>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

RE-Load

mycute 52

mycute

Użytkownik
Witam
Chciałbym się zapytać czy znacie może Państwo jakiegoś bukmachera u którego regularnie jest opcja tzw. re-load , bonusu od dokonanej wpłaty dla istniejących już klientów.
Prosiłbym o odpowiedź.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Dzięki edi8.
Na Ciebie zawsze można liczyć. A tak osobiście to jakiego bukmchera byś polecił aby regularnie odbierać ten reload bonus ?
Chodzi mi o to, żeby przede wszystkim był wypłacalny. Aby był dobry kontakt z supportem itd.
Będę Ci wdzięczny za odpowiedź

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Znając swoje realia takie jak przede wszystkim aktualne miejsce przebywania, sam musisz sprawdzić u którego buka z tych spisów masz lub możesz mieć konto, bo jak wiesz nie wszyscy już obsługują Polaków z Polski - a taka selekcja zapewne zredukuje tę ilość firm do stopnia dość znacznego.
P.s: Twoje pytanie chyba pomyłkowo zamieściłeś w wątku z systemami bukmacherskimi, bo to temat do Kącika Ogólnobukmacherskiego
Pozdrawiam

mycute 52

mycute

Użytkownik
Szczerze powiem, że celowo napisałem ten temat w tym dziale, bo z tego co obserwuje to często Ty odwiedzasz ten dział i liczyłem na Twoją odpowiedz :)
Zastanawiam się tylko czy jest jakiś bukmacher z tym re-Load w ktorym obsługiwana jest Polska waluta ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Mając w tych podanych Ci linkach wykazy buków, masz zaledwie krok do tego aby sprawdzić sobie po kolei to czy obsługują Polaków i naszą walutę.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kochani mam do Was wielką prośbę !!
Od wczoraj umieram z niepewności, mam za sobą nie przespaną noc... :) A wszystko przez mój wariacki kupon !! ????
Powiedzcie mi proszę gdzie mogę sprawdzić wynik meczu : Alianza FC u20 - Sonsonate u20 ?
Bo nie wiem czy mogę już otwierać szampana ????
Bardzo proszę o pomoc

mycute 52

mycute

Użytkownik
Hm no ciekawa sprawa...
To jakbym miał zwrot to zwróciliby mi wysokość stawki 20 zł ? czy pomniejszyli wygraną o tej jeden mecz?

Z 48

zmnk

Użytkownik
Hm no ciekawa sprawa...
To jakbym miał zwrot to zwróciliby mi wysokość stawki 20 zł ? czy pomniejszyli wygraną o tej jeden mecz?
Jeśli tak jest to tylko ten mecz Ci policzą jako zwrot po kursie 1.00. Reszta jest wygrana pomniejszona o kurs tego meczu.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Dzięki ZMNK za odpowiedź. To teraz pozostaje mi modlić się, żeby albo ten mecz anulowali albo wczoraj faktycznie drugi raz grali i aby wygrał gospodarz...

Do góry Bottom