>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy orl'a

O 32

orl

Użytkownik
Witam, zakład temat żeby uporządkować sobie moje typowanie ???? Na forum jestem już chwilę, ale zawsze szybko kończyłem swoją przygodę przez nieodpowiedzialne zakłady, temat ma mi pomóc w kontrolowaniu stawkowania tak, aby szybko nie wykorzystać budżetu, gram dla zabawy za małe kwoty. Gram głównie NBA + piłka nożna, bet365. Zaczynam od 120 zł ( zacząłem 100, od 1 maja zrobiło się 120 ) 1j = 5 zł.

Liverpool vs Villareal 1
Sevilla vs Szachtar 1
ako : 2.88
stawka : 2j

Miami Heat - Toronto Raptors 1 handicap +5,5 punkta
kurs 1,76

Otrzymane punkty reputacji: +14
O 32

orl

Użytkownik
Liverpool vs Villareal 1
Sevilla vs Szachtar 1
ako : 2.88
stawka : 2j ✅

Miami Heat - Toronto Raptors 1 handicap +5,5 punkta
kurs 1,76 ✅
Tak jak sie spodziewalem, Liverpool i Sevilla na spokojnie, a w Toronto kolejna dogrywka, w koncu obudzil sie Lowry, ale z handicapem siadlo na spokojnie dla Heat.

O 32

orl

Użytkownik
Takie coś dzisiaj spróbujemy.

Rozwój Katowice - Arka Gdynia 2
Inverness CT vs Dundee UTD 1
ako : 3,02
stawka : 1j

Później jeszcze zabetuje pewnie coś na NBA, czekam czy może pojawią się jakieś ciekawe zakłady specjalne na zawodników, jeżeli nie to pewnie zagram Cleveland z minusowym handicapem, wątpię czy nawet u siebie Hawks są w stanie podjąć walkę, mizernie wyglądają na tle Cavaliers, za -4 jest już kurs 2.05 więc warto będzie zaryzykować i rzucić jakiegoś piątaka.

O 32

orl

Użytkownik
Takie coś dzisiaj spróbujemy.

Rozwój Katowice - Arka Gdynia 2 ✅
Inverness CT vs Dundee UTD 1 ⛔
ako : 3,02
stawka : 1j ⛔

Później jeszcze zabetuje pewnie coś na NBA, czekam czy może pojawią się jakieś ciekawe zakłady specjalne na zawodników, jeżeli nie to pewnie zagram Cleveland z minusowym handicapem, wątpię czy nawet u siebie Hawks są w stanie podjąć walkę, mizernie wyglądają na tle Cavaliers, za -4 jest już kurs 2.05 więc warto będzie zaryzykować i rzucić jakiegoś piątaka.
Areczka wyśmienicie, Inverness jakiś dramat, zrobili 2:3 z 0:3, ale jak na grę ze spadkowiczem to ewidentnie się nie popisali, nie tego się spodziewałem.
Co do NBA gram jednak dwie rzeczy :

Lamarcus Aldridge powyżej 24,5 punkta - tak
kurs : 1.90
Biorąc pod uwagę jego 40 punktowe wybryki w pierwszych dwóch meczach to linia wysoko płatna, warto spróbować, choć na pewno sety defensywne są już na niego przygotowane...Ibaka 1na1 kompletnie sobie z nim nie radzi i mam nadzieję, że nie zatrzymają go i dzisiaj :p

I już wspomniany bet z którego aż żal nie skorzystać, biorąc pod uwagę &quot;momentum&quot; w jakim aktualnie są Cavs to trzeba to zagrać, to jest NBA i Atlanta może wyjść zwycięsko z tego pojedynku, ale no nie odmówię sobie.

Cleveland Cavaliers (-4,5) - Atlanta Hawks 1
kurs: 2.15
stawka:2j

Ja lecę łapczywie, ale kurs na czystą jedynkę ( 1.71) też całkiem korzystny.

O 32

orl

Użytkownik
Lamarcus Aldridge powyżej 24,5 punkta - tak
stawka : 2j ⛔

Cleveland Cavaliers (-4,5) - Atlanta Hawks 1
kurs: 2.15
stawka:2j ✅
Cavs jak odpalili w 4Q to Atlanta nie wiedziala co sie dzieje, tyle rzutow z otwrtych pozycji, znowu rzucili 20 trojek, dobrze dla mnie ???? No a Aldridge...tak jak myslalem defensywa byla dzisiaj na niego w koncu przygotowana, rzucil 24, zabraklo punkta.

O 32

orl

Użytkownik
Aston Villa - Newcastle 2
West Ham - Swansea 1
ako: 2.31

No po prostu musi wejść :p

O 32

orl

Użytkownik
Aston Villa - Newcastle 2
West Ham - Swansea 1
ako: 2.31

No po prostu musi wejść :p
Hahah, do zaorania ???? O ile Newcastle mimo że walczy o utrzymanie i 3 punkty były na wagę złota to mecz był wątpliwy zgodzę się i remis 0:0 jest tutaj akceptowalny, ale 1:4 west hamu to ja nawet nie :v

Tradycyjnie NBA.

Dwyane Wade powyżej 20,5 punkta - tak
kurs: 2.00
stawka : 3j

Trzeba się odbić, Miami dzisiaj pierwszy mecz u siebie, będzie piekielnie zacięty, liczę, że Wade weźmie sprawy w swoje ręce pod koniec meczu i przebije linijkę, ryzykowny bet.

O 32

orl

Użytkownik
Dwyane Wade powyżej 20,5 punkta - tak
stawka : 3j ✅
3 kwarta i Wade już z 23 punktami trzyma Miami w meczu, chyba nie powinienem tykać piłki, na NBA znam się zdecydowanie lepiej :p

O 32

orl

Użytkownik
No to skoro wszedł D.Wade to zagramy ryzykownie jeszcze raz.

Golden State Warriors wygra różnicą 6 lub więcej punktów.
kurs : 2.30

O 32

orl

Użytkownik
No to skoro wszedł D.Wade to zagramy ryzykownie jeszcze raz.

Golden State Warriors wygra różnicą 6 lub więcej punktów.
kurs : 2.30
No nie siadło, mimo wybitnych występów Thompsona i Green&#39;a, ale mniejsza o to. Lilard jest NIESAMOWITY, ten skład patrząc po nazwiskach nie powinien być w PO, a tymczasem urywają mecz GSW w drugiej rundzie...chylę czoła.

To na razie dubelek jak codziennie.

Liverpool - Watford 1
Legia Warszawa - Piast Gliwice 1
ako: 2.35
stawka: 2j

O 32

orl

Użytkownik
Liverpool - Watford 1
Legia Warszawa - Piast Gliwice 1
ako: 2.35
stawka: 2j ✅
Jest 4:0 dla Legii więc zakładam że weszło ;) No to jeszcze jeden dubelek, lubię Serie A więc lecimy.

Torino - Napoli 2
Verona - Juventus 2
ako: 2.23

Dorzucam jeszcze NBA.

Kent Bazemore powyżej 11,5 punkta - tak
stawka:2j

Kent musi tyle rzucać jeżeli Atlanta chce wygrać, chciałem znowu zagrać na Cavs z minusowym handicapem co siadło 2 dni temu, ale nie będę już kusił losu, chociaż zdaje mi się, że dzisiaj Kawalerzyści skończą serię.

O 32

orl

Użytkownik
Kent Bazemore powyżej 11,5 punkta - tak
stawka:2j ⛔

Kent musi tyle rzucać jeżeli Atlanta chce wygrać, chciałem znowu zagrać na Cavs z minusowym handicapem co siadło 2 dni temu, ale nie będę już kusił losu, chociaż zdaje mi się, że dzisiaj Kawalerzyści skończą serię.
No to standardowo jak to jest z tymi zakładami na punkty zawodnika.............Bazemore z 11 i Atlanta odpada, znowu zabrakło punkta jak w przypadku Aldridge&#39;a.

Trudno, próbuje dalej.

Kevin Durant powyżej 28,5 punkta - tak
stawka: 4j

Tak jak wyżej, Kevin musi się odpalić, dzisiaj przegrają to już nie będzie dla nich nadziei w tej serii, on i RW muszą pokazać klasę, liczę na 30+ Duranta.

O 32

orl

Użytkownik
Co poniedziałek będę sobie podliczał dotychczasowe kupony.

Postawione zakłady : 12
Wygrane : 6
Przegrane : 6
Jednostki przegrane : 11
Jednostki wygrane : 17,23
Bilans : Każda moja jednostka to 5 zł więc początek tematu dosyć owocny, + 30 zł od czwartku. Gdyby nie 2 nieszczęsne zakłady w których zabrakło zawodnikom po jednym punkcie żeby weszło byłoby już w ogóle super :razz:

Od razu NBA wrzucam, co za value!

Toronto Raptors ( +4,5) - Miami Heat 1

Wiem, że kontuzjowany jest Valanciunas i nie zagra już do końca serii, ale kurs prawie 3 na czyste zwycięstwo Toronto i 2 przy handicapie +4,5 to jakaś pomyłka, trzeba spróbować, poprzednie mecze były do bólu zacięte, nie wiem skąd takie kursy, Valanciunas to poważne osłabienie, ale nie przesadzajmy że wywróci to serię do góry nogami.

O 32

orl

Użytkownik
Kurs na Toronto spada bo okazuje się że Whiteside po stronie Miami dzisiaj nie zagra, więc również pod koszem w Miami osłabienia.

3 bety na występ zawodnika.

Kyle Lowry powyżej 19,5 punkta - tak
stawka : 3j

Lowry w poprzednim meczu tej serii w końcu pokazał na co go stać, teraz pod nieobecność Valanciunasa będzie musiał rzucić piłkę te 2,3 razy więcej, warto zagrać.

Mason Plumlee powyżej 6,5 punkta - tak
stawka: 1j

Tego nie polecam tak samo jak dwóch powyższych z Lowry&#39;m i handi na Toronto, ale liczę, że Mason w końcu się nie wyfauluje i zdąży wrzucić 7 oczek.

DeMar DeRozan powyżej 3,5 asysty - tak
stawka : 1j

Co tu dużo pisać, w co drugim meczu DeMar przebija tę linię, nie zaszkodzi spróbować, Lowry i DeRozan będą grać sporo izolacji więc mam nadzieję, że kilka piłek do niekrytych Biyombo czy kogoś typu Caroll zapoda, 4 asysty zdecydowanie w jego zasięgu.

O 32

orl

Użytkownik
Po pierwszej połowie Toronto dno i metr mułu...cudem będzie, jeżeli chociaż jeden typ wejdzie dzisiaj, oby Plumlee pokazał klasę bo będzie kaplica :p

O 32

orl

Użytkownik
Toronto Raptors ( +4,5) - Miami Heat 1
stawka: 2j ⛔
Kyle Lowry powyżej 19,5 punkta - tak
stawka : 3j ⛔

Mason Plumlee powyżej 6,5 punkta - tak
stawka: 1j ✅

DeMar DeRozan powyżej 3,5 asysty - tak
stawka : 1j ⛔
Tak jak pisałem po pierwszej połowie, tylko Plumlee usiadł.......za to co zrobiło Toronto życzę im szybkiego odpadnięcia z PO, Lowry i DeRozan grali takie g..., że to się w głowie nie mieści, drużynie która skończyła sezon na 2 miejscu konferencji nie przystoi grać tak okropnej koszykówki.

O 32

orl

Użytkownik
Lecimy dubelka.

Arka Gdynia - Bytovia Bytów 1
Hibernian - Falkirk 1
ako: 2.91

O 32

orl

Użytkownik
Arka Gdynia - Bytovia Bytów 1
Hibernian - Falkirk 1
ako: 2.91
stawka: 2j ⛔
Zdenerwowałem się po tych porażkach i zrobiłem sobie 2 dni przerwy, dzisiaj wracam.
&#39;

Portsmouth - Plymouth 1
kurs: 2.10
stawka: 3j

Do góry Bottom