>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wszystkiego po trochu

kary1 477

kary1

Użytkownik
97.Hokej - Liga Polska 2013 ✅
GKS Tychy (-2) 6:2 Ciarko Sanok - Typ: 1 (3,10) - Stawka 10 PLN
W 22 kolejce PLH zmierza się GKS Tychy przeciwko Ciarko Sanokowi. Faworytem spotkania jest drużyna gospodarzy, którzy są liderami naszej rodzimej ligi i są w świetnej formie. Drużyna z Sanoka na pewno nie jest w formie po dobrym okresie i próbie zdobycia korony lidera zaczęli grać w kratkę. Ostatni ich mecz skończył się porażką po dogrywce z drużyną z Jastrzębia, która do najlepszych się nie zalicza. Co prawda z ostatnich meczy zdziwiło mnie zwycięstwo nad Crakovią aż 6:1 jednak tam Crakovia grała na wyjeździe, a tam sobie bardzo słabo radzą. Dzisiaj drużyna z Tych będzie w roli gospodarza, co będzie dużą przewagą na boisku, ponieważ goście na wyjeździe przegrywają z średniakami ligowymi nawet trzema bramkami. Myślę, że po takim kursie wejście zakładu jest bardzo realne. Dla mniej odważny kurs 1,70 na czystą jedynkę. Polecam.
Budżet - 201,07 PLN (+21 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
98.Piłka Nożna - Liga Mistrzów 2013 ⛔
Borussia Dortmund 3:1 Napoli - Typ: X2 (2,60) - Stawka 5 PLN
Dzisiaj z ligi mistrzów wybieram spotkanie, które cieszy się w Polsce największym zainteresowaniem. Borussia Dortmund dzisiaj mierzy się z Napoli. Stawiam tutaj na gości, ponieważ po spotkaniu z Bayernem można było ocenić możliwości &quot;nowej&quot; obrony Jurgena Kloppa. Była nie zgrana brakowało wyprowadzenia jednej dobrej piłki. Mimo, iż po pierwszej połowie jeszcze tego tak nie widzieliśmy z powodu ciągłego ataku na bramke Neura przez ofensywę Borussi. Jednak w drugiej połowie Fridrich i spółka pokazali, co potrafią. Myślę, że Borussia strzeli jedną bramkę, a następnie cofnie się do obrony wykorzysta to Higuain i skończy się 1:1. To tylko jednak spekulacje, ale z taką obroną Napoli jak nie strzeli to będzie cud. Za parę groszy można stawić lub do jakiegoś double.
Budżet - 196,07 PLN (-5 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
99.Hokej - Liga Polska 2013 ⛔
GKS Jastrzębie 2:3 GKS Tychy - Typ: 2 (2,35) - Stawka 10 PLN
Na dzisiaj wybrałem spotkanie lidera GKS Tychy przeciwko GKS Jastrzębie. GKS Tychy jest w świetnej formie zaatakowali fotel lidera i wydaje się, że tutaj go nie oddadzą, ale bukmacherzy dali kursy wyrównane, co z pewnością może dziwić. W ostatnim meczu drużyna z Jastrzębia pokonała po rzutach karnych Sanok 3:2. Za to GKS Tychy wygrało w meczu z Sanokiem, aż 6:2. W tym sezonie GKS Tychy pokonało dwa razy GKS Jastrzębie 4:1 u siebie oraz 0:2 na wyjeździe. Warto dodać, że od ośmiu spotkań drużyna gości jest niepokonana. Myślę, że ten typ powinien spokojnie wejść, zwłaszcza patrząc na formę drużyn z Tych. Edit. Zwycięstwo po dogrywce.
Budżet - 186,07 (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
100.Hokej - Liga Białoruska 2013 ✅
Brest 2:5 Novopolotsk - Typ: 2 (2,00) - Stawka 10 PLN
Setny typ stawiam na ligę białoruską. Skoro jest tam mało niespodzianek stawianie na faworytów jest logicznym rozwiązaniem. Dzisiaj słabiutki w tym sezonie Brest podejmuje Novopolotsk. Po meczu z Vitebskiem oceniłem ten mecz na w miarę pewny. Brest przegrywa 0:2 i wygrywa 4:2 rozegrali bardzo słaby mecz. Vitebsk od straconej pierwszej bramki usiadł jak by pierwsza tercja się powtórzyła na pewno nie stracili by bramki. Brest ma problemy z najsłabszymi rywalami, ale jakimś cudem wygrywają. W ostatnim meczu tych drużyn padł wynik 4:2 dla drużyny z Novopolotska. Goście do wybitnych drużyn nie należą, ale z każdym potrafią podjąć walkę. Polecam także typ, że padnie powyżej 5,5 bramek, w tej lidze pada dużo bramek (Nopolotosk:Lida 11:6) i uważam, że spokojnie powinno wejść.
Budżet - 196,07 PLN (+10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
Statystyki - PO 100 TYPACH

POSIADAM - 196,07 PLN (+46,07 PLN)

Yield (100 Bets) - 4,22%
Yield (90 Bets) - 2,86 %
Yield (80 Bets) - 0,46 %
Yield (70 Bets) - 5,52 %
Yield (60 Bets) - 7,69 %
Yield (50 Bets) - 10,02 %
Yield (40 Bets) - 10,82 %
Yield (30 Bets) - 18,04 %
Yield (20 Bets) - 25,75 %
Yield (10 Bets) - 37,60 %​

kary1 477

kary1

Użytkownik
101.Hokej, Liga Norweska 2013 ⛔
Frisk Asker (-1) 4:3 Rosenborg - Typ: 1 (1,85) - Stawka 20 PLN
Na dzisiaj wybrałem mecz hokejowy ligi Norweskiej, w którym zmierza się Frisk Asker przeciwko Rosenborgowi. Stawiam tutaj na drużynę gospodarzy, ponieważ drużyna gości jest w bardzo słabej formie. Jedynie z drużynami najsłabszymi potrafią podjąć jakąś walkę. Wystarczy spojrzeć na ich ostatnie spotkanie, gdzie z Tonsbergiem wygrali, ale dopiero po dogrywce, a jak wiadomo Tonsberg do wymagających rywali nie należy. Frisk Asker też jest w dość dobrej formie i od trzech spotkań nie zaznali smaku porażki. Rosenborg zajmuje ósmą pozycję w tej lidze i z meczu na mecz grają coraz gorzej mieli dobry start, ale ostatnie ich spotkania nie należą do najlepszych. Natomiast Frisk Asker znajduje się aktualnie na szóstej pozycji i niedawno pokonali Stavanger, który zajmuje drugie miejsce w lidze, co było małą sensacją, ponieważ wygrali aż przewagą czterech bramek. Wydaje mi się, że tutaj powinno się zakończyć wynikiem 4 bramek przewagi i takie kursy od bukmacherów trzeba wykorzystywać. Dla bardziej odważnych polecam typ -3 Asker po kursie 4,8.
Budżet - 176,07 PLN (-20 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
102.Piłka Nożna, Druga Liga Szwajcarska 2013 ✅
Winterthur 1:0 Biel - Typ: 1 (1,65) - Stawka 15 PLN
Już dzisiaj w Challenge League odbędzie się spotkanie Winterthur przeciwko Biel. Faworytem tego meczu jest drużyna gospodarzy, którzy zajmują piąte miejsce w lidze Szwajcarskiej, a Biel jest dwie pozycje niżej. W sześciu ostatnich meczach goście przegrali pięć spotkań, a jedyne zwycięstwo udało im się z najgorszą drużyną w lidze. Winterthur w sześciu ostatnich meczach wygrali, aż cztery mecze i to z dość dobrymi drużynami, natomiast od trzech spotkań są niepokonani. Nie wydaje mi się, by Biel ugrał chociaż jeden punkt są w słabej formie i wyniki to pokazują. Wielkich szans na awans gospodarze nie mają, ale mecze z takimi rywalami powinny się kończyć zwycięstwem zwłaszcza przy tak dobrej formie i w ostatnim meczu udało im się niespodziewanie wygrać przewagą aż dwóch bramek na wyjeździe z Schaffhausen. Polecam także typ Winterthur -1 po kursie 2,60
Budżet - 185,82 PLN (+9,75 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
103.Hokej - Liga Polska 2013 ✅
Podhale Nowy Targ 1:9 Ciarko Sanok- Typ: Over 8,5 (1,80) - Stawka 10 PLN
Na dzisiaj wybrałem mecz hokejowy ligi Polskiej, w którym zmierzą się Podhale Nowy Targ przeciwko Ciarko Sanok. Spodziewam się w tym meczu wielu bramek. Podhale dużo traci, ale i zawsze potrafi coś ustrzelić w ostatnim ich meczu 10:5, a w ostatnim meczu drużyny gości padł wynik 7:3, co do zwycięstwa Sanoka nie ma wątpliwości i kurs wynosi 1,05, więc nie opłaca się stawiać, ale na over 8,5 opłaca się stawić troszkę większą sumę. Wydaje mi się, że Podhale niedługo zacznie grać na poziomie Krynicy (do niedawna lider), którzy nagle zaczęli przegrywać mecze, aż dziesięcioma bramkami i tutaj obstawiam wynik 8:3 dla Ciarko. Pozdrawiam!
Budżet - 193,82 PLN (+8 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
104.Hokej - Liga Białoruska ⛔
Novopolotsk 2:1 Neman Grodno (+2) - Typ: 2 (1,71) - Stawka 10 PLN
Druga drużyna ligi Białoruskiej zmierzy się z szóstą drużyną extraleague. Podstawowym argumentem będzie ostatni mecz drużyny gości, którzy przegrali 1:3 z Mogilevem. Ostatnie ich mecze nie należą do najlepszych mimo 3 zwycięstw nie były to mecze jakie można było oczekiwać. Wymęczone zwycięstwa z słabymi rywalami. Neman Grodno ostatnio zwyciężył aż 10:1 z Lidą, którzy niedawno pokonali Novopolotsk 3:0. Powinno się skończyć minimum 4 bramkami przewagi. Novopolotsk jest w bardzo słabej formie i myślę, że gospodarze to dzisiaj wykorzystają. Pozdrawiam
Budżet - 183,82 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
105.Hokej - Liga Szwecka 2013 ⛔
AIK (+2,5) 1:3 Skelleftea - Typ: 2 (3,30) - Stawka 10 PLN

Już jutro o godz. 18:30 zmierzą się 11 oraz 1 drużyna Szweckiej ligi hokeja. Faworytem spotkania jest drużyna gości i kursy to w ogóle porażka bukmacherów. Pierwsza drużyna ma niemal dwa razy więcej zwycięstw w tym sezonie i prezentuje się świetnie. Trzeba przyznać, że ta liga jest bardzo wyrównana i właściwie wszystko może się wydarzyć, ale ja wolę tutaj stawiać na znaczne zwycięstwo Skelleftea, którzy na wyjazdach prezentują bardzo dobrą formę, natomiast AIK od dwóch meczów nie wygrał na swoim boisku. W pięciu ostatnich meczach tych drużyn między sobą pięć razy odniosło zwycięstwo Skelleftea (w tym raz po dogrywce), a przewagą trzech bramek wygrali w trzech na pięć ostatnich meczów.

Budżet - 173,82 PLN (-10 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
106.Hokej - Liga Polska 2013 ✅
Polonia Bytom (-2,5) 5:2 KTH Krynica - Typ: 1 (1,70) - Stawka 30 PLN
Kto jest faworytem tego spotkania nie trzeba nikomu mówić. Po świetnym początku sezonu Krynicy (fotel lidera) zaczęli wszystko przegrywać, a ostatnie trzy spotkania kończyły się przy najmniej siedmioma bramkami w plecy. Mimo, że Bytom nie należy do dobrych drużyn nawet na tle naszej ligi to myślę, że spokojnie wygrają mecz z Krynicą. Jeśli Bytom realnie myśli o utrzymaniu się w tej lidze spotkania z zespołem w tak bardzo słabej formie muszą po prostu wygrywać zwłaszcza, że grają u siebie. Kurs na samo zwycięstwo Polonii jest zbyt niski, dlatego wybrałem, że Polonia wygra pierwszą tercję po bardzo dobrym kursie. Wszystkie trzy ostatnie mecze Krynicy kończyły się już w pierwszej tercji.
Budżet - 194,82 PLN (+21 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
107.Piłka Nożna - Liga Polska 2013 ⛔
Podbeskidzie Bielsko Biała 0:0 Zawisza Bydgoszcz - Typ: 2 (2,25) - Stawka 5 PLN
Przede wszystkim opieram się tutaj na ostatnim meczu drużyny z Bydgoszczy wygranym 6:0 z Piastem Gliwice. Bardzo dobra gra, zgranie zawodników, ładne prostopadłe podania do napastników, świetna postawa rozgrywających dało oczekiwane zwycięstwo i dzisiaj wydaje mi się, że taki wynik nie padnie, jednak stawianiem na Zawiszę jeszcze za dużo nie straciłem, wręcz przeciwnie, dlatego tutaj chciałbym zagrać w stronę drużyny z Bydgoszczy. Podbeskidzie to druga najgorsza drużyna w ekstraklasie jeden punkt przed Widzewem i dzisiaj raczej nie zagrają siedmioma obrońcami tak jak z Legią i być może wykorzysta to Zawisza. Edit: Było blisko
Budżet - 189,82 PLN (-5 PLN)

Do góry Bottom