>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 10.04.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 10. Kwietnia

Swoje typy mogą zamieszczać tylko osoby z minimum 10 postami.

Każdy uczestnik konkursu, musi posiadać ustawiony Avatar.

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 14:30
Spotkanie:
Sunderland - Leicester
Typ: 2
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Leicester pokazał, że opłaca sięna niego typować. Mimo, że buki cały czas dają super kursy, jak na lidera, ten wygrywa. Tak było w ich ostatnich spotkaniach z Southamptonem (kurs na ich wygraną 2.3), Crystal Palace (2.63), Watford (2.5).Buki cały czas w nich nie wierzą... Zapewne ich dobra passa kiedyś zostanie przerwana, ale mam nadzieję, że i tym razem wystarczy im sił i szczęścia do pokonania przeciwnika, tym razem 18 drużyny w tabeli.Sunderland 4 ostatnie spotkania to remisy z West Bromwich, Newcastle, Southamptonem i Crystal Palace. Leicester ma 7 punktów przewagi nad 2 w tabeli Tottenhamem, któy jutro podejmuje Manchester Utd i może stracić punkty, więc nadarza się idealna okazja do powiększenia przewagi. Trzymam za nich kciuki
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +10
loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – 2 Bundesliga
Godzina: 13:30
Spotkanie: Nurnberg - Duisburg
Typ: Gospodarze wygrają a w meczu padnie powyżej 2,5 bramki
Kurs: 2,20
Bukmacher: Betano

W jednym z meczy 29 kolejki niemieckiej 2 Bundesligi zagrają ze sobą drużyny Nurnberg i Disburga. Gospodarze w tabeli zajmują 3 miejsce z dorobkiem 56 punktów mając na koncie 16 zwycięstw,8 remisów i 4 porażki a ich bilans bramkowy to 57-32. Gospodarze w tym sezonie walczą o awans do wyższej klasy rozgrywkowej i są na dobrej drodze aby to uczynić. Drużyna z Norymbergi ma serię 14 kolejnych meczy bez porażki z czego zanotowali tylko 2 remisy. Goście drużyna Duisburga w tabeli zajmuje ostatnie miejsce z dorobkiem 19 punktów mając na koncie 3 zwycięstwa, 10 remisów i 15 porażek a ich bilans bramkowy to 23-46. Przyjezdni mają 9 punktów straty do bezpiecznego miejsca dającego utrzymanie, więc raczej ich degradacja raczej pewna. Goście mają serię 17 meczy bez zwycięstwa w meczach wyjazdowych i w tym spotkaniu raczej nie poprawią tej złej statystyki. Biorąc pod uwagę mój typ to gospodarze w swoich meczach strzelają sporo bramek a przykładem niech będzie fakt ,że na 6 ostatnich meczy ( wygranych ) Norynberga zanotowała aż 5 overów.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
maselko96 175

maselko96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - USA, MLS
Godzina: 01:00
Spotkanie:
New York City Red bulls - Sporting Kansas City
Typ: Sporting Kansas City lub remis
Kurs: 1.95
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na jutrzejszy dzień (a raczej na dzisiejszą noc) wybieram spotkanie MLSu. Szczerze mówiąc typ ten opieram mocno na ostatniej formie obu zespołów. Gospodarze nie zaczęli najlepiej tego sezonu - w czterech dotychczasowo rozegranych spotkaniach trzy z nich przegrali do zera, i wygrali jeden z słabiutkim, grającym raczej radosny football Houston (4:3). Goście natomiast sezon rozpoczeli od trzech zwycięstw. Dopiero w ostatniej kolejce przegrali z Realem (Nie z tym z Madrytu, a z Salt Lake City). Z Salt Lake City, które de facto jest silną ekipą i równie dobrze zaczęli obecną kampanię. Szczerze mówiąc, byłbym w stanie zagrać nawet czyste zwycięstwo gości po kursie 4.25, jednakże na potrzeby konkursu proponuję bezpieczniejsze zdarzenie. Starałem się również zapoznać z kontuzjami itp. w obu zespołach i z tego co wyczytałem, to wszyscy kluczowi zawodnicy w obu ekipach są do dyspozycji trenerów.
✅ 95

galaktycznyy 47

galaktycznyy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premier League
Godzina: 17:00
Spotkanie: Tottenham - Manchester United
Typ: Handicap -1 bramka Tottenham
Kurs: 3.40
Analiza:
33 kolejka ekstraklasy ligi angielskiej, dziś do Londynu przyjeżdża ekipa czerwonych diabłów. Wice lider Anglii powinien dać łupnia Manchesterowi w postaci wygranej ponad dwoma bramkami a stać ich na to na pewno! Bo słaby Manchester raczej nic nie zagrozi gospodarzom, to już nie ten United co kiedyś bo dla nich kolejny sezon już pewnie stracony i zostanie im gra tylko w lidze europejskiej. Ostatnie 5 meczy na korzyść gości 2 wygrane 2 remisy i 1 porażka, z tak bramkostrzelnym zawodnikiem jakim jest Hart Kane Tottenham musi wygrać a czy skopią tyłki diabłom boisko pokaże! A więc Londyńczycy może jeszcze włączą się o grę mistrza jeśli Leicester dostanie zadyszki! Powodzenia!
✅ 240

Otrzymane punkty reputacji: +4
typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka NBA
Godzina: 1:30
Mecz: Atlanta-Boston
Typ:Atlanta -4.5
Kurs:1.91
Buk:William Hill
Analiza: Atlantas świetnie finiszuje a Boston trochę gorzej jednak dziś wielki pojedynek niczym już z play offow moim zdaniem gospodarze spokojnie to wygrają. Z tego co wypisują raczej obie ekipy zagrają w podstawowych skladach,no prawie bo u gospodarzy zabraknie Bazemora sg który ma niezły sezon.Jednak to niewielka strata bowiem w jego miejsce mamy dwóch albo nawet 3 dobrych graczy:Sefolosha,Shroeder i Hardaway Jr.Co prawda Celtics są nie dużo słabsi niż Hawks jednak mecz rozgrywany jest w Atlancie co zwiększa zdecydowanie szanse na wygranie przez Jastrzębie.W przypadku ich wygranej niemal pewna będzie pozycja nr 3 na Wschodzie.Polecam też grać OKC dziś...
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +1
fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 15
Spotkanie: Napoli - Verona
Typ: Napoli (-2)
Kurs: 2.6
Napoli po ostatniej porażce z Udinese znacznie utrudniło sobie bój o 1 miejsce z Juventusem. Mimo wszystko nadal mają jakieś szanse, a poza tym nadal Roma depcze im po piętach, więc nie ma tutaj mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu, tym bardziej że grają z outsiderem, który wg mnie może powoli pakować walizki i zjeżdżać do Serie B. Co prawda Błękitni w tym meczu zagrają bez Higuaina, to jednak wierze w resztę, która również potrafi grać w piłkę i strzelać brameczki.
Proszę wybaczyć za mizerną analizę, ale kilka minut temu napisałem zdecydowanie bardziej obszerną, lecz nie skopiowałem jej i po dodaniu posta coś siadło i całe moje opowiadanie poszło w pi... . Nie miałem już siły pisać o tym samym, tym bardziej że już taka pora i oczy trochę też wysiadają ????
No i dobrze wreszcie widzieć sprawne forum ???? Pozdro
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +6
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - BBVA
Godzina: 18:15
Spotkanie: Villarreal - Getafe
Typ: Villarreal
Kurs: 1,55
Bukmacher: unibet
Kontynuujemy hiszpańskie hulanki. Villareal jako jedna z najsilniejszych drużyn na swoim gruncie w lidze podejmuje najgorszą pod względem wyjazdowych spotkań ekipę z Getafe. Śmiech na sali, jak bardzo może drużyna męczyć sie na boiskach rywala, tak to właśnie widzimy po stronie przyjezdnych. W ostatnich meczach nie istnieją po prostu. Mój pierwszy typ w tym miesiącu odnosił się do meczu Vallecano - Getafe właśnie i tam napisałem o gościach wiele. Nic się nie zmienia od tamtej pory - nadal są dostarczycielami punktów, których to &quot;Żółtej Łodzi Podwodnej&quot; przyjąć problem nie będzie. Spodziewam się jednostronnego pojedynku w stylu żółtych 1 bądź 2 w stosunku do 0.
✅ 55

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Marrakech
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Coric B. - Delbonis F.
Typ: Delbonis F. -2 gemy
Kurs: 1.87
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Czas na wielki finał w Marrakeszu. 19-letni Borna Coric zmierzy się z o 6 lat starszym leworęcznym Fryderykiem Delbonisem z Argentyny. To powinien być bardzo fajny mecz, bo powoli do głosu w ATP dochodzi nowe pokolenie, a mam tu na myśli właśnie Chorwata, Kyrgiosa, Zvereva czy genialnego Thiema. Oni wszyscy w tym sezonie pokazują się z genialnej strony.
Jednak to Delbonis na mnie zrobił w tym turnieju o wiele lepsze wrażenie. Wszystkie mecze wygrał bardzo pewnie bez straty seta, a warto do tego dodać, że on już na Mastersach w Stanach Zjednoczonych, a przede wszystkim w Indian Wells grał genialny tenis i sensacyjnie pokonał samego Andy Murraya.
To budzi podziw we mnie, wydaje mi się, że Delbonis jest teraz w kwiecie wieku gdzie będzie grał swój najlepszy tenis. Coric na pewno w tym meczu powalczy, ma świetny serwis, dobrze też przebija na drugą stronę siatki. Co prawda jest jeszcze młody i jego organizm szybko się regeneruje to jednak dzisiaj spędził na korcie dobre 2 godziny, a w ćwierćfinale zagrał ponad 3 godziny z Mathieu. Myślę, że im dłużej potrwa ten mecz to będzie tym gorzej dla jednej z sensacji tego sezonu.
✅ 87

Otrzymane punkty reputacji: +5
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Hiszpania
Godz: 18;15
Spotkanie Villareal-Getafe
Typ: Gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs 3.45
Buk unibet
Analiza: Spotkanie w Hiszpańskiej ekstraklasie piłkarskiej w którym to drużyna Villarealu na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę najsłabszej w ostatnim czasie drużyny z Hiszpańskiej Priemera Diviosion, która na wyjazdach w obecnym sezonie zdołała ugrać tylko 5 oczek, ostatnie ich 5 spotkań wyjazdowych to tylko i porażki, prawie zawsze wysokie w których nie zdołali zdobyć nawet jednego gola, gospodarze natomiast na swoim stadionie w tym sezonie już ogrywali takie ekipy jak : Napoli, Valencia , Real Madryt, ostatnio podzielili się punktami z liderem z Barcelony i myśle że tutaj goście nie mają żadnych szans ze znacznie wyżej notowanym zespołem, który w tych rozgrywkach ma za zadanie dostać się do kwalifikacji piłkarskiej Ligi mistrzów na razie jest na pozycji 4 i jeżeli w tej kolejce dopisze sobie komplet punktów a punkty straci następna w ligowej klasyfikacji ekipa Celty Vigo, to gospodarze z Zółtej Łodzi podwodnej powinni tutaj zapewnić sobie udział w grze w przyszłym sezonie w kwalifikacjach o ten najważniejszy Europejski Puchar.
⛔ 100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Premiership
Godz: 17:00
Spotkanie Tottenham- Manchester Utd
Typ: H Kane strzeli gola
Kurs : 2,25
Witam po przerwie, szybka analiza bo pracuję ;) Dlaczego Harry Kane , a no dlatego że on nie zawodzi, co mecz to gol więc i dzisiaj w takim meczu z takim rywalem jak Manchester United powinien zapakować piłkę do siatki choć o zwycięstwo koguty będą miały na pewno ciężko. W klasyfikacji strzelców Kane zajmuje pierwsze miejsce z 22 golami ale goni go Vardy z Leicester który dzisiaj też może powiększyć swój dorobek bramkowy bo lisy grają z drużyną walczącą o utrzymanie i coś strzelić, powodzenia
⛔ 100

pankoperek 158

pankoperek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -ARGENTYNA: Primera B Nacional
Godzina: 21:00
Spotkanie: Boca Unidos : Juventud Unida Universitario
Typ: x2
Kurs: 2,08
Analiza: W tej lidze odbyło się dopiero 10 kolejek i po nich gospodarze zajmują 3 lokatę , natomiast goście trzecią od końca. Obecna sytuacja w tabeli nie oddaje jednak rzeczywistości, gdyż drużyna Juventud gra dość ciekawą piłkę o czym przekonałem się na podstawie statystyk pomeczowych z poprzednich kolejek. Liczę w tym meczu na niespodziankę i nawet wygraną gości. Na dodatek w drużynie gospodarzy panuje nie zbyt dobra atmosfera związana z zawirowaniami w zarządzie klubu i sponsorem.
✅ 108

maldini-nh 37

maldini-nh

Użytkownik
Typ: 1
Kurs: 1.95
Analiza:
Mój typ jest bardzo prosty , ponieważ Tottenham jest w świetnej formie w tym sezonie i chcą walczyć o mistrzostwo , więc muszą zdobyć dzisiaj cenne 3 punkty, bo w tamtej kolejce stracili punkty na rzecz Liverpoolu. Chciałbym jeszcze dodać , że Tottenhamowi po piętach depcze Arsenal i Manchester City gdzie mogą ich jeszcze wyprzedzić , bo zostało dużo kolejek do końca , jeśli dzisiaj by Tottenham wygrał to by im uciekł i zbliżył się do lidera. Moim zdaniem Tottenham wygra 2:0.
✅ 95

typertv 144

typertv

Użytkownik
Dyscyplina:Siatkówka Plusliga
Godzina:14:45
Spotkanie:Kędzierzyn Koźle-Olsztyn
Typ:Goście poniżej 61,5 pkt
Kurs:1,83
Bukmacher:bet365
analiza:Jak dla mnie dziś nie bedzie innego wyniku niz 3:0 dla Zaksy po kursie 1,50.Mecz bardzo pewny do wejścia a z kolei under 62 pkt gości jest już cięższe do wejścia.Według mnie dużo bedzie zalezalo od 1 seta i od rozmiarów zwycięstwa w nim.Gospodarze mają już zapewnione 1 miejsce i według mnie podejdą do tego meczu na luzie i to im pozwoli odnieść łatwe i przekonujące zwyciestwo_Ostatnie 4 mecze Zaksy to łatwe zwyyciestwa 3:0 .Goście ostatnio bez formy ostatnie 4 mecze to porażki.H2H z 2 ostatnich meczy na korzyść Zaksy latwe wyniki 3:0.Mój typ jest ryzykowny ale do wejścia.Bardzo zachęcający kursik i sam osobiście go gram.I aspekt własnej hali przesądzi o wysokim zwycięstwie Zaksy.I Olsztynianie gdy grają z czołówką tabeli przegrywają np ze Skrą i Resovią po 3:0.W tym miesiacu jak narazie 3/3 typy trafione ;).Pozdrawiam!
✅ 83

betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Spotkanie:Sunderland-Leicester
Typ:Sunderland
Kurs: 3.85
Bukmacher:pinnacle
Analiza:
Kurs na gosci zanizony a dzisiaj na pewno czeka ich ciezka przeprawa bo gospodarze walcza o zycie w PremierLeague i w przypadku wygrania tego meczu ich szanse na utrzymanie znaczaco wzrosna a w przypadku porazki drastycznie spadaja.Wiec jest to dal nich mecz o zycie.Sunderland jest bez porazki w ostatnich 4meczach w lidze a z Leicester nie przegrali w ostatnich 6 meczach we wszystkich rozgrywkach.Sam Allardyce jest specjalista w utrzymywaniu zespolow w lidze i gospodarzy stac dzis na pewno na niespodzianke w lidze gdzie przeciez kazdy moze wygrac z kazdym nie liczac oczywiscie Aston Villi.Gospodarze przystapia do tego meczu w pelnym skladzie.
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna:€“ 2 Bundesliga
Godzina: 13:30
Spotkanie: Nurnberg - Duisburg
Typ: Nurnberg (-1 handi azjan)
Kurs: 2,15
Bukmacher: sportingbet
analiza
Ostatni w tabeli Duisburg jedzie na stadion zespołu, który walczy o bezpośredni awans do Bundesligi. Nurnberg ma serię 6 meczów bez straty punktów, a aż 18 spotkań ligowych bez porażki. Nie daję dziś szans ekipie przyjezdnych, którzy tracą 9 punktów do bezpiecznej strefy.
Drużyna gospodarzy zajmuje 3 pozycję w lidze, które premiuje grę w brazach do bundesligi. Do lidera i wicelidera tracą po 3 pkt, a nad 4 miejscem ma przewagi 9 oczek. Do konca sezonu pozostało 6 kolejek więc każda wpadka moze spowodować spore komplikacje. Lider z Feiburga gra dzis u siebie z piątym St. Pauli, więc po cichu pewnie Nurnbergia liczy na stratę punktów. Drugi w tabeli Leipzig jutro jedzie na stadion Dusseldorfu, które wciaż walczy o awans. Typuję dzis 2-0 dla gospodarzy. Pozdrawiam
⛔ 100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Mistrzyń
Godzina: 17:30
Spotkanie: Casalmaggiore K - Vakifbank K
Typ: Casalmaggiore K
Kurs: 4.00
Analiza:
Casalmaggiore było skazywane na porażkę już w meczu półfinałowym, a zawodniczkom Dynama nie dały zdobyć nawet 20 marnych punktów w żadnym secie i wygrały 3:0, Vakifbank to faworyt wiadomo, ale to jest finał i zdarzyć się może wszystko, tym bardziej, że to są kobiety. Casalmaggiore stoi być może przed jedyną szansą na wygranie Ligi Mistrzyń, są w finale a co najważniejsze to grają u siebie! W półfinale wygrały gładziutko 3:0 z dużo wyżej notowanym Dynamem, czemu w finale nie mogły by sprawić niespodzianki? Dla mnie kursy nie adekwatne do ryzyka i można spokojnie to próbować, to finał, jeden mecz, a włoszki graja u siebie. Vakifbank już rok temu miał wygrać LM, a uległy w półfinale Eczacibasi, jak widać to tylko sport i nie wygrywają wszystkiego, jestem bardzo ciekawy tego meczu, procentowo dawał bym 60-40% dla Turczynek , jednak kursy 4.00 przy 1.22 na Stambuł, jest dla mnie nie adekwatny i warty naprawde zaryzykowania i zagrania, kiedy jak nie teraz? Powodzenia.
✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +2
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Typ: X2/United +0,5
Kurs: 1.93
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Zacznijmy od tego, że Louis van Gaal potrafi grać z czołówką. Ba, jest w tym najlepszy w lidze. Pozycje swojego zespołu zawdzięcza domową porażką z Norwich, remisami z Newcastle czy wpadką z Sunderlandem. Niestety, to jest cały paradoks tego trenera jak i ligi. Od tego, że Tottenham walczy o mistrzostwo, bardziej przekonuje mnie jednak nóż na gardle United. Brak LM w następnym sezonie da sporo złego, nie tylko dla kibiców. Oburzy się adidas, który zrobi cięcia w ich rekordowym kontrakcie, sami piłkarze będą mieli zniżkę pensji, a wiele osób z &quot;góry&quot; tego klubu, niemiłosiernie się zagotuje.
Przechodząc na boisko - Tottenham to świetny kolektyw. De facto całkowicie zasłużenie są wiceliderem. Prawdą jest jednak, że główną ich armatą jest 9-ka, Harry Kane. Para obrońców z OT, tj. Smalling z Blindem, schowała w tym sezonie do kieszeni już wiele takich strzelb. Zresztą, Czerwone Diabły mają drugą najlepszą defensywę w lidze, a to sporo mówi o ich sile w tej kwestii. Ten mecz powinien zahaczyć o piłkarskie szachy, w których to lubuje się Holender z Old Trafford. Z czasem także Koguty powinny się bardziej otworzyć, bo remis z pewnością ich nie zadowoli, a w takiej sytuacji United jest groźne. Ich problemem są mecze ze środkiem i dołem tabeli, gdzie walą głową w mur. W meczach na szczycie są najlepsi i wierzę w potwierdzenie tego w dzisiejszym meczu.
⛔ 100

drughi 430

drughi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,Szwajcaria, Super League
Godzina: 13:45
Spotkanie: FC Basel - FC Zürich
Typ: drużyna 1. zdobędzie przynajmniej po jednej bramce w obu połowach-TAK
Kurs: 2.22
Bukmacher: BAH
Analiza:
Spróbujemy dziś podejść do hegemona w lidze szwajcarskiej.Drużyny Basel nie trzeba nikomu przedstawiać-regularny uczestnik LM i Ligi Europejskiej,najlepsza drużyna w swojej lidze.Ostatnie wyniki między drużynami w Bazylei to 3-1,5-1,4-1,4-2.Wyniki Basel w lidze to w zasadzie same wygrane,w Europie już nie grają,przewaga w lidze ogromna więc w sumie nie wiadomo jakie tam podejście do meczu będzie ale to profesjonaliści,napewno u siebie zagrają na luzie więc myślę że po tej brameczce na połowe ustrzelą.Oby mnie nie zawiedli jak ostatnio Pasy przy podobnym typie...
Jeszcze słowo na temat przeciwnika-ostatnie 2 mecze wygrali jednak z lepszymi drużynami w swojej lidze(Grasshoppers,Young Boys,Sion-pucharowicze) sobie nie radzą-same przegrane.Z Basel u siebie jeszcze czasem się postawią ale na wyjeździe to już katastrofa.Mam nadzieje że dziś obędzie się bez niespodzianek,czyli spokojna wygrana Basel.Powodzenia!
⛔ 100

sakiel 311

sakiel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ITF Mężczyźni - Memphis, FINAŁ
Godzina: 20:00
Spotkanie: Dennys Shapovalov - Tennys Sandgren
Typ: 1
Kurs: 1,90
Bukmacher: bet365
Analiza:
W dzisiejszym finale na kortach Memphis zmierzą się solidny przeciętniak Tennys Sandgren (286 ATP) oraz Dennis Shapovalov(551 ATP), duży talent(dosłownie i w przenośni). Shapo robi wielkie postępy w ostatnim czasie, życiowy sukces zanotował w drugiej dekadzie marca dochodząc do finału w Drumondville. Przegrał tam w finale po świetnej walce z Danielem Evansem, wcześniej ogrywając Austina Krajicka, co pokazuje skale talentu tego nastolatka. Sandgren to taki tenisista prezentujący w miarę solidny, przeciętny poziom, jednak raczej nie jest w stanie wznieść się wyżej.
Wynik meczu zależy w głównej mierze od Shapo, jeśli zagra swój najlepszy tenis(jak z Drumondville) powinien zwyciężyć Amerykanina.
✅ 90

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom