>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

system na remis

M 0

maniek22101990

Użytkownik
WITAM ???? na pewno spotkaliście się z tym systemem, kolega opowiedział mi o tym systemie w teorii się sprawdza ale czy w praktyce?. Wiec tak, wybieramy dowolna drużynę z hokeja najlepiej z środka tabeli. teoretycznie stawiamy 2zł na remis przewaznie jest to kurs 3zł w gore. i jak nam nie wejdzie to podwajamy stawkę obstawiamy ta sama drużynę aż do skutku. jak przeglądałem tabele z ligach w hokeja to tak na 5 albo 6 kolejek trafia się remis. czy ktoś grał takim systemem i czy może się podzielić swoją wiedzą na temat. myślę że napisałem ze zrozumieniem.

pawel031 15

pawel031

Użytkownik
jak zależy Ci na kursach koło 3 to już lepiej grac piłkę nożną bo jednak częściej padają remisy. Jak każda progresja, zawsze będzie długa seria bez wydarzenia na którym Ci zależy - tutaj np. remis i zbankrutujesz. Można kombinować z progiem, przy którym odpuścisz stawianie i po prostu progresja zostanie przegrana. W praktyce w hokeju może Ci się zdarzyć seria np ponad 10 spotkań bez remisu co może się skończyć bankructwem. Ja osobiście nie polecam ????

M 0

maniek22101990

Użytkownik
No tak ale w piłkę nożną tez tak może być ze 10 spotkań bez remisu. wiec taki system odpada. przy 10 spotkaniach wychodzi ze na jeden mecz musisz postawić 1024zł to trochę dużo jak na raz licząc ze juz wcześniej dalej kasę. tzn to nie jest głupi sposób tylko trzeba mieć szczęście i trochę kasy na pierwsza inwestycje potem to z wygranej można stawiać

pagni 138

pagni

Użytkownik
ja po pierwszej w życiu progresji zbankrutowałem bo właśnie zagrałem x2 nie piszę że progresja jest be, bo po tej pierwszej wpadce ciągle gram za pieniądze buka :) ale np do hokeja i kursów ok 4,0 bezpieczniejszy jest np ciąg Fibbonaciego

muntar 506

muntar

Użytkownik
Na hokeja masz kursy nawet w okolicach 4,00 wzwyż, dlatego że w hokeju każdy mecz kończy się zwyciętwem jednej z ekip tzw. Moneyline chyba że regulamin rozgrywek zawodów skonstuowany jest tak że dopuszcza remis ale w dzisiejszych czasach jest to rzadkość i w ligach zamiast remisowych wyników oglądamy OT czyli dogrywkę. Idąc tym tokiem myślenia nie trudno domyślić się że każda z ekip chce wygrać jak najmniejszym nakładem sił w Reg Time gdyż sezon hokejowy jest długi i wyczerpujący. Jeżeli szukasz progresji w hokeju to zaproponowałbym progresję na zwycięstwo doga np: w NHL w poprzednim sezonie grałem tak drużynę Capitals kiedy mieli regres i kursy na ich zwciętwo wzrosły powyżej 2,00 wzwyż. I grając ich zwycięstwo do skutku zarobiłem ładne sianko. Można wybrać kilka takich ekip bo prędzej czy później taka ekipa wygra. Pytanie czy cię na to stać finansowo. Bo progresja ok 3progi minimum wzwyż, czasem zdarzyło się już zamykać na drugim progu. Sezon zaczyna się za 12 dni więc pozostawiam do przemyślenia.

M 0

maniek22101990

Użytkownik
ale co jeśli kursy spadną albo będzie moja drużyna grała z ostatnim miejscem wiec nie zarób ie a stracę. myślę że jak bym zaczął od 2zł i podwajal stawke to jest duze prawdopodobieństwo że wejdzie tak patrząc po tabeli np ligi fińskiej. ja bym wybrał drużynę która zremisowała dwie kolejki wcześniej. to jest tylko moje zdanie i z wiedzy która dzisiaj dostałem. może to być bzdura i blef ale chciałem się was poradzić.

muntar 506

muntar

Użytkownik
ale co jeśli kursy spadną albo będzie moja drużyna grała z ostatnim miejscem wiec nie zarób ie a stracę. myślę że jak bym zaczął od 2zł i podwajal stawke to jest duze prawdopodobieństwo że wejdzie tak patrząc po tabeli np ligi fińskiej. ja bym wybrał drużynę która zremisowała dwie kolejki wcześniej. to jest tylko moje zdanie i z wiedzy która dzisiaj dostałem. może to być bzdura i blef ale chciałem się was poradzić.
Na progresji na remisach niejeden utopił i to na piłce nożnej, gdzie remisów jest więcej niż w hokeju. Także poszukaj innej drogi jak szanujesz swoje pieniądze. A jak spadną kursy to odpowiednio korygujesz ten incydent stawkowaniem.

G 27

gumos

Użytkownik
Temat oklepany na forum wiele razy. Jest to nic innego niż progresja na remis a każda progresja prędzej czy później to bankrut niezależnie czy jest to fb czy klasyczna progresja. Trafi Ci się seria 10 spotkań bez remisu i leżysz a wiesz mi, ze prędzej czy później takie cos nastąpi i stracisz zysk oraz swój wklad zdecydowanie nie polecam. Mi osobiście ostatnio podpasowal oscylator , za ktorego odkopanie oraz pokazanie jak można nim grać dziękuję użytkownikowi Wudar ;-) wiec jeśli chcesz już koniecznie grać te remisy graj oscylatorem może cos z tego wyjdzie a progresji mowie zdecydowane NIE
Pozdrawiam :&gt;

Do góry Bottom