>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Scandicbookmakers

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Nie widzialem tutaj tematu o tym bardzo ciekawym skandynawskim bukmacherze. Mam troche pieniedzy na koncie i chcialbym tam wplacic w najblizszych dniach korzystajac z bonusu 100%. Chcialbym aby wpisywali sie tutaj ludzie ktorzy rzeczywiscie grywali u tego buka i wypowiadali sie na temat limitow kursow oferty szybkosci rozliczania zakladow itp. Uwazacie ze gra na dluzszy okres jest tam oplacalna ? Probowalem juz wiele renomowanych firm takich jak Unibet czy Expekt ale przyznam ze bardzo mnie ciekawi wlasnie Scandic. Wpisujcie sie ale tylko sensowne informacje a nie badziewia w stylu fajny buk smialo wplacaj !

unique- 32

unique-

Użytkownik
Podpisuję się pod wszystkim co napisał Vader, a od siebie dodam, że gra na dłuższą metę jest tam nieopłacalna. Dla mnie powodem, który dyskwalifikuje tego buka to słaba oferta. Fakt, że naszą OE i niższe, polskie ligi sobie pograsz ale pozostała część oferty pozostawia wiele do życzenia.

Bonus bardzo przyjemnie się obraca ????

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Ok dzięki ale mozesz mi powiedziec czego dokladniej Ci tam brakuje ? pytam z ciekawosci jakich sportow czy moze lig pilki noznej, byc moze nie bedzie mi to przeszkadzalo ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jakich sportów brak to sam zobaczysz. Każdy ma inne oczekiwania co do oferty. Ja tam czasami pogram hokej. Kilka dni temu nawet grałem bo akurat mieli najwyższe kursy na to co chciałem zagrać.
Tutaj masz obraz jak to wygląda. Wpłata, zagranie zakładu, szybkie rozliczenie ( po 5 minutach chyba od zakończenia meczu Podhala już miałem rozliczony kupon), wypłata, zaksięgowanie na MB. W kilka godzin kasa zarobiona.
Tylko ja to konto mam już oczywiście zweryfikowane i wiele operacji na nim.

Teraz podobno chcą więcej przy weryfikacji niż tylko skan ID. Nawet chcą jakiś dokument potwierdzający na kogo masz konto MB.
Ja tam gram głównie (to co gram zwykle) hokej + siatka. Często zasypiają z kursami. No i od czasu do czasu pocisnę jakiś mecz kopaczy z niższej ligi... wiadomo o co chodzi :]
Dziś nawet miałem zagrać jeden mecz ale zanim zalogowałem się i chciałem wpłacić kasę to kurs spadł z @2.85 na @2.15... więc dałem sobie spokój...

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Wszystko fajnie ladnie, ciekawa taktyka z Twojej strony. Bukmacher wyglada bardzo przejrzyscie tak samo jak obrot bonusem ! Jesli wyplaty sa takie szybkie jak mowia to kolejny plus. Hmm dokumenty wiadomo dowod to normalka ale czasami slabo mi sie robi jak mam sie babrac w jakies inne dokumenty. Chodzi im o jakies rachunki ? Kolejny idiotyczny wymysł. Trzeba bedzie sie troche pomeczyc.No ale jak mus to mus. Co do bonusu to poczytam w temacie do tego przeznaczonym. Gralem tam w pokera rowniez bardzo przyzwoity siec Ongame wiec osobiscie polecam. Nie wplacalem tam ale wygralem jakies dolary w freerollu o 1000$ i powiem ze calkiem mile wrazenie na mnie zrobil scandicowy poker. Czekam na kolejne opinie i dziekuje ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jak przeczytasz ten temat o promocji 100% do 200 PLN to zobaczysz czemu zaostrzyli weryfikację. Dziecinnie łatwo można było ich ograć. Na prawdę...
Ludzie zaczęli zakładać konta i brać bonus dosłownie na &quot;koty, psy&quot; itp.
Poker i te sprawy mnie wcale nie interesują to nie wypowiadam się.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
No więc wpłaciłem wczoraj na próbę do tego buka. Narazie gram sobie lekko bo musze czekac do weekendu i postawic za 100 zł extraklase zeby dostac bonus 100%. Graficznie buk robi dobre wrazenie ale mieliscie racje ze oferta nie jest zbyt dobra. Brakuje mi zakladow na pilke nozna takich jak DNB czy wieksza liczba overow a nie tylko 2,5. Nie ma praktycznie challengerow w tenisie i innych mniej renomowanych zdarzeń. Trudno mam nadzieje ze obrot bonusem da sie wykonac i wyplace z tamtad ;) Na szczescie kursy sa wysmienite ! Wczoraj puscilem Ajax za 2,55 gdzie w BWIN bylo 2,25. Moim zdaniem to jest duza roznica

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Wie ktoś gdzie w tym buku moge sprawdzic stan obrotu bonusem ? Klikam na zakladke bonus pod stanem konta ale tam jest tylko opis bonusu, zasady itp. Jeśli ktos obracal i wie to prosze o odpowiedz. Moze byc PW lub tutaj. Z góry dzieki!

vader 2,8K

vader

Forum VIP
O ile dobrze pamiętam to nie można sprawdzać jaki jest stan obrotu bonusem. Sam &quot;ręcznie&quot; musisz sobie liczyć.
Poza tym fajnie jakbyś pisał zwykłą czcionką bez pogrubienia i kursywy, coś tak jak ja pisze... ;)

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
no bez kitu nie ma... Może chodzi Ci o &quot;napis az kopiacy po oczach 100 zl dla nowych&quot; ale na pokera to jest......

W 74

woofer001

Użytkownik
w miejscu gdzie Ty masz the best ever on scandicbookmakers ja mam promocje 100 zl dla nowych klientow. probowales zmienic jezyk na polski? mi gdy zmieniam na angielski tez wyswietla sie ten baner co Tobie.

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Szanowni Klienci,
W związku z wejściem w życie nowelizacji Ustawy Hazardowej informujemy, iż Scandic Bookmakers całkowicie wstrzymuje świadczenie usług dla użytkowników z Polski. Od dnia 25.08.2011 nie będzie możliwości dokonywania depozytów również za pomocą serwisów Moneybookers oraz Neteller. Wszyscy użytkownicy posiadający jakiekolwiek środki na swoim koncie proszeni są o dokonanie zlecenia ich wypłaty. Klienci, którzy dokonywali wszystkich swoich depozytów przy pomocy wpłaty na konto bankowe mogą wypłacić środki na konto bankowe, o ile zlecenie wypłaty nastąpi do dnia 28.08.2011 do godziny 23:30. Po tym terminie wypłata będzie możliwa wyłącznie za pośrednictwem serwisów Moneybookers oraz Neteller.
Pozdrawiamy,
Scandic Bookmakers.

Do góry Bottom