>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.09.2020 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na piątek - 25. Września

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Siatkówka - Plus Liga
Godzina : 17:30
Spotkanie : Katowice - Resovia
Typ : Katowice
Kurs : 3.20
Bukmacher : FORTUNA
Analiza :

Trzecia kolejka rozgrywek ligowych. Już po zakończonych spotkaniach widać że liga zapowiada się ciekawie i papierowi faworyci nie koniecznie muszą wygrywać na parkiecie. Gospodarze bardzo udanie rozpoczęli ligowy sezon od wyjazdowej wygranej w Suwałkach 3:0 co było niespodzianką, a szczególnie rozmiary wygranej. Owszem ma Ślepsk Suwałki swoje
problemy organizacyjne ale mimo wszystko nie spodziewałem się takiego wyniku. w drugiej serii spotkań w domu Katowice stoczyły długi , wyrównany bój do czego nas przyzwyczaiły w ub. sezonie ze Stalą Nysa wygrywając ostatecznie po tie - brek 3:2. W obydwu tych spotkaniach na wyróżnienie zasłużyli głownie doświadczony Jakub Jarosz i Kwasowski będący motorami napędowymi ekipy i punktujący bardzo regularnie. Widać że są obydwaj w niezłej formie.

Resovia ligowe boje zainaugurowała dopiero w ten weekend gdyż w 1 kolejce nie rozgrywała meczu który został przełożony. Ta inauguracja nie wyszła dobrze gdyż Rzeszowianie gładko przegrali w Jastrzębiu 0:3. Widać że ekipa mimo niezłego składu personalnego jeszcze nie jest zgrana i potrzebuje kilku kolejek na rozruch. Wynik sportowy uzyskany w poprzednim sezonie spowodował że rozstano się z dotychczasowym trenerem a drużynę przejął nowy opiekun Alberto Giuliani. Gruntownie też została przebudowana cała drużyna. Oto nowy skład Resovii :

Rozgrywający: Fabian Drzyzga (kapitan), Paweł Woicki
Atakujący: Karol Butryn, Damian Domagała
Środkowi: Piotr Hain, Jeffrey Jendryk (Stany Zjednoczone), Bartłomiej Krulicki, Timo Tammemaa (Estonia)
Przyjmujący: Rafał Buszek, Klemen Cebulj (Słowenia), Nicolas Szerszeń, Robert Taht (Estonia)
Libero: Bartosz Mariański, Michał Potera

Mam nadzieje tak jak wszyscy kibice w Rzeszowie i nie tylko , że ten sezon będzie lepszy od poprzedniego. Argumenty na to są , natomiast potrzebny jest czas. Jest drużyna Resoviii oczywiście faworytem do wygranej dzisiaj , ale liczę na udane wejście w sezon miejscowych i prawo serii.
Obydwa zespoły w ubiegłym sezonie rywalizowały ze sobą dwa razy. Najpierw w Katowicach lepsi byli gospodarze wygrywając 3:2 , potem w rewanżu niespodziewanie pokonali rywala drugi raz tym razem 3:1. Moim zdaniem są na dobrej drodze by i dzisiaj ograć przeciwnika być może znów po 5 - setowym boju.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
bikej93 314

bikej93

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Ekstraklasa Polska
Godzina : 20:30
Spotkanie : Górnik Zabrze vs Wisła Kraków
Typ : Górnik Zabrze
Kurs : 1.70
Bukmacher :
forbet
Analiza :
Spotkanie lidera naszej ekstraklasy, idącego grawitacyjnie jak deszcz po rynnie, mocząc ostatnio każdego rywala na naszych boiskach. Górnik nie pokonany od czterech pierwszych kolejek podejmuje z kompletem punktów słabą wisełkę. A czemu słabą ? Oglądałem jej zmagania na tle Wisły Płock gdzie po niezbyt dobrym spotkaniu przyjęli u siebie trzy brameczki. Wisła w kompletnym dołku - Górnik na fali i dodatkowo rozgrywa spotkanie u siebie, myślę że spokojnie dwoma bramkami różnicy zakończy się pojedynek na korzyść Zabrzan. Niżej podlinkowanie do tabeli, pozdrawiam :

1.Poz Górnik Zabrze 4 4-0-0 12:3 12 pts
13.Poz Wisła Kraków 4 0-2-2 4:9 2pts

100

igor123 35,6K

igor123

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Ekstraklasa Polska
Godzina : 20:30
Spotkanie : Górnik Zabrze vs Wisła Kraków
Typ : + 2,5 gola
Kurs : 1,67
Bukmacher :
FORTUNA

W piątek wieczór w Zabrzu spotkają się tamtejszy Górnik oraz krakowska Wisła. Zdecydowanym faworytem są gospodarze, którzy wygrali wszystkie dotychczasowe spotkania ligowe i przewodzą w polskiej Ekstraklasie. Wisła znajduję się na drugim biegunie. Nie najlepiej zaczęła sezon i z dwoma punktami zajmują trzynaste miejsce. Górnik w ostatniej kolejce nie był w roli faworyta, a mimo to pewnie pokonał na wyjeździe Legię Warszawa 3:1. Wisła natomiast przegrała u siebie 0:3. Widać, że w ostatnich spotkaniach obu drużyn pada dużo bramek. W pierwszych czterech meczach Górnika, aż w trzech z nich padał over 2,5 gola. Taka sama statystka powyżej 2,5 gola wygląda w przypadku Wisły Kraków. Podsumowując, mój typ wydaję się być pewny i kurs, który wstawiłem wyżej jest jak najbardziej do zagrania.

100

R 5,7K

robus1986

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka Chorwacka 2 Liga
Godzina : 18:00
Spotkanie : Zadar - Cibona
Typ : 1 ( z dogrywką)
Kurs : 1,68
Bukmacher : Etoto
Analiza:

Jest to druga liga w Chorwacji. W bezpośrednim starciu zagrają Zadar i Cibona. Gospodarze będą mogli już w tym pojedynku wpuścić na halę ok. tysiąca kibiców co daje spory doping i przewagę. W pierwszej kolejce rozgromili Sibenka 92-52.
Goście natomiast nie grali jeszcze ani jednego spotkania z powodu panującego w klubie wirusa Covid-19. W klubie było 11 zarażonych i żadni zawodnicy nie trenowali ze sobą co jest wręcz niemożliwe aby byli zgrani czy w dobrej kondycji. W ekipie gości ma w pierwszym składzie wyjść zaledwie 17 letni zawodnik co pokazuje jaką kadrą trener dysponuje na ten mecz. To powinno być pewne zwycięstwo gospodarzy.

68

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Libertadores
Godzina: 00:00
Spotkanie:
Jorge Wilstermann - Penarol
Typ: gol w 1. połowie
Kurs:
1.45
Bukmacher: STS
Analiza:
Kolejne spotkanie Copa Libertadores, które zapowiada się na otwarte i ofensywne. Jorge ma po swojej stronie atut własnego boiska, jednak Penarol ostatnio nieźle sobie radzi w lidze urugwajskiej. Kursy na gości cały czas spadają. Myślę, że to spotkanie otworzy jakaś szybka bramka, a o końcowym triumfie może przesądzić błąd którejś z ekip. Sytuacja kadrowa w przypadku obu drużyn jest niezła. W ostatnich meczach Jorge często były gole w 1. połowach.

45

Otrzymane punkty reputacji: +9
pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Godzina: 18:00
Dyscyplina: Piłka nożna ; Norwegia - OBOS-ligaen
Mecz: Ranheim Fotball vs Åsane Fotball
Typ: Ponad 3 bramki
Kurs: 1,50
Bukmacher: Lvbet

Obie ekipy walczą o awans do Eliteserien, na razie bliżej tego celu jest ekipa Ranheim choć zajmują trzecie miejsce, które nie daje bezpośredniego awansu, ale awansują ich do fazy play-off jednak do drugiej drużyny Sogndal tracą zaledwie trzy punkty. Gospodarze mogli przed tą kolejką być liderami jednak zanotowali trzy spotkania w których zanotowali porażki, przegrali u siebie między innymi z jedenastą i dwunastą drużyną w lidze, dodatkowo przegrali wyjazdowe spotkanie z czwartą ekipą Lillestrøm, która jednak była wkalkulowana. Ogólnie wygrali w tym sezonie dziesięć spotkań i przegrali ich sześć, co ciekawe bilans meczowy rozkłada się po równo jeśli chodzi o spotkania domowe jak i wyjazdowe. W ich spotkaniach strzela się bardzo dużo bramek, średnia wynosi aż 4,56 co jest zdecydowanie najlepszym wynikiem w lidze, na tą średnią składa się 2,81 bramek strzelonych i 1,78 bramek straconych. Linia 2,5 bramek została pokryta w czternastu spotkaniach. U siebie na razie najmocniejszą drużyną, jaką podejmowali była ekipa Tromso z którą przegrali 1:2 natomiast drugą najlepszą ekipą była dopiero siódma ekipa Raufoss tak więc Åsane będzie dla nich bardzo ważnym sprawdzianem gdzie strata punktów może ich srogo kosztować. Na swoim stadionie wygląda to bardzo ładnie jeśli chodzi o bramki ponieważ średnia wynosi aż 4,75 bramek na mecz i tylko raz z drużyną KFUM nie został pokryty over 2,5 gola. Dodatkowo tylko dwa spotkania kończył się tym, że Ranheim nie strzeliło przynajmniej dwóch bramek, ogólnie to trzy i więcej bramek to jest norma jeśli chodzi o ekipę trenera Maalena.

Åsane to piąta drużyna rozgrywek mająca na swoim koncie dwadzieścia osiem punktów, traci pięć oczek do drugiej ekipy Sogndal, więc strata nie jest duża. W tym sezonie wygrali osiem spotkań (po cztery u siebie i na wyjeździe), dodatkowo zanotowali cztery remisy i cztery porażki. Bilans co ciekawe psują im bardziej pojedynki domowe w których przegrali trzykrotnie natomiast na wyjeździe skapitulowali jedynie jeden raz. Ostatnie trzy spotkania to pokaz siły ekipy dowodzonej przez trenera Rosslanda ponieważ wygrywali oni dość przekonująco - jednak ich rywalami były drużyny z miejsc 13-15. Jeśli chodzi o bramki to średnia to 3,5 bramek na mecz przy średnio 2,13 bramkach strzelonych i 1,38 bramkach straconych. W dwunastu spotkaniach natomiast pokryta została linia 2,5 bramek natomiast BTTS padł w 10 spotkaniach. Jeśli chodzi o ostatnie sześć spotkań to zdobyli w nich jedenaście punktów jednak w ich spotkaniach padło aż dwadzieścia sześć bramek czyli średnio aż 4,33 bramek na mecz, w pięciu została pokryta linia 2,5 bramek i we wszystkich spotkaniach obie ekipy zdobył bramkę. Statystyki wyjazdowe są troszkę lepsze niż wyjazdowe ponieważ mimo, że zdobyli tyle samo punktów co u siebie to jednak rozegrali dwa spotkania mniej. Wygrali cztery mecze, dwa zremisowali i tylko raz przegrali jednak ich najtrudniejszym rywalem do tej pory była siódma ekipa Stjørdals-Blink. Średnia bramek w wyjazdowych spotkaniach gości wynosi 3,14 przy pięciu spotkaniach z pokrytą linią 2,5 bramek natomiast w trzech ostatnich spotkaniach została pokryta linia 3,5 bramek. Jeśli chodzi o defensywę to w pierwszych czterech spotkaniach pracowała najlepiej ze wszystkich ponieważ Asane w czterech pierwszych wyjazdach nie straciło żadnej bramki jednak w trzech kolejnym stracili ich już siedem, ofensywa jednak stoi dalej na wysokim poziomie ponieważ tylko w jednym spotkaniu nie potrafili strzelić bramki natomiast ogólnie tylko trzykrotnie kończyli bez zdobytej bramki.

Mecze bezpośrednie zdecydowanie na korzyść Ranheim, którzy w siedmiu meczach wygrali sześciokrotnie i raz padł wynik remisowy, w pierwszym meczu tego sezonu dość pewnie pokonali w wyjazdowym spotkaniu ekipę Asane 0:3. Myślę, że te spotkanie będzie bardziej wyrównane i z dużą ilością bramek, obie drużyny są nastawione na zdobywanie bramek co wychodzi im bardzo dobrze, z drugiej strony Ranheim u siebie tylko jedno czyste konto natomiast Asane mają na koncie cztery czyste konta jednak ostatnie trzy wyjazdy kończyły się stratą minimum dwóch bramek i to z drużynami o gorszej reputacji niż ich dzisiejszy rywal.

50

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina:t stolowy,setka cu
Godz: 00:25
Mecz: Volkov-Halibmaiev
Typ: Volkov
Kurs: 1,7
Bukmacher:betclic
Analiza: Volkov ma swoje meczy na koncie, lubi rywalizacje i czesto gra na ryzyko. Jest wg bukow faworytem i tez tak uwazam. Jak mu idzie z forma, to naprawdwe dobrze sobie radzi. Halimbaiev moze sprawic mu problemy, wiadomo to gracz ktory zawsze jest niespodzianka, nie potrafi ustabilizowac formy, jednak gdy dochodzi do spotkan, gdzie jest o co grac, to wtedy potrafi sie zepnac. Ja jednak licze, ze Volkov od poczatku nie da swobody rywalowi i wygra. Musi zagrac swoj tenis stolowy i ma szanse. Mecz za kilka minut

100

J 9,8K

jozin28

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Atp Hamburg
Godzina: 13:30
Spotkanie: Lajovic - Tsitsipas
Typ: Lajovic
Kurs: 2.85

Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Pojedynek ćwierćfinału pomiędzy sklasyfikowanym na 24 miejscu Serbem a Grekiem 6 miejsce ATP.
Noemalnie faworytem byłby tu młody Grek ale już w niedzielę zaczynamy RG we Francji i niechce mi się wierzyć że będzie sobie tu flaki wyprował przed tak ważnym turniejem.
Oczywiście zagrał wczoraj fantastyczny mecz przeciwko Cuevasowi ale Urugwajczyk bzmarnowal tyle brejkow że głowa mała a Grek wykorzystał po jednym z każdym setów i wygrał.
Dusan taki znów ogórek na ziemi nie jest i wydaje się że większym sukcesem będzie tu zwycięstwo.
Kursy będą spadać. Pobieram jeszcze niezły od fortuny.

100

Ostatnio zmieniony przez karciarz:
wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godz: 18:00
Mecz: Wisła Płock - Warta Poznań
Typ: Poniżej 2.5 gola / X
Kurs: 4.0
Bukmacher: sts
Strasznie ubogi ten jutrzejszy dzień. Wybrałem to spotkanie z racji, że obie drużyny są dla mnie po prostu słabe. Warta powinna spaść z tej ligi jeszcze w grudniu, jak tak się nie stanie będę zdziwiony. Dla mnie pozostali dwaj beniaminkowie biją ich o klasę. Wisła Płock również wygląda dla mnie słabo. Nie spodziewam się ich ani w górnej ósemce, a o utrzymanie nie będą walczyć, bo Warta. Oczywiście to moja zdanie i mogę obiecać, że uderzę się w pierś jak Warta się utrzyma, ale czy ktoś na tym forum to w jakikolwiek sposób widzi? Mimo wszystko właśnie z takimi rywalami muszą Poznaniacy zdobywać punkty. Mecz w Płocku, stawiam na twardą obronę i albo bezbramkowy remis, albo obie drużyny pozwolą sobie strzelić po golu. Kurs mnie skusił, ja zaryzykuję i postawię właśnie na taki scenariusz. Zobaczymy co się wydarzy jutrzejszego dnia.

100

Otrzymane punkty reputacji: +5
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska Ekstraklasa
Godzina 18:00
Spotkanie : Wisła Płock : Warta Poznań
Typ : rzut karny w meczu
Kurs : 3.20
Bukmacher : ETOTO

Rzuty karne w naszej Ekstraklasie jak wiemy nie należą do rzadkości , w każdej kolejce po parę karnych jest dyktowanych choćby np ostatnia kolejka i mecz Podbeskidzia z Rakowem gdzie były aż 3 , dzisiejszy mecz zaglądając do statystyk to np Warta poległa w ostatnim meczu w Derbach Poznania z Lechem 1:0 a bramka dla Lecha w doliczonym już czasie gry pada po rzucie karnym , Wisła Płock z kolei także miała już mecz z karnym i to nie jednym gdzie grała z Lechią , wynik 2:2 a obie bramki dla Wisły P padły po 2 karnych , dzisiejszy mecz poprowadzi Zbigniew Dobrynin , ten pan nie za wiele sędziuje meczy w Ekstraklasie , łącznie sędziował ich 30 i w tych 30 spotkaniach podyktował 17 karnych , w poprzednim sezonie miał tych meczy zaledwie 6 i raz wskazał na wapno ale w sezonie 18/19 sędziował 8 spotkań i aż 6 karnych , ale głównym powodem mojego typu to jest to iż w Ekstraklasie jest podyktowanych sporo karnych a kurs przeszło 3 na karnego w tym meczu jak dla mnie bardzo wysoki to się decyduję !

100

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - European Masters 2020
Godzina: 11:00 CET
Spotkanie: Neil Robertson vs Allan Taylor
Typ: NAJWYŻSZY BREAK - Allan Taylor
Kurs: 3.75
Bukmacher: etoto
Analiza:

Taylor to jeden z tych graczy którzy mają wrodzoną łatwość budowania wysokich brejków, nie zawsze to przekłada się na wyniki ale zwykle potrafi w każdym meczu przypomnieć się jakąś setką. Akurat w tym turnieju wysokie punktowanie idzie w parze z wygrywaniem: odprawił dwóch uznanych już graczy Saengkhama (5-4) i Woollastona (5-3), w pierwszym wbił 4 brejki 70+ (71, 81, 81, 74), z kolei w drugim wbił dwie setki (129, 102). Robertson z kolei nie błyszczy, mecze z dużo niżej notowanymi rywalami (Akani, Parsons) wygrywane z trudem, w sumie oddał im 5 frejmów, a i w grze punktowej nie wygląda to lepiej od Taylora: pierwsza runda to brejki 54, 64, 53, w drugim dwie setki, ale z tych najniższych możliwych (102, 100), więc ja tu widzę szansę dla Taylora na wyższy brejk. Forma mu sprzyja, rywal w nie najwyższej formie, a wysoki kurs kusi. Moim zdaniem warto go zaryzykować.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER

100

Ostatnia edycja:
I 66K

isaacofuluru

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Górnik Zabrze - Wisła Kraków
Typ: Górnik Zabrze wygra i over 3.5
Kurs: 3.75
Bukmacher: eTOTO

Skowronki ćwierkają, że dni trenera Skowronka pod Wawelem są policzone. Taka atmosfera na pewno Wiśle nie pomoże. Mówiąc krótko - rozpędzony Górnik musi wygrać ten mecz, a wszystko wskazuje na to, że zrobi to w przekonujący sposób. Zabrzanie to najlepsza ofensywa ligi, strzelają średnio 3 gole na mecz, a w domowych starciach liczba ta wynosi 3,5. To każe mi się skłonić także ku wysokiemu overowi bramkowemu. Zwłaszcza, że Wisła Kraków nigdy nie należała do zespołów, które murują dostęp do własnej bramki. Zazwyczaj bywało tak, że gdy już mieli kiepską passę - to po prostu zbierali tęgie lanie od każdego.

Z drugiej strony Wisła nie jest drużyną totalnie pozbawioną atutów w ofensywie. Bez gola skończyli tylko ostatni ligowy mecz z Wisłą Płock. Jako, że Górnik gra bardzo wysokim pressingiem - na pewno otworzą się przestrzenie dla napastników Wisły i spodziewam się, że zdobycze bramkowe padną po obu stronach. Ogólnie rzecz biorąc liczę na fajny mecz i dużo dobrej piłki. Takie wyniki jak 3:1, 4:2, czy 5:2 są tu jak najbardziej realne. A nawet jeżeli Wisła będzie jeszcze gorsza niż się spodziewam, to wciąż zostaje szansa, że Górnik sam przekroczy zaproponowaną przeze mnie linię. Myślę, że jeżeli będzie się dało wrzucić Wiśle czwórkę - to po prostu to zrobią.

100

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Chiny, Super League
Godzina: 14:00
Spotkanie: Wuhan Zall - Hebei China
Typ: Over 2.5 + BTS
Kurs: 2.00
Bukmacher: STS
Analiza:

O godzinie 14:00 na neutralnym stadionie rozpocznie się mecz grupy B chińskiej super ligi. Wybrałem to zdarzenie ze względu na niezły kurs, a szanse powodzenia wydają się większe niż 50%, głównie za sprawą drużyny Hebei. Hebei w tym sezonie ligowym na 12 meczów, aż 9 kończył overowo, w tym 8 btsów. Bilans bramek to 20:22 (3.5 gola/mecz), więc zarówno sporo strzelają jak i tracą. Wuhan Zall nie jest już tak bardzo overowy, na 12 meczów 7 to over w czym 6 bts (bilans 16:14, 2.5 gola/mecz). Brak BTS w meczach overowych to mecze z Shanghai SIPG (który jest wyraźnie lepszą drużyną) w przypadku Hebei (4:0 dla SIPG) i 3:0 dla Wuhan Zall w meczu z Qingdao Huanghai (które jest słabsze niż Hebei). Dzisiaj drużyny bardziej wyrównane, więc liczę na bramki po obu stonach. Dzisiejsi rywale spotkali się niecały tydzień temu w pucharze to spotkanie zakończyło się wynikiem 1:1 i Wuhan Zall wygrał po karnych. Miesiąc temu w lidze Hebei wygrało 3:1. W tamtym sezonie Hebei wygrało 2:1 i przegrało 2:0, mimo sporej liczby sytuacji jakie sobie stworzyli. Obie drużyny kończyły ostatnie mecze ligowe 1:0, tylko że Hebei wygało, a Wuhan Zall przegrało, więc mam nadzięję, że tym razem bramki będą, pewności nie ma, ale kurs kuszący. Sytuacji nie powinno w tym meczu brakować i myślę, że tutaj wreszcie poprawią skuteczność i Hebei wróci na overowe tory :)

100

Ostatnio zmieniony przez karciarz:
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, I liga
Spotkanie: Stomil Olsztyn - Zagłębie Sosnowiec
Typ: Sosnowiec
Kurs:
2,72
Godz: 19:45
Bukmacher: Fortuna

Stomil Olsztyn póki co tylko 1 remis i 3 porażki, w ciągu 4 spotkań jeszcze nie zdołali strzelić bramki. Zagłębie tylko 1 zwycięstwo i 3 porażki. Z bramkami jest nieco lepiej bo strzelili ich już 4.
W poprzednim sezonie Sosnowiec mimo słabej formy 2krotnie wygrał z Olsztynem, ogólnie 4 ostatnie spotkania między sobą wygrywało Zagłębie Sosnowiec.
Stomil Olsztyn ma ewidentnie problemy w ofensywie, nie potrafią stworzyć sobie dogodnych sytuacji i przede wszystkim ich wykorzystać.
Jeśli chodzi o Zagłębie Sosnowiec to 2 porażki z rzędu, ostatnia porażka z drużyną ŁKS 1:2 gdzie ŁKS jest w dobrej formie mimo to, nie było aż takiej przewagi po stronie ŁKS.
Uważam, że Zagłębie powinni sobie poradzić z drużyną z Olsztyna.

100

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: siatkówka
Godzina:
21:30
Spotkanie: Perugia - Lube Civitanova
Typ: Perugia win
Kurs: 2,59

Bukmacher: fortuna
Analiza:

Finał Superpucharu Włoch. Spotkanie odbędzie się w Forum di Verona, a mecz będzie mogło obejrzeć 1250 kibiców. Obie drużyny tak jak to nas przyzwyczaiły w ostatnich latach dzielą trofea między siebie i podobnie będzie teraz. Lube w półfinale wygrało z Trentino, choć w obu spotkaniach były tie-breaki. O awansie zadecydował złoty set. Perugia natomiast dodatkowej rozgrywki nie potrzebowała. U siebie pokonała Modenę 3:0, na wyjeździe uległa 2:3. Kadrowo drużyny zmieniły się głównie na rozegraniu i w kwadracie rezerwowych. Grę Perugii prowadzi teraz doświadczony Dragan Travica. Oprócz tego w drużynie Vitala Heynena na środku widzimy Sebastiana Sole, który ma zastąpić Marco Podrascanina. W ostatnich meczach na ataku występował Sharone Vernon-Evans i raczej on zagra dzisiaj w wyjściowym składzie, gdyż dalej kłopoty ma Atanasijević. Kluczowym elementem jak zawsze będzie dyspozycja reprezentanta Polski, Wilfredo Leona. Jednak on nie schodzi poniżej pewnego poziomu i jest nie do zatrzymania w ataku. Dokłada również swoje na zagrywce. Jego partnerem na przyjęciu jest leworęczny Oleg Płotnicki i jest to bardzo dobre uzupełnienie. W Lube natomiast dalej o sile drużyny stanowią Juantorena i Leal. To siła napędowa tej drużyny. Za rozegranie odpowiada teraz De Cecco, który ostatnie lata spędził w Perugii. Atak nie jest najsilniejszym punktem drużyny Ferdinando De Giorgiego, gdyż Kamil Rychlicki potrafi się zaciąć w meczu. Jego zastępcą jest dobrze znany z występów w Olsztynie, Jan Hadrava.Drużyny są kadrowo mocno wyrównane, forma obu drużyn jest niezła i rozstrzygnie dyspozycja dnia, a szczególnie gwiazd obu drużyn – Leona czy Leala i Juantoreny. Będzie to 44 spotkanie pomiędzy obiema drużynami. 21 zwycięstw odniosła Perugia, 22 mecze wygrało Lube. Ostatnie mecze były bardzo wyrównane i były nawet tie-breaki. Dzisiaj patrząc na to, że jest to mecz o pierwsze trofeum w sezonie może być podobnie. Na 3 setach przy takiej klasie obu drużyn nie powinno się skończyć.Dodatkowo patrząc na kursy dużym value jest tutaj wygrana Perugii, nie jest to drużyna słabsza od Lube. Mają w swoich szeregach Leona, który już wiele razy wygrywał drużynie Vitala Heynena mecze. Liczę, że dzisiaj będzie podobnie.

159

M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Polska
Godzina : 18:00
Spotkanie : Termalica - Arka
Typ : 0 (handicap 0:1)
Kurs : 4,05
Bukmacher : FORTUNA
Analiza :

Hit 5 kolejki Fortuna I ligi.
Obie drużyny jeszcze nie straciły punktów w tym sezonie.
Sadze,że Termalica wygra to spotkanie,ale różnicą zaledwie 1 bramki.
Arka jak narazie grała z GKS Jastrzębie (W) 4:0 oraz z Puszczą 3:2 i Miedzią Legnica 4:0 na własnym stadionie, Termalica to również tak jak i Arka jeden z faworytów do wygrania tej ligi - poprzedni sezon niezbyt udany bo choć grali w barażach to w nich przegrali.
Termalica wygrała z Resovią i Bełchatowem po 2:0 na własnym stadionie - dziś czeka ich z pewnością trudniejszy mecz,ale nie są na straconej pozycji. Dawno Termalica nie miała aż takiego udanego początku sezonu. Z Arką ostatnio w Nieczieczy grali w 2018 roku i wtedy wygrali 2:1.
Termalica wyceniana przez popularny portal z wycenami na 3mln euro, Arka na 3,68mln euro.
Arka może i wygra tą lige,ale kiedys na wyjeżdzie musza przegrać i dziś dobra okazja do tego.

100

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Polska 2 Liga
Godzina : 17:15
Spotkanie : WIGRY Suwałki- Sląsk II
Typ : Suwałki strzela w 2 polowie ponad 1.5 goli.
Kurs : 2,85
Bukmacher : Forbet
Analiza :

W normalnych okolicznosciach , gdyby Slask w niedziele rozgrywał mecz z Legia ( nie rozgrywa) to bym dawał hc-1 na Suwałki po kursie ponad ok.2.5 ale Slask ponoc tam kogos wyslal z 1 druzyny zeby sobie na lawce posiedzieli lub podreptali przy pieknej slonecznej pogodzie. Na ataku sa Bergier, Scalet , ktorzy swoich szans szukaja takze w 1 zespole ale slabo to wychodzi ( Scalet strzelil bramke z metra Lechowi ostatnio..prosba..)
Kursy spadly z ok 1.8 na 1.5 na Wigry, ktore sa na prwde zgranym zespolem, zajmuja 4 miejsce.
Kamil Adamek ( nabytek z Gieksy) ma juz 5 bramek na koncie, ostatnio zaaplikował Garbarni 3 na wyjezdzie, Jest w sztosie chlopina.
Pomocnik Babiarz z Sosnowca dobrze asystuje ( 3x) ,
Nanapadzie wystapi rozniez Gojko , ktory przyszedł z Piasta Gliwice.
Slaskowi nawet jak wystapi z kims z 1 skladu takie roszady zawsze przeszkadzaja, bo wchodza do gry zawodnicy, ktorzy nie maja z ta druzyna treningow na codzien.
Ostatnio Slask mial bardzo duzy problem z obsadzeniem bramki, z powodu Covid, grał 5 bramkarz....i wyjal 3 z sieci od KKS Kalisz.

Suwałki strzelaja duzo w 2 polowie, a WKS ostatnio sobie w 2 slabiej radził wiec podejmuje sie wyzwania ,ze Suwałki strzela w 2 polowie ponad 1.5 goli.
Forbet
Kurs 2.85

Typ poboczny : Suwałki strzelą w obu polowach kurs 2.31 @ Forbet

100

D 5,8K

davccio

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka tauron liga
Spotkanie: Budowlani Łódz Developress Rzeszów
Typ:
powyżej 3,5 seta
Kurs: 1.6
Bukmacher:betfan

Rzeszów jest tu zdecydowanym faworytem w tym meczu , głownie ze względu na falstart Budowlnych w pierwszej kolejce gdy
przegrały u siebie 1:3 z Jokerem Swiecie gdzie kurs na budowlanych wynosił około 1.03. Faktem jest że w tym sezonie Budowlani
są słabszą drużyną niż w poprzednich sezonach a do zespołu dołączyły głównie młode perspektywiczne zawodniczki których czas dopiero nadejdzie. Jednak sądze że we własnej hali Budowlani zdobędą minimum jednego seta.W zeszłym tygodniu Developres stracił seta na własnym terenie z słabym Wrocławiem a Budowlani to zespół znacznie silniejszy.

60

arko0o 7,9K

arko0o

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna 1 liga
Spotkanie : Stomil Olsztyn -Zagłebie Sosnowiec
Typ : ponizej 9,5 rzutow roznych
Kurs : 2.20
Bukmacher : Fortuna
Analiza :
W tym tygodniu doszło do duzej zmiany w Stomilu stanowisko prezesa objal Grzegorz Lech człowiek legenda tego klubu ktory jest z nim zwiazany od 20 lat i mysle ze powoli zacznie dziac sie lepiej w druzynie z Olsztyna .Moim zdaniem nie powinni przegrac dzisiejszego meczu ale postanowilem isc w innym kierunku a mianowicie na ilosc rzutow roznych . Stomil ma problemy w ataku i druzyna jeszcze rozglada sie za solidnym napastnikiem gdyz potrafi wykreowac dogodne akcje ale brak skutecznosci i wykonczenia . Zagłebie Sosnowiec roznierz nie nie imponuje na poczatku tych rozgrywek i spodziewam sie meczu dosc wyrownanego w srodkowej czesci boiska z mała iloscia bramek a co za tym idzie rownierz z mała iloscia rzutow roznych .

120

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom