>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.01.2019 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na środę - 30. Stycznia
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna - Mistrzostwa Am. Płd. U-20
Godzina : 02:10
Spotkanie : Wenezuela - Urugwaj
Typ : remis
Kurs : 3,10
Bukmacher : fortuna
Analiza :

Podobnie jak we Wtorek pozostaję przy turnieju w Chile. To pierwsze spotkanie dla obu ekip w 2 części rozgrywek. Wenezuelczycy w 1 rundzie wygrali swoją grupę pozostawiając za sobą między innymi Brazylię , Kolumbię i Chile. Urugwaj z dwoma zwycięstwami i dwoma porażkami awansował z 3 - go miejsca . Generalnie faworytem w tym spotkaniu w normalnych okolicznościach byłaby dla mnie Wenezuela , lecz w ostatnim spotkaniu przeciw Boliwii straciła swojego środkowego napastnika Hurtado ( czerwona kartka) co być może spowodowało że kursy na przeciwnika idą w dół. Osobiście nie wiem czy będzie to miało wpływ na strzelecką postawę gdyż do tej pory nie zdobył on żadnej bramki w tym turnieju.
W ubiegłym roku na rozgrywanych w Korei Płd. MŚ U20 obie drużyny spotkały się w półfinale gdzie w regulaminowym czasie padł remis 1:1 ( Sosa Samuel strzelający już na tym turnieju), w rzutach karnych lepsi okazali sie Wenezuelczycy. Myślę że podobnym wynikiem może skończyć sie dzisiejsza potyczka.
✅210

Otrzymane punkty reputacji: +69
przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy , Coppa Italia
Godzina: 20:45
Spotkanie: Atalanta Bergamo - Juventus Turyn
Typ: obie drużyny strzelą gola
Kurs: 1.74
Bukmacher: fortuna

Analiza:
To będzie jedne z najbardziej ciekawszych spotkań Pucharu Włoch w tym roku . bowiem obydwie drużyny mają świetną passę wygranych spotkań za sobą oraz multum zdobytych goli w tym sezonie Serie A .
Tym razem stawka jest nieco większa , bowiem wygrana drużyna awansuje do dalszego etapu prestiżowego Pucharu Włoch , gdzie następnym przeciwnikiem będzie wygrany z pary Fiorentina - AS Roma . Można postawić na Juventus , ale ja jednak proponuje Wam o wiele bezpieczniejszy oraz w stu procentach pewny typ , jaki jest to , że obydwie drużyny strzelą w tym meczu gola .
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
chamberlain 600,2K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Houston Rockets - New Orleans Pelicans
Typ: Houston Rockets Handi -15.0 pkt OT
Kurs: 3.05
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Nie rozumiem zbytnio tych rosnących kursów na Houston, oni są wielkimi faworytami i według mnie skończy się na deklasacji drużyny przeciwnej, a przemawia za tym kilka czynników. Zacznijmy od gości, jak wiadomo od jakiegoś czasu z gry wypadł Davis, gwiazda drużyny, ktoś kto w pojedynkę potrafi pociągnąć zespół do wygranej, Anthony kręcił średnio 29.3 punktów, 13.3 zbiórki 4.0 asyst na mecz, brylował w zdobywaniu punktów i zbieraniu, bez niego idzie już gorzej. Pelikany bez Davisa zagrały 4 spotkania, z czego wygrały 1 i to ze słabymi Miśkami, a to nie koniec problemów, bo do Davisa dołączył Mirotić, Moore, oraz są bardzo małe szanse na wystąpienie Randle, chociaż swoją drogą nawet jak zagra to jestem ciekawy jego postawy, bo zespół z Nowego Orleanu zdecydował się przehandlować Randle, a także Moore&#39;a i Miroticia. W każdym razie wracając do ich spotkań, jak mówiłem bez Davisa wygrali 1 mecz ze słabymi Miśkami, ale tam Mirotić, Randle i Moore zrobili razem 47 pkt (Randle 21 pkt, stawiam go w nawiasie, bo jego występ jak pisałem wciąż pod znakiem zapytania) na 105 pkt całej drużyny, oprócz tego przegrywali z Detroit u siebie 94:98 a wspomniana trójka zdobyła 29 pkt (Randle 13 pkt), z Oklahomą 122:116, która nie jest w jakiejś najlepszej dyspozycji, grali już bez tych zawodników, oraz przegrali ze Spursami 114:126. Na wielki plus można zapisać postawę Okafora, który dostawał małe minuty, gdy grał Davis, a gdy go nie ma, to on rządzi pod koszem notując w ostatnich 4 spotkaniach 20 pkt i 10 zb, 17 pkt i 10 zb, 18 pkt i 8 zb oraz 24 pkt i 15 zb, oraz postawa Holidaya, który ciągnie razem z Okaforem ofensywę, w każdym meczu będą najlepiej punktującym drużyny 21 pkt z Memphis, 29 pkt z Detroit, 22 pkt z Oklahomą i 29 pkt ze Spursami, ale to może być zdecydowanie za mało na Rakiety.
Houston są w gazie, bo Harden jest w gazie, jak niesamowitą robotę robił w ostatnim czasie wiedzą wszyscy, on w pojedynkę wygrywał spotkania niszcząc inne drużyny, teraz będzie miał trochę łatwiej, wrócił już jakiś czas temu Gordon, w ostatnim meczu wystąpił CP3, chociaż na małych minutach, tu można spodziewać się ich już więcej, dodatkowo dostępny do gry jest również Knight, chociaż z niego w ostatnim meczu trener nie skorzystał, w tym momencie nieobecny Capela, a szkoda, bo wielkie wzmocnienie pod koszem, ale i bez niego jakoś sobie dają radę. Ostatnie wygrane Rakiet niezbyt przekonujące, 110:114 z Knicks, ale bardzo słaby mecz zza łuku 25%, oraz w Knicksach mecz sezonu zagrał Trier, chłopak który 4 razy przekroczył 20 pkt w sezonie, a zazwyczaj kończy poniżej 10 pkt, tutaj zdobył aż 31 pkt, ale od czego jest po drugiej stronie Harden, który sam zrobił 61 pkt, 121:119 z Toronto, tyle, że Toronto grało w najsilniejszym składzie, a Houston znowu mieli beznadziejny dzień zza łuku 21.7%, a mimo tego udało im się ograć w najmocniejszym zestawieniu Dinozaury, oraz ostatnie zwycięstwo 103:98 z Orlando, trójki wróciły w miarę na swoje miejsce, ale Houston bardzo słabo zaczęli mecz, pierwsza kwarta przegrana aż 16 pkt i dalsze spotkanie to było gonienie wyniku. Houston u siebie jest mocne, a tutaj mają coś do udowodnienia, na początku sezonu, kiedy radzili sobie tak beznadziejnie i kręcili się koło ostatniego miejscu, Pelikany zlały ich na własnym terenie 112:131, co prawda później odegrali się zwyciężając 104:108, ale nie odegrali się jeszcze przed własną publicznością, a tu okazja ku temu jest wielka, Pelikany bardzo słabo bronią, a jeśli będą za bardzo faulować, to Harden znowu zrobi 20 pkt z samych wolnych, a nie mogą mu dać też przecież luzu, więc spodziewam się ponownie wysokiego wyniku Brodacza, na dodatek siła ofensywna bardzo osłabiona, za dużo zależy od Holidaya i w tej chwili Okafora, który nie grał czołowej roli w zespole.
Dodatkowa ta decyzja zespołu o przehandlowaniu Miroticia, Randle i Moore&#39;a może wskazywać na odpuszczenie sezonu i tankowanie, bo tych zawodników chcą wymienić za picki, a Davis ponoć wypadł na cały sezon, więc nie będzie walki o PO. Houston następny mecz gra dopiero w sobotę, czyli będą mieć bardzo dużo czasu na odpoczynek, więc nie zapowiada się tu odpuszczanie, tym bardziej, że przecież u siebie przegrali już bardzo wysoko z NOP, Pelikany za to jutro będą walczyć z Denver u siebie, więc też nie spodziewam się, aby w tym meczu wypruwali sobie żyły. Jeśli Rakiety się przyłożą, to goście zdobędą tu w okolicach 100 pkt, a sami powinni zdobyć te +110 pkt. Typ uważam za bardziej ryzykowny niż ostatni w meczu GSW, ale według mnie warty gry.
⛔100

isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Dyscyplina : NHL
Godzina : 1:00
Spotkanie : Boston Bruins - Winnipeg Jets
Typ : Boston Bruins (Z DOGRYWKĄ I KARNYMI)
Kurs : 1.55
Bukmacher : ForBet
Analiza :
Boston dziś wygrywa, nie ma innej opcji. Walczą o jak najlepszą pozycję przed PO. Przeciwnicy, ekipa Winnipeg Jets wysoko w tabeli i jak widać nie za dobrze im wychodzi wygrywanie na obcych taflach, ostatnie dwa spotkania wyjazdowe przegrane z Philadelfią i Dallas. Znajdują się gdzieś tam na dole tabeli jeśli chodzi o wyjazdowe spotkania, natomiast nadrabiają grą u siebie i w sumie trzecie miejsce w tabeli Western Conference no ale tutaj teraz mowa o wyjazdach gdzie są po prostu słabi. Ostatnie dwa ich spotkania to remisy, aczkolwiek każdy gospodarz wygrywał potem w karnych i dlatego dla bezpieczeństwa typ z dogrywka oraz karnymi. Kursy lecą w dół od rana, pobieram nie zastanawiając się póki nie spadną jeszcze bardziej.
⛔100

B 111K

barlo123

Znawca - Serie A
LA Lakers - Philadelphia (-4.5) 1.72 1xbet

Dzisiejszej nocy idę w stronę pewnej wygrane Philadelphi, a przemawia za tym pare argumentów. Po pierwsze na dzisiejsze spotkanie do skladu LAL miał wrócić LeBron James, niestety nie jest jeszcze w pełni gotowy i jest Out dzisiaj.
„LeBron James is officially listed by the Lakers as out for tomorrow’s game vs. Philadelphia.”
Kolejny argument to niepewny występ dwóch podstawowych zawodników LA Lakers, nawet jak wystąpią to z czegoś te znaki zapytania przy dzisiejszym ich ewentualnym występię muszą się pojawiać. Mogą być urazy odczuwalne podczas meczu, niepełny wymiary minut.
„Both Kyle Kuzma (hip) and Josh Hart (knee) are listed as questionable vs. Philadelphia”
Nadal kontuzjowany jest L. Ball i nie zanosi się na jego szybki powrót. Rozumiem jakby to były jakieś mało znaczące postacie w drużynie Lakers-ów, ale cała czwórka to trzon tego zespołu, no może poza Hartem ????
Kolejny argument to powrót do zespołu Philadelphi dwóch najważniejszych ogniw tego zespołu- Embidda i Buttlera ???? Gotowy do gry jest również Chandler.
⛔100
Typ nie został podany według wzoru. Proszę zapoznać się z regulaminem konkursu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
black-star 54,3K

black-star

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Ameryki Południowej U20 Grupa Finałowa
Godzina: 02:10
Spotkanie: Wenezuela U20 - Urugwaj U20
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 2.80
Bukmacher: LVBet

Analiza:

Wenezuela ma na koncie świetny start w rozgrywkach. Jej piłkarze jak dotychczas ulegli tylko Brazylii (2:1). Urugwaj z kolei zaliczył 2 wygrane i 2 porażki. W spotkaniach bezpośrednich również historyczną przewagę ma Wenezuela z jednym zwycięstwem i remisem. W ostatnich czterech meczach Wenezuelczycy zawsze strzelali bramkę. W poprzednim roku grali spotkania bardzo w kratkę i stracili również sporo goli. Urugwaj nie jest moim zdaniem tutaj drużyną, której nie stać na podjęcie walki i wbicie rywalom bramek., tym bardziej, że w poprzednim roku przez dłuższy czas jej piłkarzom zdarzało się być niepokonanymi. Przez długi czas był to zespół grający bardzo ofensywnie, obecnie jednak ich forma nie jest w mojej ocenie stabilna. Myślę, że trzy gole w tym meczu są realne.
⛔100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / 2 Bundesliga
Godzina 18:30
Spotkanie : Jahn Regensburg : SC Paderborn 07
Typ : SC Paderborn
Kurs : 2.85
Bukmacher : Unibet
Regensburg w meczach u siebie a Regensburg na wyjazdach dwie inne drużyny , w meczach u siebie gospodarze z bilansem 2-4-2 i br 8:10 natomiast wyjazdy to inna bajka 4-4-2 i br 23:18 stąd mój typ w stronę gości , co prawda Paderborn w meczach wyjazdowych ma bilans 3-1-4 to bramki u nich na plus bo 15:13 , ostatni mecz beniaminka z Paderborn to porażka 1:0 z Hamburgiem który lideruje i walczy o powrót do Bundesligi natomiast wcześniej Paderborn pokonał i to aż 5:1 Heidenheim które jest na 6 miejscu w tabeli tak więc jak już pisałem na początku przy słabym Regensburg w meczach u siebie wydaje mi się że beniaminek z Paderborn może tutaj pokusić się o zwycięstwo !
⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Tenis
10:00
Tobias Kamke - Fabrizio Ornago
Typ: Fabrizio Ornago + 1,5 seta
Kurs: 3,95
Totolotek
Spotkanie 2 rundy challengera Quimper we Francji. Jest to pierwsze spotkanie między tymi Panami. Włoch lat 26 1,91 m wzrostu 83 kg wagi kontra Niemiec lat 32, 1,78 m wzrostu 76 kg masy. Stawiam na młodszego, głodnego sukcesów Włocha. Ma szansę się pokazać w challengerze, ale bezpieczną opcję wybieram że wygra seta. Obaj Panowie są praworęczni. Turniej na hali z pulą 46.6 tys euro. Zwycięzca tego meczu zmierzy się z zwycięzcą z pary Miedler/ Stakhovsky. Walka toczy się o 730 euro za awans i 7 punktów do rankingu ATP.
Pozdrawiam
⛔100

M 991

mily1993p

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Francja 1 Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Nantes - Saint-Étienne
Typ: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.72
Analiza: Dziś moją propozycją jest mecz francuskiej ligi trochę mnie zastanawia taki kurs na Gości. Ale ja nie o tym jak zwykle chce poruszyć temat rzutów rożnych. Gospodarze na 5 ostatnich spotkań wykonali średnio 3,8 rzutów rożnych a Goście 6,2. Na ostatnich 5 spotkań bezpośrednich w 3 z nich linia 9.5 została pokryta. W lidze Nantes linie 9.5 przekroczyło w 47,6% wszystkich meczy a Saint w 52,4%. Dodatkowym jak dla mnie argumentem jest fakt, że Goście jadą po zwycięstwo i będą stwarzać dużo sytuacji co daje dużo okazji do rzutów rożnych. Powodzenia !!
✅72

Otrzymane punkty reputacji: +24
pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Belgia
Godzina 20:45
Spotkanie : Oostende - Gent
Typ : 2/bts
Kurs : 2.99
Bukmacher : fortuna
Puchar belgii 2 spotkanie, w pierwszym meczu remis 2-2, ogladalem ten mecz i bylo to jedno z najbardziej szalonych spotkan jakie w zyciu widzialem,ale po kolei, Gent wygraloby ten mecz i to wysoko, gdyby nie grali w 9, duzy udzial mial w tym sedzia, ktory chyba chcial zablysnac zwlaszcza przy drugiej kartce,a nawet grajac w 9 kartki w 28 i 54 minucie zamykali rywala na swojej polowie wogole sie nie broniac,nawet strzelili gola cos niesamowitego! Moim zdaniem sa zdecydowanie lepsza druzyna dzisiaj wygraja i zapewnia sobie awans, chociaz bramke pewnie straca bo z tylu nie sa za pewni.
⛔100

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy - Coppa Italia
Spotkanie: Atalanta - Juventus Turyn
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.92
Bukmacher: lvbet
Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi zespołami zakończyło się remisem 2:2. Ciężko wskazać kto awansuje. Atalanta zaliczyła świetny come back w meczu przeciwko Romie, gdzie przegrywali 0:3 i doprowadzili do remisu. Stara Dama przegrywała z Lazio Rzym prezentując się fatalnie, ale ostatecznie zdołali wygrać. To co pokazał Juventus, to oczy krwawiły, zaś Atalanta spisuje się bardzo dobrze. Dużo strzelają, aż miło się na to patrzy. W znakomitej formie jest Duvan Zapatam, więc swoje okazje na pewno będą mieć, tym bardziej że defensywa Juventusu jest osłabiona. Brak Bonucciego i sprzedaż Benati.
Atalanta to najlepsza ofensywa w lidze, ale też tracą sporo bramek... A Juventus jak to Juventus, chyba najbardziej cyniczny zespół w lidze, nawet jak nie idzie, grają na stojąco to i tak zawsze coś strzelą i zgarną zwycięstwo.
✅92

Otrzymane punkty reputacji: +39
husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Dyscyplina: e-sport CS: GO
Godzina: 14:30
Spotkanie: Kinguin - pro100
Typ: pro100
Kurs: 2.15
Analiza:
Na dzisiaj kolejna propozycja z Counter-Strike&#39;a. Na inaugurację turnieju WePlay! Lock and Load Kinguin zmierzy się z pro100. Dla Polaków będzie to pierwszy oficjalny mecz w tym roku. W składzie zamiast oczywiście reatz&#39;a zadebiutuje dycha. W tym właśnie upatruje szansę na powodzenie typu.
Pro100 natomiast to drużyna, która zgrana jest ze sobą już grubo ponad rok czasu. Dzisiaj jeszcze została opublikowana informacja, że ceh9 objął rolę głównego trenera ale związany z tą drużyną już był wczesniej. Pro100 to niewygodny rywal dla Kinguin. Grali bowiem ostatnio pod koniec listopada i przegrali 2:0 w mapach. Dla mnie jest to fajne value, bo Pingwiny nie są wcale takimi faworytami, raczej będzie to wyrównane spotkanie z lekkim wskazaniem na pro100.
Zapraszam do działu e-sport:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/cs-go-2019-typy-i-analizy.154828/page-4#post-6792060

✅115

Otrzymane punkty reputacji: +53
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - Challenger mężczyźni singiel: Quimper (Francja), twarda (w hali)
Godzina: 11:30
Spotkanie: Jurgen Zopp - Javier Barranco Cosano
Typ: 2
Kurs: 3,92
Analiza:
Spotkanie tenisowe 2 rundy challengera rozgrywanego w Quimper. W 1 rundzie Hiszpan Barranco Cosano pokonał Francuza Gueydana 2-1 (4-6 , 6-2 , 6-4), natomiast Estończyk Zopp dzięki rozstawieniu nie musiał grać 1 rundy tylko turniej rozpoczyna od 2 rundy, od tego meczu. Zopp to solidny challengerowiec i na tej nawierzchni w normalnych okolicznościach w optymalnej formie powinien bez większych problemów ograć Hiszpana ale, no właśnie jest jedno małe ale, które powoduje, że przy tych kursach ja tutaj wolę poszukać niespodzianki, bo granie na Zoppa przy tych przelicznikach mija się z celem. Barranco Cosano to głównie zawodnik z poziomu ITF i to też w głównej mierze solidny gracz na tym poziomie na nawierzchni ceglanej a na twardej to już zdecydowanie gorzej mu się powodzi. Zopp jak wspomniałem to solidny challengerowiec i to głównie na hardzie. Co zatem sprawia, że ja tutaj szukam niespodzianki ? Mianowicie Jurgen w tamtym roku nabawił się urazu na turnieju we Wiedniu w meczu z Pellą w październiku, później wystąpił na początku listopada w Bratysławie ale przegrał zaraz swoje 1 spotkanie i od tamtej pory nie grał. To będzie dla niego pierwsze spotkanie od tamtego czasu i nim rozpoczyna swój tegoroczny cykl tenisowy. Po takiej przerwie naprawdę trudno powiedzieć w jakiej formie będzie Estończyk i jak się zaprezentuje. Ja myślę, że może mu brakować ogrania i nie będzie w swojej optymalnej formie. Musi rozegrać te kilka spotkań i ograc się aby wjechać na właściwe tory. Z tego względu próbuję tutaj pograć na Hiszpana, który na hardzie można powiedzieć, że na tym poziomie jest &quot;kelnerem&quot; ale jednak poogrywany w tym roku, przygotowany dobrze jak na swoje możliwości i próbuję tutaj niespodzianki. Oczywiście ze stawką nie polecam szaleć ;) Nie mniej jednak po tych kursach ja tutaj wolę iść w stronę niespodzianki, bo forma Zoppa w tym spotkaniu to wielka niewiadoma.
⛔100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Copa del Rey
Godzina: 21:30
Spotkanie: Barcelona - Sevilla
Typ: 2.drużyna liczba żółtych kartek +4.5
Kurs: 3.50
Bukmacher: Fortuna

Analiza: Rewanżowy mecz Copa del Rey. Barcelona musi wygrać 3-0 lub wyżej, bądź 2-0 i dogrywka.
Typ, który biorę pod lupę do żółte kartki - próg niezbyt opłacalny, ale to tylko potwierdza, że bukmacher także spodziewa się sporej ilości żółtych. Sędzią meczu jest Jose Sanchez, który sędziował poprzedni mecz rewanżowy Barcelona - Levante (3-0), wtedy pokazał 4 żółte kartki piłkarzom z Walencji.
Różnica polega na tym, że w tym meczu stawka jest większa, podobnie jak zaliczka Sevilli, więc w teorii Barcelonie będzie trudniej zamknąć mecz niż w przypadku meczu z Levante.
Spodziewam się defensywnej postawy Sevilli i bazowaniu na kontrach, a także wielu fauli ze strony tej ekipy. Do gry bardziej zalecam over 3.5 Sevilli po i tak niezłym kursie ponad 2.
⛔100

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Southampton - Crystal Palace
Typ: over 2.5 gola
Kurs:
2.08

Analiza:
Mecz dwóch drużyn znajdujących się tuż nad strefą spadkową, ale myślę, że nie będzie tutaj kalkulacji. Po wczorajszej przewidywanej porażce Cardiff, zwycięzca tego spotkania ma szansę odskoczyć od strefy spadkowej na sześć punktów, co już będzie dobrym prognostykiem. Southampton pod wodzą nowego trenera gra bardzo fajną piłkę, w siedmiu ostatnich meczach zanotowali sześć overów, wygrane u siebie z Arsenalem, Evertonem, gol strzelony City. Gry w obronie wielce nie poprawili, jeśli nawet to dzięki dobrej formie Bednarka, a gdy go zabrakło to nawet Derby County w dwumeczu pucharowym strzeliło im cztery gole. Ale nie róbmy już z Bednarka jakiejś skały nie do przejścia, bo dziś defensywę Świętych czeka trudne zadanie. Crystal Palace, zespół z olbrzymim potencjałem ofensywnym, Zaha, Townsend, Ayew, trzy gole strzelone Liverpoolowi, wygrana 3:2 z Manchesterem City. Co ciekawe, ten zespół w ogólnym rozrachunku jest mocno underowy, jednak nie na wyjazdach, tam ma bilans 7 overów, 5 underów i to czasem naprawdę wesołych spotkań. Oni lepiej radzą sobie z kontry, może akurat Southampton nie będzie grał aż tak ofensywnie, ale na pewno nie będą to według mnie szachy. Gospodarze z przewagą overów (15:8, u siebie 8:3). Obie drużyny w dobrej formie, podbudowane ostatnimi zwycięstwami, Southampton nad Evertonem u siebie 2:1, a Crystal Palace pucharowym z osłabionym ale zawsze Tottenhamem. Zapowiada się ciekawe spotkanie, trzy gole minimum powinny wpaść po sensownym kursie.
⛔100

RBR1one 556,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Puchar Króla
Typ: over 5.5 kartek
Kurs: 1.80
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Wczoraj Valencia z Getafe pokazaly co to znaczy walczyc na smierc i zycie o awans. Bilans? 12 zoltych kartek, 1 czerwona na boisku oraz 2 czerwone po koncowym gwizdku w wyniku burd, ktore tam nastapily. Dzisiaj tak grubo moze nie byc ale w dalszym ciagu wynik pierwszego meczu gwarantuje nam zacieta walke do samego konca. Sevilla ma 2 bramkowa zaliczke i jesli strzela na Camp Nou jedna bramke to Barcelona bedzie musiala ich strzelic az 4. Wiadomo dla Kataloncow nie ma rzeczy niemozliwych, ale emocji szczegolnie tych negatywnych na boisku powinno byc co niemiara. Proponuje over 5.5 kartki z uwagi na range spotkania oraz wynik pierwszego meczu. Sedziuje tez niezly gagatek bo Pan Jose Maria Sanchez Martinez ze srednia 5.93 zoltka na mecz. On tez potrafi ladnie kosic kartkami na prawo i lewo. Polecam.
⛔100

viceversa 338

viceversa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Puchar Króla
Typ: Messi strzeli gola w pierwszej połowie meczu ( Musi wystąpić od początku meczu ).
Kurs: 2.70
Analiza: Wyżej widzę dwie propozycje kartkowe na to spotkanie, które wydają się być bardzo realne, zwłaszcza ta na over 5.5 kartek w meczu. Ja natomiast uderzam w nieco inną opcje - na strzelca bramek.. Nie trzeba raczej nikomu przedstawiać, kim dla Barcelony jest Messi, na dodatek w ważnych meczach. Barcelona ma dwie brameczki do odrobienia, więc w pełni zmobilizowani zaczną strzelanine już w pierwszej połowie.. Kurs na to, ze Messi strzeli bramke w spotkaniu wynosi zaledwie 1.40, bukmacher wie, jak idealnym przeciwnikiem jest dla Barcelony Sewilla - zwłaszcza u siebie..Strzelił w 16 spotkaniach aż 20 bramek.. Jest jeszcze jeden dobry argument - Sewilla na wyjazdach radzi sobie fatalnie - wygrali zaledwie 2 z 12 ostatnich meczy wyjazdowych.. Barcelona ma wyjść w najlepszym składzie..
Proponowane typy na to spotkanie od fortuny
: handicap 0:1 - zwycięstwo Barcelona (kurs 1,63)/ 1. połowa/ spotkanie – Barcelona/Barcelona (kurs 1,64)/ awans - Barcelona (kurs 2,11).
Tym razem zgadzam się ze wszystkimi propozycjami, nie tak jak to było w ostatnim spotkaniu ????
⛔100

juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna-hiszpania copa del rey
Spotkanie: barcelona-sevilla
Typ: barca i ponizej 2,5 gola w meczu
Kurs: 5.40
Analiza:
dzien dobry,wczoraj wedlug planu czyli wpadka na ryzykownym typie,dzisiaj polece takze wysoki kurs ale uwazam ze jest wieksza szansa na trafienie.mamy rewanzowy mecz pucharu,w pierwszym sevilla wygrala 2-0 i dzisiaj musi bronic wyniku.byli lepszym zespolem i zasluzyli na zwycienstwo ale barca grala rezerwowym skladem.uwazam ze dzisiaj tak nie bedzie i zagraja na maksa,a na swoim boisku sa bardzo mocni.sevilli gra sie ciezko na wyjazdach i przegraja ten mecz ale nie sa chlopcem do bicia.beda sie bronic,trzymac jak najdluzej korzystny wynik liczac na kontry.uwazam ze barca po ciezkim meczu wygra to spotkanie ale moze byc ciezko na odrobienie strat z nawiazka,a kurs na takie zdarzenie palce lizac.pozdrawiam
⛔100

N 182

nafal

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Liverpool - Leicester
Typ: +3,5 rzutów rożnych Leicester w meczu
Kurs: 2,35
Bukmacher: Totalbet

Analiza:
Widzę osobiście Value na rogi Lisów. Przeglądając ofertę buki wystawiają 2 linie: +2,5 rr i +3,5 rr Leicester w meczu a kursy z goła różne. Milenium odpowiednio @1,55 i @ 2,25, fortuna @ 1,50 i @ 2,27, LV linia tylko na +3,5 @ 2,07.
Lisy na wyjeździe z Wolwes 5 rr, z Evertonem 5 rr, z niesamowicie underową Chelsea 5 rr, z CP 4 rr, Fulham 8 rr itd. Ogólnie ujmując rzecz ostatnie 12 spotkań Lisów na wyjeździe to przekroczenie linii 2 rzutów rożnych w 11 na 12 spotkań zaś linię 3 rzutów rożnych 10 na 12 spotkań !!! Jest to zakład czysto statystyczny. Problem nieco pojawia się jeśli spojrzymy na Liverpool oraz szanse drużyn przyjezdnych na egzekfowanie tych oto stałych fragmentów gry. Liverpool na Anfield to jest bardzo underowa ekipa - 36 % spotkań maks 9 rzutów rożnych w całym meczu. Ostatnie 7 meczy na AR to pod względem ilości rzutów rożnych drużyn przyjezdnych liczby takie jak 3,2,1 lub zero. Dupy nie urywa. Rzut okiem na H2H iiii.... No Lisom gra na AR leży pod tym względem potrafiac poobijać nogi The Reds tak by piłka opuści linię końcową boiska.
Lester w pełnym składzie. W Liver brak OX&#39;a, Milnera i Gomeza oraz wątpliwy Trent AA.
Liverpool dziś przed szansą odskoczenia w tabeli na 7 punktów Obywatelom po ich wczorajszej niespodziewanej (choć niektórzy się nie zgodzą z tym stwierdzeniem) wpadce. Przewiduję że gospodarze będą chcieli rzucić się na Lisy co da szanse na kilka bądź może i kilkanaście kontr w meczu z krórych minimum 4 sprawią, że piłka zostanie przez nich ustawiana w narożniku boiska.
A więc proponuję + 3,5 rzutów rożnych Lisów po @ 2,35 w Totalbecie
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom