>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.07.2022 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 5. Lipca

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Totolotek
- Betclic
- Lvbet
- STS
- Totalbet
- Etoto
- Forbet
- Ewinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów Kwalifikacje
Godzina: 20:00
Spotkanie: Lech - Karabach
Typ: Karabach wygra przynajmniej jedną połowę
Kurs: 2.34
Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Rusza piłkarska karuzela dla polskich klubowych ekip chcących zaistnieć w Europie. Doskonale wiemy jak wygląda to w rzeczywistości i od lat poziom dostępności dla naszych drużyn spada w efekcie coraz wcześniej muszą rozpoczynać bój o fazę grupową. Na pierwszy ogień mistrz Polski mierzy się w domu z najlepszą drużyną Azerbejdżanu . Goście to ekipa wyceniona na około 15 mln EUR oparta na krajowych graczach mająca jednak w swoim składzie kilku obcokrajowców . W gronie tym prócz Brazylijczyków , Kolumbijczyka , Francuza, Nigeryjczyka , znajdziemy także starego znajomego z Legii Czarnogórca Marco Vesovica. Jak widać ciekawa mieszanka narodowości poukładana w miarę zgrany kolektyw. Oczywiście piłka Azerska nie jest postrachem ale jeśli popatrzymy na poziom polskich drużyn klubowych wygląda całkiem dobrze , przynajmniej opisywany zespół który kilka lat temu zdołał wyeliminować w walce o LM Legię. Karabach grywa od czasu do czasu w fazie grupowej LM co pokazuje z jakim rywalem przychodzi mierzyć się naszej drużynie. W ubiegłym sezonie Karabach zakończył europejską przygodę na 1/16 Ligi Konferencji przegrywając dwu krotnie z Marsylia ,wychodząc wcześniej z grupy obok FC Basel.

Patrząc w stronę Lecha ciężko stwierdzić czym i jaką formą aktualnie dysponuje. Nieoczekiwane odejście Skorży po zdobyciu mistrzostwa na pewno nie jest komfortową sytuacją. Nowy holenderski trener miał mało czasu na poznanie drużyny i będzie to robił na bieżąco. Ruchy transferowe związane głównie z odejściem kilku graczy też nie są niczym pozytywnym. Takich graczy jak Kamiński czy Tiba nie będzie łatwo zastąpić z dnia na dzień , do tego dochodzi bramkarz Van der Hart. Generalnie sądzę że Lech jest aktualnie wielką niewiadomą.
Patrząc na dotychczasowe potyczki naszych ekip z drużynami pokroju Karabachu obawiam się że może być ciężko wyeliminować ekipę z Azerbejdżanu. Idę w kierunku gości w tym meczu choć połowicznie . Sądzę że stać ich na wygranie choćby jednej połowy w tej potyczce a decydujący o awansie będzie rewanż .

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +300
va-banque 223K

va-banque

Użytkownik
Godzina: 19:00
Spotkanie: Malmo FF (Swe) - Vikingur Reykjavik ( Ice)
Typ: Gospodarze poniżej 2,5 gola
Kurs: 1.69

Analiza:

W 1 rundzie kwalfikacji do Ligi Mistrzów zmierzy się aktualny mistrz Szwecji z mistrzem Islandii. Faworytem 1 spotkania jak i całego spotkania są oczywiście gracze Malmo - są z lepszej ligi, mają lepszych piłkarzy. Jednak w swoim typie widzę valuebet

Na wstępie należy powiedzieć, że zarówno liga islandzka jak i szwedzka grają systemem wiosna-jesień, a więc są w trakcie sezonu - Malmo rozegrało 13 meczów, a Vikingur 11. I w obecnycym sezonie Malmo zdobyło 14 goli co daje średnio 1,07 gola na mecz. Zdecydowanie nie grzeszą więc skutecznością. Vikingur natomiast sezon zaczął słabo, jednak aktualnie są w gazie. Wygrali 8 ostatnich spotkań zrzedu, biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki ( a więc dodatkowo puchar Islandii oraz 2 mecze rundy wstepnej LM ). W 7 ostatnich meczach stracili tylko 2 bramki. Ich defensywa jest w formie i będzie pewna siebie, o przesadną pewność bym się nie martwił, mają świadomość że grają ze zdecydowanym faworytem i lepszym zespołem.

