punk
Użytkownik
Witam wszystkich. Dopiero co się zarejestrowałem jednak forum śledzę już od dawna. Moją przygodę z bukmacherką zacząłem 26.09.2013r. od tamtego czasu cały czas kręcę się koło zera. Temat zakładam głównie po to, aby zacząć się kontrolować przy obstawianiu. W wielu przypadkach zdarza mi się obstawiać głupie niepotrzebne typy bez większego zastanowienia i analizy. Dzięki prowadzeniu tematu łatwiej mi będzie monitorować moje wyniki oraz dobierać bardziej pewne spotkania. Często gram to co znajdę na forum, ale nie zabraknie tutaj też moich typów. Proszę o nie pisanie komentarzy pod tematem. Chcę, aby był bardzo przejrzysty, bo jest to niejako kronika moich poczynań. Statystyki będę dodawał prawdopodobnie co miesiąc. Wszelkie pytania, sugestie, podpowiedzi itd. proszę pisać w wiadomości prywatnej. Jak na razie będę obstawiał wydarzenia tylko na expekcie, ale wkrótce założę konto jeszcze na unibecie, oddsringu i bet365. Do niektórych meczy będę dodawał analizę. To chyba wszystko. Życzcie mi powodzenia i wysokich wygranych .