>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Punkt nie umarł, tylko obstawia mecze - zbieram na wino.

punk 0

punk

Użytkownik
Witam wszystkich. Dopiero co się zarejestrowałem jednak forum śledzę już od dawna. Moją przygodę z bukmacherką zacząłem 26.09.2013r. od tamtego czasu cały czas kręcę się koło zera. Temat zakładam głównie po to, aby zacząć się kontrolować przy obstawianiu. W wielu przypadkach zdarza mi się obstawiać głupie niepotrzebne typy bez większego zastanowienia i analizy. Dzięki prowadzeniu tematu łatwiej mi będzie monitorować moje wyniki oraz dobierać bardziej pewne spotkania. Często gram to co znajdę na forum, ale nie zabraknie tutaj też moich typów. Proszę o nie pisanie komentarzy pod tematem. Chcę, aby był bardzo przejrzysty, bo jest to niejako kronika moich poczynań. Statystyki będę dodawał prawdopodobnie co miesiąc. Wszelkie pytania, sugestie, podpowiedzi itd. proszę pisać w wiadomości prywatnej. Jak na razie będę obstawiał wydarzenia tylko na expekcie, ale wkrótce założę konto jeszcze na unibecie, oddsringu i bet365. Do niektórych meczy będę dodawał analizę. To chyba wszystko. Życzcie mi powodzenia i wysokich wygranych ;).

punk 0

punk

Użytkownik
Hull - Sunderland
| 2DNB @2,35 expekt
stawka: 1j
zysk/strata:⛔1j

Lille - Montpellier
| X @3.20
Lorient - Saint-Etienne | 2DNB @1.80
ako: 5.85 expekt
stawka: 0,5j
zysk/strata:⛔0,5j

Valencia - Athletic Bilbao
| x2 @1,65
Napoli - Roma | 1 @2,35
Śląsk - Legia | x2 @1,28
ako: 4,96 expekt
stawka: 0,5j
zysk/strata:✅1,98j

Botafoga - Flamego | 2 @1,68
Real - Levante | 1 i powyżej 2.5 @1.20
Freiburg - Borussia | 2 @1,35
Manchester City - Wigan | 1 @1,15
ako: 3,13 expekt

Edit:
No cóż trzeba wyciągnąć wnioski z dzisiaj. Po pierwsze od teraz będę starał się przed obstawieniem spotkania sprawdzać składy. Gdybym wiedział, że Sunderland i Man City wyjdą takimi składami to bym w życiu nie zagrał w stronę tych drużyn. Co ciekawe na początku chciałem zagrać Wigan +2 przy kursie 2,30, jednak po wypowiedziach Pellegriniego szybko zmieniłem zdanie i byłem przygotowany na pogrom, jak widać myliłem się. Chcę też poprawić skuteczność tak więc będę grał teraz raczej duble i single przy kursach ~2. Jest jeden pozytyw po takim początku, może być już tylko lepiej ;). Przygotowałem już 2 nowe zakłady na snookera, dzięki którym powinienem spokojnie odkuć to co dzisiaj straciłem.

punk 0

punk

Użytkownik
LA Lakers - Oklahoma City Thunder
| Oklahoma City Thunder -11.5 @1,80
Jarosława Szwedowa - Caroline Wozniacki | Caroline Wozniacki @1,25
ako: 2,25

Edit:
Hardison więcej Ci nie ufam :razz:.

punk 0

punk

Użytkownik
Boston Celtics - Detroit Pistons | 2 @1,95
Richard Gasquet - Teimuraz Gabashvili | 1 @1,10 Gabashvili Krecz
ako: 2,15 -&gt; 1,95
zysk/strata:⛔1
Edit:
Rambo131 dlaczego akurat dziś zawiodłeś ???? . Cała nadzieja w snookerze.

punk 0

punk

Użytkownik
No to jadymy ze snookerem. Czas odrobić to co ostatnio przegrałem i zarobić na dobrego jabola.
John Higgins - Alex Davies | 1 @1.10
Mark Selby - Anthony Hamilton | 1 @1.20
Mark Allen - Mike Dunn | 1 @1.15
Stephen Maguire - Thepchaiya Un-Nooh | 1 @1.24 ???? parodia co ten człowiek zagrał (4:5)
Adam Wicheard - Mark Davis | 2 @1.20
ako: 2,26
stawka: 1,5j
zysk/strata: ⛔1,5j
John Higgins - Alex Davies | 1 @1.10
Mark Selby - Anthony Hamilton | 1 @1.20
Barry Hawkins - Matthew Selt | 1 @1.35
Steve Davis - Stuart Bingham | 2 @1.16
Ryan Day - Michael Wasley | 1 @1.40
Jamie Jones - Neil Robertson | 2 @1.14
Xiao Guodong - Pankaj Advani | 1 @1.40 (znowu 4:5) ????
ako: 4.62
zysk/strata: ⛔1j
Najbardziej boję się o Guodong&#39;a i Hawkins&#39;a reszta powinna spokojnie wygrać ;).
Edit:
No cóż moje obawy były uzasadnione, następnym razem będę mniej pazerny :/.

punk 0

punk

Użytkownik
Real Sociedad - Rayo Vallecano | 1DNB @1.16 dwa razy wygrywali tylko po to żeby przegrać ????
Charlotte Bobcats - Denver Nuggets | 1 @1.42
Li Yan - Ding Junhui | 2 @1.10
Shaun Murphy - Jimmy White | 1 @1.14
Rafael Nadal - Alexandr Dolgopolov | 1 @1.11
Stanislas Wawrinka - Andreas Seppi | 1 @1.12
Gonzaga Bulldogs - Saint Mary&#39;s Gaels | 1 @1.33
ako: 3,42
stawka: 8j
zysk/starta: -8j
Dzisiaj długo zastanawiałem się nad doborem meczy, stąd wysoka stawka. Najbardziej obawiam się o Bobcats, ale zaufam panom z działu NBA. ????
No cóż mam ostatnio czarną serię, ale ogólnie to i tak wczoraj wszystko odrobiłem i wyszedłem na spory plus jednak nie pisałem tego typu, żeby nie zapeszać (jak widać podawanie typów mi nie służy xD). W skrócie zagrałem za 88j na Bulldogs, Junhui&#39;a i Murphy&#39;ego przy kursie ako 1,67. Zresztą jak będę miał 10 postów to wstawię screena, żebyście nie myśleli, że ściemniam.
A i jeszcze jedno temat jest do zamknięcia. Tutaj po pierwsze jest zbyt czerwono, a po drugie chcę całkowicie zmienić sposób gry oraz stawkowania. Oprócz tego nawet w tytule tematu się pomyliłem i strasznie mnie to drażni. Jeżeli ktoś śledzi moje typy (w co szczerze wątpię i może lepiej dla Was ???? ) to już wkrótce będę miał nowy.

Do góry Bottom