>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.03.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 11. Marca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +17
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: NHL, Hokej.
Spotkanie: Washington Capitals - Pittsburgh Penguins :hokej:
Godzina: 00:00
Typ: Pittts OT
Kurs: |1.77|
Buk: ▶ Bwin !
Tak więc jak obiecałem, pod lupę biorę matchup, pomiędzy Crosbym a Ovieckhinem. Obie ekipy dzieli ogromna różnica klas. Pingwiny to bestie, nawet jak im nie idzie, potrafią odbić się od dna i jeszcze doprowadzić mecz po swojej myśli. Pamiętny mecz z Odrzutowcami jak przegrywali 2-0 i wcale autobusu pod bramką Jets nie ustawili, bo dalej atakowali. Mimo to Pingwiny się nie poddali. To są waleczne bestie, w tamtym sezonie, jedna z najlepszych ekip w delegacjach. Dziś wyjazd do Stolicy, do zespołu który gra bardzo w kratkę. Mają najlepszego zawodnika, bo Ovieckhin biję golami na głowę, ale on nie powinien stanowić ogromnej przeszkody, dla Pitts. Gra w przewadze, dla dzisiejszych gospodarzy wiadomo, że będzie grana pod Alexa, ale i on ma parcie na ekipę z Pensylwanii. Od trzech meczy nie ustrzelił bramki, a dziś ma ogromne szanse znowu strzelić Pingwinom bo po drugiej stronie miedzy słupkami zamiast Fleurego, zobaczymy Zatkoffa. Także będą się czaić Stołeczni na bramkę ale i oni nie mogą się czuć zbyt pewnie. Ubolewam nad brakiem Marca, ale zaufajmy tu trenerowi gości, który mam nadzieje wie co robi. Pingwiny, tak jak pisałem to bestie. Są drudzy w tabeli w konferencji wschodniej, ale zaraz zaraz! Bruins, są jeden mecz do przodu i wczoraj pokonali Pantery, które nawet nie potrafili oddać strzału podczas Powerplay. Widzę, dziś powrót lidera przez moje Bestie, które od samego początku będą grali swoje. Crosby wie jak strzelać w Stolicy, nawet w ostatnim meczu w delegacji zanotował pięć strzałów na bramkę, w tym jedną celną. Później umieszczę bramkę. Wracając jeszcze do meczu warto zaznaczyć, że defensywa Stołecznych nie co kuleje mimo że mają jakieś przebłyski bo potrafią zlekceważyć rywala jak to było z Flames (0-3) a mimo to wygrali 5-4, w poważnych wymianach i mimo, że jest tam groźny zawsze Alex to nie powinien on w mojej ocenie sam wygrać tego meczu. Oceniając zawodników, jakich posiada jeden i drugi zespół, to wiadomo że Pingwiny mają znacznie mocniejszy arsenał. Nie uważam, że to będzie łatwy mecz, ale na pewno będzie to starcie pomiędzy Crosbym, a Ovieckhinem. Obaj zawodnicy niezbyt siebie tolerują więc na lodzie możemy być świadkami groźnych między nimi &#39;&#39;wypraw&#39;&#39; Mimo, że mecz w delegacji nie robi to dla mnie żadnego znaczenia. Pingwiny po ostatnim meczu z Kaczorami, wygrywając po karnych będą głodni kolejnych zwycięstw, a tak jak pisałem na pewno ważne jest dla nich by wrócić na fotel lidera. Stawiam na moje bestie! ;)
✅ 77

Otrzymane punkty reputacji: +15
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 2:00
Spotkanie: Flames - Kings
Typ: 2ML+U6.5
Kurs: 2.85
Bukmacher: Gamebookers
Analiza: Kolejny raz NHL i kolejny raz drużyna na topie (mysle, ze wczorajszy mecz tylko pokazał w jak dobrej formie są Kings - 50 strzałów na bramkę Edmonton i mega przewaga, mimo że to wyjazd) oraz druzyna z wielkimi problemami - do play-off sie nie dostaną, brak motywacji, także DUŻO kontuzji i ogólnie jedna z najsłabszych drużyn (5 punktów więcej niz Oilers, ale to i tak nadal 20 mniej niż Kings).
Poza tym chociazby w bramce Flames dzis młody Ortio (no moze juz nie taki młody, rocznik 91), ale w tym sezonie spędził na boisku tylko 236 minut, w tym 3 razy ostatnio i miał tylko w jednym meczu wysoki procent obron (96 z Ottawą, w kolejnych 85 i 88). Za to Quick wczoraj podtrzymał swoje GAA 2.0 i wpuścił 2 bramki procent obron 92. Myśle, że juz kolejny mecz jako over nie może paść, bo i drugi dzien z rzędu LA gra, a Calgary ma zbyt dużo kontuzji by mieć kim straszyć. Dodatkowo Flames grają lepiej defensywnie niż Edmonton (nie dopuszczają do oddania tylu strzałów przede wszystkim), więc nie sądze, by mogło tutaj paść dużo bramek, a na LA zarabia się krocie grając undery. 28 lutego obie druzyny juz grały ze sobą i padł tutaj wynik 2:0 dla Kings (także wyjazd). Może takiego samego rezultatu się nie spodziewam bo Kings są na Back to Back, ale ich gra się &quot;klei&quot; więc dość pewnie stawiam na nich.
✅ 185

Otrzymane punkty reputacji: +6
leebo 236

leebo

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 02:00
Spotkanie: Colorado Avalanche - Winnipeg Jets
Typ: Avalanche (wlacznie z dogrywka i rzutami karnymi
Kurs: 1.62
Bukmacher: bet365
Analiza: A ja dzisiaj na noc zaproponuje spotkanie, w ktorym Lawiny podejma na wlasnym lodowisku Odrzutowce. Moim skromnym zdaniem gospodarze powinni wygrac to spotkanie bez wiekszych klopotow. Prawda, ze ekipa z Winnipeg &quot;nie lezy&quot; hokeistom z Colorado, ale w obecnie obydwie druzyny dzieli roznica klas. Lawiny sa z pewnoscia poirytowane ostatnia porazka z Nutkami i dzisiaj beda chcieli wyzyc sie na Odrzutowcach. Wypadaloby, zeby wreszcie przelamal sie Duchene, ktory jest przeciez zlotym medalisa olimpijskim z Soczi, wiec ten tytul do czegos zobowiazuje. Jego gra ostatnio nie powala na kolana, no chyba, ze jego samego. Warto wspomniec, ze w tym spotkaniu nie zobaczymy Paula Stastny&#39;ego, ktory narzeka na uraz plecow, wiec do pierwszej piatki wskoczy zapewne wyzej wspomniany Kanadyjczyk. Spotkanie powinno byc intensywne i zapewne dostarczy kibicom wiele emocji, obydwie druzyny po raz ostatni graly 3 dni temu, wiec nie powinno byc mowy o jakimkolwiek przemeczeniu.
Poza tym bardzo ciekawy pojedynek bramkarzy: Varlamov-Miller, czy ktorys z nich bedzie w stanie wybronic swojej druzynie mecz?
Stawiam na zwyciestwo gospodarzy, chociaz nie ukrywam, ze ten mecz nie powinien zaliczac sie do najprostszych, Odrzutowce wciaz ludza sie na gre w play-offach, a i Lawiny chcialyby zajac wyzsze miejsce w konferencji niz piate. Ktora druzyna zrealizuje swoj cel?
Juz niedlugo bedziemy mieli okazje sie o tym przekonac.

✅ 62

Otrzymane punkty reputacji: +20
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Dyscyplina: Piłka Nożna - AFC Champions League
Godzina: 12:30
Spotkanie: Beijing Guoan (Chn) - Seoul (Kor)
Typ: 1
Kurs: 2.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Ja tutaj lekko pójdę w stronę gospodarzy, od miesiąca nowy trener, Hiszpan Gregorio Manzano, który całą swoją karierę przepracował w Hiszpanii a głównie w Mallorce, jednak miał epizody w Atletico czy Sevilli. Do tej pory drużyna ze stolicy Chin rozegrała trzy mecze pod wodzą Hiszpańskiego szkoleniowca, pewna wygrana w ostatniej rundzie kwalifikacji do Ligi Mistrzów z Tajskim Chonburi, oprócz tego dobry remis z Hiroshimą i wygrana z Yatai w lidze. Do tego do klubu przybył Argentyńczyk Pablo Batalla, jednak nie zagra w tym spotkaniu (nie jest zgłoszony, czy coś w tym stylu). Oprócz niego nie zagra Chińczyk Zhizhao Chen - z tego samego powodu. Do tego Guoan gra bardzo dobrze na własnym stadionie.
Zespół ze stolicy Korei zaczął sezon dosyć przeciętnie, wygrana ze słabym Central Coast w pierwszym meczu grupowym i niespodziewana porażka z Joennam w lidzę, nie wiem co o nich sądzić w tym sezonie po tych spotkaniach, jakoś nie przekonuję mnie brak zwycięstwa nad Joennam. Do tego słaba gra na wyjazdach w poprzednim sezonie (1 zwycięstwo na 10 spotkań).
Dla grających bezpieczniejsze zakłady polecam DNB po niezłym kursie.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
apropo 49

apropo

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Spotkanie: Anaheim Ducks - Toronto Maple Leafs
Typ: Zwycięzca meczu : TOR Maple Leafs( z dogrywką)
Kurs: 2,55
Bukmacher: BetClic
Analiza: Obie drużyny w średniej sytuacji, Toronto dwa ostatnie spotkania wygrał zaś Ducks dwa ostatnio przegrał. Lecz jeśli przyjrzeć się wcześniejszym meczą to widać dużą dominacje Ducks&#39;ów i porażki Torronto. Myślę że mecz będzie należał do bardzo zaciętych a wszystko rozegra się w dogrywce. Za moim typem stoi przekonanie iż Ducks ma po prostu pecha do drużyny z Toronto ostatnio wygrali z nimi uwaga w październiku 08 roku, więc już ponad 5 lat a odbyły się między nimi 4 mecze od tego czasu w których wygrywało Toronto
w 09 3-6
w 11 2-5 i 2-5
i w październiku 2013 4-2
Myślę że historia się nie zmieni a Toronto znów wyjedzie zwycięskie z tej potyczki.
✅ 155

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka,NBA
Godzina: 00:30
Spotkanie: Miami - Washington Wizards
Typ: Miami wygra 6-10 pkt
Kurs: 4,75
Bukmacher: bwin
Analiza: Następny typ z przypuszczającym &quot;fartem&quot;. Po kilku porażkach, Miami wraca na stare śmieci, gdzie spisuje się naprawdę dobrze. Jednakże obecna dyspozycja mistrzów jest daleka od najlepszej, ale myślę że zepną się maksymalnie na mecz z Wizards. Washington zaś jest w solidnej , a może nawet w świetnej dyspozycji. Wygrywają mecz za meczem, większość serii z gorszymi ekipami, jednak tak się dochodzi do PO na Wschodzie. Mają rzeczywiście poukładaną ekipę z mieszanką młodości i doświadczanie i teraz wszystko wychodzi im coraz lepiej. Swoją drogą czeka ich ciężka przeprawa w Miami. Pomimo trzech przegranych z rzędu, Heat nie pozwolą na kolejną prażke - to nie w ich stylu, a tym bardziej nie przystroi drużynie takiemu kalibrowi. Jestem świadomy tego, że typ trochę pod szczęście jednak nie uważam, aby gospodarze wygrali tutaj wysoko. Gra Washington jest bardzo dobra i będą walczyć do końca. Heat nie mają innego wyjścia - muszą wygrać.
✅ 375

Otrzymane punkty reputacji: +19
el_nino_bets 83

el_nino_bets

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA, Indian Wells
Godzina: 18:00
Spotkanie:Jelena Janković - Wozniacki C.
Typ: Janković.
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: Uboga oferta z NBA na noc każe ominąć i kieruję swój typ na WTA a mianowicie Indian Wells gdzie na hard kortach zmierzy się Carolina Wozniacki z Jeleną Janković. Faworytą wg. mnie jest Serbka i to jej powierzę swoje pieniądze. Dla mnie jest tenisistką bardziej dojrzałą i ułożoną. Ostatni rok to zdecydowany skok jej formy i gra teraz na naprawdę solidnym światowym poziomie. Karolina to teraz nie ten poziom, gra nieregularnie i chaotycznie. Wciąż Dunka ma potencjał ale jakoś nie potrafi przenieść tego na korty. Kursy wg. mnie mocno przesadzone i tylko na tym korzystać. Jeśli tylko Janković zagra normalny swój przemyślany i dokładny tenis to skończy się jej wygraną.W IW Janković na razie łatwo ogrywała niżej sklasyfikowane rywalki - Meysburger i Ribarikovą po 2:0.Mecze były od początku do końca pod dyktando rutynowanej Serbki. Ze Shvedovą 4 razy Dunka oddawała swoje podanie w ciągu 2 setów, grała zwłaszcza na serwisie bardzo spięta i nieregularna. Dopiero wejście ojca pomogło jak zawsze Karolinie co za skutkowało wygraniem tiebreaka. W drugiej partii Dunka popełniała jeszcze większe i głupsze błędy. Masa UE była zatrważająca. 4:0 i swoje podanie to obraz części drugiego seta tego meczu.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +1
smolinekk 24

smolinekk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna ( Liga Mistrzów )
Godzina: 20:45
Spotkanie: Atletico Madryt - Ac Milan
Typ: 2 drużyna zdobędzie bramek + 1,5
Kurs: 4,05
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Na wtorek wybrałem sobie typ z Ligi mistrzów ???? Jest to pojedynek Atletico Madryt z Ac Milanem . Pierwszy pojedynek na stadionie San Siro zakończył się wynikiem 1:0 dla Atletico, lecz Milan miał dużo akcji bramkowych których nie wykorzystał i stad ten wynik. W dzisiejszym meczu liczę ze goście postawia wszystko na jedno kartę i ich ataki będą zabójcze. Wydaje mi się ze przed drużyną z Milanu nic straconego , a nawet bym powiedział ze wciąż maja duże szanse na awans. Dam trochę pewniejszy typ i postawie ze Milan strzeli powyżej 1,5 bramki ???? ale kurs 8 na awans Milanu bardzo kusi i za drobno można pograć ???? Polecam !
⛔ 100 / bukmacher

steve 55

steve

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Utah Jazz-Atlanta Hawks
Typ: Hawks -2,5
Kurs: 2
Bukmacher: Bet365

Analiza: Atlanta choć ostatnio ma wyraźną zniżkę formy w mojej opinii wciąż jest lepszą drużyną od ułomnych Jazz. To prawda, że we własnej hali potrafią powalczyć, bo wygrali ostatnio z Suns( Phoenix bez Dragica), mają na koncie takie kwiatki jak wygrana z Heat, ale takie przebłyski nie są niczym regularnym i kiedy przyjdzie im spotkać się z jakąś porządniejszą drużyną nie jest tak kolorowo. Pisałem o Hawks w kontekście spotkania z Clippers gdzie zostali przez buków skazani na pożarcie, tymczasem mogli spokojnie doprowadzić do dogrywki gdyby tylko Teague się ogarnął i rzucił dwa osobiste. Rzucił tylko jeden i jednopunktowa przegrana była niczym wobec wielkiego dodatniego handicapu jaki wówczas był na nich wystawiony. Hawks wciąż balansują na granicy playoffs, najwyższy czas zaliczać zwycięstwa i wydaje mi się, że spotkanie z Jazz jest świetnym momentem, by zacząć polepszać procent zwycięstw. Dodam jeszcze, że ostatni h2h tych drużyn zakończył się 33 punktową wygraną Hawks i myślę, że dzisiaj też nie będą mieć większych problemów w Utah.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na Lodzie- NHL
Godzina: 00:30
Spotkanie: Ottawa Senators- Nashville Predators
Typ: Więcej strzałów na bramkę- Senators
Kurs: 1,72
Bukmacher: bwin
Analiza: Kiedy zobaczyłem kurs, pomyślałem że to błąd buka bo kurs naprawdę smakowity. Otóż Senators to drużyna bardzo aktywna jeśli chodzi o strzały. Średnio oddają oni 32,4 strzałów na mecz co daje im 4 pozycję w lidze. Bardzo wysoko. Jeżeli chodzi o Predators, jest to średnio 29,2 i dzięki temu zajmują 21 pozycję. Różnicy niby tylko 3 strzały i jest to niewiele. Senatorzy u siebie strzelają średnio aż 33,5 razy na mecz. Naprawdę dużo a jest to średni wynik, więc jest on bardzo imponujący. Predators na taflach rywali strzelają średnio 29 razy i ta różnica między drużynami jest już wyższa. Żeby nie być gołoduposłownym i bazować tylko na suchych statystykach, dopiszę że Senatorzy na tą chwilę walczą o miejsce w PO. Nashville już tak naprawdę o nic nie walczy, właściwie to walczy ale o lepsze miejsce w drafcie. Wszystko dziś wskazuje na Ottawę i po prostu nie może być inaczej ????
⛔ 100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 18:30
Spotkanie: Al Shabab - Al Jazira
Typ: Al Jazira over 1,5 gola
Kurs: 4,00
Buk: Bet365
Analiza:
W azjatyckiej Lidze Mistrzów druga kolejka spotkań. Al Shabab z Arabii Saudyjskiej zagra z Al Jazirą z ZEA. Tak niski kurs buków na gospodarzy na poziomie 1,57 trochę mnie zdziwił. Obie ekipy w pierwszej kolejce wygrały swoje mecze. A Shabab dość niespodziewanie wygrało na wyjezdzie 1-0 z Esteghlal, a Al Jazira wygrała 3-2 z Al Rayyan lecz tak na prawdę ich zwycięstwo nie było zagrożone gdyż goście swoją drugą bramkę strzelili w 94min. W zeszłą środę w konfrontacji najlepszych ekip z Arabii Saud. i ZEA czyli pojedynek Al Hilal-Al Ahli padł remis 2-2, ja wtedy w TD typowałem over 1,5 gola w wykonaniu Al Ahli. W Al Jazirze w zimowym okienku transferowym doszło do poważnych zmian. Odeszli dwaj napastnicy Haedo Valdes do Olympiakosu Pireus oraz Ricardo Olivieira do Al Wasl. Sprowadzono za to ekwadorczyka Felipe Caicedo z Lokomotivu Moskwa za 7mln euro oraz Marokańczyka Barradę z Getafe za 10mln euro. Widać szejkowie nie żałowali kasy, a co najważniejsze ci dwaj zawodnicy szybko się spłacają bo strzelili po jednym golu z Al Rayyan oraz strzelają w lidze. W pomocy mają ponadto brazylijczyka Jucilei oraz koreańczyka Shin, czyli teoretycznie zawodników dobrych technicznie którzy powinni wypracowywać kolegom sytuacje bramkowe. Ja zwróciłbym jeszcze na skrzydłowego Al Hajeri, bardzo dobry zawodnik, reprezentant ZEA i wg mnie on i Omar Abdurahman z Al Ain to dwaj najlepsi piłkarze reprezentacji ZEA, która jest najlepsza w tej chwili z państw Zatoki Perskiej, czyli też od Arabii Saudyjskiej. Al Shabab to drużyna oparta na piłkarzach z Arabii Saudyjskiej, na ataku mają Szweda Khalili. Obrona oparta na zawodnikach z Arabii nie powinna stanowić zapory nie do przejścia dla takich zawodników jak Caicedo, Al Hajeri czy Barrada dlatego myślę że jest spora szansa na over 1,5 gola w wykonaniu gości.
✅ 300

maer 323,7K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia ( Conference Premier )
Spotkanie: Forest Green Rovers - Salisbury City
Typ: 1HT
Kurs: 2.25
Data: 11.03.2014
Godz: 20.45
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Zapraszam na piąty szczebel rozgrywkowy w Anglii a mianowicie Conference Premier.
W mieście Nailsworth na The New Lawn odbędzie się spotkanie pomiędzy miejscowym Forest Green Rovers Football Club a w gości przyjedzie drużyna Salisbury City.
Forest Green Rovers w tym sezonie ligowym zdobył 48 punktów w swoich 32 meczach gdzie 14 razy wygrał, 6 razy podzielił się punktami oraz schodził pokonanym z boiska 12 razy co plasuje obecnie ten zespół na 12 pozycji w tabeli ligowej z bilansem bramek 62-47.
Salisbury City rozegrało 35 ligowych spotkań i zdobyło w nich 54 oczka po 16 wygranych, 6 remisach oraz 13 porażkach, bilans bramek 45-47.
Gospodarze u siebie 16 meczy i zdobytych 35 punktów wygrywając 11 potyczek, remisując 2 razy oraz przegrywając 3 razy, bilans bramek na swoim The New Lawn 37-15.
Goście w delegacjach czternaście oczek w siedemnastu spotkaniach po 4 zwycięstwach, 2 remisach oraz 11 przegranych, bilans bramek na wyjazdach 16-32.
Moim zdaniem w tym meczu nie powinno się zdarzyć nic ciekawego po za tym że Forest Green Rovers Football Club na swoim stadionie powinien pewnie pokonać Salisbury City tak jak w ich ostatnim spotkaniu w mieście Nailsworth.
Moim typem jednak jest że gospodarze będą wygrywać już do przerwy a powód tego jest prosty gdyż drużyna z miasta Nailsworth u siebie w tym sezonie ligowym gra bardzo dobrze i ostatnio potrafili nawet pokonać Cambridge Utd po walce 3:2 co im bardzo dobrze wróży jak i mojemu typowi w pojedynku z bardzo słabym na wyjazdach zespołem Salisbury City który w ich ostatnim spotkaniu w tym mieście też do przerwy przegrywał i tak też będzie i tym razem.
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +2
skols13 573

skols13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: At.Madryt - AC MIlan
Typ: X po HT
Kurs: 2.25
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: Na jutro zapraszam do Madrytu, gdzie Atletico podejmowac bedzie na własnym boisku AC Milan w ramach rewanżowego meczu 1/16 Ligi Mistrzów. Pierwsze spotkanie zakończyło się zwycięstwem hiszpańskiej ekipy 1-0 i to oni stoją w lepszej sytuacji przed rewanżem. Dlatego też moim zdaniem jutro Atletico od samego początku będzie grało uważnie, nie szarżując, ponieważ mają dobrą zaliczkę. Milan moim zdaniem też nie rzuci się od razu do jakiś frontalnych ataków, żeby nadziać się na kontry. Dlatego też gram jutro remis po pierwszej połowie. Moim zdaniem dopiero w drugiej połowie Milan postawi wszystko na jedną kartę, jeśli wynik w pierwszych 45 minutach utrzyma się bezbramkowy.
W pierwszym meczu jedyna bramka padła w 83 minucie, a jej autorem był Diego Costa. W całym spotkaniu Milan oddał 3 celne strzały, Atletico 4. Dlatego myślę, że jutrzejszy pojedynek też będzie należał do wyrównanych, a bramki obejrzymy dopiero w drugiej połowie.
Kadra Atletico:
Bramkarze: Daniel Aranzubia, Thibaut Courtois
Obrońcy: Diego Godín, Filipe Luis, Toby Alderweireld, José Giménez, Juanfran, Emiliano Insúa, Miranda
Pomocnicy: Mario Suárez, Tiago, Koke, Raúl García, Arda Turan, Cristian Rodríguez, Gabi, Diego, José Sosa
Napastnicy: Adrián López, David Villa, Diego Costa
Kadra Milanu:
Bramkarze: Marco Amelia, Christian Abbiati, Ferdinando Coppola
Obrońcy: Ignazio Abate, Mattia De Sciglio, Kévin Constant, Daniele Bonera, Philippe Mexès, Adil Rami, Cristian Zapata, Cristian Zaccardo
Pomocnicy: Valter Birsa, Nigel de Jong, Urby Emanuelson, Michael Essien, Kaká, Sulley Muntari, Andrea Poli, Adel Taarabt
Napastnicy: Robinho, Mario Balotelli, Giampaolo Pazzini
⛔ 100

jedziem 25

jedziem

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 00;35
Spotkanie: New York Knicks - 76ers Philadelphia
Typ: under 217.5
Kurs: 1.72
Bukmacher: unibet
Analiza:

Obie drużyny są z dolnej półki, przy czym NY knicks ostatnio mają niezłą passe 3 wygranych z rzędu, ale nie o tym będzie mowa. Patrząc na spotkania knicks z 76ers, jak widać doskonale próg 217.5 pkt został przekroczony ostatnio w 2011r. W ostatnim spotkaniu obie drużyny były blisko przekroczenia, lecz mecz zakończył się wynikiem 106;110
Patrząc wstecz punktów było coraz mniej, zazwyczaj drużyny nie przekraczały nawet 200pkt, więc wydaje mi się że ten under, za tą stawkę jest bardzo dobry.
Myślę że warto także obstawić 76ers under 99.5 po dobrym kursie (1.90) Jeśli nie stanie się żadna niespodzianka to oba typy powinny spokojnie wejść
⛔ 100

denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Europa, EuroChallenge - Play Off
Godzina: 18:00 Spotkanie: Tartu Rock - Szolnoki Olaj Typ: Tartu Rock -6,5
Kurs: 1,88 Bukmacher: bet365
Analiza: Dzisiaj mecz pomiędzy estońskim Tartu Rock a węgierskim Szolnoki Olaj. Oto moje argumenty za danym typem:
  • gospodarze bardzo dobrze grają w swojej hali, od 17 spotkań niepokonani, większość meczów wygrana co najmniej 10 punktami

• goście na 8 spotkań na wyjeździe w tym roku tylko 2 zwycięstwa, przegrane zawsze około 10 punktami lub więcej

• gospodarze będą chcieli wygrać jak największą ilością punktów, gdyż za dwa dni jest rewanż i warto by było jechać na wyjazd z pokaźną zaliczką

• gospodarze u siebie postawią twardą obronę co nie za bardzo pasuje gościom i pewnie skończy się na jakiś 70 punktach dla gości, więc myślę że gospodarze spokojnie są w stanie rzucić 80pkt a nawet więcej

• gospodarzę są bardziej utytułowanym i doświadczonym zespołem co w play off ma często decydujące znaczenie więc nie widzę tu innej możliwości niż wygrana gospodarzy

⛔ 100

C 22

cieslik199

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 00:35
Spotkanie: New York Knicks - 76ers Philadelphia
Typ: 76ers Philadelphia - under 96.5
Kurs: 2.37
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Kolega wyżej napisał już wiele na temat tego spotkania ???? Ale powiem też co ja myślę ????
76ers Philadelphia drużyna która na ostatnie 20 spotkań wygrała JEDNO ! To jest parodia co wyprawiaja w tym sezonie . Gram under 96.5 ponieważ 76ers Philadelphia w tym sezonie ma ogromny problem z grą i zdobywaniem ponad 95 pkt :p (tak jak kolega wyżej powiedział, to jest spotkanie drużyn &quot;z dolnej półki&quot;) New York Knicks zajmują obecnie 10 miejsce w tabeli , Philadelphia 14 (przedostatnie) Wszystko zależy od tego jak Knicks podejdą do tego spotkania, jeżeli zagraja dobrze w obronie ( na 5 ostatnich meczy tylko raz przeciwnik rzucił ponad 100)to bezproblemowo typ wejdzie. Uważam ,że Philadelphia nawet nie bedzie mogła podjąc walki w tym spotkaniu i bedzie to wyglądać w ten sposób &quot;ile gospodarze wrzucą przeciwnikowi&quot;. Goście w ogole nie podejmują walki w tym sezonie i są regaularnie bici przez każdego w lidze. Statystyka H2H też nie przemawia za Philadelphia ponieważ na 5 spotkań z Kniks tylko dwa rzucili ponad 96.5 .
⛔ 100

kosmo70 130

kosmo70

Użytkownik
Piłka nożna - Austria Erste Liga - godz. 18.30
Mecz: Austria Lustenau (2) - Kapfenberg (3)
Typ: H&#39;cap Austria Lustenau -0.5
Kurs: 2.00
Buk: bet365
Witajcie. W tygodniu rozstrzygnięć LM wybrałem mecz II ligi austriackiej pomiędzy dwoma drużynami walczącymi o awans, mającymi w dorobu tyle samo punktów i różnicę jednego miejsca. To już świadczy o tym, że będzie to mecz wyrównany, stąd też wysoki kurs na zwycięstwo gospodarzy. Przyglądając się ostatnim dokonaniom obu drużyn należy zauważyć spadek formy lub kryzys drużyny gości. Po fantastycznej serii 11-stu kolejek bez przegranej (tylko jeden remis!), od 4 są bez zwycięstwa aż z 3 porażkami. Rundę wiosenną zaczeli fatalnie od trudnego przegranego meczu z liderem na wyjeździe (0:2), by potem u siebie przegrać ze słabym w tym sezonie Mattersburgiem również 0:2.
Austria Lustenau ma do wyrównania rachunki za domową porażkę w czasie super passy Kapfenbergu z rundy jesiennej, kiedy to przegrała wysoko 2:4. Była to tym bardziej bolesna przegrana, bo jedyna w historii spotkań obu drużyn - gospodarze w ostatnich sezonach dobrze radzili sobie z Kapfenbergiem, choć należy zaznaczyć, że notowano również dużo remisów.
Austria wygrała ostatni wyjazd z mocnym u siebie Lieferingiem 4:2, co dobrze rokuje w dzisiejszym meczu. Będzie to zresztą pierwszy mecz tej drużyny na swoim boisku w tej rundzie, co dopingująco powinno wpłynął na zawodników. Wygrywając z bezpośrednim rywalem do walki o awans, moga odskoczyć mu na 3 pkt. Kiedy jak nie teraz należy skorzystać z jego słabej dyspozycji?
Powodzenia.
✅ 100

makaveli23 720,2K

makaveli23

Użytkownik
Azja LM:
12:30
Beijing Guoan (Chn) - Seoul (Kor)
X/X
4.50
bet365

Obie druzyny sa bardzo wyrownane. Jest to pojedynek Chinczykow z Koreanczykami. Chinczycy troche slabsi ale graja u siebie, dlatego kursy mniej wiecej oscyluja na rowni, minimalnym faworytem sa goscie. Podobal misie Bejing w meczu z Senfrecce Hiroszhima, grali calkiem odwaznie jak na outsidera i wywalczyli remis. Teraz pewnie beda mieli apetyty na wygrana u siebie ale latwo nie bedzie bo Seul potrafi grac w pilke, nie tylko dobrze w obronie ale i w ataku potrafia wykreowac ciekawe akcje. Tutaj jednak zagraja na remis bo maja juz win w pierwszym meczu. Na wyjazdach w poprzednim sezonie okolo 50% wyjazdowych to same remisy. Mysle ze wiem jak ten mecz bedzie wygladal, gospodarze beda probowali bardziej, goscie pograja cos z kontry ale to wszystko byle na zamułę, więc nie zdziwie sie jak bedzie 0-0.
⛔ 100

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Europa, EuroChallenge - Play Off
Godzina: 18:00 Spotkanie: Tartu Rock - Szolnoki Olaj Typ: over 148,5
Kurs: 1,85 Bukmacher: Betclic
Analiza: Na dzisiaj mecz drużyn dla których linia przedstawiona przez buków jest troszkę niska i over powinien zostać osiągnięty. Tartu u siebie lubi grać ofensywną koszykówkę i tylko jeśli nadarza się okazja to pokazuje pełnię swoich możliwości ofensywnych kosztem obrony. Warunek jest jeden druga drużyna musi mniejszą uwagę przykładać do obrony i dzisiaj właśnie się tak dzieje. Ekipa gości nie preferuje jakiegoś mocnego stylu bronienia woli grac bardziej do przodu. Granica 70- 80 pkt jak najbardziej do osiągnięcia. Zważywszy że jest to pierwszy mecz każdy będzie starał się ustawić w bardziej uprzywilejowanej sytuacji w rewanżu i zapewnić sobie chociaż kilkupunktową przewagę. W moim odczuciu powinien być otwarty mecz z szybkimi akcjami bez zbędnej kalkulacji, taka wymiana ognia i linia zaproponowana powinna zostać przekroczona.
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom