>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy Olimpii

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Dzień dobry
Temat zakładam dla sprawdzenia własnej skuteczności połączonej z progresją. Moje typy to przede wszystkim wyczucie, raczej nie opieram się na statystykach, jako że więcej nie wpada niż wpada postanawiam sprawdzić jak by to wyglądało przy progresji. Jako że sam temat i progresję tratuję w formie testów, zaczynam temat z kapitałem 200 zł.
Typ 1
Zawisza Bydgoszcz - GKS Bełchatów
Remis do przerwy kurs 2.10
stawka 1 zł
PRZEWIDYWANA WYGRANA 2,10

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Witam ponownie, z wiadomych przyczyn piszę w starym wątku.
Podejmuje sie próby którą zaczął użytkownik DESTRO-THAI cel 90 zakładów po kursie co najmniej 1,10. Nie ukrywam że pobicie samego DESTRO-THAI byłoby wielkim sukcesem.
Typy będę podawać live, czyli inaczej niz mój poprzednik, wydaje mi się to lekkim ułatwieniem ale jak będzie zobaczymy. Zaczynam od 10j.
typy podawane są z betfair.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Jako że widzę pewne pieniądze uruchamiam nowe 10j (typ nie spełnia wymogu 1,10 ale szkoda nie brac pewnej kasy)
na
Typ 5
Sonderjyske (res) - Odense (res)✅
over 0,5
przy stanie 0-0
kurs 1,03
stawka 10j
minuta 5

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Typ 9
Jeonbuk-Osaka⛔
przy stanie 0-0
over 0,5
kurs 1,11
minuta 13
stawka 10j
Wychodzi na to że najłatwiej over jest trafić na meczach u19.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Niskie kursy nie wchodzą, progresja odpada to może zagram inaczej. Płaska stawka powiedzmy 2euro i szukanie kursów wysokich. Typy będę podawać jak tylko cosik mi wpadnie w oko.
Typy podawane z betfair

Do góry Bottom