mark
Forum VIP
Mysle,ze warto dac taki temat by sie nie dublowac zalatwiajac cos z pokeroomami
http://forum.bukmacherskie.com/modcp/index.php
OGLOSZENIA
http://forum.bukmacherskie.com/modcp/index.php
OGLOSZENIA
dokladnie :grin::grin::grin:że np. turniej w tej samej sieci w tym samym dniu.
Witam,
Zainteresowani bylibyście może udziałem w lidze forów? 18 kwietnia ruszy specjalna liga dla członków 4 forów pokerowych. Pula dla całej ligi to 900€, więc jeśliby to nawet podzielić na 4 to wyjdzie więcej niż proponowane przez was 100€, no a gracze mają szansę nawet na zgarnięcie jej całej. Może opiszę mój pomysł ze szczegółami poniżej. W zamian oczywiście liczyłbym na możliwość reklamowania się na Waszym forum.
"Liga polskich forów pokerowych
Uczestnicy:
elitepoker.pl
pokerplayer.pl
pokerteam.pl
forumbukmacherskie.com (?)
Start: 18 kwietnia
Okres trwania: 1 miesiąc
Terminarz:
18 kwietnia - 1€
21 kwietnia - 10VIP
25 kwietnia - 1€
28 kwietnia - 10VIP
5 maja - 1€
9 maja - 10VIP
16 maja - FINAŁ FREEROLL - 1xrebuy/1xaddon
100€ GDT x 3 - buy in 10VIP, minimalna liczba graczy: 50
100€ GDT x 3 - buy in 1€, minimalna liczba graczy: 50
Finał: 300€ Free buy in, 1€ rebuy i add on.
Awansuje top 50 z najlepszego forum oraz po 5 najlepszych graczy z pozostałych.
Zasady: do ustalenia
Moja propozycja:
TOP 30 z każdego turnieju zdobywa punkty - 1st 30pkt, 2nd 29pkt, 3rd 28pkt itd.
Gracz zostaje przypisany do danego forum poprzez wpis z loginem gracza w specjalnym topicu. Jeśli w top 30 turnieju znajdzie się gracz nie przypisany do żadnego forum jego punkty przepadają. Jeśli taki gracz dołączy do danego forum po turnieju, jego punkty liczyć się będą dopiero od kolejnego turnieju. Liczy się data wpisu danego gracza na forum!
Jakiekolwiek nadużycia będą skutkowały przyznawaniem ujemnych 100-1000 punktów.
Klasyfikacje będą prowadzone na wszystkich forach. W celu uniknięcia reklamowania strony danego forum na innym, każda strona zostanie otagowana 2-4 znakami (do wyboru), np. elitepoker=EP, pokerplayer=PPL.
Przykład klasyfikacji:
1. Gracz1 (EP) 30 pkt
2. Gracz2 (PPL) 29 pkt
3. Gracz3 (PPL) 28 pkt
Po każdym turnieju na forum musi pojawić się klasyfikacja z ostatniego turnieju oraz update klasyfikacji generalnej.
Klasyfikacje prowadzą administratorzy forów, a ja je nadzoruje. W przypadku nieścisłości ostatecznie zdanie należy do mnie.
To taki ogólny zarys. Najprawdopodobniej coś mi się jeszcze przypomni i wyjdzie kilka updatów do zasad w czasie trwania rozgrywek. Jeśli macie jakieś propozycje zmian, updatów to piszcie śmiało.
Do tej pory przez prawie 7 lat zajmowałem się organizacją turniejów w gry komputerowe zarówno w internecie jak i na żywo, więc myślę że nie powinienem mieć problemów z administrowaniem tej ligi.
Jeśli frekwencja będzie dopisywać i liga będzie naprawdę żyła postaram się o dodanie kolejnych forów w następnych miesiącach wraz oczywiście ze zwiększeniem puli nagród.
Możemy stworzyć razem coś czego na polskiej scenie pokerowej jeszcze nie było! "
To tyle o lidze forów. Uważam że jest to fajna inicjatywa która wyzwoli większą chęć walki poszczególnych serwisów. Byłoby świetnie jeśli też byście do niej dołączyli.
Dodatkowo oczywiście możnaby utworzyć konto affilaite, gdzie 5% do 15k€ i 10% za 15k+ prowizji graczy zarejestrowanych z Waszego kodu trafiałoby właśnie do Was.