W pierwszym spotkaniu 2-meczów obstawianie na under goli jest bardzo opłacalne. W normalnych warunkach, gdy drużyna przegrywałaby 1:0, będzie ryzykowac - przynajmniej w końcówce. Tutaj natomiast wynik 1:0, czy 2:1 jest dla Malmo powiedziałbym, że biorąc pod uwagę róznicę klas nawet niezły dla Vikinguru. Ewentualne ryzyko lepiej będzie im podjąć grając w rewanżu u siebie

100

pawelallmighty 29,9K

pawelallmighty

Użytkownik
Spotkanie: Lech - Karabach
Typ:Lech wygra + over 1.5 gola
Kurs: 2.90

Analiza:Na wtorek kwalifikacje do ligi mistrzow a w nich mecz mistrza naszego kraju Lecha Poznan z Azerskim Karabach.Moj typ to wygrana kolejorza + over 1.5 gola.Mysle ze Poznaniacy powinni sobie poradzic,atut boiska jest po ich stronie co napewno bedzie mialo duzy wplyw na wynik spotkania.Poziom miedzy Polska a Azerska pilka jest po stronie naszych.Jest to dopiero 1 runda a ja wierze ze Lechowi uda sie dostac do Ligi Mistrzow.Mecz rewanzowy napewno nie bedzie nalezec do latwych dlatego Lech nie bedzie zadowolony z remisu i dadza z siebie 100%

100

H 135,3K

haparoiden

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaIslandia – Inkasso-deildin
Godzina: 21:15
Spotkanie: Afturelding – Kórdrengir
Typ: Remis
Kurs: 3,75
Bukmacher: superbet

Mecz dziesiątej kolejki drugiej ligi islandzkiej. Gospodarze zajmują dziewiąte miejsce z 10 punktami, natomiast goście są na siódmej pozycji z 13 oczkami.

Kórdrengir aż 11 z 13 punktów zdobył przed własną publicznością, natomiast na wyjeździe nie wygrali jeszcze meczu. Oba zespoły na 9 rozegranych meczów remisowały czterokrotnie. Afturelding u siebie 3 remisy, 1 wygrana i 1 porażka, Kórdrengir na wyjeździe 2 remisy i 2 porażki. Ponadto obie drużyny grały ze sobą cztery razy (dwukrotnie w 2021 i dwukrotnie w 2022). Trzy z tych spotkań kończyły się podziałem punktów (raz wygrał Kórdrengir, ale też przed własną publicznością).

Bukmacherzy uważają gości za faworytów, jednak uważam, że są to zespoły o podobnym potencjale, dlatego też remis jest najbardziej prawdopodobnym rezultatem, zwłaszcza biorąc pod uwagę historię meczów bezpośrednich. Jeśli już ktoś miałby ten mecz wygrać, to moim zdaniem prędzej gospodarze, którzy u siebie potrafili zremisować zarówno z liderem, jak i wiceliderem, dlatego kompletnie nie rozumiem faworyzowania gości.

100

biniuu 328,7K

biniuu

Znawca - Piłka nożna Afryka
Dyscyplina: Piłka Nożna - kwalifikacje Ligi Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Shkupi - Lincoln Red Imps
Typ: (handicap 0:1,5) - Lincoln Red Imps
Kurs:
1.57
Bukmacher: eTOTO
Analiza:

Nie ukrywałem i dalej nie będę ukrywał, że piłka na Gibraltarze jest mi bardzo bliska. Kibicuję tamtejszym zespołom jak i reprezentacji. Jednak takie regularnie śledzenie tamtejszych poczynań sprawia, że nadal widzę jedną, niezmieniającą się rzecz - futbol w tym kraju naprawdę się rozwija.

W zeszłym roku Lincoln Red Imps awansowało do fazy grupowej Ligi Konferencji Europy - zapewne większość z Was to pamięta. Najpierw w pierwszej rundzie Ligi Mistrzów pokonali oni mistrza Luksemburgu, remisując na wyjeździe 2:2, a potem gromiąc ich u siebie 5:0. W kolejne rundzie grali z mistrzem Rumunii - CFR Cluj. I trzeba przyznać, że Rumuni nie mieli łatwego zadania. W pierwszym meczu padł wynik 1:2, jednak Cluj nie było lepsze w tym spotkaniu. Wykorzystało wówczas dwa błędy obrońcy popełnione w odstępie kilku minut. I to przegrało mecz Lincoln. Gdyby nie ten fakt to myślę, że mogliby oni powalczyć o awans w tej parze. Następnie nawet taka firma jak Slovan Bratysława się bardzo męczyła, jednokrotnie remisując i raz wygrywając z Lincoln. W ostatniej rundzie Lincoln odprawił mistrza Łotwy i wszedł do fazy grupowej.

Dzisiejsi goście nie omieszkali się trochę wzmocnić przed tym sezonem. Oczywiście, jak to w Gibraltarze bywa, dużą rolę odegrał zaciąg z niższych lig hiszpańskich. Trener Raul Castillo zadbał przede wszystkim o obsadę bramki i ściągnął dwóch nowych goalkeeperów. Liczę zatem, że Lincoln będzie w stanie grać jeszcze trochę lepiej w defensywie. Jeśli tak, to będzie to dobry prognostyk przed tym meczem, gdyż zespół z Gibraltaru na pewno bardziej będzie liczyło na spotkanie domowe niż wyjazdowe.

Lincoln jest przede wszystkim mocny na własnym stadionie. Liga Gibraltaru całe swoje rozgrywki toczy na jednym boisku. Oznacza to, że każdy zespół świetnie zna każdą kępę stadionu i gra im się tam po prostu bardzo dobrze. W dodatku, wysokie temperatury robią swoje. W tym przypadku akurat nie będą one aż tak dużym atutem, gdyż w Macedonii Północnej też zazwyczaj jest dosyć ciepło.

Niekwestionowaną gwiazdą i wręcz legendą piłki na Gibraltarze jest Liam Walker. Jest to jedyny zawodnik z tego kraju, który przeżył swoją przygodę w lidze angielskiej! Ma on już naprawdę ogromne doświadczenie (oczywiście jak na zawodników z tak małego państwa) i niejednokrotnie potrafił brać ciężar gry na siebie. Liczę, że teraz również nie zawiedzie.

Poza tym, od pewnego czasu coraz lepiej się ogrywają ze składem Kike Gomez i Juanfri, którzy osiągają trochę wyższą formę. Mam nadzieję, że pomogą oni Liamowi w ofensywie. W defensywie za to mamy ostoję Gibraltarskiego futbolu i drugą legendę - Roya Chipolinę. Tak naprawdę, większość składu reprezentacji Gibraltaru gra w Lincoln Red Imps.

W mojej opinii, piłka klubowa na Macedonii mocno kuleje. O ile reprezentacja ostatnio nieźle sobie radzi, tak tamtejsze zespoły to naprawdę piach. Pokazuje to chociażby ostatnia edycja europejskich pucharów. Zapewne znana przez większość z Was Shkendija, zgarnęła dwa szybkie wpierdziele w dwumeczach. Najpierw 0:6 z mistrzem Słowacji, a potem 0:3 z mistrzem Łotwy. Tym samym mistrzem Łotwy, którego Lincoln Red Imps wyeliminowało kilka rund później.

Shkupi natomiast w zeszłym sezonie przeszło pierwszą rundę eliminacji. Ale trafili w niej na piątą drużynę z Kosowa... A i tak nie było im łatwo, gdyż jeden mecz zremisowali i tylko jeden wygrali. Natomiast w następnej rundzie zgarnęli oni łatwy oklep od Portugalczyków i musieli się pożegnać z pucharami.

Wydaje mi się, że bukmacherzy trochę przeceniają siły dzisiejszych gospodarzy. To prawda, w tym meczu są oni faworytem, ale nie wydaje mi się, żeby byli oni aż tak zdecydowanym faworytem. Lincoln już kilkukrotnie pokazało, że są w stanie zagrozić dużo lepszym drużynom niż mistrz Macedonii. Pobieram tak wysoki kurs i liczę, że "Diabełki" dadzą radę i rozpoczną kolejną piękną przygodę w europejskich pucharach!

100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA Wimbledon ćwierćfinał
godzina 14.00 moze ulec
T.Maria - Niemeier J.
Typ T.Maria i over 19.5 gema
Kurs 3.04 betcris

Analiza: Ja tu zacytuję moj post z działu tenis :
Ja dokładnie się zgadzam z dx2 - od siebie dodam kilka słów bo też miałem tutaj typować Marię i typowałem ją w meczu z Shakarri.
ALe oglądałem ostatni mecz z Ostapenko i niesamowity powrót Marii po przegranym pierwszym secie i przełamaniu , obronie dwóch match pointów w drugim secie , dość powiedzieć ze na Marię mozna było złapać kurs 21 , i że zamykała mecz na dwie raty , dwa razy serwując na mecz.Ale w Tym meczu przydażyło się jeszcze coś , coś magicznego Maria zaserwowała 9 asów w tym 4 z rzedu w trzecim secie wygrywając gema serwisowego samymi asami .
Widziałem juz to kiedyś , mianowicie Janowicz w desperacji i determinacji wygrał gema serwisowego z Nadalem serwując 4 asy z rzedu ,
oczywiscie meczu nie wygrał .Nie spodziewałem się że jeszcze coś takiego w życiu zobaczę a szczegulnie w WTA a jednak .
Tym meczem Tatiana Maria mogła by obdzielić roznymi dokonaniami kilkla meczów.Niemeyer to na pewno przeciwniczka lżejszego kalibru od Ostapenko i Sakkari - oby tylko Tatianie udało się utzymać jakość z trzech poprzednich meczów na Wimbledonie .
W mojej ocenie równierz Tatiana Maria czy Malek jest tutaj raczej faworytką.

Julia Niemeier

Current Ranking
97
Jun 27 2022
Singles Titles
0
YTD 2022
Prize Money
$177,009

YTD 2022
W/L Singles
25/ 13

YTD 2022
Career High
94
May 9 2022
Singles Titles
0
Career
Prize Money
$343,672

Career
W/L Singles
143/ 80

Tatiana Maria
103
Jun 27 2022
Singles Titles
1
YTD 2022
Prize Money
$248,671

YTD 2022
W/L Singles
31/ 16

YTD 2022
Career High
46
Nov 6 2017
Singles Titles
2
Career
Prize Money
$3,514,273

Career
W/L Singles
580/ 453

Career

Mam trochę mieszane uczucia z tym typem , bo jest on podyktowany również symaptią ale w sumie lubie obie zawodniczki .
Julie Niemeier w ostatnich miesiącach wielokrotnie sprawdzała się w roli faworytki do dubelka po kursach typu 1,5 , choć ostatnio w jej meczu z Noskovą po French Open , gralem jej porażkę Noskova była dużym dogiem i Julia zaskoczyła zmiotła Noskovą z kortu w dwóch krotkich setach .
Oglądałem tez końcówkę ostatniego meczu Julie z Watson i myslę że ten mecz z Tatianą Marią nie powinien być jednostronny.
Maria od lat gra tak samo i plasuje się w tych samych rejonach rankingu WTA na pewno ma większe doświadczenie na trawie , powinna sprostać temu zadaniu warunek musi utrzymać w tym meczu jakość z ostatnich meczy .
Na pierwszy rzut oka Julie Niemeier to prostrze zadanie niż Christea , Sakkari i Ostapenko , pamiętajmy jednak że Julie ograła w dwóch setach Kontaveit , ok mozna by się czepiać do formy estonki ale to zawsze trzecia rakieta aktualnego rankingu więc nie byle kto.
Dlatego dodałem tu over 19.5 gema oczywiscie dla podbicia kursu również.

204

Otrzymane punkty reputacji: +2085
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/kwalifikacje Liga Mistrzów
Spotkanie: Malmo vs Vikingur Reykjavik
Typ: Vikingur Reykjavik strzeli gola + Vikingur Reykjavik powyżej 0.5 rzutu rożnego
Kurs: 2.50
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Kibice Malmo zdecydowanie nie mogą być zadowoleni z ostatniej postawy swoich ulubieńców. Wygrana w derbach z Helsingborgiem rodziła się w bólach i ostatecznie udało się wyszarpać komplet punktów, ale ta sztuka nie wyszła mistrzowi Allsvenskan w meczu z beniaminkiem Sundsvall. Gospodarze stworzyli sobie masę szans, oddali aż 18 celnych strzałów na bramkę przeciwnika, ale nic nie chciało wpaść. To powoduje, że przed rozpoczęciem kwalifikacji pojawia się nutka niepewności i naturalnie celem jest powtórzenie sukcesu z poprzedniego sezonu, gdzie Malmo rywalizowało w Lidze Mistrzów. Będzie o to niezwykle trudno, ale nie skreślajmy szans na starcie eliminacji. Przypomnijmy, że przed rozpoczęciem sezonu doszło do zmiany na stanowisku trenera i Milos Milojevic przeniósł się z Hammarby właśnie do mistrza Szwecji. Jest to były szkoleniowiec i piłkarz Vikingura Reykjavik i dla niego będzie to wyjątkowe starcie. Czy Serb znajdzie receptę na zespół z Islandii?

Vikingur Reykjavik to drużyna, która po słabym początku kampanii wraca powoli na dobre tory. Na ten moment zawodnicy tego zespołu notują serię ośmiu zwycięstw z rzędu we wszystkich rozgrywkach i znacznie poprawiają swoją pozycję w islandzkiej ekstraklasie. Trudno będzie ponownie sięgnąć po mistrzostwo, ponieważ niesamowity Breidablik rzadko kiedy się myli, ale przede wszystkim należy patrzeć na siebie i starać się wywierać presję na przeciwniku. Warto wspomnieć, że przyjezdni musieli kwalifikować się do pierwszej rundy eliminacji do fazy grupowej Ligi Mistrzów poprzez rundę wstępną, która rozgrywana była na ich boisku. Dwa tygodnie temu pokonali estońską Levadię oraz mistrza Andory, a więc Inter Escaldes. Zasłużenie wywalczyli sobie możliwość gry z Malmo na tym etapie kwalifikacji. Vikingur Reykjavik czeka bardzo wymagające zadanie, ale przecież do odważnych świat należy. Czy uda się outsiderowi zachować szanse awansu przed rewanżem u siebie?

Tak jak pewnie zauważyliście, od kilku tygodni gram przeciwko Malmo. Oglądam ten klub regularnie w meczach ligowych i kompletnie mnie do siebie nie przekonują. Jest to zespół, który jest w przebudowie i nie do końca rozumie filozofię nowego trenera Milosa Milojevica. Wpływa to niestety negatywnie na grę mistrza Szwecji i o ile w derbach z Helsingborgiem fart dopisał, to już w starciu z beniaminkiem Sundsvall go zabrakło.

Gospodarze starają się przede wszystkim utrzymywać przy piłce i tym samym nie dawać szans przeciwnikom na tworzenie sobie sytuacji. Tak właśnie grało Hammarby w poprzednim sezonie, gdzie traciło bardzo mało goli. Tutaj serbski szkoleniowiec ma jeszcze wiele pracy przed sobą, ponieważ piłkarze Malmo popełniają błędy przy rozegraniu i przeciwnicy to wykorzystują. Tak padały bramki zdobyte przez Helsingborg oraz Sundsvall i mam nadzieję, że słabszą formę faworytów wykorzysta Vikingur Reykjavik.

Stawiam na to, że outsider strzeli gola i wykona jeden rzut rożny. Mistrz Islandii prezentuje się ostatnio znakomicie i gdy oglądałem ich starcia w rundzie wstępnej eliminacji do Ligi Mistrzów, to imponowały mi ich kontrataki. Bardzo szybko piłkarze tej drużyny przełączają się z obrony do ataku. Dzisiaj zapewne to przyjezdni będą zepchnięci do defensywy, ale liczę, że jeden stały fragment gry, albo dogodna sytuacja zostanie zamieniona na trafienie. Malmo po przerwie reprezentacyjnej straciło trzy gole z najsłabszymi ekipami w Allsvenskan, a więc dlaczego nie mieliby wyciągać piłkę z siatki w rywalizacji z zespołem, który notuje ostatnio świetną passę? Mam nadzieję na odważne podejście Vikingura Reykjavik do tego spotkania, bo nie mają nic do stracenia.

150

Otrzymane punkty reputacji: +3136
K 50,9K

Kołcz

Użytkownik
Dyscyplina: Esport, League of Legends, LPL
Godzina: 13.00
Spotkanie: Weibo Gaming vs Anyones Legend
Typ: Anyones Legend (+1,5mapy)
Kurs: 1.75
Bukmacher: Ewinner
Analiza:

Kolejny zawyżony kurs w lidze chińskiej. W mojej opinii Anyones Legend są zbyt niedoszacowani w tym spotkaniu dlatego gram typ że wygrają co najmniej jedną mapę. Drużyna AL potrafiła postawić się bardzo mocno liderowi - Victory Five, wygrali pięćdziesiąt procent spotkań i pokazują często zaskakujące rozwiązania które mogą lekko szokować. Przez próby takich nie konwencjonalnych gier zdarzały im się również porażki 0:2 (LGD, LNG) ale dziś grając przeciwko sąsiadom z tabeli myślę że zagrają bardziej rozważnie. Weibo powinno być faworytem, tu zgadzam się z bukami ale nie są na tyle poukładaną i dobrom drużyną aby gładko wygrać dwie mapy. Zagrali do tej pory siedem spotkań, wygrali cztery ale tylko jeden 2:0. Rywalem był zespół Ultra Prime i było to zaskakująco gładkie zwycięstwo. Dziś w mojej opinii będziemy mieć wyrównane mapy i nie wierzę że Weibo przechyli szale na swoją korzyść dwa razy. Anyones Legend wygra co najmniej raz.

75

Otrzymane punkty reputacji: +1198
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Narodów, mężczyzn
Spotkanie: Polska - Iran
Typ: Polska -14,5
Kurs:
1,60
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Przed nami kolejny tydzień emocji tym razem u mężczyzn. Turniej w Polsce więc Polacy w końcu mogą liczyć na doping Naszych wiernych fanów. Mecze z Iranem od kilku lat wzbudza wiele emocji tych dobrych i tych złych dlatego liczę, że po raz kolejny Polacy będą chcieli wygrać z przeciwnikiem nie dając im zbyt dużych szans.
Polacy do tej pory 7 zwycięstw i 1 porażka natomiast Iran 4 wygrane i 4 porażki ale ich zmiana pokoleniowa póki co nie wychodzi im na dobre, ich gra jest daleka od dobrej.
Handi duże i małe zależy dla kogo, ja jednak liczę, że Polacy u siebie zagrają dobre spotkanie a na parkiet wyjdzie najmocniejszy skład.

100

Otrzymane punkty reputacji: +198
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Jordania
Godzina: 19:30
Spotkanie: Moghayer Al Sarhan - Al Wehdat Amman
Typ: 1X
Kurs: 2.75
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Dziś na tapet biorę spotkanie w ramach jordańskiej Premier League, gdzie w ramach zaległego spotkania piłkarze Moghayer Al Sarhan podejmują na własnym stadionie gości ze stolicy. W oczy rzuca się dość silne faworyzowanie gości, na których wygraną kursy kształtują się w granicach 1.30-1.35. Trudno mi jest zrozumieć tak silną dysproporcję względem obydwu ekip. Zacznijmy od gospodarzy. Na własnym stadionie jak dotąd nie przegrali meczu, a warto wskazać, że nie mieli wówczas słabych przeciwników. Jednym z nich był Irbid, który obecnie okupuje pozycję wicelidera ligi. Irbis ma korzystniejszy bilans spotkań niż Wehdat. Goście natomiast prezentują dobrą grę na własnym boisku, ale na wyjazdach mają wiele do poprawienia. Remisowali z zespołami znacznie słabszymi niż Moghayer. Warto dodać, że obydwie ekipy kolejne spotkanie rozgrywają dopiero za 6 dni, a więc nie ma mowy o jakimkolwiek oszczędzaniu się. Myślę, że dzisiaj nierównowaga sił nie jest aż tak wysoka, jak sugerują bukmacherzy, dlatego zagram pod prąd typując brak przegranej gospodarzy.

100

pawelo2893 43,7K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLiga Mistrzów
Spotkanie: Malmo - Vikingur
Typ: gospodarze over 1 gola do przerwy (1 to zwrot)
Kurs: 2.05
Bukmacher: betcris
Analiza: Absolutnie nie zgadzam się z typem znajdującym się wyżej. Malmo jest zdecydowanym faworytem i sprawę awansu powinno rozstrzygnąć już dziś. Szwedzi przegrali co prawda ostatnio z Sundsvall, jednak pozostają w czołówce Allsvenskan. Europejską rzeczywistość zakrzywił trochę triumf 6:1 nad Levadią w wykonaniu Vikingur. Prawda jest jednak bliższa meczu z Interem Escaldes. Islandczycy są słabym teamem, który na wyjeździe w Europejskich Pucharach jeszcze nigdy nie wygrał! W lidze poczynają sobie dobrze, jednak nie wróżę im sukcesów na międzynarodowym podwórku. Co więcej, Malmo lubi w niższych rundach postawić na ofensywny futbol i zagrać u siebie odważnie. Spodziewam się szybkiego gola, który ustawi mecz. Później wyczekiwanie błędu i próba podwyższenia. Kurs jest warty ryzyka, dla odważnych można over 1,5 gola do przerwy po 2.40 lub czysto 1,5 Malmo po ponad 3.

105

Otrzymane punkty reputacji: +2355
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Mistrzów - kwalifikacje
Godzina : 20:00
Spotkanie : Lech : Qarabag
Typ : rzut karny
Kurs : 2.75
Bukmacher : ETOTO

Typ wiadomo loteryjny ale też jak każdy typ bo piłka jest nieobliczalna i nie ma że ktoś gorszy ktoś lepszy , dlaczego tak ? sędzia jest Hiszpan JOSÉ LUIS MUNUERA MONTERO , ten 39 latek od 2019 roku jest arbitrem FIFA , do tej pory nie miał okazji aby sędziować meczy na tym poziomie , sędziował 3 mecze w kwalifikacjach do LE i 1 w kwalifikacjach do Ligi Konferencji , w LE 15 żółtek i 2 karne a LK 2 żółtka i karny , w LaLiga 116 meczy 508 żółtek 31 czerwonych i 37 karnych , czyli karne na porządku dziennym , liczę że dziś bramki zobaczymy w Poznaniu a może któraś z nich po karnym ? zobaczymy .

100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Malmo FF (Swe) - Vikingur Reykjavik ( Ice)
Typ: Gospodarze poniżej 1,5 gola
Kurs: 3.10

Analiza:

Podobnie jak kolega myślę że Malmo znów zawiedzie, tyle że spodziewam się po ich stronie maksymalnie 1 gola, o ile w ogóle go strzelą. Szwedzi ostatnio zawodzą i potwierdzil to niedawny mecz, jałowo wyglądająca ofensywa i fatalna defensywa to główne problemy.Goście zaś mimo słabszej ligi są na fali i dobrze wyglądają w formacji defensywnej. Myślę że ten mecz będzie bardzo jałowy jeśli chodzi o widowisko i nie zobaczymy tutaj zbyt wielu bramek. Dopuszczam wyłącznie 1 gola Malmo.

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon
Godzina: 18:30
Spotkanie: Bouzkova - Jabeur
Typ: wygra Jabeur (matchday boost)
Kurs: 2.00
Bukmacher: BETFAN
Analiza:

Pojedynek drugiej rakiety świata z Czeszką sklasyfikowaną na 66. miejscu w rankingu WTA. Jabeur przed Wimbledonem zagrała w Berlinie na kortach trawiastych, gdzie odniosła bardzo przekonujące zwycięstwo, tracąc tylko jednego seta w całym turnieju. Po odpadnięciu Igi Świątek z turnieju na kortach All England Club Tunezyjka jest główną faworytką do wygrania turnieju. Nie może to dziwić, ponieważ Jabeur w obecnym sezonie jest niepokonana na trawie. Jej bilans jest bardzo imponujący 9:0. Na Wimbledonie pokonała ona kolejno: Bjorklund, Kawę, Parry oraz Mertens. W Berlinie pokonała m.in. Gauff oraz Bencic. Czeszka natomiast przed Wimbledonem zagrała w Eastbourne lecz odpadła tam w pierwszej rundzie z Rogers ulegając 2:1. Kursy na Tunezyjkę wahają się pomiędzy 1,25 a 1.30. Promocja więc jaką na dziś przygotował BETFAN wydaje się bardzo atrakcyjna. Jabeur nie można lekceważyć, ponieważ potrafi ona wychodzić z poważnych opresji. W pojedynku z Mertens, Belgijka miała w tie-breaku pierwszego seta pięć piłek setowych, ale to i tak Tunezyjka zakończyła seta zwycięsko.

100

Otrzymane punkty reputacji: +1392
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów Kwalifikacje
Spotkanie: Lech Poznań - Qarabag
Typ: over 2.5
Kurs: 2.15
Godz: 20:00
Analiza: dzisiaj o godzinie 20:00 odbędzie się spotkanie w pierwszej rundzie eliminacji Ligi Mistrzów. Mistrz Polski zmierzy się u siebie z mistrzem Azerbejdżanu. Ciężko w tym meczu wskazać faworyta. Gracze Lecha Poznań musieli dokonać przymusowej zmiany trenera co niewątpliwe wprowadzi dodatkową niepewność co do preferowanego stylu. Jednak jest to na tyle ważny mecz że zawodnicy z pewnością dadzą z siebie wszystko. W Mojej opinii Lech będzie stwarzał sobie w dzisiejszym meczu sytuację i powinien strzelić co najmniej jedną bramkę. Drużyna gości jest drużyną zdecydowanie bardziej doświadczoną w europejskich pucharach dlatego uważam że w dzisiejszym spotkaniu również strzela co najmniej jedną bramkę. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwyciestwo gospodarzy po bardzo ciekawym spotkaniu w stosunku 2:1.

100

Otrzymane punkty reputacji: +87
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom