańkowski 1:0 Ben Lagman - Typ: 1 (1,15) - Stawka 5 PLN (6)
42.MMA - KSW 24 ⛔
Marcin Różalski 1:0 Paul Słowiński - Typ: 2 (1,45) - Stawka 5 PLN (6)
Budżet - 207,41 PLN (-5 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
STATYSTYKI PO 52 ZAKŁADACH - WRZESIEN
Posiadam - 192,41 PLN (+42,41 PLN)
Procentowo Trafionych - 68,5 %
Piłka Nożna - 24/15 (66 %)
Hokej - 1/0 (100 %)
Siatkówka - 0/0 (0 %)
MMA - 7/2 (83 %)
Koszykówka - 1/0 (100 %)
Siatkówka Plażowa - 0/0 (0 %)
Boks - 2/0 (100 %)
Piłka Ręczna - 0/0 (0 %)
Tenis - 0/0 (0 %)
Razem - 35/17
Jak na razie jesteśmy o 40 PLN na plusie było znacznie lepiej bo udało nam się być nawet +80 PLN, jednak przez parę głupich typów straciliśmy to wszystko co zarobiliśmy na Boksie i MMA. Dzisiaj zamierzam stawić zakłady na mecze ligi mistrzów i odrobić chociaż 10 PLN. Na razie to tyle następną notkę napiszę na kolejny miesiąc.

kary1 477

kary1

Użytkownik
59.Boks - Waga Ciężka 2013 ✅
Klitschko 1:0 Povietkin - Typ: 1 (1,22) - Stawka 20 PLN (10)
Od dzisiaj będę pisał analizy do każdych typów. O boksie wiem nie wiele, jednak nie trzeba się wielce znać by stwierdzić kto jest faworytem tego pojedynku. Wladimir będzie punktował Povietkina swoimi lewymi prostymi, a później KO/TKO w 9 rundzie. Kliczko na pewno nie pozwoli się znokautować, co prawda Povietkin ma dość dobry cios, jednak jego dziurawa obrona da zwycięstwo Kliczce. Bądźmy sobie szczerzy ranking plasuje się tak w wadze ciężkiej. Kliczkowie, a później długo, długo nic. Jedynie Haye jest w stanie stawić godne warunki Wladimirowi. To tyle na ten temat
60.Boks - Waga Lekkociężka 2013 ⛔
Masternak 0:1 Drozd - Typ: 1 (1,62) - Stawka 20 PLN (10)
Masternaka walk oglądałem kilka, Drozda zaledwie jeden z Arslanem. Myślę, że ten pojedynek zakończy się podobnie. Jedyne ryzyko to przekupstwo Ruskich. Masternak jest szybszy, lepszy kondycyjnie, Masternak ma mocniejszy cios, a Drozd po prostu przegra ten pojedynek w 5 rundzie przez KO/TKO lub przez decyzję. Dzisiaj taka słaba analiza, ale niestety boks to nie jest moja mocna strona. Przy piłce nożnej analizy będą dłuższe
Budżet - 183,27 PLN (-20 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
61.Piłka Nożna - Liga Francuska 2013 ✅
Monaco 2:1 St. Etienne - Typ: 1 (1,53) - Stawka 5 PLN (11)
Dzisiaj wybrałem spotkanie Monaco przeciwko St. Etienne. Lider podejmie dziś średniaka ligowego. Po pierwsze Monaco nie przegrało jeszcze żadnego meczu od ośmiu kolejek. Po drugie Monaco gra u siebie wystarczy popatrzeć na ostatnie mecze Monaco u siebie by zobaczyć jak tam rozwalają rywali. Monaco - Bastia 3:0, Monaco - Lorient 1:0, Monaco - Toulouse 0:0, Monaco - Montpellier 4:1, Monaco - Tottenham 5:2. Jedynie spotkanie z Toulouse to remis, natomiast reszta to pewne zwycięstwa beniaminka. Po trzecie kurs na Monaco strasznie spada jeszcze wczoraj było 1,70 dzisiaj już 1,53. Po czwarte St. Etienne gra w kratkę raz wygrywa, raz przegrywa ostatni mecz to porażka z Marsylią 1:2. Jedyne ryzyko to remis, lecz nie zanosi się na to Monaco jest w formie i żeby utrzymać fotel lidera muszą tu wygrać. Stawiam wynik 3:1 dla Monaco.
62.Piłka Nożna - Liga Hiszpańska 2013 ✅
Levante 2:3 Real Madryt - Typ: 2 (1,36) - Stawka 5 PLN (11)
Do kuponu dodam jeszcze mecz królewskich z Levante. Nie można powiedzieć, że Real jest w słabej formie jednak strata 5 punktów w tej lidze do lidera to już jest ogromna strata oni po prostu muszą to wygrać, ponieważ nie będą mieli żadnych szans na mistrzostwo już teraz są na czwartej pozycji ze stratą 5 punktów do lidera Barcelony, którzy nie przegrali w lidze żadnego meczu i nie zanosi się na to by mieli przegrać z Valladolid. Levante to średniak ligowy. Tutaj nie widzę nawet szansy na remis. Pierwszy mecz Levante przegrany w lidze 7:0 z liderem. Nie będę tu się rozpisywał, Real jest lepszy na każdej płaszczyźnie od Levante i stawiam na 3:0 dla Realu.
Budżet - 188,67 PLN (+5,4 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
63.Hokej - Liga Polska 2013 ✅
MMKS Podhale Nowy Targ 3:4 Unia Oświęcim - Typ: 2 (1,80) - Stawka 5 PLN
Na dzisiaj wybrałem Polską Ligę Hokejową spotkanie Podhala i Unii Oświęcim. Ostatni mecz Podhale z Aksamem wygrali w lutym 2011 roku, a od tego meczu zdążyli stoczyć siedem spotkań wszystkie wygrane przez Oświęcim. Po pierwsze Podhale ma bardzo słaby sezon, jedyne wygrane w tym sezonie to z Polonią Bytom, która jest zdecydowanie najsłabsza w PLH, a te mecze i tak były wyrównane, a reszta ich meczy to wysokie porażki. Przy czym Aksam Unia ma dwa zwycięstwa, jedno z Polonią Bytom, a drugie GKS Katowice, jednak ich mecze z lepszymi rywalami były bardziej wyrównane. Jedyne spotkanie, które Podhale zagrało na w miarę dobrym poziomie to mecz z Krynicą (lider PHL), które przegrali 4:7. Obie drużyny są słabe jednak tutaj przewiduje 4:2 dla Unii Oświęcim. Zakład jest postawiony wraz z dogrywką i karnymi.
Budżet - 192,67 PLN (+4 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
64.Piłka Nożna - Liga Polska 2013
Piast Gliwice 0:2 Ruch Chorzów - Typ: 2 DNB (2,45) - Stawka 5 PLN
Typ dość ryzykowny, w ogóle wszystkie typy na ekstraklasę są ryzykowne. Po pierwsze trzeba przyznać, że drużyna z Chorzowa lekkiego początku nie miała, ale ich gra na pewno nie pokazuje ilość zdobytych punktów. Z drużynami teoretycznie lepszymi postawili godziwe warunki i z takimi drużynami jak Śląsk Wrocław, Wisła Kraków czy Legia Warszawa udało im się wywieść chociaż punkt. W dzisiejszym meczu nie są przeze mnie skazywani na wysoką porażkę. Po drugie Piast to drużyna, która lubi grać w kratkę, potrafi wygrać z Widzewem Łódź 3:0, a za to przegrywają z Wisłą Kraków 3:0. Po takim kursie naprawdę warto zagrać na zespół z Chorzowa i wydaję mi się, że po wyrównanym meczu Ruch strzeli jednego zwycięskiego gola. Tak jak pisałem wcześniej typ dość ryzykowny i nie polecam go, jednak kurs zachęcający.
Budżet - 199,92 PLN (+7,50 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
65.Hokej - Liga Polska 2013 ✅
GKS Katowice 2:0 Polonia Bytom - Typ: 1 (1,60) - Stawka 5 PLN
Kolejne spotkanie leszczy PLH. Jednak tutaj pokusiłbym się o stawienie na GKS Katowice. Pierwszym argumentem jest fakt, że GKS Katowice dobrze gra u siebie (np. wygrana z GKS Tychy 3:2, ). Po drugie Polonia Bytom nic nie wygrała od samego początku ligi i nie zanosi się by dzisiaj było inaczej. Po trzecie po wysokiej porażce z liderem Krynicą 1:8, GKS na pewno będzie chciał odbudować się i tutaj liczę na pogrom 6:1. Tak jak pisałem wcześniej Polonia dostanie baty, a GKS Katowice uzyska swoją szóstą pozycję (straconą na rzecz Aksam Oświęcim. Nie mam zamiaru się tutaj rozpisywać typ pewniak po dobrym kursie.
Budżet - 202,92 PLN (+3 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
66.MMA - UFC Fight Night 29 ⛔
Maia 0:1 Shields - Typ: 1 (1,32) - Stawka 30 PLN

Moja wiedza na temat UFC jeszcze nie jest zbyt szeroka bym pisał dokładne analizy, ale typ opieram głównie na wiedzy ekspertów (mmarocks.pl). Dlatego w walce wieczoru dzisiejszej gali UFC Fight Night 29 stawię na Maia przez decyzję.

Budżet - 172,92 PLN (-30 PLN)

Do góry Bottom