>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Siemanko! będę wrzucał kupony, przeważnie 2-4 zdarzeń bez większej analizy

C 33

chudzieny

Użytkownik
Arsenal - WBA 1 1.33 (4:1) ✅
Aston Villa - Burnley 1 2,16 (0:1) ⛔

AKO: 2,87
Miałem napisaną analizę, ale wysadziło korki i nie mam już siły pisać od nowa, więc Arsenal rozgoryczony ostatnimi wynikami, będzie chciał pokazać swoją siłę i jakość. Aston Villa vs Burnley, czyli drużyna, która na koniec sezonu wróciła na właściwe tory kontra drużyna, która wraca tam gdzie jej miejsce. Obie drużyny zarówno Kanonierzy jak i zawodnicy z Birmingham będą chciały pokazać pazur przed finałowym meczem Pucharu Anglii, który rozegrają pomiędzy sobą
Analiza pomeczowa: Arsenal tak jak myślałem, Aston Villa niestety była nieskuteczna :/

C 33

chudzieny

Użytkownik
Celta Vigo - Barcelona 2
Bilbao - Real Madryt 2
AKO: 2.61(betsson)
Analiza: Tak jak pisałem na początku, nie będzie tu większych analiz. Wiadomo że stadion Atletic Bilbao to nieprzyjemne miejsce do grania, lecz Real powinien sobie poradzić. Patrząc na ostatni ligowy mecz na wyjeździe, pogrom w Barcelonie ze stołecznym Espanyolem (6:0). Co do Barelony, 2 mecze na wyjeździe w lidze, 2 wygrane. Na Estadio Vicente Calderón, z mocnym w tym jak i 2 poprzednich sezonach Atletico i 2 mecz właśnie z dzisiejszym przeciwnikiem Realu. Wiadomo Celta gra świetnie, ale Barcelona to Barcelona :v

C 33

chudzieny

Użytkownik
GFC Ajaccio - Rennes 2
Las Palmas - Sevilla 2dnb
AKO: 3.57(betsson)
Analiza: bardzo krótka, obecnie zajmujące 2 miejsce i świetnie grające Rennes zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem Ligue 1 Ajaccio, który zajmuje ostanie miejsce w lidze z dorobkiem 1 punktu, który został zdobyty w pojedynku z innym beniaminkiem .Bilans bramek Ajaccio (1:8). Sevilla również zmierzy się z beniaminkiem(Las Palmas). Zdobywca pucharu Ligi Europejskiej fatalnie zaczął sezon, lecz moim zdaniem ten mecz będzie przełamaniem. Wybaczcie za mierna analizę meczu w La liga, ale nie mam czasu ???? Kto gra moje typy, powodzenia ????

C 33

chudzieny

Użytkownik
GFC Ajaccio - Rennes 2
Las Palmas - Sevilla 2dnb
AKO: 3.57(betsson)
Analiza: bardzo krótka, obecnie zajmujące 2 miejsce i świetnie grające Rennes zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem Ligue 1 Ajaccio, który zajmuje ostanie miejsce w lidze z dorobkiem 1 punktu, który został zdobyty w pojedynku z innym beniaminkiem .Bilans bramek Ajaccio (1:8). Sevilla również zmierzy się z beniaminkiem(Las Palmas). Zdobywca pucharu Ligi Europejskiej fatalnie zaczął sezon, lecz moim zdaniem ten mecz będzie przełamaniem. Wybaczcie za mierna analizę meczu w La liga, ale nie mam czasu ???? Kto gra moje typy, powodzenia ????
⛔⛔⛔:?

C 33

chudzieny

Użytkownik
Celta Vigo - Barcelona 2
Bilbao - Real Madryt 2
AKO: 2.61(betsson)
Analiza: Tak jak pisałem na początku, nie będzie tu większych analiz. Wiadomo że stadion Atletic Bilbao to nieprzyjemne miejsce do grania, lecz Real powinien sobie poradzić. Patrząc na ostatni ligowy mecz na wyjeździe, pogrom w Barcelonie ze stołecznym Espanyolem (6:0). Co do Barelony, 2 mecze na wyjeździe w lidze, 2 wygrane. Na Estadio Vicente Calderón, z mocnym w tym jak i 2 poprzednich sezonach Atletico i 2 mecz właśnie z dzisiejszym przeciwnikiem Realu. Wiadomo Celta gra świetnie, ale Barcelona to Barcelona :v
⛔⛔⛔

Do góry Bottom