>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje - pokazowe, charytatywne, inne.

crisardooo 144

crisardooo

Użytkownik
Dziś o 9 rozpocznie się mecz Chorwata z Niemcem.
Wiadomo że jest to mecz POKAZOWY jednak warto iść w stronę Borny.
Kurs na niego w obecnej chwili wynosi 2.15
Biorąc pod uwagę, że Zverev dopiero zakończył swój udzial w nieoficjalnych Mistrzostwach Świata czyli w Pucharze Hopmana, ten wynik różnicy dla niego nie zrobi a i już w głowie ma AO.
Coricpodejdzie do tego meczu na pewno świeższy, talentu odmówić mu nie można czy też zaangazowania.
Kurs na Chorwata zacny i biorę go z pocałowaniem ręki.
Coric 2.15

S 47,2K

sobolekk

Użytkownik
To 1.40 to na pierwszy rzut oka lokata ale nie ma pewności czy kyrgios nie da jej wygrać. Jakby były handicapy to bym zagrał ostry handicapy bo kyrgios jak zagra normalnie to za wiele gemów nie odda. Czysty win jednak zbyt ryzykowny

krisoff007 296

krisoff007

Użytkownik
8 grudnia w Miami pokazowy mecz rozegra Alcaraz z Fonseca, a teraz najlepsze:

Zjednoczone Emiraty Arabskie
28 grudnia
Exhibition - Mixed Battle of the Sexes 🤭
Sabalenka A. – Kyrgios N.
2,75 - 1,40 🙃
STS

To samo nakreśliłem w innej zakładce tutaj w dziale Tenis przed chwilą - jak zobaczyłem te kursy to do tej pory nie mogę uwierzyć, że tam jest 1.40 a nie 1.04.

A dodatkowo Sabalenka jest przekonana, że wygra:LOL:
Post automatycznie złączony:

To 1.40 to na pierwszy rzut oka lokata ale nie ma pewności czy kyrgios nie da jej wygrać. Jakby były handicapy to bym zagrał ostry handicapy bo kyrgios jak zagra normalnie to za wiele gemów nie odda. Czysty win jednak zbyt ryzykowny

Nigdy w historii żadna kobieta nie wygrała z mężczyzną na takim poziomie a nawet robili je dużo słabsi gracze, topowe zawodniczki ze szczytów rankingu.

Nie wierzę, że Kyrgios jej to "odda" - to nie ten typ człowieka to raz, dwa to co napisałem wyżej a trzy - pomyśl jaka byłaby to dla niego kompromitacja w oczach całego świata.

dx2 369,5K

dx2

Użytkownik
Od strony czysto sportowej Sabalenka nie ma szans. Wciaz jednak jest to mecz pokazowy.
A moze Kyrgios postanowi zostac pierwszym facetem, ktory postanowi przegrac, bo zrobi sobie z meczu kabaret ?

Kilkanascie miesiecy temu zorganizowano mecz Djokovica z del Potro i wygral del Potro, nie dlatego, że mial szanse, tylko dlatego, ze Djokovic pozwolil mu wygrac.

Czysto sportowo opcji na zwyciestwo Sabelnki nie ma, ale zawsze jest opcja, ze Kyrgios tez pozwoli wygrac Sabalence w takim meczu. Co wiec bukowi szkodzi wystawic mecz w ofercie ...

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom