>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 28.10.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na środę - 28. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

W 91

walwoj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Puchar Polski
Godzina: 20.30
Spotkanie: Chojniczanka-Legia
Typ: 2 (handi – 1)
Kurs: 1.77
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Legii trafił się super mecz na przełamanie, szczególnie po porażce z Lechem. Kredyt dawany nowemu trenerowi powoli się kończy, choć jak mówią w Warszawie punkty dzielone na pół zmieniają perspektywę sytuacji w tabeli. Moja wyobraźnia nie sięga jednak tak daleko, żeby Legia mogła przegrać albo zremisować. Chojniczanka rozpaczliwie gra o klasę niżej niż Legia - 8 porażek w 14 meczach bramki 15-26. Nawet jeżeli Legia wyjdzie składem rezerwowym to powinna sobie poradzić. Tym bardziej, że w ekstraklasie ma bilans 27-15, a więc ze strzelaniem bramek nie ma problemu tylko jest z defensywą. Mam nadzieję, ze sportowa złość zwycięży, tym bardziej że morale zespołu jest podłe a i każdy z piłkarzy walczy o miejsce u nowego trenera.
Z drugiej strony obawiam się polskiej mentalności, czyli liczenia na to, że przeciwnik się położy przed Legią i poprosi o łagodny wymiar kary. Tak nie będzie i Chojniczanka będzie chciała zagrać dla swoich kibiców. Mam nadzieję, że w Warszawie zdają sobie z tego sprawę.
Zwrot

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia puchar
Spotkanie : Man Utd-Middlesbrough
Typ: Man Utd dokładnie 2 golami
Kurs 4.20
Buk Unibet
Godz: 20:45
Analiza: Jutro moim zdaniem najpewniejszym spotkanie do zagrania będzie starcie Manchesteru United z zespołem Middlesbrough, zdecydowanym faworytem moim jak i bukmacherow wystawiających kursy na to spotkanie będzie ekipa gospodarzy , która ostatnio miała dobrą formę szczególnie w spotkaniach rozgrywanych na własnym stadionie z których nie przegrała już 8 kolejnych spotkań notując zaledwie 2 remisy i resztę wygranych, goście natomiast grywają w swojej lidze w kratkę raz wygrają i a raz przegrają, moim zdaniem w tym meczu gości nie bedzie stać tutaj chociażby na zdobycie bramki honorowej ponieważ gospodarze ostatnio dobrze radzą sobie szczególnie w grze defensywnej co pokazali w spotkaniu poprzedniej kolejki w Premier League z Manchesterem City , mecz zakończył się bezbramkowym remisem,a obie ekipy nie oddały zbyt wielu strzałów na bramkę swoich rywali, myślę że gospodarze w tym spotkaniu wygrają wysoko i spokojnie powinni powetować niepowodzenie z poprzedniego spotkania swojej oddanej publice , właśnie w spotkaniu pucharowym w którym według mnie inny wynik niż wygrana &quot;czerwonych Diabłów &quot; nie będzie mial racji bytu. Stawiam na wynik 2:0 dla zespołu gospodarzy i myślę że Manchester już do połowy zdoła objąć prowadzenie lu zaliczyć over 1.5 gola po pierwszych 45 minutach.
⛔ 100

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
:hokej: NHL
01:00 CET
Winnipeg Jets - Los Angeles Kings
Jets ML @ 1,90 Pinnacle

Bardzo dobry typ kolegi Sparkiego powyżej, jednak ja idę po trochę mniejszej linii oporu.
Jets moim zdaniem są tu dość wyraźnym faworytem. I nie chodzi tu bynajmniej o to że gospodarze mają obecnie punkcik więcej w tabeli czy to że grają u siebie ale o samą grę. Miałem wątpliwą przyjemność oglądać spotkanie Kings z Hurricanes. Początek w wykonaniu Królów całkiem dobry i szybko strzelona bramka. Później gra od niechcenia, i znakomity Quick który wielokrotnie ratował skórę. A warto przypomnieć że Canes nie są jakimś tuzem w lidze. Następnie zwycięstwo z Oilers, na pewno dość wątpliwe, no ale jest. LAK jednak ślizgają się z meczu na mecz, ciułają te punkty ale ich styl nie jest przekonywujący. A dziś zmierzą się z drużyną lepszą niż poprzedni rywale, na pewno bardziej poukładaną, mierzącą wyżej i nie rozkładający nóg przed Kings. Mowa oczywiście o Jets którzy mocno mi imponują od początku sezonu. Ostatnie 3 mecze to 2 porażki ale w dobrym stylu (jeśli w ogóle można przegrywać w dobrym stylu) i z mocnymi rywalami czyli Blues i Lightning. Na pewno nie jest to powód do wstydu ale dziś na pewno będą chcieli się troszkę odegrać. Jestem przekonany że dziś Jets, zakończą win streak gości z Los Angeles.
⛔ 100

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 1.Wlochy
Godzina: 20:45
Spotkanie: AC Torino-Genoa
Typ: 1
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na jutro wybrałem mecz AC Torino-Genoa. Torino w tym sezonie poza oczekiwaniami. Grają w kratkę. Co mnie skusiło żeby postawić na nich? Przede wszystkim 5 ostatnich ich meczy na ich terenie. 4 zwycięstwa jeden remis z Milanem. 12 bramek strzelonych 4 stracone. Genoa ostanie 5 wyjazdów 4 przegrane i 1 remis. Na 9 meczy 6 bramek strzelonych u siebie tylko 1 na wyjeździe. Mam nadzieję, że jutro Torino po przegranej w weekend z Lazio 3:0 będzie chciało pokazać, że jeszcze potrafi grać w piłkę i wygra ten mecz. Liczę też na odrodzonego Lecha ... Po więcej typów zapraszam jutro tu. Powodzenia.
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 00:00
Spotkanie: Devils - Jackets
Typ: Devils równo 1 bramką ML
Kurs: 3.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Spotkanie New Jersey Devils z Columbus Blue Jackets. No cóż, zacznę od tego że przede wszystkim jest to typ przeciwko Blue Jackets. Na ten moment są najsłabszą ekipą w NHL. Wygrali tylko jeden mecz z 9 (akurat ostatnio z praktycznie równie słabymi Colorado Avalanche) i notują oszałamiający bilans bramkowy 19:40. Prawie połowa mniej strzelonych niż straconych. Devils z kolei jak juz od kilku sezonów mają problemy z wygrywaniem w regulaminowym czasie gry, z odskakiwaniem rywalom, z gra ofensywną. Bilans 20:23 też nie jest najlepszy, aczkolwiek udało im się wygrać 4 razy -z czego 3 po regulaminowym czasie. Druzyna ta gra bardzo często na remis. Ostatnio zanotowali 4 takie mecze z rzędu i ostatnio dopiero przełamali sie wygrywając z Sabres 4:3 (nadal to zwyciestwo tylko 1 bramką). Spotkania bezposrednie tez w gruncie dla Devils (6 z 8 dla nich) i większość to wyniki underowe. Jesli pada mało bramek, to i mecze są częściej bardziej zacięte niż nie. Dlatego atut domowy, lepsza historia i lepsza forma po stronie gospodarzy.
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jakiś czas temu postanowiliśmy reaktywować działanie na Facebooku.

https://www.facebook.com/pages/Forum-Bukmacherskie/793446814102619

Wystarczy, że klikając przycisk &quot;Lubię to!&quot;, dodasz nas do swojej listy ulubionych na Facebooku a będziesz na bieżąco informowany o ważnych wydarzeniach na forum, o zbliżających się turniejach, aktualnych promocjach u bukmacherów oraz o najciekawszych zdarzeniach sportowych wartych zagrania.

Zapraszamy!

Otrzymane punkty reputacji: +13
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL
0:35 am.
Detroit Red Wings - Carrolina Hurricanes
Justin Abdelkader powyżej 1.5 SOG
(1,85) Betsson
Zupełnie nie rozumiem, tej linii na Justina. Oczywiście jest z powodowany tym, że ostatnio Justin nie gra nic zadowalającego i trzeba chyba nim trochę potrząsnąć a dzisiejszy mecz to powinien być rewanżowy za ostatnie łomoty przez Canes, na swoim terenie gdzie przegrali Wings 3:5. Zetterberg i reszta grała ospale, bez regularności i chyba chęci wygrania tego meczu. Mnóstwo straconych szans, na zdobycie bramek i do tego pierwsza tercja gdzie oddali raptem 5 SOG. Jak na taką ekipę doświadczoną jest to strasznie za mało. Chyba wszyscy zawodnicy z Detroit mają w pamięci ten mecz. Nic im kompletnie nie wychodzi, grają żmudnie, bardzo słabo i niestety nie można być zadowolonym z ich gry. Powiedziałem sobie, że nie będę grał Wings, dopóki nie zobaczę efektów. Dlatego mam zamiar upolować minimum 2 SOG Abdelkadera. Bo może to zrobić w jednej tercji, a może to zrobić w dwóch. Raczej Wings nie słyną z tego, że oddają mnóstwo strzałów, ale Zetterbeg, ma genialny przegląd pola i do tego potrafi pięknie wysunąć swoim zawodnikom krążek aby ten mógł albo pokonać bramkarza, albo chociaż sprawić w jego zakłopotanie. Justin ma patent na Canes, potrafi wbić im dwa gole w jednym meczu, a jak chociaż to się nie udaję to jest nieobliczalny dla nich. 2 SOG, to FORMALNOŚĆ, mimo że w ostatnim meczu miał 1... ale Orki, to nie Canes.
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 01:05
Spotkanie: Cavs@Bulls
Typ: Bulls
Kurs: 1.83
Bukmacher: Betsson
Analiza: No i doczekaliśmy się na inaugurację najlepszej koszykarskiej ligi Świata. Na pierwszy ogień w telewizji puszczają oczywiście Lebrona Jamesa i jego Cavaliers. W tym momencie jednak każdy wie jak wygląda sytuacja a jak nie to trochę postaram się ją przybliżyć. Chicago u siebie jest groźne choć rok temu hala United Center ani trochę nie była tą twierdzą dla Byków co w przeszłości, Notowali tu wiele przykrych porażek jednak byli plusowi. W nowym sezonie nie dość że wszyscy są zdrowi to mają wreszcie nowego trenera Freda Hoiberga który zapewni Bulls lepszą grę w ataku ale nie wiemy jak wyglądać będzie drużyna gospodarzy w obronie. Hoiberg w pierwszym spotkaniu planuje wyjść piątką następującą Rose-Moore-Mirotić-Gasol. Z ławki na raz powinni wejść po 6 minutach Noah i Gibson. Pod koszami wydaje się że Byki maja ogromną przewagę. Cavaliers są wicemistrzami i mają Jamesa ale kontuzjowany jest Kyrie Irving a Kevin Love nie wiadomo jak będzie wyglądał bo w preseason zagrał krótko i słabo. Cavaliers powinni wyjść w następującym zestawieniu: Williams-Smith-James-Love-Mozgov. Lebronowi zapewne trochę zajmie czasu zanim zgra się z nowymi kolegami i w ogóle zanim piłka będzie krążyć tak jak powinna między grajkami musi minąć odpowiedni czas. Cavs nie muszą odrazu wygrywać ale to spotkanie jest bardzo prestiżowe. Zawsze jak Lebron gra przeciwko Bulls te mecze są intensywne i często brutalne. Dziś także zapewne tak będzie jednak Kawalerzyści nie wygrają bo Byki maja zbyt wiele atutów po swojej stronie. Spokojnie możecie dawać ten typ procentowo daje tak 70-30 więc tylko wpłacać kasę i czekać grzecznie na mecz ;)
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +4
tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , WŁOCHY Serie A
Spotkanie : Sassuolo-Juventus
Typ: 2
Kurs 1.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na jutro wybrałem spotkanie pomiędzy Sassuolo vs Juventus , powiem szczerze średnio się interesuje piłką włoską ale Juventus to jest uznana marka w świecie, chyba co roku biorą udział w rozgrywkach Ligi Mistrzów w tamtym sezonie grali nawet w finale (gdyby ktoś nie wiedział przegrali z Barceloną :razz: ) tak więc trudno wyobrazić mi sobie Lige Mistrzów bez nich, źle zaczeli sezon więc teraz muszą zacząc wygrywać by się tam znaleźć :] dlatego takie mecze jak te muszą wygrywać o składzie nie musze mówić wiele, te nazwiska mówią same za siebie Buffon , Evra , Khedira , Pogba , Mandzukic , Morata , Dybala , Chiellini mógłbym wymieniać dalej tylko po co :cool:, myśle że ta drużyna jest głodna sukcesów a piłkarze mają wielkie ambicje dlatego jestem pewien że nie zlekceważą rywala i wygrają pewnie , muszą:razz:
⛔ 100

ddamekk 3

ddamekk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , DFB Pokal
Spotkanie : Freiburg - Augsburg
Godz: 19:00
Typ: BTS
Kurs 1.70
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Tak przeglądałem i przeglądałem spotkania które odbędą się w środę, i pomimo tak bogatej oferty, ciężko mi było coś wybrać, ale jednak się udało. Kolejny raz będę liczył na BTS. I po raz kolejny jednym z głównych argumentów będzie fakt, że jest to mecz pucharowy. Martwię się Augsburgiem, czy czasami nie odpuszczą sobie tych rozgrywek, wiadomo, że mają jeszcze szanse na wyjście z grupy w LE, no i jak wiadomo muszą walczyć o punkty w lidze, i czym prędzej uciekać z ostatniej pozycji w tabeli... O bramke dla Freiburga jestem raczej spokojny, w II Bundeslidze na chwile obecną są na pierwszej pozycji i na pewno w tym sezonie bedą walczyli o awans, co mnie cieszy bo lubię tę drużynę, choć przyznam szczerze, że jeszcze gdy grali w najwyższej klasie rozgrywkowej to pogrzebali mi nie jeden &quot;kupon&quot; hehe Przyznam szczerze, że nie pogram tu za większe pieniążki, ale no niestety nic innego na środowy wieczór nie jestem w stanie wymyślić,
tymczasem pozdrawiam i życze WYGRANYCH !
⛔ 100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Puchar Polski
Godz. 18:00
- Chojniczanka : Legia
- Legia strzeli over 3.5 gola
- 5.00 / Bet365
Myślę , że dziś powinno być dużo lepsze widowisko niż to co pokazali wczoraj piłkarze Zawiszy i Śląska bo na to nie dało się w ogóle patrzeć .Dziś w Chojnicach zapewne mają święto bo nie często się zdarza aby miejscowi gościli na swoim terenie kogoś z górnej części ekstraklasy , zgadzam się z &quot; walwoj &quot; który w swoim typie napisał że dla Legii powinien to być mecz na przełamanie bo po porażce z Lechem i to u siebie Legioniści dali plamę i trzeba ją szybko zmazać , jak wiemy w 2016 r Legia będzie obchodziła 100 lecie klubu i trzeba by to było uczcić , najlepiej podwójną koroną czyli mistrzowską i zdobyciem PP i pomimo iż nie kibicuję Legii to ta podwójna korona jest w zasięgu , na teraz w lidze mają co prawda 8 pkt straty do Piasta ale jest to też dopiero 13 meczy rozegranych i do końca jeszcze sporo czasu , no ale wracam do spotkania a konkretnie do bramek strzelonych przez Legię i pomimo iż w lidze punktowo tracą do lidera to gdy zajrzymy na bilans br. to mają miano najskuteczniejszych bo po stronie strzelonych jest liczba 27 , co do gospodarzy tego meczu to ci akurat mają najgorszą obronę z jeszcze paroma zespołami i jak na teraz mają 26 straconych tak więc nie ulega wątpliwości że Legioniści powinni dziś sobie trochę nastrzelać tych goli , wrócę jeszcze do ligi gdzie np. Legia po remisie u siebie z beniaminkiem Zagłębiem 2:2 pojechała do Chorzowa na mecz z Ruchem i wygrała 4:1 a jeżeli o puchar to w poprzedniej rundzie odprawiła 4:1 Lechię Gdańsk tak więc liczę na przełamanie i sporo bramek Legii w tym meczu .
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
mirakle 45

mirakle

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Polski
Godzina: 20:30
Spotkanie: Zagłębie - Lech
Typ: Lech -1 EH
Kurs: 5,5
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Po słabym starcie Lecha w lidze i kompromitującym przedostatnim miejscu w tabeli Puchar Polski jest jedyną szansą na grę w europejskich rozgrywkach w przyszłym sezonie. Niespodziewanie Kolejorz w końcu zaczął odnotowywać lepsze wyniki pod wodzą nowego trenera Jana Urbana wygrywając dwa trudne mecze na wyjazdach z Fiorentiną oraz Legią. Możliwe jest odpuszczenie tego meczu z powodu trudnego rywala oraz trudnego meczu w sobotę z Piastem na wyjeździe i skupieniem się na lidze. Lech Poznań jeszcze przed zmianą trenera zadeklarował, że Puchar Polski jest głównym celem na ten sezon. Lech pomimo kryzysu w Pucharze wygrywał i liczę, że dziś będzie tak samo.
Zwrot

S 182

samgiancana

Użytkownik
Piłka Nożna, Włochy, Serie A
Spotkanie: Milan - Chievo
Typ: 1
Kurs: 1,8
Buk: bet365
Analiza:
W 10 kolejce włoskiej Serie A zmierzą się ze sobą ekipy Milanu i Chievo. Faworytem u bukmacherów są gospodarze i ja również uważam, że komplet punktów zostanie dzisiaj w Mediolanie. Gospodarze z dorobkiem 13 oczek plasują się na 10 pozycji, natomiast przyjezdni zgromadzili do tej pory 12 punktów i są w tabeli o 1 miejsce niżej. Od początku sezonu piłkarze Milanu ponownie zawodzą swoich kibiców. Forma „rossonerrich” jest bardzo niestabilna i grając w kratkę, kolejny rok może okazać się dla klubu stracony, a tak utytułowana drużyna staje się już tylko typowym ligowym średniakiem. Ostatnie 3 mecze pokazują w jakiej nierównej dyspozycji są gospodarze. Najpierw sromotna porażka 0-4 u siebie z Napoli, później remis 1-1 na trudnym terenie w Torino, a ostatnio wymęczona wygrana u siebie z Sassuolo 2-1, pomimo, że rywale już od 30 minuty grali w osłabieniu. Jednak liczę, że w dzisiejszym spotkaniu zawodnicy Milanu będą w stanie pokonać rywali, którzy obecnie są w beznadziejnej formie. Po bardzo dobrym początku sezonu gracze z Verony zdecydowanie złapali zadyszkę i od 4 spotkań nie zdołali odnieść zwycięstwa, notując 2 remisy i ostatnio 2 porażki. Najpierw 2-3 w Genui, a później 0-1 u siebie z Napoli. Tak więc atmosfera w ekipie Chievo z pewnością nie jest najlepsza i argumentem przemawiającym za tym, że dzisiaj nie za bardzo goście mogą liczyć na poprawę nastrojów, są bezpośrednie pojedynki. Zawsze grało im się bardzo trudno przeciwko Milanowi, a w ostatnich 5 starciach rozgrywanych w Mediolanie, Chievo poniosło same porażki. Biorąc pod uwagę w jakiej dyspozycji są teraz piłkarze oby dwu drużyn, spodziewam się, że po raz kolejny wygra Milan. Absencje: Milan – Menez, Balotelli, Niang. Chievo – Izco, Matiello.
✅ 80

psotnick 972,3K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - International Championship 2015
Godzina: 12:30 CET
Spotkanie: Tian Pengfei v Mark Allen
Typ: Tian Pengfei - powyżej 0.5 Centuries
Kurs: 3,75
Analiza: Chyba przesadzona ta dysproporcja w ocenie potencjału na setkę Allena (@1.90) i Pengfeia (@3.75), pewnie powodem tego jest to, że buki spodziewają się łatwego zwycięstwa Allena, a tym samym niewielu frejmów dla Pengfeia w których by mógł grubo punktować. Dla mnie to błędne założenie i to z kilku powodów. Po pierwsze, Allen jest faworytem głównie papierowym, bo formą nie zachwyca od początku sezonu i w tym turnieju się to nie zmieniło. Po drugie, trudno przejść obojętnie obok formy jaką ostatnio złapał Chińczyk, taki run daje kopa również jeśli chodzi o budowanie brejków. Po trzecie wreszcie, w tym tygodniu jeśli chodzi o setki to jest remis, nawet ze wskazaniem na Chińczyka, obaj po setce na koncie, ale to Pengfei miał więcej wygrywających brejków i trudniejszych rywali. Dlatego wolę zaryzykować po wysokim kursie na gracza w formie, niż modlić się o setę Allena po kursie zaniżonym.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
⛔ 100

danny. 202

danny.

Użytkownik
Piłka Nożna, Anglia, Capital One Cup
Spotkanie: Manchester City - Crystal Palace
Typ: City -1,5
Kurs: 2,07
Buk: bet365
Analiza:

Po bezbramkowych derbach Manchesteru w weekend, The Citizens podejmą u siebie w ramach czwartej rundy Pucharu Ligi Angielskiej Crystal Palace. Obie ekipy miały już okazje grać ze sobą w tym sezonie w meczu 5 kolejki Premier League. Wówczas po zaciętym meczu padł wynik 0-1 dla City, a bramkę na wagę trzech punktów w ostatnich minutach spotkania zdobył młody Kelechi Iheanacho. Goście po dobrym początku sezonu w ostatnich dwóch meczach doznali porażki. Pokonani zostali przez West Ham (3-1) oraz Leicester (1-0) i spadli na 7 lokatę. Przed Crystal Palace trudne zadanie, aby grać dalej w rozgrywkach muszą pierwszy raz od 1990 pokonać przeciwnika na ich stadionie. City to wymagający przeciwnik, a kolejny mecz już z weekend z United. Przed Alanem Pardew w tym tygodniu ogromne wyzwanie, którego jak na konferencji podkreślał się nie obawia. Jeśli chodzi o City to są liderem ligi, a w LM po wygraniu dwóch meczy Manuel Pellegrini tymczasowo odzyskał spokój w drużynie. W poprzedniej rundzie City w dość mocnym składzie pokonało na wyjeździe Sunderland 4-1. The Eagles natomiast pokonali na własnym podwórku drugoligowe Charlton Athletic również 4-1. Na pewno w obydwóch zespołach dojdzie do kilku zmian w wyjściowej jedenastce. The Citizens nadal bez Aguero, Silvy, Nasriego, Clichego, Delpha i zawieszonego za karki Fernandinho. Goście z Londynu bez lewego obrońcy Souare, Warda, Wickhama, Appiaha, Chamakha. Orły to niewygodny rywal i mecz może być bardzo zacięty. Jednak uważam, że faworyzowane City wygra tutaj co najmniej dwoma bramkami.
Sędzia: Paul Tierney. Start: 20:45.

Forma:
Manchaster City: WLLWWD
Crystal Palace: LWWWLL
✅ 107

F 14

flaj.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 18:00
Spotkanie: Borussia Dortmund v Paderborn
Typ: Powyżej 2.5 (ilość kartek)
Kurs: 1.80
Analiza:
Pierwszą rzeczą na którą warto zwrócić uwagę jest sędzia tego meczu. Petter Sippel w 7 ostatnich meczach jakie miał okazję sędziować 6 razy pokrył linię ov 2.5. Z tego co widać z wyciąganiem kartek nie ma problemu.
FC Sankt Pauli 1 - 0 SC Freiburg :zoltakartka: x3
Hannover 96 1 - 0 Werder Brema :zoltakartka: x5
1. FC Heidenhe... 1 - 1 Karlsruher SC :zoltakartka: x5
SV Stuttgarte… 1 - 2 SG Dynamo Dresden :zoltakartka: x6
Bayer Leverkusen 0 - 1 SV Darmstadt 98 :zoltakartka: x4
1. FSV Mainz 05 3 - 0 Hannover 96 :zoltakartka: x2
Hallescher FC 3 - 0 SV Wehen Wiesbaden :zoltakartka: x4
Kolejnym aspektem który przykuł moją uwagę jest fakt, że Padderborn w 7 ostatnich spotkaniach (kiedy przegrywał, a tutaj uważam, że nie będzie niespodzianki) również zawsze pokrywał linie kartek ov 2.5. Przebieg meczu wydaje mi się oczywisty - pressing Borussii i rozpaczliwa obrona przez Padeborn który formą ostatnio nie błyszczy. Na pewno w meczu pucharowym Padeborn nogi ostawiać nie będzie przez co kilka kartek złapią. Co może pokrzyżować plany ? Szybka starta kilku goli przez Paderborn i odpuszczanie agresywnej gry kiedy w głowie będą mieli już widmo porażki. Mimo to warto skorzystać z typu bo jak dla mnie linia po takim kursie powinna być wystawiona na ov 3.5 ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Basel 2015
Godzina:
20:00
Spotkanie:
Dimitrov G. - Nadal R.
Typ:
Dimitrov G. +1,5 seta
Kurs:
1.69
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 0:6 z lat 2009-2015. Jednak w 4 spotkaniach Bułgar potrafił wygrać z Hiszpanem przynajmniej jednego seta. Nie grają na mączce, a hala moim zdaniem bardziej premiuje Dimitrova niż Nadala. &quot;Rafa&quot; w Pekinie i Szanghaju zrobił dość dobry wynik jak na jego formę w tym roku to jednak tutaj w Bazylei stoczył niezwykle zacięty mecz z Lukasem Rosolem, a pierwszego seta przegrał do 1 gema. Słabo to wszystko wyglądało, pewnie dzisiaj Nadal zagra zdecydowanie lepiej, ale też i przeciwnik będzie wyższych lotów.
Grigor również tego sezonu nie może zaliczyć na pewno do udanych to jednak jeszcze trzyma ten swój poziom, a jego ostatnie porażki można logicznie wyjaśnić - Stockholm Berdych zwycięzca turnieju, Tokio Paire finalista turnieju, Kuala Lumpur Becker w świetnej formie zaliczył półfinał turnieju urywając set zwycięzcy Davidowi Ferrerowi. Dimitrov w pierwszym meczu turnieju nie dał najmniejszych szans Stakhovskiemu.
✅ 69

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Słowacja U19
Spotkanie: SFM Senec U19 - MFK Zemplin Michalovce U19
Typ: over3.0
Kurs: 1.80
Godzina: 14:00
Pisałem tu już raz o Zemplin, typ wszedł na bogato, dzisiaj licze na podobne strzelanie.
Senec (2-5-5) 11 miejsce w tabeli na 14 zespołów, 9 punktów po 12 kolejkach, bramki 16-21 co daje średnią 3.08 gola na mecz.
Wyniki z października: 3-5, 2-3, 1-0 i 1-3. Całkiem przyzwoicie jeżeli chodzi o ilość goli.
Zemplin (7-1-4) trzecie miejsce z 22 punktami po 12 kolejkach, bramki 28-19 co daje średnią 3.92 gola na mecz. Po liderze Nitra (drużyna po za zasięgiem) druga najlepsza ofensywa w lidze. Wyniki z października:
4-1, 1-2, 2-2, 1-3, 4-3.
H2H
28/04/15 Zemplín Michalovce 2 - 1 Senec U19
27/09/14 Senec U19 2 - 4 Zemplín Michalovce
W poprzednim sezonie były minimum 3 gole, powtórka z września 2014 mile widziana.
Goście są oczywiście nieznacznym faworytem, ale bał bym się stawiać 1x2, liczę na wymianę ciosów i wysoki over a linia bardzo przyjazna.
⛔ 100

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , Turcja Super Lig
Spotkanie : Trabzonspor - Gaziantepspor
Godz: 19:45
Typ: over 2.5 gola
Kurs 1.90
Analiza:

Witam... tak jak ostatnio typ opieram głównie na statystykach... oba zespoły do roku 2010 spotkały się ze sobą 11 razy z czego wspomniany over padł 7 krotnie... co warte zauważenia kiedy to Trabzon gra u siebie to w 5 spotkaniach zawsze over 2.5 i nawet 3 razy over 4.5....
Trabzon jest drużyną bardzo dziwną potrafi zagrać wspaniały mecz i wygrac z mocnymi ekipami aby potem oddać punkty (gł wyjazdy) jakimś ogórkom, strzelać potrafią, ale defensywa nie koniecznie jest ich mocnym punktem...atut własnego boiska wymusi na piłkarzach gre do przodu... co za tym idzie narażą się na kontry dzisiejszego rywala, moim zdaniem na pewno coś stracą, pytanie tylko ile ? ????
Strzelić też strzelą bo atuty mają... Z O.Cardozo na szpicy gol musi wpaść... i to nie jeden ????
Over 2.5 to takie minimum... można pokombinować wyżej... ale po co kursik do podbicia zacheca ;)
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom