>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.01.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 970,9K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na poniedziałek - 11. Stycznia

:idea: Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: [Nazwa bukmachera]
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Obowiązkowe jest wyraźne zapisanie wszystkich elementów ze schematu, czyli: Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie ⛔100

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

:idea: Użytkownik otrzymuje karne ⛔100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Sydney 2016
Godzina: 2:00
Spotkanie:
Sarkissian A. - Bolelli S.
Typ:
Bolelli S. -3 gemy
Kurs: 1.66
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Sarkissain to zawodnik z rocznika 1990 - Amerykanin. Poziom przede wszystkim Challenger, jest mi zupełnie obcy. Pokonał w kwalifikacjach Gulbisa któremu nie chce się już chyba grać i Łukasza Kubota który oficjalnie przyznał, że teraz skupi się wyłącznie na grze deblowej.
Bolelli rok temu miał świetny sezon (między innymi wygrany tytuł wielkoszlemowy w parze z Fabio Fogninim podczas Australian Open), lubiłem na niego grać, był dość przewidywalnym zawodnikiem, sporo na nim zarobiłem. W 2015 doszedł tutaj do ćwierćfinału i urwał set zwycięzcy turnieju Troickiemu. Moim zdaniem spokojnie wygra ten mecz. W Doha odpadł z Gabashvilim, ale z nim zawsze ciężko mu się grało. Zresztą &quot;Gaba&quot; to taki zawodnik co Murraya wyrzucił z turnieju w Waszyngtonie 2015 po kursie ponad +10,00.
Moje typy dnia w styczniu 1-10: +165 ✅ 6 ⛔ 4
Uważajcie jutro z typem na Ivo Karlovica...

⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: HokejUSA, NHL
Spotkanie: Washington Capitals - Ottawa Senators
Typ: over 5.5
Kurs: 2.05
Buk: bet365
Godz. 01:00
Analiza:
Na wstępie wielkim znawcą hokeja nie jestem, lubię pooglądać ale bez regularności, dziś tak sobie bez szaleństwa spróbuje coś pograć z najlepszej ligi hokeja czyli NHL zobaczymy jak to wyjdzie. Washington jest takim mały zakończeniem, oczywiście jest to ekipa z bardzo mocna ale mało kto myślał że będą się bić o zwycięstwo w Konferencji a obecnie są na dobrej drodze. Siła ekipy tkwi w ofensywie jak do tej pory najwięcej bramek strzelonych 132. Tutaj oczywiście króluje Rosjanin Owieczkin będący po raz kolejny w świetnej formie. Wczoraj rozegrał 800-setny mecz w NHL a dziś będzie chciał zrobić kolejny jubileusz i trafić do siatki po raz 500-setny. Koledzy będą na pewno starali ułatwić mu to zadanie być może grają otwarty hokej z gości tym bardziej że ostatnia seria wyjazdowa bardzo wymagając zakończona bardzo dobrymi rezultatami i to spotkanie wydaje się idealne do lekkiego poluzowania. Jeśli chodzi grę u siebie to forma wyśmienita 9 spotkań z rzędu wygranych, ogólnie w stolicy przegrali tylko cztery mecze z bilansem bramkowym 62:40. Ottawa to zespół z otwartą grę sporo strzela i sporo traci, w tej chwili to trzecia najbardziej overowa ekipa w lidze, która zajmuje pierwsze miejsce nie dające gry w play-offach. Gra na wyjeździe to dobry prognostyk dla typu bo tutaj są najbardziej overową ekipą ze średnią 5.8 – zarówno częściej strzelają jak i tracą bramek. Na koniec jednak z moich ulubionych statystyk czyli seria a goście właśnie zanotowali piąty mecz z rzędu bez spotkania z overem 5.5
✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +13
ajayinho 2,4K

ajayinho

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Australia, Sydney
Godzina: 3:30
Spotkanie: Klizan - Thompson
Typ: Klizan
Kurs: 1.55
Bukmacher: betsson
Analiza:
Młody Jordan Thompson gra z dziką kartą i należy się spodziewać, że nie sprawi większych kłopotów Słowakowi. Klizan odpadł już na starcie w Doha z Edmundem i czeka wciąż na swoje 1 zwycięstwo od 12 grudnia 2015r. Poprzedni rok zakończył bilansem 19-14 na twardej nawierzchni. Porażka mogłaby być sygnałem, że w jego obozie coś jest nie tak. Warto podkreślić, że Thompson już w tym roku rozegrał turniej w Noumea, doszedł do półfinału, gdzie odpadł z Falla (0:2). Jego bilans w 2015r. 27-18, warto pamiętać, że w turniejach challenger. Czy jutro nastąpi przełamanie Słowaka? Myślę, że tak. Wszystkie atuty przemawiają na jego korzyść, jednak warto pamiętać, że to dopiero początek sezonu.
⛔ 100

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
:hokej: NHL
01:00 CET
Washington Capitals - Ottawa Senators
Ovechkin strzeli gola @ 2 Betsson

Tutaj sprawa wydaje się być mega prosta, Owca wczoraj zagrał 800-setny mecz w NHL liczyłem na to że ukłuje hat-tricka i będzie się cieszył również z 500-setnego trafienia w NHL. Nie udało się, mecz zakończył z dwoma bramkami i obecnie ma ich 499. Dziś czas na kolejny jubileusz. Jakim graczem jest Ovi nikomu nie trzeba mówić. Można go nie lubić ale trzeba doceniać. Znakomity snajper, prawdopodobnie trzeci sezon z rzędu z over 50 bramek. Na ostatnie 5 spotkań 4 gole. Gra pierwsze skrzypce w PP. Przy tak znakomitym elemencie w wykonaniu Caps (2 PP w lidze) i żałosnym PK Senators (28 PK w lidze) jestem przekonany że dziś Anderson będzie wyciągał krążek z siatki po strzale Alexa. Można by tak pisać o nim w nieskończoność ale po co? Wystarczy postawić i rano cieszyć się z pieniędzy i z sukcesu Rosjanina.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +31
G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 00.00
Spotkanie: Memphis Grizzlies - Boston Celtics
Typ: Memphis - 2,5pkt
Kurs: 2.55
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziwi mnie aż tak wysoki kurs na gospodarzy i pobieram go od razu. C.Lee i M.Conley są co prawda game-time decision i mogą zagrać, jeśli tak się stanie rośnie szansa na wejście typu. Mimo wszystko nawet jak tych dwóch zawodników nie zagra to Niedźwiadki mogą bez problemu rozstrzygnąć ten mecz na swoją korzyść. Boston to zespół równy, jego siłą jest to że mają zawodników na podobnym poziomie i nie ważne kto pojawi się na parkiecie będzie grał na określonym poziomie. Drużyna taka może spokojnie sprawiać niespodzianki i wygrywać z wyżej notowanymi drużynami ALE przeciwko Memphis nie daje to już dużej przewagi. Gospodarze spowalniają tempo, pchają piłkę mocno pod kosz i też potrafią podzielić się zdobyczami punktowymi. Dodatkowo bardzo dobrze bronią drużynowo i grając przeciwko nim niekiedy potrzebny jest wyraźny lider, który sam będzie potrafił rozbić ich obronę. Dodatkowo gra we własnej hali to duży plus dla Miśków - wygrali tu ostatnie pięć spotkań i w mojej opinii dziś w nocy wygrają kolejne.
✅ 155

Otrzymane punkty reputacji: +4
F 34

farawayjoker6

Użytkownik
Tenis WTA Sydney godz.3.20
S.Errani vs C. Suarez Navarro
Typ: 2-1 w setach
Buk: Unibet
Kurs: 5.50
Bardzo ale to bardzo wysoki kurs na ten wynik. Na ten wynik jest najwyższy kurs ze wszystkich wyników. Nie rozumiem tego, bo w ciągu ostatnich 5 meczy 3 razy padał taki wynik a padłby czwarty raz gdyby Carla nie skreczowała - było już 3-0. Co prawda Errani nie jest e życiowej formie ale ewidentnie gra się jej dobrze z Suarez Navarro. 4 ostatnie mecze to 4 zwycięstwa.
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 01:30
Spotkanie: New York Knicks - Milwaukee Bucks
Typ: -7.5pkt, NYK
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zastanawiałem się nad typem na Memphis, ale pod nieobecność Conleya, może być ciężko, Thomas może zagrać dobry mecz, zwłaszcza, żę Bostonowi dobrze idzie na wyjazdach. Był też pomysł na mecz LAL-Utah, ale nie potrafiłem się zdecydować (LA pod kierownictwem Kobe gra przyzwoicie, wyrównany mecz przeciw Oklahomie City Tunder z gwiazdami w składzie w postaci Westbrooka (36pkt) i Duranta (24pkt), przegrany 3pkt, ale do gry Utah powrócił Gobert i do formy Hayward (34pkt). Cleveland wygra z Philą over 18pkt (aby kurs wyszedł 2), jest ryzyko, że pozbawią mnie trafnego typu,jak ostatnio Toronto, kiedy na 1.45min przed końcem wygrywali 17pkt z Philą, a odpuścili i dali sobie wrzucić 10ptk.Myślałem, że mnie sz... trafi.
Najbardziej by mi pasowało grać na LAC z handi -10.5pkt (brak gwiazdy przyjezdnych Antonio Davisa), ale już oddałem dzisiaj typ. Polecam grać na LAC, bez Davisa Pelicany tracą większość swoich atutów.
Ja w tej sytuacji pobieram New York Knicks -7.5pkt.
New York przegrał na wyjeździe z San Antonio tylko 1 punktem dostrzegłem ich dobrą formę. Knicksi na ostatnich 9 spotkań we własnej hali przegrali tylko 2: z Orlando i Dallas. Pogonili będącą ostatnio z dobrej formie Atlantę 14 punktami, Detroit 12 pkt, Chicago 16pkt. Nawet na wyjazdach grają super, oprócz wyżej wspomnianej potyczki z San Antonio, wygrali poprzednie 2 wyjazdowe spotkania z Miami i Atlantą.
Ostatnio przeciwko napakowanym super graczami San Antonio dobrą formę pokazał debiutant center Porzingis, rzucił 28pkt, miał 11 zbiórek. Przejawy dobrej gry widać po Derronie Willamsie, byłej gwieździe, ktora jakby ostatnio odżywa... Mam nadzieję, że Melo Anthony również nie będzie &quot;walił&quot; przy słabym procencie. R.Lpez i Afflalo również potrafią zagrać dobry mecz. Grajcie Clippers, ja wybrałem następną opcję. Powodzenia!
Pomogłem, kliknij &quot;dzięki&quot;
✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +13
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nozna Francja 2
Spotkanie Metz-Sochaux
Typ: przedział bramek 2-3
Kurs 2.00
Buk Sortingbet
Godz: 20:30
Analiza: Spotkanie na zapleczu francuskiej ekstraklasy w którym ekipa Metz przed swoją publicznością podejmowała będzie Sochaux. Na chwilę obecną pomiędzy obiema ekipami jest 11 punktów różnicy , gospodarze są na miejscu 7 goście na 17 zaraz przed strefą spadkową. Pomimo iż historia pokazuję że Metz nie miało łatwego zadania gdy ich rywalem była ekipa Sochaux, dla mnie to właśnie gospodarze są delikatnym faworytem do zdobycia kompletu punktów ponieważ Sochaux na wyjazdach grywa bardzo słabo a ostatnio co prawda odniosło zwycięstwo,ale była to wygrana z rywalem z niższej ligi w ramach pucharu Francji , Metz po wygranej listopadowej z zespołem Bourg Peronnas zanotowało az 4 porażki pod rząd, niezależnie czy grało na swoim stadionie czy też na wyjedzie , ich gra nie wyglądała zbyt dobrze , ja osobiście uważam że jest to dobre spotkanie na przełamanie swojej niemocy, postanowiłem też zagrać na to iż obie ekipy zdobędą tutaj przynajmniej po jednym golu, oraz na przedział bramek 2-3.
⛔ 100

D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Białoruś Runda Przegranych
Godzina: 17:00
Spotkanie: Mogilev-Dinamo U20
Typ: over 5,5 bramki
Kurs: 1.50
Bukmacher: Otobet
Analiza: Tabela już od kilku kolejek podzielona, spotkanie dwóch najsłabszych drużyn ligii. Obie ekipy dość dużo bramek tracą, a w szczególności Mogilev co traci średnio 5 bramek na mecz. Jak się spojrzy na wyniki jakie prezentują obie drużyny to od razu chce się stawiać over bramkowy. Obie ekipy są słabe, ale w meczu między sobą spodziewam się wymiany ciosów i dużego wyniku. Over 5,5 bramki to jest bardzo bezpieczny zakład na ten mecz.
✅ 50

tymexx 159

tymexx

Użytkownik
Dyscyplina: snooker
Godz : 20:00
Spotkanie : B.Hawkins vs. J.Perry
Typ: ponad 9,5 framea
Kurs : 1,90
Buk: b365
Jeszcze rok temu w spotkaniu tym faworyt byłby klarowny, ale dzis Bary jest nim na papierze, bo oto Perry po latach grania wreszcie doszusowal do ścisłej czołówki - poprzedni sezon najlepszy w karierze (wygrana w players championship) i widac ze teraz potrafi lepiej wytrzymywac presje i grać na rowni z najlepszymi. Biorąc to pod uwagę, jak również przeciętna forme Hawkinsa oraz ostatnie ich wspolne starcie z mijajacego tygodnia &quot; w stodole&quot; (3:2 dla Hawkinsa) spodziewam sie wyrownanej potyczki bez fajerwerków, stąd tez typ ma overowa liczbe frame&#39;ow.
⛔ 100

A 11

andrew33

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Super League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Kalloni - Panathinaikos
Typ: Panathinaikos (-1)
Kurs: 2.20
Analiza:
Na poniedziałek wybieram mecz z ligi greckiej pomiędzy ostatnim Kalloni, a drużyną ze stolicy czyli Panathinaikosem. Co można powiedzieć o tym meczu? Pojedynek pewniaka do spadku z drużyną, która będzie walczyć o wicemistrzostwo kraju. Po 16 kolejkach gospodarze zgromadzili na swoim koncie tylko 7 punktów !! (1 zwycięstwo, 4 remisy i 11 porażek) Ten wynik mówi sam za siebie, do bezpiecznego miejsca w lidze tracą już 10 punktów. Goście jeśli poważnie myślą o wicemistrzostwie muszą takie mecze wygrywać aktualnie do drugiego AEK tracą 5 punktów, w przypadku zwycięstwa stratę zniwelują tylko do 2 punków i będą mieć ich cały czas w swoim zasięgu. Choć Ateńczykom przydarzyła się wpadka w tym sezonie i porażka z przedostatnim w tabeli Panthrakikosem na boisku byli wtedy lepsi, uważam że limit wpadek na ten sezon wykorzystali. Nie widzę żadnego aspektu sportowego, który by przemawiał za drużyną gospodarzy - goście ten mecz po prostu wygrają po pełnej dominacji na boisku. Kurs na samą dwójkę w chwili obecnej wynosi 1.40, ja zagram z handicapem po kursie 2.20 i liczę na zwycięstwo gości minimum dwiema bramkami.
Trochę statystyk:
5 ostatnich meczy Kalloni u siebie to 3 porażki i 2 remisy, zdobywając przy tym tylko 3 bramki i tracąc ich 8. Panathinaikos na wyjazdach w tym sezonie prezentuję się słabo tylko 4 zwycięstwa i 4 porażki, w ostatnich 5 meczach ( trzy porażki i dwa zwycięstwa, bilans bramkowy tych meczy to 4:6)
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +9
R 62

ricardos

Użytkownik
witam
Dyscyplina: piłka nożna – Egipt 1 Liga
Godz: 13:30
Spotkanie: El Shorta – Al.-Ittihad
Typ: poniżej 1,5 bramki w meczu
Kurs: 2,35
Bukmacher: Exp e kt
Analiza :
AL Ittihad ma jeszcze szanse włączyć się do rywalizacji o „pudło”. El Shorta chce wyjść ze strefy spadkowej. Teoretycznie drużyny powinny walczyć o zwycięstwo ja jednak uważam że będą grały zachowawczo „aby nie przegrać”.
El Shorta w 5 rozegranych meczach na własnym terenie strzeliła tylko 2 bramki i straciła 4 co daje średnią na mecz 1,20
Al.-Ittihad w 5 wyjazdowych meczach strzelił 4 bramki i stracił 3 – średnia na mecz 1,4
Al.-Ittihad wszystkie wygrane na wyjazdach po 1-0, jeden mecz zremisowany 1-1 i porażka 0-2
Jako że El Shorta jest mistrzem remisów ( u siebie 4 remisy i porażka) bezpieczniejszy będzie typ na under 1,5 bramki w meczu, niż obstawianie wygranej Al.-Ittihad (z podpórką kurs 1.3 nie jest wart grania).

Pozdro ;)
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Capitals - Senators
Typ: Caps ml + Kuznetsov scores
Kurs: 4.80
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie Washington Capitals z Ottawa Senators. Ostatnio mój system jesli chodzi o strzelców sprawdza sie bardzo dobrze i postanowiłem dzis zrobic to samo, ale najpierw przyblizenie obu druzyn. Caps czyli najlepsza druzyna konferencji wschodniej - 65 pktow i 11 pkt przewagi nad drugimi Florida Panthers (mega zaskoczenie). Druga defensywa w domu - 2,11 gola na mecz i najlepsza forma NHL - 12 zwycięstw w ostatnich 14 meczach. Senators z kolei 14 w punktacji (46 pkt), 27 defensywa NHL (3.19 na mecz) i tylko 4 zwycięstwa wyjazdowe na ostatnich 15 meczów. Under padał w 8 z 9 spotkań bezpośrednich, a Senators przegrywali 13 z 17. Wniosek prosty. Gospodarze to faworyci, jeśli under to mniej wiecej wynik 4:1 dla Capitals powinien paść. Kto strzelcami bramek? Ovechkin wiadomo, potem mamy kilku zawodników: dwóch centrów Kuznetsova (13) i Backstroma (ten strzelił 2 gole w ostatnich 2 meczach więc przewiduje stop serii), oraz kilku skrzydłowych z podobną skutecznością: Oshiego, Johanssona, Chimere i Williamsa. Łatwo wytypować z tego grona nie będzie dlatego jednak stawiam na centra.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
saszix 86

saszix

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Polska Ekstraklasa
Godzina:
20:40
Spotkanie:
Energia Czarni Słupsk - AZS Koszalin
Typ: poniżej 149.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Postanowiłem wybrać na dziś spotkanie polskiego kosza Słupsk - Koszalin. Nie jestem jakimś wielkim znawcą koszykówki ale z powodu słabej oferty z piłki nożnej ten typ wg mnie wydaję się najpewniejszy. Patrząc na H2H z 5 bezpośrednich starć tych drużyn 3 razy moja prognoza okazałaby się trafna. Patrze przede wszystkim na świeżą formę jaką ostatnio prezentują obie ekipy. Gospodarze są tutaj zdecydowanymi faworytami. W ostatnich wygranych meczach u siebie ich średnia zdobycz punktowa to 82.75 a różnica między najwyższą a najniższą liczba pkt w tych spotkaniach wynosi 14pkt tak więc mniej więcej utrzymują ten poziom ok. 80 pkt w wygranych spotkaniach. Goście z Koszalina gdy dochodzi do porażki rzucają ok. 60-65pkt. Jak widać jest to trochę takie na styk jeśli chodzi i mój typ ale jestem przekonany że ledwo rzucą 140pkt być może nawet i tego nie przekroczą.
✅ 85

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Dyscyplina: Koszykówka, Argentyna
Godzina: 1:30
Spotkanie: Regatas - Libertad
Typ: Regatas wygra różnicą 21 punktów lub więcej
Kurs: 4.50
Analiza:
Dla gości będzie to trzeci mecz wyjazdowy w ciągu czterech dni. Takie serie na pewno mogą dać w nieźle w kość. Dwa poprzednie wyjazdy przegrane z San Martinem (-8) i LaUnion (-15), teraz czeka ich rywalizacja z teoretycznie najsilniejszym przeciwnikiem wiceliderem konferencji Regatasem. Dla Libertadu są to trudne przeprawy, gdyż radzić sobie muszą bez dwójki swoich czołowych zawodników - Richarda Chaneya JR oraz Phillippa Hopsona. Sprawy w swoje ręce musiał wziąć Lee Roberts (ostatnio 24 punkty i 16 zbiórek), jednak brakuje mu wsparcia nieobecnych kolegów. Gospodarze nie mają problemów z urazami. A fanów na pewno ucieszy powrót na parkiet legendy klubu Paolo Quinterosa, który wraca do składu po kontuzji, podobnie jak Martin Leiva. Regatas u siebie bardzo mocny, Libertad na wyjazdach mizerny. Myślę, że Regatas bez problemu poradzi sobie z przyjezdnymi.
⛔ 100

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Super League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Kalloni - Panathinaikos
Typ: Panathinaikos over 2,5 gola
Kurs: 3.0
Analiza:
Kalloni to ekipa która miała by prawdopodobnie problem w naszej I lidze. Wielu zapewne kojarzy Krzysztofa Króla jednak fakt,że chłopina przychodzi tam po pól roku bez klubu i z miejsca zostaje podstawowym obrońcą mówi sam za siebie. Drugim zawodnikiem którego możemy pamietać to Ugo Ukach znany z całkiem niezłych występów w Jagiellonii i Widzewie, dziś pomału chyba konczący z poważnym graniem.
Najnowszym ich wzmocnieniem? jest 28 letni napastnik S.Karlsson z II ligi szwedzkiej. Taki to tam skład montują.
Dość powiedzieć że ekipa Kalloni w ostatnich sześciu meczach ligowych zanotowała sześć porażek z bilansem bramkowym 2:14 i pewnym krokiem zmierza w stronę spadku z ligi.
Panathinaikos w dobie kryzysu w Grecji to ekipa już nie taka jaką potrafili zebrać jeszcze kilka lat temu, ale na tamtejsze warunki nadal poważna.
M.Essien,L.Steele,D.Prijanic,M.Berg to nazwiska które rozpozna większość fanów bez wspomagania sie wujkiem google. Na Olympiakos który miażdży tamtejsze rozgrywki to za mało ale o wicemistrza powinni powalczyć.
Od listopada trenerem jest A.Stramaccioni (Inter,Udinese) pod wodzą którego Ateńczycy przegrali dwa pierwsze mecze by w kolejnych 7 (puchar+liga)zanotować bilans 5-1-1 br 12:6.
Panathinaikos rzadko w tym sezonie odnosi wysokie zwycięstwa ale kiedy bedzię lepsza okazja jak nie z czerwona latarnią ligi? Typ nieco ryzykowny ale na pewno nie nieprawdopodobny.
⛔ 100

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
???? NBA
03.30
Los Angeles Lakers - Utah Jazz
Lou Williams over 16,5
1,80 Parimatch
Sprawa jest prosta. Lakers bez Black Mamby i Russella i już nie chodzi o to, że trzeba rozłożyć punkty. Patrząc na brak Kobego to trzeba rozłożyć rzuty, bo ten gra bardzo często indywidualnie i wręcz samolubnie. Williams w ostatnim okresie przeżywa duży progres, często bierze grę na siebie i zdobywa mnóstwo punktów. W ostatnim spotkaniu przeciwko Thunder rzucił 44 punkty, wcześniej 20 z Kings, nieco wcześniej nieudany kompletnie mecz przeciwko Warriors 0/10 z gry i 10/10 FT. Lou jest graczem bardzo wszechstronnym, lubiącym rzucać za trzy i potrafiącym to robić w przeciwieństwie do aktualnej dyspozycji Bryanta. Jazzmani po powrocie Goberta będą bardzo mocni na tablicach, więc trzeba będzie szukać punktów z nieco dalszej odległości, chociaż i tak będzie bardzo ciężko. Podsumowując, stwierdzam, że kwestia ewentualnego zwycięstwo Lakers będzie w dużej mierze zależna od dyspozycji Lou Williamsa. Linia nie jest specjalnie wysoka, więc z przyjemnością ten overek pobieram.​
⛔ 100 NIEREGULAMINOWY BUKMACHER

Otrzymane punkty reputacji: +32
lizak335 5

lizak335

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Auckland
Godzina: 06:35
Spotkanie: Vasek Pospisil-Ivo Karlovic
Typ: 2
Kurs: 1.80
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Stawiam na wyższego (208),cięższego (104) i starszego (36) j. na Ivo Karlovica zajmującego obecnie pozycję 23 w rankingu.Panowie dotychczas spotkali się dwukrotnie.W tych bezpośrednich potyczkach jest 1:1.
Co za tym przemawia za moim typem?Vasek w styczniu br. w pierwszej rundzie przegrał w dwóch setach z niżej notowanym Bedene Aljaz.Ivo na twardych nawierzchniach nie jest tak chimerycznym zawodnikiem jak jego rywal.Wierzę w jego serwis jak i doświadczenie.Łącznie w cyklach ATP &quot;wykonał&quot; (zaserwował) 10000 asów co robi wrażenie i stawia go na drugim miejscu w rankingu za Goranem Ivanisevićem.Potrzebował do tego 527 spotkań co daje średnią na mecz ok.19 asów.W pojedynkach 3 setowych raczej nie wymięka.
⛔ 100

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Sydney
Godzina: 08:40
Spotkanie: Millman - Robredo
Typ: -1,5 seta Millman
Kurs: 2,83
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Tommy już powoli zbliża się do końca swojej kariery, staje się coraz mniej regularny, a jego ataki nie robią wrażenia na rywalach. Z Millmanem mierzył się trzykrotnie, za każdym razem przegrywał i nic nie wskazuje na to żeby dzisiaj miało się coś zmienić. Millman bardzo fajnie prezentuje się na turniejach w Australii, w zeszłym roku wygrywał sety nawet z Federerem, kibice powinni go bardzo wspierać i uważam, że szybko upora się z Tommym. Jeśli będzie dobrze serwował bardzo ułatwi mu to zadanie, ponieważ przy serwisie Robredo powinien mieć dużo szans na przełamanie. Polecam pograć ten typ, a w zwycięstwo Millmana jest również jak najbardziej do gry.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom