>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trader

T 44

typer-mosel

Użytkownik
Witajcie! Temat postanowiłem założyć po namowie znajomego, a zacznę od kilku słów o sobie. Od kilku lat zajmuję się tradingiem przedmeczowym, z dobrymi rezultatami. Zarabiam na ruchach kursów, a trading na żywo tylko w niewielu przypadkach wgl uznaję za trading. Temat związany z bukmacherką po części postanowiłem założyć dla sprawdzenia samego siebie, oraz z powodu większego popytu na typy, niż informacje do gry na giełdzie. Podawał będę raczej niszowe ligi, których na giełdzie grać nie mogę ze względu na niski obrót. Kolejnym wyzwaniem będą stawki, ponieważ do tej pory wyglądało to u mnie zupełnie inaczej. Przyjmę jednak jednostki 3,4,5, gdzie 5 będzie oznaczać typ &quot;najpewniejszy&quot;. Nie do każdego spotkania będę miał czas, aby załączyć analizę, jednak w 90% będą to braki kadrowe jednej ze stron. W pierwszym poście, myślę, że tyle na mój temat wystarczy. Zapraszam na priv ze wszelkimi pytaniami, oraz do obserwowania tego tematu.

T 44

typer-mosel

Użytkownik
Piłka nożna&gt;1 Chile
Mecz:U. Espanola-U. Chile
Typ:1 (0 AH)
Kurs:1,86 (BetVictor)
Stawka:3j ⛔3j
Kurs kilka dni do tyłu wynosił na wygraną gospodarzy ~2,10 i wtedy był poprawny. W drużynie gości najprawdopodobniej niewystąpią Vilches, Ramires, oraz Mora. Rodriguez natomiast mecz rozpocznie najprawdopodobniej na ławce. Gospodarze bez żadnych problemów kadrowych, oraz ze świetnymi moralami w drużynie.

Do góry Bottom