>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy orl'a

O 32

orl

Użytkownik
Portsmouth - Plymouth 1
kurs: 2.10
stawka: 3j ⛔
Wszystko nie wchodzi minimalnie......

Toronto Raptors - Miami Heat 1
kurs : 2.45
stawka: 3j

Wiem, pisałem pod wpływem emocji, że życzę im szybkiego odpadnięcia, ale po takim kursie muszę spróbować.

O 32

orl

Użytkownik
Na live na 1 kwarte zagrałem zakład, że kwarta skończy się jakimkolwiek innym wynikiem od prowadzenie 3 lub więcej punktami Toronto lub Miami, w skrócie obstawiłem że któraś z drużyn będzie prowadzić 1 lub 2 punktami, albo po 1 kwarcie będzie remis

kurs: 3:30
stawka:1j ✅
Tutaj dowód żeby nie było ???? Oby poszło przełamanie, może jeszcze coś na live zagram.

O 32

orl

Użytkownik
Jak co poniedziałek bilans.

Postawione zakłady: 7
Wygrane zakłady: 2 ✅
Przegrane zakłady: 5 ⛔
Jednostki przegrane : 11 ⛔
Jednostki wygrane: 3,1 ✅

Tydzień dramatyczny co tu dużo mówić, w poprzednim +30 zł, w tym -40 i jestem na zero od czasu jak zacząłem grać, zacząłem ze 100zł, dorobiłem się 120 i założyłem temat, po pierwszym tygodniu było 150, a teraz spadek do 110 zł, więc jestem totalnie na zero póki co. No cóż, lepiej to niż spory minus.

Birghton - Sheff Wed 1
kurs: 2.20
stawka: 2j

Zanim przeniosłem się do Nottingham mieszkałem przez 3 miesiące w Brighton, typ raczej z sympatii dla tej drużyny, totalnie dla zabawy więc NIE sugerować się jeżeli ktokolwiek ten temat przegląda ???? Nie sądzę, że Brighton awansuje, ale myślę, że będą gryźć trawę aby pokazać się pewnie ostatni raz w tym sezonie.

O 32

orl

Użytkownik
Birghton - Sheff Wed 1
stawka: 2j ⛔.
Pierwszy mecz serii GSW-OKC, zapowiada sie genialna seria.
Kevin Durant - suma punktow, zbiorek i asyst powyzej 42,5 kurs : 1.83 stawka: 5j Wjezdzam ostro, licze ze Kevin zbierze jakies 6-7 pilek, zaasystuje z 4 razy i rzuci 30 pare. Ciezko to przewidziec, ale wydaje mi sie, ze jezeli zabraknie to w moim stylu, jednego punktu....Kurs na nieprzebicie linii taki sam, czyste 50/50.

O 32

orl

Użytkownik
Dorzucam jeszcze to. Klay Thompson powyzej 24,5 punkta - tak kurs:2.00 stawka:2j Zwazywszy na forme Klaya w tych PO duze value, az zal nie sprobowac.

O 32

orl

Użytkownik
Kevin Durant - suma punktow, zbiorek i asyst powyzej 42,5
kurs : 1.83
stawka: 5j ⛔
Fatalna skuteczność Duranta, 10/30, uzbierał 39 punktów.....eh.

Klay Thompson powyzej 24,5 punkta - tak
kurs:2.00
stawka:2j ✅
Thompson to samo w czwartej kwarcie, z tą różnicą, że swoją linijkę przebił w 3Q

O 32

orl

Użytkownik
Kyrie Irving powyżej 22,5 punkta - tak

Nie wiem skąd ten kurs, bardzo prawdopodobne zdarzenie, 20 myślę rzuci na pewno, no zobaczymy.

O 32

orl

Użytkownik
Russel Westbrook powyżej 2,5 przechwytu - tak
kurs: 2.5

Ostatnio zrobił 7, średnio w PO ma jakoś 2, jak to zwykle u mnie - warto spróbować.

O 32

orl

Użytkownik
Serge Ibaka powyżej 1,5 bloku - tak
kurs: 3.15
stawka:2j

wtf z tym kursem? Ibaka ZAWSZE może zablokować te 2 rzuty, to naprawdę jest w jego zasięgu niezależnie od formy, kurs przesadzony, próbuje

O 32

orl

Użytkownik
Oklahoma City Thunder ( + 7,5pkt ) - Golden State Warriors 1
kurs: 2.05
stawka: 2j

Wydaje mi się, że dzisiaj jednak GSW górą, ale z takim handicapem może siądzie.

Do góry Bottom