pawelo2893
Użytkownik
Witam,
W zeszłym roku rozpocząłem nowy sposób gry i aby usystematyzować to i znaleźć motywację do systematycznego rozliczenia chciałbym w 2021 mieć to wszystko w jednym miejscu. Jeśli zainspiruję kogoś – będzie mi bardzo miło.
Krótkie zasady:
Gramy trebel z lig underowych – w spotkaniu padnie over 1,5 gola. Warunki, aby mecz znalazł się na kuponie są dwa:
Dopuszczam tylko jeden wyjątek od zasady – przy 5 próbie (jeśli poprzednie 4 będą spudłowane) – możliwość powrotu do kroku 1, tak by dostać kolejne próby. Nie ma jednak możliwości wypłaty (zwrotu)
Fundusz roczny: 6 tysięcy (500 x 12)
PS. W zależności od trafień cykl może trwać w miesiącu 8-15 dni. Pozostały czas wątek będzie bez zmian.
STYCZEŃ (plus 13 jednostek):
Próba 1 - plus minus -
Próba 2 - minus
Próba 3 - plus plus plus - próba zakończona sukcesem (17j)
Próba 4 - minus
Próba 5 -
Próba bonusowa (0.95 j. z wygranej próby 3) -
Zacznynamy styczniową walkę:
PRÓBA 1 KROK 1 - stawka płaska 1j (3xover 1,5)
20:00 Francja - Ligue 2 - Valenciennes - Nancy 2:3 +
21:00 Puchar Hiszpanii - Alcorcon - Saragossa 2:1 +
21:15 Portugalia - Liga 2 - Arouca - Academica Coimbra 0:2 +
KURS AKO: 3.69 (bukmacher fortuna)
W zeszłym roku rozpocząłem nowy sposób gry i aby usystematyzować to i znaleźć motywację do systematycznego rozliczenia chciałbym w 2021 mieć to wszystko w jednym miejscu. Jeśli zainspiruję kogoś – będzie mi bardzo miło.
Krótkie zasady:
Gramy trebel z lig underowych – w spotkaniu padnie over 1,5 gola. Warunki, aby mecz znalazł się na kuponie są dwa:
- Musi mieć kurs powyżej progu zwolnionego z podatku (jeśli to fortuna – 1,30, jeśli betfan – 1,35)
- Kurs ogólny trebla musi wynosić przynajmniej 3,0
Dopuszczam tylko jeden wyjątek od zasady – przy 5 próbie (jeśli poprzednie 4 będą spudłowane) – możliwość powrotu do kroku 1, tak by dostać kolejne próby. Nie ma jednak możliwości wypłaty (zwrotu)
Fundusz roczny: 6 tysięcy (500 x 12)
PS. W zależności od trafień cykl może trwać w miesiącu 8-15 dni. Pozostały czas wątek będzie bez zmian.
Post automatycznie złączony:
STYCZEŃ (plus 13 jednostek):
Próba 1 - plus minus -
Próba 2 - minus
Próba 3 - plus plus plus - próba zakończona sukcesem (17j)
Próba 4 - minus
Próba 5 -
Próba bonusowa (0.95 j. z wygranej próby 3) -
Zacznynamy styczniową walkę:
PRÓBA 1 KROK 1 - stawka płaska 1j (3xover 1,5)
20:00 Francja - Ligue 2 - Valenciennes - Nancy 2:3 +
21:00 Puchar Hiszpanii - Alcorcon - Saragossa 2:1 +
21:15 Portugalia - Liga 2 - Arouca - Academica Coimbra 0:2 +
KURS AKO: 3.69 (bukmacher fortuna)
Ostatnia edycja: