>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Tylko jeden kupon dziennie-recepta na sukces. :)

robokop 143

robokop

Użytkownik
Zakladam nowy temat i specjalnie wymyśliłem taka nazwę, żeby mnie nie ponosilo. Wszystko szło pięknie dopóki nie zacząłem grać bardzo dużo typów dziennie i jednak sprawdziło się to, że nie można tego robić, bo to szybka droga do bankructwa. Bogatszy o doświadczenia założyłem sobie, że będę grał jeden kupon dziennie (czasami wcale), ale będą to typy ryzykowne i o wysokich kursach, ale też nie do przesady. Do tej pory takie granie opłacało mi się i mam nadzieję, że passa zostanie utrzymana. Będę starał się też pisać w jednym zdaniu uzasadnienia mojego typu.Powodzenia.
Mam nadzieję na dobry początek:

-Benn Jamie (Hokej, Dallas Stars) to score ✅ 2
-Jack Colback otrzyma żółta kartkę (piłka nożna, Newcastle) ✅ 48&#39;
@6.08 ✅✅✅

Zysk/strata:✅5.08j

Benn zaczął ten sezon bardzo dobrze. Jak do tej pory w ostatnich 7 meczach strzelał 6 razy i mam nadzieję, że podtrzyma dobra formę. Poprzedni sezon miał bardo dobry. Zakończył go na górze klasyfikacji indywidualnej, a ten zawodnik z roku na rok coraz bardziej się rozwija, ponieważ należy jeszcze do całkiem młodych graczy (26 lat). Dzisiaj Dallas powinno pokonać swoich przeciwników, a historia pokazuje, ze sam Benn nie ma problemów ze strzelaniem bramek rywalom.

Drugi typ to mecz derbowy między Newcastle, a Sunderlandem. W tych spotkaniach zawsze sypia się kartki. Colback to gracz, który bardzo często łapie upomnienia i wydaje mi się, że tak będzie też jutro.

Stawka płaska: 1j.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Lecimy z dzisiejszym typem. Kurs kosmita, ale jak najbardziej prawdopodobny zakład.
-Tyler Toffoli pierwszy strzeli bramkę (Hokej, Los Angeles Kings) ⛔ bez gola
- Montreal Impact wygra mecz (piłka nożna, MLS)✅2:1
@27.30⛔⛔⛔
Zysk/strata: ⛔1j

Toffoli to 23 letni hokeista, który bardzo udanie rozpoczął ten sezon. W ostatnich 6 spotkaniach strzelil 6 bramek, a co najważniejsze w 3 z nich zdobywał bramkę jako pierwszy. Goście są faworytem tego spotkania. W ostatnich meczach często to oni rozpoczynają strzelanie bramek. Po takim kursie warto zagrać.
Drugi typ to spotkanie w ramach rozgrywek MLS. Obie drużyny na pewno zmotywowane, ponieważ jest to ostatnia kolejka i waży się miejsce w Play Offach. To co charakteryzuje ta ligę troszkę bardziej niż inne to to, że tutaj gospodarze mają olbrzymi atut własnego boiska i bardzo często to decyduje o wyniku. Montreal na swoim stadionie spisuje się znakomicie, natomiast na wyjeździe Toronto gra słabo. Ostatnie 5 meczów to 4 porażki i remis i mam nadzieję, że tak będzie i dzisiaj. Warto dodać, że w ekipie gości gra najlepszy strzelec ligi Giovinco, dla którego poziom tej ligi wydaje się za niski, natomiast u gospodarzy legenda Chelsea, będąca już na końcu swojej piłkarskiej kariery Didier Drogba, który skutecznością również nie zawodzi.

robokop 143

robokop

Użytkownik
-Cardiff wygra mecz (piłka można, Championship)
-Tavares strzeli bramkę (Hokej,New York Islanders)
-Patrick Kane strzeli bramkę(Hokej, Chicago Blackhawks)
@15.15⛔⛔⛔

Cardiff w tym sezonie na własnym boisku spisuje się wyśmienicie. Wygrywają zdecydowana większość spotkań w tym z wyżej notowanymi. Na przeciw nim stanie Bristol, zespół, który na wyjazdach sobie radzi słabo, ale nie tylko na wyjazdach, bo ogólnie osiągają słabe wyniki.

Islanders bardzo dobrze sobie radzą w tym sezonie. Strzelają sporo bramek i są faworytem w tym spotkaniu. Ich rywalem jest bardzo słabe Calgary, które zajmuje daleka pozycję, ich gra jest kiepska i tracą mnóstwo bramek. Tavares to bardzo dobry hokeista. Regularnie strzela bramki, a dzisiaj szykuje się mecz bardziej overowy i do tego zdecydowanym faworytem są gospodarze.

Chicago na swoim lodzie grają świetnie. W ich ekipie gra skuteczny Kane, który w tym sezonie radzi sobie świetnie, a patrząc na historię jego meczów z Anaheim widać, że nie ma problemów z trafieniem przeciwko Ducks.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Chelsea wygra mecz (piłka nożna, Premier League)
Pacioretty to score (Hokej, Montreal Canadies)
Inter wygra (piłka nożna, Serie A)
Crotone wygra(piłka nożna, Serie B)
@15.50⛔⛔⛔

Chelsea musi wygrać to spotkanie. Po pierwsze te rozgrywki nie mogą być traktowane teraz jako coś dodatkowego, bo liga jest już raczej nie do uratowania, a w lidze mistrzów będzie baaaardzo ciężko. Do tego dla Mourinho to może być ostatnia szansa. Jeśli przegra mecz to straci posadę, a wiemy jak przywiązany jest ten menadżer do tego klubu. Mam nadzieję, że piłkarze staną za trenerem i nie odpuszcza tego meczu.

Bologna w tym sezonie jest beznadziejna. Ostatnio wygrana z Carpi, ale tylko dzięki czerwonej kartce w pierwszej połowie. Inter się odbudowuje po paśmie bez sukcesów, mają fajna kadrę, z fajnymi zawodnikami i jeśli chcą skończyć sezon na wysokim a może i na 1 miejscu to takie mecze muszą wygrywac.

Pacioretty to super strzelec. Jak pokazuje historia przeciwko Vancouver radzi sobie bardzo dobrze. W tym sezonie świetna forma. Goście faworytem w tym spotkaniu, strzelają mnóstwo bramek i mam nadzieję, że Pacioretty coś ustrzeli.

Ostatni mecz to mecz pomiędzy Crotone-Brescia. Nie będę ukrywał, że nie jestem fanem serie B, ale na podstawie statystyk i H2H wydaje mi się, że gospodarze powinni poradzić sobie ze swoim rywalem. W tym sezonie na własnym boisku same zwycięstwa, 1 miejsce w lidze i świetna forma. Przeciwnik tragedii nie gra, ale na wyjazdach gra słabo. H2h zdecydowanie na korzyść gospodarzy.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Eksperyment z ako się specjalnie powiódł, dlatego lecę teraz klasycznie 1 singiel na dzień.
Na dzisiaj:
Sampdoria wygra mecz(piłka nożna,Serie A)
@2.30

Moim zdaniem tutaj nie trzeba się rozpisywać. Sampdoria to po prostu lepszy zespół od Empoli, a co najważniejsze na swoim boisku grają wybornie, natomiast goście nie specjalnie radzą sobie na stadionach przeciwnika. Dla mnie value duże w tym kursie i naprawdę warto to zagrać.

Do góry Bottom