>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.10.2018 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na środę - 24. Października
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina : 21:00
Spotkanie : Liverpool - Crvena Zvezda
Typ: handicap 0:2 / Crvena Zvezda - x2
Kurs: 2.60
Bukmacher : Fortuna

Mój typ podyktowany jest głownie tym co stało się w poprzedniej kolejce rozgrywek kiedy to na Parc des Princes w Paryżu PSG w bardzo łatwy sposób rozgromiło Serbów 6:1 co odbiło się mocnym echem biorąc pod uwagę zakulisowe wydarzenia związane z dużymi pieniędzmi postawionymi przez działaczy klubu z Belgradu na 5-cio bramkową porażkę własnej drużyny. Sprawie już przygląda się stosowna komórka UEFA i inne służby. W związku z tym dzisiejsze spotkanie będzie prawdopodobnie pod szczególnym nadzorem i obserwacją tychże służb , co powinno wzbudzić szczególną chęć walki ze strony gości w celu zatarcia tamtego niemiłego wrażenia.
Na dodatek postawa &quot; The Reds&quot; w ostatnich tygodniach świadczy dobitnie o tym że mają oni problem ze zdobywaniem bramek. W pięciu ostatnich spotkaniach Liverpool zdobył zaledwie 3 gole czyli mniej więcej tyle ile był w stanie strzelać w jednym meczu kilka tygodni wcześniej. Instynkt strzelecki napastników gdzieś się zapodział , co prawda w ostatnim ligowym występie przebudził się Salah zdobywając zwycięskiego gola przeciw Huddersfield niemniej nie wygląda to kolorowo póki co.
Można oczekiwać ze dzisiejszy pojedynek będzie szansą na przełamanie indolencji strzeleckiej gospodarzy, jednak biorąc pod uwagę wyżej opisaną sytuację i zamieszanie wywołane przez postawę działaczy i drużyny Crveny Zvezdy sądzę że goście unikną pogromu , być może zdołają zdobyć bramkę i zmieszczą się w ramach podanych wyżej
⛔100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska 1 liga
Godzina 18:00
Spotkanie : Termalica : Olsztyn
Typ : Termalica over 2.5 gola
Kurs : 4.40
Bukmacher : Unibet
Termalica gra coraz efektowniej i ostatnie 5 meczy to aż 3 zwycięstwa remis i porażka , ostatnio wygrali mecz wyjazdowy z Garbarnią 3:1 , dziś podejmują jedną z najsłabszych drużyn no bo jak inaczej określić Stomil który na 10 ostatnich meczy ma bilans 8 porażek remis i wygrana , na 10 meczy wyjazdowych 2-1-7 i br 8:13 a na dodatek drużyna, przeżywa spore kłopoty organizacyjno- finansowe tak więc jak dla mnie to dziś Termalica powinna wygrać lekko łatwo i przyjemnie , na 7 meczy pomiędzy nimi 4 wygrała Termalica a największe zwycięstwo to aż 6:1 dlatego myślę że 3 bramki w wykonaniu dobrze grającej Termalici nie okaże się typu s/f , można spróbować over 1.5 gola za kurs 2 ale pójdę wyżej !
⛔100

wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina : 21:00
Spotkanie : Barcelona - Inter
Typ: X2
Kurs: 2.74
Bukmacher : fortuna
Dzisiaj w NBA bardzo ubogo. Jedyne co mnie interesowało to typ pod Denver, które gra 4 mecz z rzedu u siebie, a Sacramento 4 na wyjeździe, ale nie mam pojęcia czego tu szukać, bo może być pogrom, albo spokojne zwycięstwo Denver w 2 połowie. Wybrałem za to mecz Barcelony z Interem. Jak wiemy Barca bez Messiego traci bardzo dużo. Na 23 gole Messi miał bezpośredni udział przy 13 golach (LaLiga), w lidze mistrzów na 8 goli miał udział przy 5. To jest bardzo zła wiadomość. Nie zagra na 100%, bo i tak ważniejsze byłby derby z Realem, ale i tam nie zdąży. Do tego brak Umtitiego i Vermalena, a w środku bardzo nerwowy ostatnimi czasy Pique. Suarez bez formy, a Coutinho to nie ten sam piłkarz co z Liverpoolu i tu zaznaczę, że on potrafi w ważnych momentach znikać, a właśnie teraz musi pokazać swoją magię, bo to on ma być kreatorem, drugim Messim. Inter za to w bardzo dobrej formie, a ostatnie zwycięstwo z Milanem z 92 minucie może dać im mega kopa. 7 zwycięstw z rzędu. Spodziewam się mało bramek, z racji braku Messiego i raczej i tak defensywnej gry Interu. Spodziewam się wyniku 1-1. Daje również możliwość zwycięstwa Interowi, ponieważ ta drużna może po meczu z Milanem naprawdę pójść za ciosem. Icardi może chcieć udowodnić również coś Messiemu, który notorycznie go hmm wyrzucał z kadry (nie od dziś wiadomo, że Icardi nie grał w kadrze, ponieważ Maxi Lopez to przyjaciel Messiego, a wiemy co gwiazdor Interu zrobił...). Szukajmy może nawet nie niespodzianki, bo myślę, że kurs na Barce powinien być w okolicach 1,80, a jest jakby grali z Athletic Bilbao. Powodzenia
⛔100

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: New Orleans Pelicans vs LA Clippers
Typ: Nikola Mirotic będzie miał double double TAK
Kurs: 2,3
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Nikola ma znakomity początek sezonu, podobnie jak cały zespół Pelicans. Szczerze to nie spodziewałem się fajerwerów z ich strony i zastanawiałem się jak ich gra będzie wyglądało. Póki co jestem pozytywnie zaskoczony. W pierwszym meczu rzucił 30 pkt dodał do tego 10 zbiórek, w tym 7 ofensywnych, mecz wygrany na wyjeździe z Houston 112:131, później 36 pkt i 19 zbiórek przeciwko Sacramento gdzie był wynik 149:129. Ogólnie dwa razy mocno postrzelali na niesamowitej skuteczności. Przewagę mieli sporą w tych spotkaniach, więc też tak się nie spinali w końcówkach. Miro zagrał 31 min z Sacramento i 30 min z Houston. Typ tak na granicy, ale zakładam że z Clippersami już tak wszystko wpadać nie będzie i mecz będzie wyrównany. Wtedy pogra więcej i większe szanse na te zbiórki. W tamtym sezonie pamiętam że po 15 zbiórek nawet dodawał. Obok Davisa to najlepiej zbierający. Piłka go szuka bo zasięg też ma spory. Myślę, że po takim kursie gra warta świeczki, bez szaleństw. Dzisiaj tylko 3 mecze, więc trudno wybrać coś ciekawszego. Wiadomo różnie to może być i zależy jak mecz się ułoży. Ja po takim kursie spróbuję. Powodzenia!
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +17
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL
Godzina: 01:30
Spotkanie: Montreal Canadiens - Calgary Flames
Typ: Monahan Sean ( Calgary ) over 1.5 pkt ( punktacja kanadyjska )
Kurs: 2.5
Analiza: Jeden z lepszych, jak nie najlepszy mecz dzisiejszej nocy. Obie drużyny mocno overowe aczkolwiek kursy nie zachęcają ( bynajmniej mnie ) do pogrania. Ciekawą opcją jest punktacja kanadyjska. Dzisiaj stawiam na Kanadyjczyka, który w ciągu 8 meczy zdobył 8 punktów ( 4 bramki oraz 4 asysty ) 24-ro latek w poprzednich 4 sezonach w Calgary zdobywał średnio 60-70 pkt. Dla niektórych może nie być to zadowalającym wynikiem ale ja dziś jestem pewien że zdobędzie chociaż jedną asystę, drugi punkt najprawdopodobniej zyska również dzięki asyście.
⛔100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Litwa A-liga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Suduva – Zaligiris Kowno
Typ: poniżej 3,5
Kurs:
1,43
Bukmacher LVBet
Analiza:

Ostatnia kolejka rundy podstawowej na Litwie. Lider podejmie zespół z 5 miejsca. Obie ekipy mają zagwarantowany awans do grupy mistrzowskiej. Typuję liczbę bramek. Do tej pory Suduva w 27 kolejkach zaliczyła bilans 58:16, w tym w meczach u siebie 27:5. Goście ogółem 22:30 w tym na wyjazdach 9:14. Przy tak niskich wynikach Zalgirisu nie spodziewam się wielu bramek w tym spotkaniu, zwłaszcza, że ostatnio było 0:1, a wcześniej 3:0. Sadzę że max 3 bramki po stronie gospodarzy to wszystko co zobaczymy w tym spotkaniu.
✅43

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Dortmund - Atl. Madryt
Typ: remis
Kurs: 3.35
Bukmacher: forBet
Analiza:
Po wtorkowym, zresztą udanym wytypowaniu remisu w Lidze Mistrzów, spróbuję jeszcze raz tak samo. Chociaż poprzednio sugerowałem się bardziej prawem serii, a teraz wyrównanym poziomem drużyn. W każdym razie na pewno ze wszystkich meczów LM, ten pojedynek moim zdaniem ma największe szanse na remis. Spotykają się dwie niepokonane drużyny z grupy A, mające na swym koncie po 2 zwycięstwa nad Monaco i Club Brugge.
Dortmund, jak za swoich najlepszych lat (w sumie nie tak dawnych), lideruje w Bundeslidze z 6-cioma wygranymi i 2-ma remisami.
Atletico w jakże wyrównanej w tym sezonie LaLidze, na 5-tym miejscu: 4-4-1, z tylko dwoma punktami straty do lidera.
Uważam, że defensywny styl Atletico tj. solidna gra w obronie gdzie pomagają nawet napastnicy, zatrzyma bramkostrzelny ostatnio Dortmund. Według mnie, spotkanie zakończy się niskim remisem; 0:0 lub 1:1. Oczywiście typ z fartem. Powodzenia!
⛔100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Liverpool - CZ Belgrad
Typ: over 12 rożnych
Kurs: 3.15
Bukmacher: etoto

Analiza: Liverpool podejmie u siebie jedną z najsłabszych ekip tej edycji LM. W tak wyrównanej grupie każdy gol i punkt jest ważny - w jutrzejszym meczu na Anfield spodziewam się absolutnej dominacji gospodarzy i wielu stałych fragmentów gry, a w szczególności rzutów rożnych, na których się skupiam.
Punktem odniesienia w kontekście tego typu jest dla mnie ostatni pojedynek PSG z Crveną w którym Paryżanie sami zdobyli 13 rożnych - przy 0-wym dorobku gości. Tym razem liczę na przynajmniej 1-2 rożne ekipy z Belgradu, które tylko zwiększą szansę na over.
Liverpool w ostatniej edycji mierzył się z Mariborem, którego profil można przyrównać do gości i w tamtym spotkaniu było aż 19 rzutów rożnych - z czego 17 miał sam Liverpool.
W większości meczów gospodarze zdobywają ok. 5-7 rożnych, ale w tego typu meczach ta ilość kręci się w okół 8-15 kornerów, co ciekawe w pierwszej kolejce z PSG na Anfield - było aż 13 rożnych po stronie gospodarzy, dlatego tutaj roli nie gra nawet klasa rywala, ale na pewno drużyna nastawiona na głęboką defensywę - jest podatniejsza na ratowanie się częstymi wybiciami czy też sporą ilością rykoszetów.
Jak dla mnie typ warty ryzyka ????
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Baseball - MLB
Godzina: 2:09
Spotkanie: Boston Red Sox - Los Angeles Dodgers
Typ: match parlay: Los Angeles Dodgers wygra i w spotkaniu będzie ponad 7,5 runów
Kurs: 5,25
Analiza:
W poprzedniej rundzie regularnie podawałem typy na Boston przeciwko Houston oraz na Los Angeles Dodgers przeciwko Milwaukee Brewers. Obu tym drużynom udało się awansować do wielkiego finału. W wielkim finale bukmacherzy widzą faworyta w Bostonie. Dla mnie jednak to raczej Los Angeles Dodgers będą mistrzami. W tym pierwszym meczu również stawiam na nich. Starterami będą Clayton Kershaw i Chris Sale. Są to starterzy z absolutnego topu ligi, ale w playoffach już to tak dobrze nie wygląda. Kershaw znowu zawodzi w fazie playoff. Sale też póki co bez rewelacji. Dodgers byli w finale w zeszłym roku. Głód zwycięstwa jest u tej ekipy ogromny. Bardzo podoba mi się ich skłąd, bardziej niż skład Bostonu, do tego Boston od ostatniego meczu miał długą przerwę, co może różnie wpłynąć na ich formę, więc mój typ idzie na Dodgers. Linia 7,5 przy tak dobrych starterach może wydawać się niemała, ale obie drużyny mają tyle gwiazd w ofensywie(prawie każdy może zdobyć homeruna), że mają niemałe szanse ją pokryć.
⛔100

N 583

nikoosg123

Użytkownik
Typ: A.Davis over 44,5 ( Pts+Reb+Ast)
Kurs: 1,80
Analiza:
Dzis idę podobnym tropem co wczoraj, i stawiam na dobre linijki Bestii. Pelikany rzucają mnóstwo pkt, grają bardzo szybkie tempo i przewodzi temu oczywiście AD. Po stronie Clippers nie widzę dobrego defensora, Gortat czy Marjanovic to conajmniej dwie półki niżej, generalnie Davis jeslji ma dzień to nikt go nie powstrzyma. Jedno co może martwić to minuty na parkiecie, ale mi jakoś nie wydaje się żeby LAC dziś poległo z kretesem i Davis będzie potrzebny do samego końca. W ostatnim meczu Davis otarł się o dzisiejsza linie, ale trzeba zaznaczyć ze grał tylko 27min ( 25/10/6). Z rakietami gdy trzeba było walczyć do końca AD przebywał na parkiecie 40 min i osiągnął linijkę 32/16/8... Mam nadzieje ze Bestia udzieli dziś kolejnej lekcji basketu i spokojnie pokryje ten over ????
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +24
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Typ: NO Pelicans -11.5 ah (+ot)
Kurs: 3.2
Bukmacher: forbet
Analiza:
Obecnie Pelicans są naprawdę ciężką do ugryzienia ekipą, a tym bardziej przez ekipę z poza czołówki ligii. Z resztą 280 pkt w 2 pierwszych spotkaniach nie wzięło się znikąd - grają dobrze w obronie i dobrze w ofensywie. Świetna dyspozycja m.in. Brewki i Mirotica skutkuje co najmniej 50-60 punktami. Dodatkowo świetnym ruchem było sprowadzenie Randla z La - nie dość, że pasuje do drużyny, to jeszcze jest niezwykle stabilny oraz dodatkowo poprawił trójkę. Wg mnie Clippers w zasadzie nie mają kim postraszyć. Nawet Boban nie będzie miał latwych punktów z Davisem naprzeciw. Pelicans są niezwykle overowi, gdzie Clippers nie mają wg mnie tyle jakości, żeby nawet iść na wymianę ciosów i myślę, że handicap sam się zarysuje, gdy zawiodą shooterzy LAC.
⛔100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / L.M.
Godzina ;18,55
Spotkanie : Club Bruges-Monaco
Typ : 2
Kurs : 3,65
Bukmacher : forBET
Pomimo szpitala w drużynie Monaco/może nie wystąpić 6 zawodników z podstawowego składu/stawiam na nich.
-Zmiana trenera,legenda Arsenalu Thierry Henry wierzy w drużynę i może zadziałać ,,efekt nowej miotły,,
-Mimo absencji drużyna gości przedstawia się dużo lepiej
Przewidywane składy
Brugge: Letica - Mitrovic, Denswil, Poulain - Cools, Rts, Vormer, Vanaken, Vlietinck - Vossen, Wesley
Monaco: Sy - Henrichs, Jemerson, Glik, Sidibe - Aholou, Tielemans, Chadli - Gołowin, Traore - Jovetić
-Tacy zawodnicy jak Traore,Jovetić,Gołowin i Glik robią różnicę.
-Brugia w ostatnich 5 spotkaniach wygrała tylko raz.Są bez formy,a w L.M. przegrali z Borussią0-1 i Atletico1-3
Na minus Monaco-słabe wystepy w L.M/też 2 przegrane,przedostatnie miejsce w lidze Francuskiej,absencje.
Na plus Monaco-13 miejsce gospodarzy w Jupiter League,słabszy skład i tragiczna forma.
Stawiam,że nowy trener Monaco ,,obudzi,, wreszcie Glika i spółke.
Liczę na przełamanie .Dobra okazja i słabszy teoretycznie przeciwnik.
W zespole 100 procentowa mobilizacja.To już ostatnia szansa,przegrany mecz przekreśla ich dalszą karierę i będzie trudno nawet o L.E.
Można asekuracyjnie zagrać x2,kurs 1,80
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
zzbyszek 970

zzbyszek

Użytkownik
Włochy, Serie C – grupa A
Godzina:
20:30
Pro Vercelli (7 ) – Piacenza (1)
Typ:
Piacenca (ah+0) wygra
Kurs: @ 2.50
Bukmacher: 1xbet
Trochę dla mnie nie zrozumiałe jest dlaczego tutaj gospodarze sa faworytem i na dodatek jeszcze różnica kursów jest tak duża. Oczywiście pamiętam, że Pro Vercelli to spadkowicz z Serie B ale to nie jest od razu powodem aby ich w takim meczu aż tak faworyzować. Zagrali cztery spotkania w lidze i mają 10 punktów tyle tylko, ze rywalami jak na razie to były ekipy słabe, zajmujące miejsca 11,14, 20. Zagrali też Carrarese zajmujące 4 miejsce ale ja już napisałem tutaj, ze dla mnie Carrarese im dalej w sezon tym będzie grać słabiej, wiec na podstawie wyników Pro raczej ich prawdziwej wartości jeszcze nie znamy.
Z drugiej strony jest Piacenza która jest liderem z bilansem 5-1-1. Jedyna porażka z Navara w tym sezonie. Resztę to porównywalne wyniki z gospodarzami choć potrafiła Piacenza wygrać 3-0 z drugą w tabeli ekipą Pisa.
Dla mnie zdecydowanie przestrzelone kursy jak na spotkanie w którym może paść każdy wynik wiec próbuje na gości z zabezpieczeniem na wypadek remisu.
▶zwrot

A 15,7K

aneta96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Liverpool-Crvena Zvezda
Typ: rzuty rożne handicap 3 drogowo Crvena Zvezda +5
Kurs: 2,55
Bukmacher : etoto
Analiza : Ja rozumiem, że Liverpool jest faworytem, może zdobyć nawet więcej rzutów rożnych, ale dziwi mnie kurs na ten wysoki handicap. W tym przypadku Liverpool musi wygrać pięcioma rzutami rożnymi żeby typ nam nie wszedł, a nie sądzę, żeby aż tak zdominował ten mecz jeśli chodzi o rzuty rożne.
Mecze Liverpoolu w tym sezonie u siebie wyglądały następująco
Liverpool-West Ham 5-4
Liverpool-Brighton 8-5
Liverpool-Southampton 5-4
Liverpool - M.City 2-6
Oraz na wyjeździe :
Crystal Palace- Liverpool 6-7
Leicester-Liverpool 4-4
Tottenham-Liverpool 5-4
Chelsea-Liverpool 4-4
Huddersfield-Liverpool 2-4
Po tych statystykach widać, że nie ma tej wielkiej dominacji jeśli chodzi o rzuty rożne nawet jeśli grali z kimś słabszym to maksymalnie zdobywali 3 rzuty rożne więcej.
Crvena Zvezda całkiem dobrze sobie radzi jeśli chodzi o rzuty rożne. Z Napoli zremisowała 8-8, z PSG... Przegrała 0-13 ale na ten mecz w ogóle nie patrzę bo mecz był bardzo dziwny.
Liczę dzisiaj na mecz bez wielkiej dominacji Liverpoolu jeśli chodzi o rogi.
Powodzenia.
* Można też zaryzykować niższy handicap +4 po kursie 3,50
✅155

Otrzymane punkty reputacji: +20
masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Liverpool-Crvena Zvezda
Typ: James Milner strzeli
Kurs: 3,5
Bukmacher : Fortuna
Analiza :
Witam serdecznie. O analizę meczu postarało się kilku forumowiczów(ek) wyżej. Nic odkrywczego nie napiszę, że spodziewam się ciągłych ataków the Reds. Kursy na bramkę Salaha (1,35), czy Sturridgea (1,55) to śmiech na sali. Dlaczego Milner? Jest etatowym wykonawcą rzutów karnych, a na takowego w tym spotkaniu liczę. Pewnie Serbowie wyjdą na mecz nieco elektryczni, bojąc się kolejnej kompromitacji. Wszystko się może zdarzyć... Fortuna za karnego w meczu płaci 2,7. Ja analogicznie pobieram Milnera, za 3,5 i liczę na łut szczęścia oraz umiejętności pomocnika Czerwonych.
Pozdrawiam i powodzenia życzę!
▶zwrot

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Spotkanie: Barcelona - Inter
Typ: Inter więcej rożnych
Kurs: 4.10
Analiza: Na dzisiaj proponuję spotkanie Ligi Mistrzów pomiędzy Barceloną a Interem, a dokładnie na moje ulubione rzuty rożne, o stylu Barcelony pisałem ostatnio przy okazji meczu z Sevillą, że pomimo bardzo overowego stylu nabijają dość mało cornerów, na ostatnie 5 meczy (5, 2, 1, 4, 5), w dodatku w 3 z tych meczy mieli mniej rożnych niż przeciwnik, natomiast Inter zdobywa ich całkiem sporo, na ostatnie 5 spotkań (9, 9, 6, 9, 6) i w 4 z tych 5 meczy miał więcej rożnych od przeciwnika, a w tym jedynym ze Spal, gdzie przegrał walkę o rogi, padł wynik 10-9. Barcelona dzisiaj bez swojego mózgu, czyli Messiego, ale uważam, że mimo tego osłabienia będą grać swoje, czyli wiele podań, ale w statystykach rożnych nie będzie przybywać, natomiast Inter nastawi się na kontry i systematycznie będzie nabijał cornery, jeżeli utrzyma swoją średnią to o typ jestem spokojny, wydaje mi się, że jedyna opcja, żeby bet nie wszedł to szybkie objęcie prowadzenia przez zespół z Mediolanu i cofnięcie się do obrony. Innym ciekawym zakładem są też rzuty rożne samego Interu, powyżej 4,5 @2,17 lub dla odważniejszych powyżej 5,5 @3,35. Ja jednak próbuję opcję, że to goście wykonają więcej rożnych.
⛔100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Spotkanie: Liverpool- Crvena Zvezda
Typ: Liverpool +8,5 rzutów rożnych
Kurs: 2,05
Bukmacher: Etoto
Analiza:
Wczoraj rożne w meczu Realu przyniosły mi szczęście więc dziś również idę tą drogą. Na dziś jednak proponuję rożne samego Liverpoolu, który na własnym boisku podejmie dużo słabszą Crvenę. Podobnie jak wczoraj Real, dziś Liverpool z pewnością będzie miał sporo sytuacji bramkowych, a jak już wspomniałam we wczorajszym wpisie im więcej sytuacji bramkowych tym też więcej rożnych. W dzisiejszym meczu z pewnością bardziej atakującą drużyną będą gospodarze. Sugerując się statystykami można powiedzieć, że Liverpool nie ma jakoś dużo rożnych ale w dzisiejszym meczu widzę potencjał na ich wbicie. Po ostatniej porażce Napoli gospodarzom powinno zależeć na wygranej w tym meczu i powinni wiedzieć, że każdy gol jest na wagę złota. Dzisiejszego typu nie podpieram statystykami, pobieram intuicją i mam nadzieję, że dobra passa od trzech dnie przedłuży się o kolejny i dzisiejszy typ wejdzie.
⛔100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Spotkanie: Liverpool - CZ Belgrad
Typ: CZ Belgrad strzeli gola
Kurs: 2,50

Bukmacher: fortuna
Witam, wczoraj znowu nici z typu. Dzisiaj chciałem wrzucić remis BVB ale widzę że kolega wcześniej już zagrał więc gram gola dla gości w meczu w Anglii.
J Klopp będzie musiał sobie w środę poradzić bez kilku podstawowych piłkarzy - kontuzje leczą NKeita, J Henderson oraz Alex Oxlade-Chamberlain. Pod znakiem zapytania stoją za to występy Wijnalduma, Milnera, Mane oraz Origiego
Ja jak też chyba inni kibice nie spodziewają się tutaj innego wyniku niż zwycięstwo Liverpoolu, ale zagranie 1 po bardzo bardzo słabym kursie mija się z celem, są dużo lepsze oferty na ten mecz co widać we wcześniejszych typach.
CZ Belgrad strzeliło gola w Paryżu, więc dlaczego by mieli nie strzelić anglikom, choć wiadomo co mówiono po meczu we Francji. Myślę jednak że stać ich na strzelenie gola na boisku Liverpoolu, powodzenia
⛔100

RBR1one 555,6K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Spotkanie: Barcelona - Inter Mediolan
Typ: Coutinho over 1.5 celnych strzałów
Kurs: 2.20
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Sprawa jest prosta. Nie ma Messiego wiec oprocz standardowych akcji konczonych strzalami, Coutinho przejmie jeszcze bicie rzutow wolnych. Do tego Brazylijczyk po prostu lubi strzelac zza pola karnego i robi to dosyc czesto. Taka linia i ten kurs to fajna sprawa wiec pobieram.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom